Genetik olunca tedaviler pek ise yaramiyor canım allah büyüktür bi umut olur inşallah fsh 40 canım hiç düşmüyor igneler le felan enMerhaba canim.. Benim esimin de boyu uzun 1.92.. Diger hormonlari nasil esinin merak ettim? Biz genetik test yaptirmadik bir de klinefelter olunca tedavisi daha mi zor
Pardon canım sana atmiycaktim özel mjcanım biz zeynepkamilde yaptırdak 15günde cıktı oranın üroloji bölümüne randevu al o yolluyo zaten
Allah hepimizin yardımcısı olsun cok ağır geliyo bazen.. Bazen de hayatin sonu degil ya cok sukur baska derdimiz yok diyorum.. Benim esimin fsh 9küsur.. Varikosel ameliyatindan 2 ay gecti bayramdan sonra test verecek bakalim bi degisme var miGenetik olunca tedaviler pek ise yaramiyor canım allah büyüktür bi umut olur inşallah fsh 40 canım hiç düşmüyor igneler le felan en
Amin canim hersey rabbımden bi çıkar yol verir inşallah inşallah güzel sonuçlar olurAllah hepimizin yardımcısı olsun cok ağır geliyo bazen.. Bazen de hayatin sonu degil ya cok sukur baska derdimiz yok diyorum.. Benim esimin fsh 9küsur.. Varikosel ameliyatindan 2 ay gecti bayramdan sonra test verecek bakalim bi degisme var mi
Canım benim eşimde kilinefelterli bizde fsh 40 tesede sperm çıkmadı ve igneler ise yaramadı kaan aydos la tedavideyiz şükür sizin sperm bulunmuşKızlar Merhaba; benim eşimde klinefelter sendromu var.fsh 24 testesteron hormonu 0.62.bahceci Fulya da tedavi görüyoruz
Tansel bey eşimin doktoru.şu an pregnly iğne kullanıyor.ilk tese ameliyatını Emre bey yapmıştı 10 adet sperm çıktı ilk denemede hamile kaldım İkizlere ama 8.haftada kalp atışları durdu.ikinci tesede 5 adet cikti transferde tutmadi iki ay daha iğne kullanacak sormak istediğim genetik durumlarda iğne ilaç tedavisi işe yarıyor mu? Yanında Q enzim 10,e vitamini ve Omega 3 kullanıyor
Insallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder rabbim canım.. Biz de mufit hocaya gidiyoruz onun vesilesiyle sifamizi buluruz insallah..Selamünaleyküm arkadaşlarım..bu sayfada bizimle aynı durumda olan insanların paylaşımlarını o kadar çok okudum ki..şimdi yardımcı olabilmek adına yaşadığımız sıkıntıları paylaşıp uyarmak istedim..eşimde ilk azospermi olduğunu öğrendiğimizde kabullenemedik önce bitkisel kürler keçiboynuzu özü spermiyogramlar epeyce bekledik bu arada Kaan aydosdan randevu aldık,gata,Turgut Özal tıp fakültesi,novaart,genart gibi bir çok birime başvurduk..kuzenim Kaan aydosun hemşiresiydi ve kesinlikle ona operasyon olmasını önermedi öylelikle ondan vazgeçtik diğer birimlerde hep tese önerdiler.en sonunda Turgut Özal tıp fakültesinde tüp bebeğe karar verdik ama içim hep huzursuzdu,ersin çimentepe ve oranın kadın doğumcusu canan hanım hiç bir test tetkik yapmadan direk tüpyapacaktı.. tüp bebeğe başlayacağımız ay eşime başka Bi merkeze de danışalım dedim önce biraz kızdı sonra genartta müfit hocadan randevu alıp gittik.o zamana kadar gittiğimiz herkes bize meni kanallarında tıkanıklık olduğunu söylemişti,müfit hoca muayenede meni kanallarının doğuştan olmadığını bunun da kistik fibrozis taşıyıcılarında olabileceğini söyleyerek genetik test yaptırdı ve eşimde gerçekten kistik fibrozis taşıyıcışığı çıktı..sonrasında bana da aynı test yapıldı Allahın işiya bende de aynı hastalığın taşıyıcılığı çıktı.eğer biz Turgut Özal tıp fakültesinde tüp bebek yaptırsaydık hasta Bi çocuğumuz olacaktı..Allahım ehil olmayan doktorlardan korusun bizi..şimdi genartta pgt ile tüp bebek denedik inşallah 27sinde belli olacak..rabbim isteyen herkese nasip etsin.biz bizim gibi birilerinin tecrübesini bulmak için günlerce bu sayfaları okuduk eşimle..inşallah birilerine yardımcı olabilirim bende..
