0216 306 06 20canım çok sağol telefonunu versen iyi olur bi arıyayım hazır istanbula gelmişken yaptırızız
bence olma canım cıkma şansın çok düşük tedaviyle düşşün fsh ondan sonra olun hemen sende niye tedaviye başlıyosunki nce eşinin sorununu ortadan kalksın ondan sonrakizlar iyi gunler bizde üniversite hastanesinde tedavi görüyoruz fsh 30larda testesteron 400lerde gen testimiz de bise cikmadi şükür biz heyete girdik doktorlar tüp bebek tedavisini onayladılar simdi benim rahmimde perde varmis perde ameliyatı dediler bu hafta ici olcam cok da korkuyorum nasıldir zor mudur.sonrasında tese yapcaklarmis beni de tup bebek icin hazirliycaklarmis.benim kafam çok karisdi tedavisiz tese olmalimiyiz diye.sonucda fsh yuksek bizim.sizce ne yapalim ?
geçmiş olsun neden kaan hocayı istemedi yegeniniz belkide kaan hocaya gitseydınız bu kadar şeyler yaşamazdınız ne bilimSelamünaleyküm arkadaşlarım..bu sayfada bizimle aynı durumda olan insanların paylaşımlarını o kadar çok okudum ki..şimdi yardımcı olabilmek adına yaşadığımız sıkıntıları paylaşıp uyarmak istedim..eşimde ilk azospermi olduğunu öğrendiğimizde kabullenemedik önce bitkisel kürler keçiboynuzu özü spermiyogramlar epeyce bekledik bu arada Kaan aydosdan randevu aldık,gata,Turgut Özal tıp fakültesi,novaart,genart gibi bir çok birime başvurduk..kuzenim Kaan aydosun hemşiresiydi ve kesinlikle ona operasyon olmasını önermedi öylelikle ondan vazgeçtik diğer birimlerde hep tese önerdiler.en sonunda Turgut Özal tıp fakültesinde tüp bebeğe karar verdik ama içim hep huzursuzdu,ersin çimentepe ve oranın kadın doğumcusu canan hanım hiç bir test tetkik yapmadan direk tüpyapacaktı.. tüp bebeğe başlayacağımız ay eşime başka Bi merkeze de danışalım dedim önce biraz kızdı sonra genartta müfit hocadan randevu alıp gittik.o zamana kadar gittiğimiz herkes bize meni kanallarında tıkanıklık olduğunu söylemişti,müfit hoca muayenede meni kanallarının doğuştan olmadığını bunun da kistik fibrozis taşıyıcılarında olabileceğini söyleyerek genetik test yaptırdı ve eşimde gerçekten kistik fibrozis taşıyıcışığı çıktı..sonrasında bana da aynı test yapıldı Allahın işiya bende de aynı hastalığın taşıyıcılığı çıktı.eğer biz Turgut Özal tıp fakültesinde tüp bebek yaptırsaydık hasta Bi çocuğumuz olacaktı..Allahım ehil olmayan doktorlardan korusun bizi..şimdi genartta pgt ile tüp bebek denedik inşallah 27sinde belli olacak..rabbim isteyen herkese nasip etsin.biz bizim gibi birilerinin tecrübesini bulmak için günlerce bu sayfaları okuduk eşimle..inşallah birilerine yardımcı olabilirim bende..
15 tane canli sperm miii.kızlar iyi geceler biz sperm testi verdik 2gün önce 15tane canlı sperm hü
0216 306 06 20
bence olma canım cıkma şansın çok düşük tedaviyle düşşün fsh ondan sonra olun hemen sende niye tedaviye başlıyosunki nce eşinin sorununu ortadan kalksın ondan sonra
bence olma canım cıkma şansın çok düşük tedaviyle düşşün fsh ondan sonra olun hemen sende niye tedaviye başlıyosunki nce eşinin sorununu ortadan kalksın ondan sonra
size de geçmiş olsun..kuzenim yıllarca Kaan hocayla ameliyatlara girmiş onun teseti nasıl yaptığını o bizden daha iyi bilir sonuçta her hemşire doktorun nasıl çalıştığını bilir...kaan hocanın bir sürü makalesini okudum çok bilgili Bi doktor ama yaşlandığı için elinin titrediğini biraz dokuyu zedelediğini söyledi...tabi bizde bilmiyoruz ama yakınım olduğu için önce ona güvendim.ısrarla gitmeyin dedi..şimdiki doktorumuzdan çok memnunuz Bi sıkıntı olmadı şükür...geçmiş olsun neden kaan hocayı istemedi yegeniniz belkide kaan hocaya gitseydınız bu kadar şeyler yaşamazdınız ne bilim
Fsh elli testo.200 canım sonra 450 kadar çıktı şimdi iğneyi bırakınca düşüyor yine malesefPeki ilk öğrendiğimizde hormonlar özellikle testesteron nasıldı canım
Arkadaşlar biz bugün Cerrahpaşa ya gittik orada kartotip analizi için 5ay sonra çıkar dediler ve kanuni hastanesine giderseniz daha çabuk çıkar dediler aynen dedikleri gibi Halkalı daki kanuni Sultan Süleyman hastanesinde sonuçlar 3 hafta yada 4 haftada çıkıyor ve kolayca randevu alınabiliyor
Henüz yaptırmamış olanlar varsa diye Söylemek istedim
Biz bugün verdik inşallah Allah'ım a duam normal çıksın inşallah
gözünüz aydın.maşallah.15 tane canlı sperm.siz sanırım daaha evvel tese olmuştunuz.sonucunda ne çıkmıştı ve ne kullandınız.çok mutlu oldum.kızlar iyi geceler biz sperm testi verdik 2gün önce 15tane canlı sperm hü
0216 306 06 20
Anladım canım eşim hiç iğne tedavisi olmadı ve testesteron hep normal sınırlarda tamam üst Sınıra yakın değil ama ortalarda bakalım Hakkımızda Hayırlısı olsunFsh elli testo.200 canım sonra 450 kadar çıktı şimdi iğneyi bırakınca düşüyor yine malesef
canım biz teseden sonra tedaviyi bıraktık ne hap kullandık ne iğne ben çakşır suyunu duydum eşim 2litre tüketti ve fsh 5lerde test verilim dedik ben hstane arayışına girdim iyi bir tüp bebek merkezi olması lazım çıkarsa dedim saklanıp tüp bebeğe geceriz diye ve verdik 15 tane cıktı doktorumuz çok hücre var kuyruklaşmamış dedi devam edelim o suya dedi 2 ay sonra tekrar yaptıcaz bakalım.sayfada o kadar dedim bırakın gnc ürünlerini arkadaşlar alın şu çakşırotu kökü suyu 1litre satılıyo baharakcılarda 17tl 5litre tüketince faydasını görüyosun 2ay sonra bakalım inşallah milyonlar olurgözünüz aydın.maşallah.15 tane canlı sperm.siz sanırım daaha evvel tese olmuştunuz.sonucunda ne çıkmıştı ve ne kullandınız.çok mutlu oldum.
