Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba lar
insaallh tedavinizden guzel sonuc alirsiniz canim.Bugun bizde celalettin beyi gormeye gittik esimle .bizde 2 yildir tedavjdeyiz spermiogram sonucunda yine sperm cikmadi ama dr bey sonuclarimizin iyi oldugunu soyledi.spermatid boyutlari istenilen duzeye ulasmis.ama billiyorum cikacakmi artik yoruldum ama baska caremiz yok beklemekden baska

Kuzum ya ben yeni gordum nasil sevindim anlstamam ya.cok sukur yaa rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins.ayyy valla transfer oncesi on numara haber oldu rabbim tamamina erdirsin cumlemize saglikli hayirli buyudugunu gorebilecegimiz evlatlar nasip etsin

Arkadaslar canilar rabbim hepimize hayirli ramazanlar nasip etsin ins.evinizden bereket dilinizden dua eksik olmasin.rabbim hepimizin gonlundekini versin ins.bugun birde nasip olursa transferim olacak.bayadir giriyorum okuyorum ama bisi yazmiyordum.icimde kocaman bi sevinc ama deli gibi de tedirginlik var.buraya kadar gelebilmek bile rabbimin mucizesi bana cok suku ki.bu guzel ayda daha cok dua edelim birbirimize kuzlar.dua edelim hepimiz saglikli hayirli meleklerimize kavusalim.hepinizde dualarimdasiniz....

Kaç tane transfer edecekler kaçıncı gün canım. Geriye embriyo kaldımı. .Bu mübarek ayın hürmetine rabbim hayırlı sonuç almanı nasip eylesin. .transferden sonra ananas tutunmayı kolaylaşıyor diye duymuştum aklıma geldi .birde maydanoz dan uzak dur canım. ..Hayırlı ramazanlar dostlar. .

teşekkürler canım

biz de celalettin hocaya 7 ay gidip tedaviyi bıraktık. Madem ki konu açılmış alkol konusunu ben de anlatayım, tedavinin ilk aşamasında germ sıvısı diye bir şey yolladı Ersel bey ve meyve sularına katmamızı istedi. Tadı ve kokusu çok keskindi, bitkisel diye düşünerek çok incelemedik ama içmesi de bir o kadar zor oluyordu. Bir gün kardeşim bunda kesin alkol var dedi kaşığa dökdü ve yakınca kolonyadan daha fazla bir şekilde alev aldı. Ersel beyi aradık evet alkol var içinde dedi. Dinen sakıncalı olabilir ayrıca araç kullanıyorum polis çevirmesinde sorun olmaz mı dedi eşim o da sabah aç karnına sadece bunu içince sorun olabilir dikkat et, dinen de sakıncası yok dedi. Şimdi Allah aşkına bu bilgiler şimdi mi söylenir dedik hem dinen sakıncası olmadığı hükmüne bıraksınlar da insanlar karar versin, hiç bilmeden insanlara alkol yollanır mı? Ramazan ayındayız halen daha içenler varsa bu konuda dikkat etsinler.
Bu sıvının amacı lökositleri temizlemekmiş, aksine 1milyondan 1.7 milyona çıkmıştı onu kullanınca. hiç bir etkisi olmadı yani.

işin garip tarafı, 24 ile başlayan fsh'ımız tedavi süresince 0'a düşmüş ve tedaviyi bırakınca tekrar 24'e çıkmıştı, bunun sonrasında soğan kürünün iltihapları temizlediğini öğrendik eşim uyguladı ve 20 günde iki defa ölçtürdü 15-16 civarında şuan ve meni kıvamı tamamen normale dönmüş durumda. (iltihaplı olanlar koyu renk ve katı kıvamda oluyor) bu arada hiç sperm testi yaptırmadık. ramazan sonu da teseye gireceğiz, teseye girmeden çıkış olur mu diye umutlanıyoruz. Çünkü Pregynl iğnesi tüm hormonları altüst ederken bu kür hepsini olması gereken değere getirdi.

Testosteronu ne yukseltr kızlar bizim testtron her ay diğer aya ğore duşuyo

Canimmm cok tesekkur ederim.
Rabbime binlerce kez sukur bu gunleri gorduk.suan hersey yolunda insallah hep boyle gider ve yavrumu kucagima aldigim gunleri de gorurum insallah.
Guzel kizini ve seni opuyorum cnm.kendinize iyi bakin.

Canım çok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin sonrada sıra biz bekleyenlere çaba sarfedenlere ve dua edenlere gelsin inşallah.

Yaa soğan kuru nasıl bişey? ?

Yaa soğan kuru nasıl bişey? ?
aslında adeti düzenleyen ve hamilelik öncesi sıkıntıları gideren bir kür, kadınlar yapıyor yani. ama bu kürün iltihapları temizlediğini öğrendik(saçma gelebilir ama eşime rüyasında soğan kürü yap demişler:) ), bir de celalettin hoca eşime sende iltahaplı durumlar var dediği için denedik. pregnyl vurulunca altüst olan sıfıra düşen LH, 90lara çıkan E2 ve diğer hormonlar şimdi olması gerektiği değerlerde seyrediyor. Altı üstü kaynamış soğan suyunun FSH'ı düşürmesi kolay değil ama bu iltahabı temizlediğini gösteriyor "olabilir" :) Herkesin durumu aynı olmayabilir, her kür herkes de aynı etkiyi yapmayabilir.
Burada var http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-kuru-sogan-kuru/ biz artık tese kararı alıp iğneleri bıraktıktan sonra bunu denedik. fshın 15lere düşüp meninin rengi vs değişmesi şaşırttı bizi. 1 ay sonra teseye gireceğimiz için aslında sonuç alıp almadığımızı da anlayamayacağız..

Son düzenleme:
Lutfen bilen biri bana cvp verebilirmi esimin testi cok ayrintisiz sayi 37 milyon hareket %95.bas boyun anomalisi %5 bu morfolojimi oluyor dusukmu

Kaan hoca igneleri kendi buraktirdi ve ilac verdi beklemek sorun degil guzel sonuclar olsun da allah herkesin yardimcisi olsun

Mrb arkadaslar bende sizle aynı kaderdeyim bizde azosperm tüp bebek denedik ameliyatla sperm bulundu çok şükür ve ilk denememde hamile kaldım çok mutluyduk takiiiii boş gebelik olduğunu ogrenene kadar kürtaj oldum şimdi dr ara verdi biraz çok şükür ki donmus embriyo larm var çok tedirginm onlarda boş çıkar diyeee

İnşallah bir dahaki sefere bebegine kavusursun canım buna şükür yine dondurulmuş spermleriniz varmış sizdeki sorun neydi canım teseyi nerde oldunuz

İnşallah bir dahaki sefere bebegine kavusursun canım buna şükür yine dondurulmuş spermleriniz varmış sizdeki sorun neydi canım teseyi nerde oldunuz
Hiç bir sorun yok eşimin hormonları herseyi düzgün ama sperm yok hayret edilecek bişe Urfa'da oldu cnm osm de yaptrdk 0 sperm cikio normalde. Tese de bulundu çok sukur

arkadaşlar merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 4 yıllık evliyim 2 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik hormonlarıda normaldi fakat hem eşimin olumsuz bakış açısı hemde maddi imkansızlıklardan dolayı 2 yıldır sadece bekledik ama sanırım eşimi bu zor tempoya ikna edebileceğim fakat İzmirde hangi doktor ile bu zorlu yola başlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok İzmirde doktor hastane öneriniz varmı ... Bu mubarek günlerde Allah'ım gönlümüzden geçeni hepimize nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…