Canim bizde 6 aydir tedavideyiz kaan hocada hoca bu ay bizden fisch testi istedi gecen hafta carsamba esim ankaraya genarta gitti sonucu bekliyoruz izmirde yok bende izmirdeyim ya istanbul yada ankara istanbulda olursa kargoyla ankaraya gonderiyolarmis bence en iyisi ankara
Evet canim 3 gun perhiz gerekiyo bizzat genarti arayip sordumCanım bizden de drmuz sperm fish testi istedi biz adana da yada iskenderunda örneği verecek eşim ankaradan gidecek. Benim sormak istediğim bu test içinde 3günlük perhiz gerekli mi?
Canim benim esimde hipogonadizm teshisi kondu hormonlarina baktilar cok dusuktu fiziksel olaraktA kucuk gorunuyodu vucut hormon uretmiyo dediler simdi tedavi oluyoArkadaşlar merhabalar... aslında nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum... Biz yaklaşık bir yıl önce Celalettin Peru daki tedavimizi sınlandırdık. Zaten sadece bitkisellerle devam eden bir süreçti ve sonuç alamadık ayrıca eşimde bitkiseller Karaciğer büyümesine yol açtı. Neyse bir yıldır spora başlamak dışında yaptığımız pek bişey yok. Son zamanlarda artık yaşımın ilerlemesi beni tekrar tedavi olmaya yöneltti ve Murat başara gittik. Doktor eşimi muayene etti hormon testlerine baktı ve microtese önerdi. Zaten eşimin hormonları çok yüksek çıkmadı Fsh 16 olarak yüksek görünüyordu ama doktor Fsh ın yüksek olması sperm bulunamayacağı anlamına gelmez dedi. Microtese de sperm bulunması için hiçbir kriter yok ancak ameliyat sonrası anlaşılabilir dedi. Genetik testler istedi. Utangaç testiste indirme ameliyatına gerek yok zma microtese sırasında gerek görürsek yaparız dedi. Ancak eşimde fiziksel olarak hipogonadizm Görüntüsü varmış ama hormonlar özellikle testesteron normal olduğu için hipogonadizm olmadığını söyledi.
Durum bu şekilde bakalım biz microtese ye ne zaman karar vericez bilmiyorum kafam çok Karışık merak eden arkadaşlar vardı onlar için durumu paylaşmak istedim.
Size eşi hipogonadizm olanlara bir sorum var Teşhis nasıl konuldu ve hormonlarınız nasıldı? Şimdiden Sağolun cevaplarınız için.
Sağol canım eşim küçük göstermeyi bırak büyük gösteriyor hormonlar da normal ancak vücut kılları seyrek ve cılız Sakalı geç uzar vs. Doktor da aslında görüntü olarak benziyor ama hormonlar normal dediCanim benim esimde hipogonadizm teshisi kondu hormonlarina baktilar cok dusuktu fiziksel olaraktA kucuk gorunuyodu vucut hormon uretmiyo dediler simdi tedavi oluyo
Canim genetik test yapildimi.Sağol canım eşim küçük göstermeyi bırak büyük gösteriyor hormonlar da normal ancak vücut kılları seyrek ve cılız Sakalı geç uzar vs. Doktor da aslında görüntü olarak benziyor ama hormonlar normal dedi
Genetik test için çapaya gidicez canım daha yapılmadı zaten sonuç sanırım 2 ayda çıkıyor memorialde yaptıracaktık ama 800 TL civarı bir Ücret çıktıCanim genetik test yapildimi.
