Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence olma canım cıkma şansın çok düşük tedaviyle düşşün fsh ondan sonra olun hemen sende niye tedaviye başlıyosunki nce eşinin sorununu ortadan kalksın ondan sonra

geçmiş olsun neden kaan hocayı istemedi yegeniniz belkide kaan hocaya gitseydınız bu kadar şeyler yaşamazdınız ne bilim

kızlar iyi geceler biz sperm testi verdik 2gün önce 15tane canlı sperm hü

0216 306 06 20
15 tane canli sperm miii. Gelsin bebisler hadi insallah.. Daha once soylemissindir mutlaka ama aklimda kalmiyo canim kusura bakma.. Sorununuz neydi hormonlar nasil bir de nasil bi tedaviden sonra çıkış oldu?

zaten bizyaklasik bir yıldır gidiyoruz üniversite hastanesine canim heyet kara verdi önce ben ameliyat olcakmisim sora tup bebek icin beni hazırlayıp esimi tese yapcaklarmis bende dedim önce tedavi olmaso gerekmez mi hormonu yüksek dedim fsh icin.ama dedikleri eger doktorlar gerek görselerdi tedavi yapardi once.tek sikinti fsh yuksek olması hakkimizda hayirlisi ins.bana zaten uc ay oncesi falan demislerdi rahimde perde var ameliyat olman gerekiyo ama esinin durumuna gore karar verilcek demişlerdi.simdi önce beni ameliyat yapıp sora tup bebek icin hazirliycaklar mis.

geçmiş olsun neden kaan hocayı istemedi yegeniniz belkide kaan hocaya gitseydınız bu kadar şeyler yaşamazdınız ne bilim
size de geçmiş olsun..kuzenim yıllarca Kaan hocayla ameliyatlara girmiş onun teseti nasıl yaptığını o bizden daha iyi bilir sonuçta her hemşire doktorun nasıl çalıştığını bilir...kaan hocanın bir sürü makalesini okudum çok bilgili Bi doktor ama yaşlandığı için elinin titrediğini biraz dokuyu zedelediğini söyledi...tabi bizde bilmiyoruz ama yakınım olduğu için önce ona güvendim.ısrarla gitmeyin dedi..şimdiki doktorumuzdan çok memnunuz Bi sıkıntı olmadı şükür...

Fsh elli testo.200 canım sonra 450 kadar çıktı şimdi iğneyi bırakınca düşüyor yine malesef

Fsh elli testo.200 canım sonra 450 kadar çıktı şimdi iğneyi bırakınca düşüyor yine malesef
Anladım canım eşim hiç iğne tedavisi olmadı ve testesteron hep normal sınırlarda tamam üst Sınıra yakın değil ama ortalarda bakalım Hakkımızda Hayırlısı olsun

gözünüz aydın.maşallah.15 tane canlı sperm.siz sanırım daaha evvel tese olmuştunuz.sonucunda ne çıkmıştı ve ne kullandınız.çok mutlu oldum.
canım biz teseden sonra tedaviyi bıraktık ne hap kullandık ne iğne ben çakşır suyunu duydum eşim 2litre tüketti ve fsh 5lerde test verilim dedik ben hstane arayışına girdim iyi bir tüp bebek merkezi olması lazım çıkarsa dedim saklanıp tüp bebeğe geceriz diye ve verdik 15 tane cıktı doktorumuz çok hücre var kuyruklaşmamış dedi devam edelim o suya dedi 2 ay sonra tekrar yaptıcaz bakalım.sayfada o kadar dedim bırakın gnc ürünlerini arkadaşlar alın şu çakşırotu kökü suyu 1litre satılıyo baharakcılarda 17tl 5litre tüketince faydasını görüyosun 2ay sonra bakalım inşallah milyonlar olur

15 tane canli sperm miii. Gelsin bebisler hadi insallah.. Daha once soylemissindir mutlaka ama aklimda kalmiyo canim kusura bakma.. Sorununuz neydi hormonlar nasil bir de nasil bi tedaviden sonra çıkış oldu?
canım biz 2014 tese olduk fsh 0larda testesteronda 3lerde felandı cıkmadı sonra biz kendimiz tedaviyi bitirdik ben kendim çakşırotukökü suyunu duydum onu aldım 2litre tüketti eşim fsh 5 olmuş testesteronda 7lerde sprem testi verdik 15tane bulundu ama çok hüçre varmış suya devam 5litreyi tamalıycak.sonra bidaha test ondan sonra allahım nasip ederse tüpbebeğe başlıycaz bakalım.

Cok sevindim canim ya insallah milyonlar olur.. Biz de bayramdan sonra test yaptircaz o zamana kullansa bari esim.. Hormonlara bi yan etkisi var midir ki bi de nasil kullaniliyo yazar misin canim?

Cnm bu suyu nasil kullaniyoruz ekstra yaninda birseye gerek varmi faydalari nedir biraz bilgilendirirmisin

Maaşallah canımmmmm çok sevindimmmmmm... Ne güzel bir haber bu..

Arkadaşlar proxeed kullanan var mı bu ilaç tablet mi yoksa toz mu ben tablet olarak biliyordum ama eczane bunun tableti yok sadece toz Demiş eşime emin olamadık almadım
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım bizim fsh yüksek dahada yükseltiyor mu dengeli yor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…