Canım meb seni selahattin hocadan hatrliyorum.ınş güzel olur bu kez.biz celalettin hoca ile tedavdeyz halen 5,6 aydir hormonlar normale döndü meni sorunu çözüldü.ama halen hücre yok.eşim bi 6ay daha devam edip bırakacak gibi.çünkü 2sene olacak ama bizim meni azlığı ve testeron sorunu çözüldü.Çok şükür.bazen diorm acaba hücre ckmadan direk sperm çıkar mi?sanırım zaman diye bir arkadaşın burda direk hamile kalmışti sifirmis en son sperm uzun süre gtmemsler tedaviye o ara hamileymisti ama düşürmüştü die hatrliom.kısmet arkadaşım ınş rabbim hayirlsni verir.selahattin hocaylada kök hücre için yazsmstim geçen temmuzda yurt dsina gidecekti.Siz de kaan hocayla iletsmde olun arkadaşım bizleri haberdar edin ınş.bu arada donasyon sayfasına yazmstim yapmayın nesepsiz çocuklar die demediklerini bırakmadılar...Aman Allahım rabbim korusun ewlatsiz kalınır da iman siz inancsz yaşanmaz.rabbim imanimizi almasın elimizden..hayirlsi ile er geç olacagna inanyom ben beklemeye razıyım.herkese selamlar.biz kaan aydosla görüştük kızlar.
iyi şeylermi kötü şeylermi söyledi bilmiyorun.belkide anlamak istemedim.
malesef bize 3.teseyi önermiyor.tek testis ve 3.tesenin olması zor gözüküyor.zaten 2 kere denenmiş ve sonuş değişmemiş dedi.sizde doğal çıkış için uğraşacağız dedi.imkansız diye birşey yok dedi.malesef bizimde şaşırdığımız imkansızz dediklerimiz oluyor dedi.bu tedavi sonuç vermezse malesef başka yollara başvurabilirsiniz dedi.evlat edinebilirsiniz mesela dedi.donasyonda seçenek dedi.biz eşimle tepki verince çocuklar bu bir seçenek mecburiyet değil dedi.
gerçi bunun için uğraşıp kısmet olmayanlarıda okuyorum.rabbim her haldeki kullarına yardım etsin merhamet etsin.
bizim hormonlar maşallah çoşmuş sanki bir yere yetişecekler.fsh 80.testesteron 1lerde.eşim hormonları hiç böyle çıkmamıştı.en kötü dönemlerde bile.demekki bu tese başarılı değil.ben böyle yorumluyorum.her ne kadar kaan hoca belki bende yapsam sonuç böyle olurdu dediysede ben inanmak istediğime inanıyorum.
bize beta karoten diye bir multivitamin önerdi.bu madde aslında kök hürede kullanılan sıvıymış.şuan kökhücre hala izin alınamadığı içn ilaç şirketleride bunu hap şeklinde sunmuşlar.kaan hoca çok olumlu bakıyor buna.kök hücrede spermatidleri sperme dönüştüren ana madde olduğu için.her ay hormon yapıp yollayacağız.3 aydan sonra sperm fısh isteyecekmiş.sonra duruma göre iğne eklenecek ama biz bunu kabul etmedik.bakalım inşallah 3 ay içinde sperm çıkar bir hayalde olsa ve başka şeylerle uğraşmazsak.muayane okadar kalabalıktıki görmeniz lazım.kimseyle konuşamadım.hepimizde bir çekingenlik vardı.kaynaşamadık.yoksa merak ettim kimseler varmıydı topikten diye.inşallah son mücadelemizdir ve bebeğimize kavuşmanın en kısa yolu olur.doğal çıkış deyince bu cümleye inanmasamda acaba dedim.çok heyecanlandım.sonra kün fe yekün aklıma geldi.inşallah dedim.hacı bayramda çok dua ettim ve cematle cuma saatinde namaz kıldıkk ve bunda bir hayır vardır illaki dedim.çünkü uzun süredir haşa dua edesim bile gelmiyordu ve etmiyordum.inşallah tekrar eskisi gibi en azından ibadetlerimi aksatmadan yerine getiririm.
saolasin.rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin.inaniyorum ben olacak.sakin umudunu kaybetmr hemen basla canim tedavine.