inşallah canım müfit hoca çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun.transferimizin olduğu gün babası vefat etmiş ona rağmen canla başla çalıştı sperm buldu çok şükür..inşallah siz de şifa bulursunuz..sizin sorununuz da azosper mi mi?nerede tedavi oluyorsunuz?Insallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder rabbim canım.. Biz de mufit hocaya gidiyoruz onun vesilesiyle sifamizi buluruz insallah..
Yaa allah rahmet eylesin.. Cok iyi gercekten de kısa ve öz konusuyo lafı dolandirmadan olani söylüyor allah razi olsun..bizim de azosperminşallah canım müfit hoca çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun.transferimizin olduğu gün babası vefat etmiş ona rağmen canla başla çalıştı sperm buldu çok şükür..inşallah siz de şifa bulursunuz..sizin sorununuz da azosper mi mi?nerede tedavi oluyorsunuz?
Soylemeyi unutmusum canim.. Gen-art tayiz benim doktorum da aysun hanim..inşallah canım müfit hoca çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun.transferimizin olduğu gün babası vefat etmiş ona rağmen canla başla çalıştı sperm buldu çok şükür..inşallah siz de şifa bulursunuz..sizin sorununuz da azosper mi mi?nerede tedavi oluyorsunuz?
Canim bendr bu hafta ici aldim daha elime ulasmadi gnc nin kendi rsmi sitesindn aldim bence sizde netten siparis verebilrsnz arayip sor istersenKizlaar yardminiza ihtiyacim var hocaya beta caroteni sormusdm gnc yada solgar firmasi 6 yada 7 mg alabilirsn dedi sorum su biz yurtdiisndayz burda eczanede yok intrnetten buldm ama güvenemedm o mu degilmi diye bana elinde olupda resmini cekip gönderebilirmisin gnc marka burda bulmam zor ama solgar varsa lütfwn resmini cekip yollarmisiinn
benim doktorumda Aysun hoca canım.hiç korkma müfit hoca bizede %80 şans vermişti bulundu şükür..eşime tesa yapıldı yani iğne ile çekti o içeri girdiğinde kapıda hatim indirdim nerdeyse:)ama çok şükür şimdiye kadar yolunda gitti her şey...o bulunur dediyse bulur..en azından doğal yolla olma ihtimali var çok şanslısınız bizim her defada tüp olacak şimdi iki embriyo transfer oldu inşallah tutunmuştur onlarda:)allahım şuYaa allah rahmet eylesin.. Cok iyi gercekten de kısa ve öz konusuyo lafı dolandirmadan olani söylüyor allah razi olsun..bizim de azosperm3ay once gittik biz ilk muayeneye.. Varikosel oldugunu soyledi ameliyat olursa %25 30 çıkış şansı var dedi..çıkış olmasa bile tesede bulunma ihtimali %80e çıkar oncelikle varikoseli ortadan kaldiralim dedi ve esim ameliyat oldu iki ay sonra test yaptiracaktik ama ramazana denk hoca da beklemek daha kesin sonuc verir deyince bayramdan sonraya kaldi testler.. Heyecanla bekliyorum neler olacak diye .. Tabi korku, panik, merak, hepsi var suan..
Canim bendr bu hafta ici aldim daha elime ulasmadi gnc nin kendi rsmi sitesindn aldim bence sizde netten siparis verebilrsnz arayip sor istersen
canım çok sağol telefonunu versen iyi olur bi arıyayım hazır istanbula gelmişken yaptırızızcanım sperm fısh testinizi pendikte yaptırabilirsin kaan hoca istanbuldaki hastalarını oraya yönlendiriyo 250tl felan biz 2kere yaptırdık.istersen sana tel adresini verebilirim.
Peki ilk öğrendiğimizde hormonlar özellikle testesteron nasıldı canımEvet canım uzun boylu inşallah genetik temiz dir
canım biz zeynepkamilde yaptırdak 15günde cıktı oranın üroloji bölümüne randevu al o yolluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?