Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar mrb ozel mi devlet mi diye dusunurken sonunda devlet hastanesinde tedavi olmaya karar verdik pazartesi gunu yeniden spermiyogram ve kan testi istendi ayrica kromozom ve y-mikrodelesyon testi istendi 20 gun sonra tekrar spermiyogram testi yapalim eger sonuc degismezse tese ye gecelim dedi dr.persembe gunu genetik test icin kan verdik biri 4 gun digeri 15 gun sonra cikacak dediler.eger y-mikrodelesyon normal cikarsa sperm bulunma ihtimali cok yuksekmis nolur dua edin kizlar normal ciksin. bugun yarin cikar sonucu.Rabbim hepimize evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah

Inşallah tedavin bebekle sonuçlanır hangi devlet hastanesinde başlıyorsunuz

Arkadaşlar merhabalar... aslında nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum... Biz yaklaşık bir yıl önce Celalettin Peru daki tedavimizi sınlandırdık. Zaten sadece bitkisellerle devam eden bir süreçti ve sonuç alamadık ayrıca eşimde bitkiseller Karaciğer büyümesine yol açtı. Neyse bir yıldır spora başlamak dışında yaptığımız pek bişey yok. Son zamanlarda artık yaşımın ilerlemesi beni tekrar tedavi olmaya yöneltti ve Murat başara gittik. Doktor eşimi muayene etti hormon testlerine baktı ve microtese önerdi. Zaten eşimin hormonları çok yüksek çıkmadı Fsh 16 olarak yüksek görünüyordu ama doktor Fsh ın yüksek olması sperm bulunamayacağı anlamına gelmez dedi. Microtese de sperm bulunması için hiçbir kriter yok ancak ameliyat sonrası anlaşılabilir dedi. Genetik testler istedi. Utangaç testiste indirme ameliyatına gerek yok zma microtese sırasında gerek görürsek yaparız dedi. Ancak eşimde fiziksel olarak hipogonadizm Görüntüsü varmış ama hormonlar özellikle testesteron normal olduğu için hipogonadizm olmadığını söyledi.
Durum bu şekilde bakalım biz microtese ye ne zaman karar vericez bilmiyorum kafam çok Karışık merak eden arkadaşlar vardı onlar için durumu paylaşmak istedim.
Size eşi hipogonadizm olanlara bir sorum var Teşhis nasıl konuldu ve hormonlarınız nasıldı? Şimdiden Sağolun cevaplarınız için.

Canim tedaviniz hayirli olsun insallahh guzel sonuc alirsiniz.bizde 26 haziran cuma gunu randevu aldik murat hocaya.bakalim ne diyecek.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Canim tedaviniz hayirli olsun insallahh guzel sonuc alirsiniz.bizde 26 haziran cuma gunu randevu aldik murat hocaya.bakalim ne diyecek.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Sizin de tedaviniz hayırlı olsun canım... İnşallah bu doktor ikimizin de çaresi olur. Vesilesi olur. Aslında Aklımda girmeden önce çok soru vardı ama doktorun yanında dilim tutuldu sen öyle yapma ve senden ricam buraya yaz mutlaka ki değerlendirme yapabilelim

Bende ne soracagimi bilmiyorum galiba canim :) mutlaka yazarim.. insallah dedigin gibi Rabbim sifasini bu drla bize yollamistr mucizelerinu yollar insallah bizlerede

Bende ne soracagimi bilmiyorum galiba canim :) mutlaka yazarim.. insallah dedigin gibi Rabbim sifasini bu drla bize yollamistr mucizelerinu yollar insallah bizlerede
Büyük ihtimalle size de microtese önerecek eğer öyle olursa microtese olacak mısınız peki. Biz çok kararsız kaldık şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik test vericez onun sonucuna göre ilerleyecek

Büyük ihtimalle size de microtese önerecek eğer öyle olursa microtese olacak mısınız peki. Biz çok kararsız kaldık şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik test vericez onun sonucuna göre ilerleyecek
Canim zaten maillestik biz murat hocayla tese dedi bize tup bebek tedavisi oncesi gelin goruselm dedi. Tese dusunuyoruz.canim zamanda onemli kararinizi verin bence sizde.