canım biz 2014 tese olduk fsh 0larda testesteronda 3lerde felandı cıkmadı sonra biz kendimiz tedaviyi bitirdik ben kendim çakşırotukökü suyunu duydum onu aldım 2litre tüketti eşim fsh 5 olmuş testesteronda 7lerde sprem testi verdik 15tane bulundu ama çok hüçre varmış suya devam 5litreyi tamalıycak.sonra bidaha test ondan sonra allahım nasip ederse tüpbebeğe başlıycaz bakalım.15 tane canli sperm miii.Gelsin bebisler hadi insallah .. Daha once soylemissindir mutlaka ama aklimda kalmiyo canim kusura bakma.. Sorununuz neydi hormonlar nasil bir de nasil bi tedaviden sonra çıkış oldu?
Cok sevindim canim ya insallah milyonlar olur.. Biz de bayramdan sonra test yaptircaz o zamana kullansa bari esim.. Hormonlara bi yan etkisi var midir ki bi de nasil kullaniliyo yazar misin canim?canım biz 2014 tese olduk fsh 0larda testesteronda 3lerde felandı cıkmadı sonra biz kendimiz tedaviyi bitirdik ben kendim çakşırotukökü suyunu duydum onu aldım 2litre tüketti eşim fsh 5 olmuş testesteronda 7lerde sprem testi verdik 15tane bulundu ama çok hüçre varmış suya devam 5litreyi tamalıycak.sonra bidaha test ondan sonra allahım nasip ederse tüpbebeğe başlıycaz bakalım.
Cnm bu suyu nasil kullaniyoruz ekstra yaninda birseye gerek varmi faydalari nedir biraz bilgilendirirmisincanım biz teseden sonra tedaviyi bıraktık ne hap kullandık ne iğne ben çakşır suyunu duydum eşim 2litre tüketti ve fsh 5lerde test verilim dedik ben hstane arayışına girdim iyi bir tüp bebek merkezi olması lazım çıkarsa dedim saklanıp tüp bebeğe geceriz diye ve verdik 15 tane cıktı doktorumuz çok hücre var kuyruklaşmamış dedi devam edelim o suya dedi 2 ay sonra tekrar yaptıcaz bakalım.sayfada o kadar dedim bırakın gnc ürünlerini arkadaşlar alın şu çakşırotu kökü suyu 1litre satılıyo baharakcılarda 17tl 5litre tüketince faydasını görüyosun 2ay sonra bakalım inşallah milyonlar olur
Maaşallah canımmmmm çok sevindimmmmmm... Ne güzel bir haber bu..canım biz teseden sonra tedaviyi bıraktık ne hap kullandık ne iğne ben çakşır suyunu duydum eşim 2litre tüketti ve fsh 5lerde test verilim dedik ben hstane arayışına girdim iyi bir tüp bebek merkezi olması lazım çıkarsa dedim saklanıp tüp bebeğe geceriz diye ve verdik 15 tane cıktı doktorumuz çok hücre var kuyruklaşmamış dedi devam edelim o suya dedi 2 ay sonra tekrar yaptıcaz bakalım.sayfada o kadar dedim bırakın gnc ürünlerini arkadaşlar alın şu çakşırotu kökü suyu 1litre satılıyo baharakcılarda 17tl 5litre tüketince faydasını görüyosun 2ay sonra bakalım inşallah milyonlar olur
Canım bizim fsh yüksek dahada yükseltiyor mu dengeli yor mucanım biz teseden sonra tedaviyi bıraktık ne hap kullandık ne iğne ben çakşır suyunu duydum eşim 2litre tüketti ve fsh 5lerde test verilim dedik ben hstane arayışına girdim iyi bir tüp bebek merkezi olması lazım çıkarsa dedim saklanıp tüp bebeğe geceriz diye ve verdik 15 tane cıktı doktorumuz çok hücre var kuyruklaşmamış dedi devam edelim o suya dedi 2 ay sonra tekrar yaptıcaz bakalım.sayfada o kadar dedim bırakın gnc ürünlerini arkadaşlar alın şu çakşırotu kökü suyu 1litre satılıyo baharakcılarda 17tl 5litre tüketince faydasını görüyosun 2ay sonra bakalım inşallah milyonlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?