Aygul hoca ile ilgili gorustuk seninle.ben son anda vazgectim ondan iyikide vazgecmisim.zaten bi ışık gorememistik esimle.bu tedavimde genart tup bebek merkezinde oldu.sukurler olsun bebegim benimle.
Canım eczaneden alınıyor beta karoten bizede önerdi kaan hocaCanim uzun zamandir gorusemedik insallah cabalarimiz bosa cikmaz hocanin dedigi beta karoten bunu nerden alabiliriz nasil kullaniliyomus yazarmisin bizde carsamba fisch testine gitcez umarim iyi haberler aliriz 6 aydir igne kullaniyor
Canimm saolasin arkadasimmmcanım gözün aydın.maşallah barekallah.rabim sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
çok sevindim.seni ve eşini tebrik ederim.
Canimm tesekkur ederim.saolasin.insallah yavrumla kucaklastigim gunleri de gorurum.bdt
canımmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm... Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Canım sizin sorun neydi tam hatırlayamıyorum...ınş hayrlsyla alirsin bebeğini ınş.bu arada tedavi sürecinden bahseder misin?Canimm saolasin arkadasimmm
darisi sana ve burdaki tum arkadaslarima olsun.kaan hoca ile tedaviniz cok guzel gecsun insallah.guzelngunler gorun canim.
dedigi gibi teseye gerek kalmadan dogal cikis baslar insallah.rabbim yeterki ol desin.
cokk opuyorum cnmm
Canimm tesekkur ederim.saolasin.insallah yavrumla kucaklastigim gunleri de gorurum.
Sende sakin umudunu kaybetme canim.donmus embriyolarin var diye hatirliyorum.en yakin zamanda yine olacak insallah.guzel haberlerini bekliyorum.
Cokk optumm
teşekkür ederim canım aminnnn...saolasın....Canım sizin sorun neydi tam hatırlayamıyorum...ınş hayrlsyla alirsin bebeğini ınş.bu arada tedavi sürecinden bahseder misin?
teşekkür ederim canım sizin bizimkinden daha ilerideymiş son aşamadaymiş bizimkinin ilerlemesi daha zor hayırlısı artık
herkese merhabalar...
gelemedim bir süre ama bebeğimle geldim allahın izniyle...
3.tedavimin sonunda rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim...
bu mübarek günde rabbimden dileğim hepinize bu güzel duyguyu yaşatması...
zor bir süreç, maddi manevi emek çok fazla.kurulan hayaller, umutlar çabası...inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmasın.
1-2 saat önce geldik doktordan.kalp atışlarını dinledik yavrumun.inşalah hep böyle devam eder.yavrumuzla kucaklaşırız.
dualarınızda bizi de unutmayın ne olur...öpüyoruz sizleri...
Saol canim tesekur ederim acaba kendi bildigimize alsak birsey olurmu hoca bize bunu bize soylemediCanım eczaneden alınıyor beta karoten bizede önerdi kaan hoca
Canimm saolasin.evet kalp atislarini duyduk sukur.insallah hep boyle gider.23unde randevum.1 hafta kaldi.heyecanla bekliyoruz bakalim.Canim benim kalp atisini duymussun gozun aydin
Allahim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasip eder sag saglim alirsin kollarina yavrunuopuyorum sizi
Ah yardimcin olsun canım inşallahSelam kizlar esim yarin ankaraya gidiyor nasip olursa fisch testi yaptircaz insallah guzel haberler aliriz dua edin bize
