Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim uzun zamandir gorusemedik insallah cabalarimiz bosa cikmaz hocanin dedigi beta karoten bunu nerden alabiliriz nasil kullaniliyomus yazarmisin bizde carsamba fisch testine gitcez umarim iyi haberler aliriz 6 aydir igne kullaniyor

Canım meb seni selahattin hocadan hatrliyorum.ınş güzel olur bu kez.biz celalettin hoca ile tedavdeyz halen 5,6 aydir hormonlar normale döndü meni sorunu çözüldü.ama halen hücre yok.eşim bi 6ay daha devam edip bırakacak gibi.çünkü 2sene olacak ama bizim meni azlığı ve testeron sorunu çözüldü.Çok şükür.bazen diorm acaba hücre ckmadan direk sperm çıkar mi?sanırım zaman diye bir arkadaşın burda direk hamile kalmışti sifirmis en son sperm uzun süre gtmemsler tedaviye o ara hamileymisti ama düşürmüştü die hatrliom.kısmet arkadaşım ınş rabbim hayirlsni verir.selahattin hocaylada kök hücre için yazsmstim geçen temmuzda yurt dsina gidecekti.Siz de kaan hocayla iletsmde olun arkadaşım bizleri haberdar edin ınş.bu arada donasyon sayfasına yazmstim yapmayın nesepsiz çocuklar die demediklerini bırakmadılar...Aman Allahım rabbim korusun ewlatsiz kalınır da iman siz inancsz yaşanmaz.rabbim imanimizi almasın elimizden..hayirlsi ile er geç olacagna inanyom ben beklemeye razıyım.

Canımmmmmmmm ayyy çok sevindimmm. Topikten biraz uzak kalmıştım da yeniii gördümmmm maaşallah size yaaaa

Canim uzun zamandir gorusemedik insallah cabalarimiz bosa cikmaz hocanin dedigi beta karoten bunu nerden alabiliriz nasil kullaniliyomus yazarmisin bizde carsamba fisch testine gitcez umarim iyi haberler aliriz 6 aydir igne kullaniyor
Canım eczaneden alınıyor beta karoten bizede önerdi kaan hoca

canım gözün aydın.maşallah barekallah.rabim sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
çok sevindim.seni ve eşini tebrik ederim.
Canimm saolasin arkadasimmm
darisi sana ve burdaki tum arkadaslarima olsun.kaan hoca ile tedaviniz cok guzel gecsun insallah.guzelngunler gorun canim.
dedigi gibi teseye gerek kalmadan dogal cikis baslar insallah.rabbim yeterki ol desin.
cokk opuyorum cnmm
bdt
canımmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm... Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Canimm tesekkur ederim.saolasin.insallah yavrumla kucaklastigim gunleri de gorurum.
Sende sakin umudunu kaybetme canim.donmus embriyolarin var diye hatirliyorum.en yakin zamanda yine olacak insallah.guzel haberlerini bekliyorum.
Cokk optumm

Canım sizin sorun neydi tam hatırlayamıyorum...ınş hayrlsyla alirsin bebeğini ınş.bu arada tedavi sürecinden bahseder misin?

Kizlar betakarotenden bahsetmissnz kaan hocanin makalelerini okudum.. baya bir arastrma yapilmis sperm yapiminda etkileri var. Betakaroteni eczaneden aldgnizi yazmissnz . Isim veya marka var mi

Canım sizin sorun neydi tam hatırlayamıyorum...ınş hayrlsyla alirsin bebeğini ınş.bu arada tedavi sürecinden bahseder misin?
teşekkür ederim canım aminnnn...saolasın....
canım cuma günü bir arkadaşa yazdığım mesajı kopyalıyorum sana...vee cokkk öpüyorummmm

aminn canim insallahhh hayirlisi ile...
Esimin doktoru mufit gunel.
benimki sertac sen.ikisiylede tum tedavimiz genart tup bebek merkezinde oldu.
esimde hormonlar normaldi.genetik bir sorun yoktu testisler normal boyuttaydi.
azosperm olmasi icin bir sebep bulunamadi aslinda.ama varikosel gozlendi.hem dooplerde hem elle muayenede.
mufit bey tese gereksiz once varikosel ameliyati sart dedi.iyi yaptiralim dedik.arastirdim varikosel sikinti olabilirdi agri yapabilirdi.once onu kaldiralim dedik.
ameliyat oldu esim.yine genartta.mufit bey yapti.ve 1 ay sonra ilk testte bizde çıkıs oldugunu gorduk.ilk cikis 50 bin civariydi.
3 milyona kadar cikti sayı.bu tedavide ise 700bin 900 bin civariydi sayimiz.şukur yavrumuz bizimle.