Canim zaten maillestik biz murat hocayla tese dedi bize tup bebek tedavisi oncesi gelin goruselm dedi. Tese dusunuyoruz.canim zamanda onemli kararinizi verin bence sizde.
Biz de gitmeden önce mailleştik bize tekrar hormon testi yaptırın dedi genetik test yaptırmamıştık onları istedi siz ne zaman düşünüyordunuz teseyi biz de kışa yaptırabiliriz ama ben öğretmen Olduğum için yazı bekleyelim diyorum hem olur da gebelik olursa tatilde dinlenirim hem de doğum izni için iyi olur diye

Canim biz bu agustosta dusunuyorz Allahin izniyle. Bende ogretmenm canim okullar acilmadan yapalim dedik.. Rabbim nasip eder insallahhhhh

Kızlar Tese den niye korkuyonuz çok basit bi şey eşim teseden sonra araba bile kullandı bi sıkıntı olmadı bayiltmiolar bile orayı uyusturuolar. Eğer Dr Tese diyorsa vakit kaybetmeyin Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ins öpüyorum sizleri kader arkadaşlarım :) :)

Canim asnda teseden degil korku yaratan sey belki sperm cikmazsa diye. Ama Allah buyukk ona siginmak en guzeli. RABBIM herkese nasip etsin anneligi babaligi

kızlar bişey sorcam bizde 2011 de kaan aydosta tese ameliyatı olduk olgunlaşmamış sperm bulundu ikinci tese için araştırma yapıyorum bu arada murat bey ve kaan hoca arasında kararsız kaldım eşim sperm fish yaptırmak istiyor tese öncesi biz izmirdeyiz acaba sperm fisi ankarada genarttamı yapsak ?ya da istanbulda yapılıyormu bu fish tahlili yapılıyorsa nerde telefonu varmı sizde cevap verirseniz memnun olurum

Canim biz bu agustosta dusunuyorz Allahin izniyle. Bende ogretmenm canim okullar acilmadan yapalim dedik.. Rabbim nasip eder insallahhhhh
Inşallah canım ya biz bu yaz yapamayız psikolojik olarak hazır değiliz çünkü Aklımızda tedavi vardı bir süre daha ani oldu bizim için genetik testler inşallah iyi çıkarsa seneye yaza düşünüyoruz bu süreçte de hem psikolojik hem fiziksel hem maddi Açıdan hazırlık yapmamız lazım kilo vermek istiyorum biraz daha vs. Hayırlısı olsun senin haberlerini merakla bekliyorum

Canım İstanbul'da Şişli memorialde tüp bebek merkezinde sanırım Yapılıyor yazıyordu çünkü internet sitesine bak ya da hastaneyi ara teyit etmek için

Selam kızlar nasılsınız. Bir süredir yoktum bilerek uzaklaştım aslında sürekli düşünmek sürekli bu konuyu düşünmek insanı çok yoruyor gerçekten. Daha mi iyisin derseniz hiç bilmiyorum hissizlestim galiba rüzgâr nereye savurursa bende oraya gidiyorum. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilmeden yaşıyorum . Ailemi çok özlüyorum hep bi yanim eksik bi yanim hasret yalnız olmak çok zor gerçektende.

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Insallah guzel haberler verebilirim.

Canim bizde 6 aydir tedavideyiz kaan hocada hoca bu ay bizden fisch testi istedi gecen hafta carsamba esim ankaraya genarta gitti sonucu bekliyoruz izmirde yok bende izmirdeyim ya istanbul yada ankara istanbulda olursa kargoyla ankaraya gonderiyolarmis bence en iyisi ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…