merhaba canım.evet selahattin çayana gitmiştik.sonra tese ve yıkım.uzun zaman birşey yapmadık.sadece macun kullandık.etkisi ne oldu bilmiyorum.benim eşim spermiyogram vermiyor.zor geliyor galiba.al ilaç ot macun ye dersin yer ama spermiyogram doktor istemezse yapmaz.biz celallettin hocayıda denedik canım.hücrelerimiz birçoğuna göre iyiydi hatta.ama malesef tesede dahi çıkmadı.ve ben teseden önce kimyasal gebelik yaşamıştım.bu bana çok umut olmuştu.eşim spermiyogram vermediği için kendimi çok ümitlendirmiştim.tesede çıkar diye.ama olmadı.yıkıldım.adana yıkıldı ben enkaz altında sesimi duyuramadım gibi oldu.herşey nasip.ötesi yok.ben boşuna bu kadar tedavi olduk diye düşünüyorum.tedavi olmadan tese olsaydık sonuç sanırım bu kadar kötü olmazdı.hala hazmedemiyorum durumumuzu.kalbim çok acıyor.inan artık çok tepkisizim.beynim uyuşuk.nerdeyim,amacım ne,ne için mücadelem,hedefim ne diye kendime hiç soru soramıyorum.cevabı yok hiçbirinin.hücre çıkmadan sperm çıkarmı.tıbben sanırım imkansız.ama olabilirde.bak bizde spermatidlere rağmen ne çıkış oldu nede tesede çıktı.hiçbirşeyin garantisi yok.donasyon asla ama asla kabul etmiyorum canım.seninle hem fikirim.allah onlarında yardımcısı olsun.onlarında işi zor.gerçekler onlarıda korkutuyor olmalı ama ne gelir elden.rabbim korusun.helal olan herşeyi nasip etsin bize.onlarada yardım etsin.selahattin hoca yurt dışındaydı hafta sonu.hafta sonu mersine gittik sekreter öyle dedi.kaan hocayada sordum oda henüz gelişmeleri bekliyoruz dedi.beta karotende sanırım kök hücrede olgunlaştırma için kullanılan sıvıymış.gelişme olursa yazışalım.birbirimize haber verelim.zaten artık kimse tedavisiyle ilgili yazmıyor.tedavilermi bırakıldı yoksa.herkesin işi rast gelsin ne diyelim.spermler görülsünde artık kim vesile olursa olsun.yalnız hiç bir doktor pohpohlanmadan.gördük zaten pohpohlananları.dertleri para koparmak.bizleri sadece ümitlendirmek.ümit vermek.sizin sorununuzun çözümüne inan sevindim.üzülüyordum nedense durumunuza.meninizin artığı giibi rabbim spermlerinizide artırsın.hiçbirşey ona zor değil.Canım meb seni selahattin hocadan hatrliyorum.ınş güzel olur bu kez.biz celalettin hoca ile tedavdeyz halen 5,6 aydir hormonlar normale döndü meni sorunu çözüldü.ama halen hücre yok.eşim bi 6ay daha devam edip bırakacak gibi.çünkü 2sene olacak ama bizim meni azlığı ve testeron sorunu çözüldü.Çok şükür.bazen diorm acaba hücre ckmadan direk sperm çıkar mi?sanırım zaman diye bir arkadaşın burda direk hamile kalmışti sifirmis en son sperm uzun süre gtmemsler tedaviye o ara hamileymisti ama düşürmüştü die hatrliom.kısmet arkadaşım ınş rabbim hayirlsni verir.selahattin hocaylada kök hücre için yazsmstim geçen temmuzda yurt dsina gidecekti.Siz de kaan hocayla iletsmde olun arkadaşım bizleri haberdar edin ınş.bu arada donasyon sayfasına yazmstim yapmayın nesepsiz çocuklar die demediklerini bırakmadılar...Aman Allahım rabbim korusun ewlatsiz kalınır da iman siz inancsz yaşanmaz.rabbim imanimizi almasın elimizden..hayirlsi ile er geç olacagna inanyom ben beklemeye razıyım.
canım merhaba.evet bayağı oldu konuşamadık.biraz yoğun yaşıyorum günlerimi bu aralar.çalışıyorum okuyorum.Canim uzun zamandir gorusemedik insallah cabalarimiz bosa cikmaz hocanin dedigi beta karoten bunu nerden alabiliriz nasil kullaniliyomus yazarmisin bizde carsamba fisch testine gitcez umarim iyi haberler aliriz 6 aydir igne kullaniyor
siz kullandınızmı.faydası oldumu canım.Canım eczaneden alınıyor beta karoten bizede önerdi kaan hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?