Canim benim kalp atisini duymussun gozun aydin
Allahim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip eder sag saglim alirsin kollarina yavrunu opuyorum sizi

Selam kizlar esim yarin ankaraya gidiyor nasip olursa fisch testi yaptircaz insallah guzel haberler aliriz dua edin bize

Canim benim kalp atisini duymussun gozun aydin
Allahim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip eder sag saglim alirsin kollarina yavrunu opuyorum sizi
Canimm saolasin.evet kalp atislarini duyduk sukur.insallah hep boyle gider.23unde randevum.1 hafta kaldi.heyecanla bekliyoruz bakalim.
Oglusunu ve seni opuyorum.canim.sizde kendinize iyi bakin.

Canım sor ıstersen başka kullandın ilaç varsa etkileşim falan yapar belki biz tek bunu kullancaz

btd08
canımmm hayırlı olsunn cokk sevindimm ..
Rabbiim tamamına erdirsinn inşallah..
sonuna kadar gider saglıklı güzel bi hamileliğin olurr inşallah..

merhaba canım.evet selahattin çayana gitmiştik.sonra tese ve yıkım.uzun zaman birşey yapmadık.sadece macun kullandık.etkisi ne oldu bilmiyorum.benim eşim spermiyogram vermiyor.zor geliyor galiba.al ilaç ot macun ye dersin yer ama spermiyogram doktor istemezse yapmaz.biz celallettin hocayıda denedik canım.hücrelerimiz birçoğuna göre iyiydi hatta.ama malesef tesede dahi çıkmadı.ve ben teseden önce kimyasal gebelik yaşamıştım.bu bana çok umut olmuştu.eşim spermiyogram vermediği için kendimi çok ümitlendirmiştim.tesede çıkar diye.ama olmadı.yıkıldım.adana yıkıldı ben enkaz altında sesimi duyuramadım gibi oldu.herşey nasip.ötesi yok.ben boşuna bu kadar tedavi olduk diye düşünüyorum.tedavi olmadan tese olsaydık sonuç sanırım bu kadar kötü olmazdı.hala hazmedemiyorum durumumuzu.kalbim çok acıyor.inan artık çok tepkisizim.beynim uyuşuk.nerdeyim,amacım ne,ne için mücadelem,hedefim ne diye kendime hiç soru soramıyorum.cevabı yok hiçbirinin.hücre çıkmadan sperm çıkarmı.tıbben sanırım imkansız.ama olabilirde.bak bizde spermatidlere rağmen ne çıkış oldu nede tesede çıktı.hiçbirşeyin garantisi yok.donasyon asla ama asla kabul etmiyorum canım.seninle hem fikirim.allah onlarında yardımcısı olsun.onlarında işi zor.gerçekler onlarıda korkutuyor olmalı ama ne gelir elden.rabbim korusun.helal olan herşeyi nasip etsin bize.onlarada yardım etsin.selahattin hoca yurt dışındaydı hafta sonu.hafta sonu mersine gittik sekreter öyle dedi.kaan hocayada sordum oda henüz gelişmeleri bekliyoruz dedi.beta karotende sanırım kök hücrede olgunlaştırma için kullanılan sıvıymış.gelişme olursa yazışalım.birbirimize haber verelim.zaten artık kimse tedavisiyle ilgili yazmıyor.tedavilermi bırakıldı yoksa.herkesin işi rast gelsin ne diyelim.spermler görülsünde artık kim vesile olursa olsun.yalnız hiç bir doktor pohpohlanmadan.gördük zaten pohpohlananları.dertleri para koparmak.bizleri sadece ümitlendirmek.ümit vermek.sizin sorununuzun çözümüne inan sevindim.üzülüyordum nedense durumunuza.meninizin artığı giibi rabbim spermlerinizide artırsın.hiçbirşey ona zor değil.

canım merhaba.evet bayağı oldu konuşamadık.biraz yoğun yaşıyorum günlerimi bu aralar.çalışıyorum okuyorum.
beta karoteni eşim eczaneden aldı soldar marka.gnc ninde oluyor canım.kapsül olarak.günde bir tane.inşallah şifamız bu ucuz ilaçta olur.fiyatı oldukça ucuz.diğer kullandıklarımızın yanında beleş geldi bize.hatta eşimle gülüştük.şifamız bu ucuz ilaçta olur diye.inşallah güzel gelişmeler duyarız sizden.kaan hoca çok yaşlanmış.görünce şaşırdım.biz gördüğümüzde daha gençti.zaman ne çabuk geçiyor.bunu bir bebeklerde birde yaşlılarda fark ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…