TeşekkürlerEvet canim 3 gun perhiz gerekiyo bizzat genarti arayip sordum
Canim evet uzun suruyo cikmasi. Insallah guzel sonuc alirsinz.Genetik test için çapaya gidicez canım daha yapılmadı zaten sonuç sanırım 2 ayda çıkıyor memorialde yaptıracaktık ama 800 TL civarı bir Ücret çıktı
Tesede kaç tanw bulundu ? Esiminde bütün tahlilleri normal sadece testisler küçük . 8tane sperm cikti sadece 1tane embriyo oluştu o da tutunmadı ...bnm için çok zor günler eşime gözyaşlarımı göstermemeye çalışıyorum ama duygular bi anda geliveriyo bazen carsida bazen düğünde bazen evde ... allah yardimcimiz olsun bu sayfadaki herkesi cok iyi anlayabiliyorum .Hiç bir sorun yok eşimin hormonları herseyi düzgün ama sperm yok hayret edilecek bişeUrfa'da oldu cnm osm de yaptrdk 0 sperm cikio normalde. Tese de bulundu çok sukur
Canım inşallah değildir ama kilinefelter sendromu özellikleri bunlar genetik yapılınca anlasilirSağol canım eşim küçük göstermeyi bırak büyük gösteriyor hormonlar da normal ancak vücut kılları seyrek ve cılız Sakalı geç uzar vs. Doktor da aslında görüntü olarak benziyor ama hormonlar normal dedi
Bunu daha önce doktora sormuştum ama değildir Demişti şimdi sen böyle söyleyince endişelendim Allah'ım inşallah genetik değildirCanım inşallah değildir ama kilinefelter sendromu özellikleri bunlar genetik yapılınca anlasilir
Canım senin eşinde sanırım kilinefelter sendromu belirtiler hormonlar nasıldı uzun kollar ve bacaklar oluyormuş ama benim eşimde bunlar yok bilmiyorum genetik test çıkana kadar nasıl beklicemCanım inşallah değildir ama kilinefelter sendromu özellikleri bunlar genetik yapılınca anlasilir
Allah yardimcin olsun canım kaç tane çıktığını söylemedi ama yeteri kadar var dedi Dr birazda dondurduk dedi teseden çıkan sperm le hamile kaldım ama boş gebelik oldu sperm kalitesinden kaynaklanıyor galibaTesede kaç tanw bulundu ? Esiminde bütün tahlilleri normal sadece testisler küçük . 8tane sperm cikti sadece 1tane embriyo oluştu o da tutunmadı ...bnm için çok zor günler eşime gözyaşlarımı göstermemeye çalışıyorum ama duygular bi anda geliveriyo bazen carsida bazen düğünde bazen evde ... allah yardimcimiz olsun bu sayfadaki herkesi cok iyi anlayabiliyorum .
Evet canım uzun boylu inşallah genetik temiz dirCanım senin eşinde sanırım kilinefelter sendromu belirtiler hormonlar nasıldı uzun kollar ve bacaklar oluyormuş ama benim eşimde bunlar yok bilmiyorum genetik test çıkana kadar nasıl beklicem
canım sperm fısh testinizi pendikte yaptırabilirsin kaan hoca istanbuldaki hastalarını oraya yönlendiriyo 250tl felan biz 2kere yaptırdık.istersen sana tel adresini verebilirim.cevabınız için sağolun kızlar şişli memorialı bi arıyım olmazsa ankaraya gitsin eşim bu tahlili daha önce kaan bey istedi şimdi merak ediyom kendimiz arıyıp randevumu alcaz sperm fish tahlili için yani her hangi bi üroloji doktorunun istemesi gerekiyormu tahlili
Gerekmiyor randevu genart için dört ve alti saatlerinde gitmistik saat için arayın yine doktoru sordu ama önemli değil yapıyorlar yinedecevabınız için sağolun kızlar şişli memorialı bi arıyım olmazsa ankaraya gitsin eşim bu tahlili daha önce kaan bey istedi şimdi merak ediyom kendimiz arıyıp randevumu alcaz sperm fish tahlili için yani her hangi bi üroloji doktorunun istemesi gerekiyormu tahlili
Merhaba canim.. Benim esimin de boyu uzun 1.92.. Diger hormonlari nasil esinin merak ettim? Biz genetik test yaptirmadik bir de klinefelter olunca tedavisi daha mi zorEvet canım uzun boylu inşallah genetik temiz dir
canım biz zeynepkamilde yaptırdak 15günde cıktı oranın üroloji bölümüne randevu al o yolluyo zatenGenetik test için çapaya gidicez canım daha yapılmadı zaten sonuç sanırım 2 ayda çıkıyor memorialde yaptıracaktık ama 800 TL civarı bir Ücret çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?