- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim suan icin dua listesi yok. Kacirmadin yaniKızlar tekrar dua listesi yapmayı düşünüyor musunuz? ben iki gün girmedim nete kaçırmış olabilirim diye sorıyorum.
canım 350 lira yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar merhaba murad başarın muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz
Canimm evet tabiki hatirliyorum.saolasin.rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin.inaniyorum ben olacak.sakin umudunu kaybetmr hemen basla canim tedavine.canım gezinirken gördüm çok mutlu oldum hayırlı olsun bebeğin. daha önce Aygül hoca ile ilgili yazışmıştık hatırlarsan. maşallah rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canimm insallahh tedaviniz evlatla sonuclanir. Biz agustos gibi dusunuyoruzslm arkadaslar nasılsınız uzun zamandır yazmıyorum,yazılanları dışardan takip ediyorum fırsat buldukça
kısmet olursa yakın zamanda bizde tüpbebek tedavisine başlayacağız,eşim mikro tese olacak
memorial de murat başarda tedavi görüyoruz bi süredir,önümüzdeki zamanlarda memorialde tedaviye başlayacak olan varmı yada tedavi gören rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah hepimize
canım gözün aydın.maşallah barekallah.rabim sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Canimm evet tabiki hatirliyorum.saolasin.rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin.inaniyorum ben olacak.sakin umudunu kaybetmr hemen basla canim tedavine.
Aygul hoca ile ilgili gorustuk seninle.ben son anda vazgectim ondan iyikide vazgecmisim.zaten bi ışık gorememistik esimle.bu tedavimde genart tup bebek merkezinde oldu.sukurler olsun bebegim benimle.
Darisi sana ve tum isteyenlere cnm.
gözünüz aydın.tebrikler.hamileyim diyebilmeyide nasip etsin yaradan.Kizlar canlarim kader arkadaslarim rabbim izin verdi ve sperm bulundu binlerce kez sukur olsun ki.8 tanede yumurtam toplandi.bu asmaya gelmek bile mucize bizim icin cok sukur.hepinizden allah razi olsun dualariniz desteginz inanki umut oldu bana hepinize cok tesekkur edetim
sağol canım allah razı olsun siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahCanimm insallahh tedaviniz evlatla sonuclanir. Biz agustos gibi dusunuyoruz
Canimm memorial sisli de dusunuyoruz murat basarda..amin canimsağol canım allah razı olsun siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
canım merhaba.sonu spermli ve bebekli olur inşallah.sizin ilk tesenizmi.tedavi olmuşmuydunuz.sağol canım allah razı olsun siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
seninde az kalmış canım.rabbim inşallah bu yolda verilen hiçbir emeği karşılıksız bırakmasın.Canimm memorial sisli de dusunuyoruz murat basarda..amin canim
bizde murat beyde tedavi görüyoruz temmuz gibi düşünüyoruz biz bi aksilik olmazsa,canım sende hazırlanacak mısın tüp bebeğeCanimm memorial sisli de dusunuyoruz murat basarda..amin canim
merhaba canım sağol allah razı olsun bizim ilk mikro tesemiz olacak 5 yıl önce tese olmuştu eşim hiç tedavi olmadancanım merhaba.sonu spermli ve bebekli olur inşallah.sizin ilk tesenizmi.tedavi olmuşmuydunuz.
inşallah son teseniz olur canım.ilk tesnizi kim yaptı.inşallah iğneler tetikler spermleri.merhaba canım sağol allah razı olsun bizim ilk mikro tesemiz olacak 5 yıl önce tese olmuştu eşim hiç tedavi olmadan
1,5 yıldır iğne tedavisi görüyor eşim şimdi ameliyat düşünüyoruz
inşallah canım ilk tesemizi bulunduğumuz yerde normal üroloji dr yaptı bu konuda ne kadar uzman hiç bir bilgimiz yokinşallah son teseniz olur canım.ilk tesnizi kim yaptı.inşallah iğneler tetikler spermleri.
hazırlanmanı doktorunuzmu istedi sizin kararınızmı.
Aminn canimm Allah razi olsun sizde baslamissnz bi yerden insallahh cok guzel sonuclar alirsiniz Rabbim insallahh devasini verir hepimizeseninde az kalmış canım.rabbim inşallah bu yolda verilen hiçbir emeği karşılıksız bırakmasın.
Canim igne tedavisimi fsh yuksekligmi var sizde. Evet canim bende hazirlanmayi dusunuyorumbizde murat beyde tedavi görüyoruz temmuz gibi düşünüyoruz biz bi aksilik olmazsa,canım sende hazırlanacak mısın tüp bebeğe
herkese selamlar.biz kaan aydosla görüştük kızlar.
iyi şeylermi kötü şeylermi söyledi bilmiyorun.belkide anlamak istemedim.
malesef bize 3.teseyi önermiyor.tek testis ve 3.tesenin olması zor gözüküyor.zaten 2 kere denenmiş ve sonuş değişmemiş dedi.sizde doğal çıkış için uğraşacağız dedi.imkansız diye birşey yok dedi.malesef bizimde şaşırdığımız imkansızz dediklerimiz oluyor dedi.bu tedavi sonuç vermezse malesef başka yollara başvurabilirsiniz dedi.evlat edinebilirsiniz mesela dedi.donasyonda seçenek dedi.biz eşimle tepki verince çocuklar bu bir seçenek mecburiyet değil dedi.
gerçi bunun için uğraşıp kısmet olmayanlarıda okuyorum.rabbim her haldeki kullarına yardım etsin merhamet etsin.
bizim hormonlar maşallah çoşmuş sanki bir yere yetişecekler.fsh 80.testesteron 1lerde.eşim hormonları hiç böyle çıkmamıştı.en kötü dönemlerde bile.demekki bu tese başarılı değil.ben böyle yorumluyorum.her ne kadar kaan hoca belki bende yapsam sonuç böyle olurdu dediysede ben inanmak istediğime inanıyorum.
bize beta karoten diye bir multivitamin önerdi.bu madde aslında kök hürede kullanılan sıvıymış.şuan kökhücre hala izin alınamadığı içn ilaç şirketleride bunu hap şeklinde sunmuşlar.kaan hoca çok olumlu bakıyor buna.kök hücrede spermatidleri sperme dönüştüren ana madde olduğu için.her ay hormon yapıp yollayacağız.3 aydan sonra sperm fısh isteyecekmiş.sonra duruma göre iğne eklenecek ama biz bunu kabul etmedik.bakalım inşallah 3 ay içinde sperm çıkar bir hayalde olsa ve başka şeylerle uğraşmazsak.muayane okadar kalabalıktıki görmeniz lazım.kimseyle konuşamadım.hepimizde bir çekingenlik vardı.kaynaşamadık.yoksa merak ettim kimseler varmıydı topikten diye.inşallah son mücadelemizdir ve bebeğimize kavuşmanın en kısa yolu olur.doğal çıkış deyince bu cümleye inanmasamda acaba dedim.çok heyecanlandım.sonra kün fe yekün aklıma geldi.inşallah dedim.hacı bayramda çok dua ettim ve cematle cuma saatinde namaz kıldıkk ve bunda bir hayır vardır illaki dedim.çünkü uzun süredir haşa dua edesim bile gelmiyordu ve etmiyordum.inşallah tekrar eskisi gibi en azından ibadetlerimi aksatmadan yerine getiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?