Merhaba larSelamn aleykm arkadaşlar
Hepiniİn ramazanı şerifini tevrik ederim rabbim tekrarrlarını nasip etsin
Bizde celalettin hocaya gittik burdaki hastalarını duyarak
Niye gittik diğerlerinin ümit vermediği bi yerde bi dr umit veriyo du denemek istedik cok dua ettimrabbim isabet ettir diye...
Velhasıl basladık kasım ayında iğnelere 3ay sonra e-2yüksek dedi dr direnc var fayda etmiycek pregny nebidoyu ekledi prengnyi düşürdü bitkiseller felan biz her ay kan verdik değerler düşmeye basladı semen için 2gün önce gittik celalettin hocaya germ hücre 94000lokosit 700000cıktı daha önce germ 368000lokosit 1600000 müş dr dediki durum iyi sayiılır henüz fsh yi sıfırlamadan zaten büyük bi değişiklik olmazdı germ hücre düşük gibi geldi onada arif bey lokosit cok olunca germi net sayamıo normal dedi kötü deil ama biraz direnio... zorlu bi sürec sabredin mayoz bölünme varmı ona bakıcaz bundan sonra testis hacmini yükseltmiye calışcaz dedi.biz klınefelterliyiz dolayısıyla tedavi sansımız yüzde 30-yüzde 50civarıymış bizle 2-3saat görüştü şemalarla anlattı hepsini sordum neden su söyle bu böyle anlattı bu kadar bilgi boş bi insanda olamaz diye düşünüyorum hatta şöyle bişey dedi sizden önce gelen hastama yanlış bi uygulama yapmışım son bikac aydr fatkettim ve bunu söyledim dedi her hasta farklıVe biz deniyoruz bazı seyler herkeste aynı olmuyo dedi size uygulanan bi kesin tedavi yok ama biz sizi normal azospermm gibi görüp hareket ediyoruz bilimsel olarakda böyle dedi..
Neden hcg kullandığımızı bunun kökünü cok şey anlattı bide tefna diye bi haritalama sisteminden bahsetti amerikada yapılıomuş 20000dolara nerde sperm tübülü varsa onu bulup biypsi yada teseyi ordan yapıolarmiş ..
Keşke türkiyeye gelse sizlere umut olur dedi
Bence dr .un nasıl bi tedavi izleyeceği bizim eşlerimizin durumlarının karışıklığı ile ilgili hiç biri aynı deil birinde testis küçükişi zor ...birinde büyük ama inmemiş testis cürüme ihtimali var içinde üretim bozuk yani benm aklıma bu iki misal geldi şimdi..
Yani diyeceğim cok birbirimizin tedavisine bagımlı kalmıyalım mesela benim annem şeker hastası ilac kullanıo cok dikkat etmediği halde ilac yetio gibi ama babam vok dikkat ettiği halde yemesine insülün kullanio)
Tahribatın ne kadar olduğunu bilemioruzki tedavilerimiz eşit olsun
Dua edelim rabbimize dogruya yönlendirsin ne dr.ane baskasına güvenmiycez tabiki önce rabbimize güvencex inanın doktorun tedavisinin iyi yada kötü gitmesi bile bizim nasibimiz.....
Bilmiorum acizane görüşüm böyle daha yazıcaktım ama telefonum susmuo sonra yine görüşürüz saglıkla kaşın hepinizi öpüyorum bebiş bekleyenlerdende hususi dua istiyorum rabbim sizide tamamına erdirsin
Kuzum ya ben yeni gordum nasil sevindim anlstamam ya.cok sukur yaa rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins.ayyy valla transfer oncesi on numara haber oldu rabbim tamamina erdirsin cumlemize saglikli hayirli buyudugunu gorebilecegimiz evlatlar nasip etsinCanimm saolasin arkadasimmm
darisi sana ve burdaki tum arkadaslarima olsun.kaan hoca ile tedaviniz cok guzel gecsun insallah.guzelngunler gorun canim.
dedigi gibi teseye gerek kalmadan dogal cikis baslar insallah.rabbim yeterki ol desin.
cokk opuyorum cnmm
Canimm tesekkur ederim.saolasin.insallah yavrumla kucaklastigim gunleri de gorurum.
Sende sakin umudunu kaybetme canim.donmus embriyolarin var diye hatirliyorum.en yakin zamanda yine olacak insallah.guzel haberlerini bekliyorum.
Cokk optumm
Kaç tane transfer edecekler kaçıncı gün canım. Geriye embriyo kaldımı. .Bu mübarek ayın hürmetine rabbim hayırlı sonuç almanı nasip eylesin. .transferden sonra ananas tutunmayı kolaylaşıyor diye duymuştum aklıma geldi .birde maydanoz dan uzak dur canım. ..Hayırlı ramazanlar dostlar. .Arkadaslar canilar rabbim hepimize hayirli ramazanlar nasip etsin ins.evinizden bereket dilinizden dua eksik olmasin.rabbim hepimizin gonlundekini versin ins.bugun birde nasip olursa transferim olacak.bayadir giriyorum okuyorum ama bisi yazmiyordum.icimde kocaman bi sevinc ama deli gibi de tedirginlik var.buraya kadar gelebilmek bile rabbimin mucizesi bana cok suku ki.bu guzel ayda daha cok dua edelim birbirimize kuzlar.dua edelim hepimiz saglikli hayirli meleklerimize kavusalim.hepinizde dualarimdasiniz....
teşekkürler canım
Canimmm cok tesekkur ederim.
Rabbime binlerce kez sukur bu gunleri gorduk.suan hersey yolunda insallah hep boyle gider ve yavrumu kucagima aldigim gunleri de gorurum insallah.
Guzel kizini ve seni opuyorum cnm.kendinize iyi bakin.
Yaa soğan kuru nasıl bişey? ?biz de celalettin hocaya 7 ay gidip tedaviyi bıraktık. Madem ki konu açılmış alkol konusunu ben de anlatayım, tedavinin ilk aşamasında germ sıvısı diye bir şey yolladı Ersel bey ve meyve sularına katmamızı istedi. Tadı ve kokusu çok keskindi, bitkisel diye düşünerek çok incelemedik ama içmesi de bir o kadar zor oluyordu. Bir gün kardeşim bunda kesin alkol var dedi kaşığa dökdü ve yakınca kolonyadan daha fazla bir şekilde alev aldı. Ersel beyi aradık evet alkol var içinde dedi. Dinen sakıncalı olabilir ayrıca araç kullanıyorum polis çevirmesinde sorun olmaz mı dedi eşim o da sabah aç karnına sadece bunu içince sorun olabilir dikkat et, dinen de sakıncası yok dedi. Şimdi Allah aşkına bu bilgiler şimdi mi söylenir dedik hem dinen sakıncası olmadığı hükmüne bıraksınlar da insanlar karar versin, hiç bilmeden insanlara alkol yollanır mı? Ramazan ayındayız halen daha içenler varsa bu konuda dikkat etsinler.
Bu sıvının amacı lökositleri temizlemekmiş, aksine 1milyondan 1.7 milyona çıkmıştı onu kullanınca. hiç bir etkisi olmadı yani.
işin garip tarafı, 24 ile başlayan fsh'ımız tedavi süresince 0'a düşmüş ve tedaviyi bırakınca tekrar 24'e çıkmıştı, bunun sonrasında soğan kürünün iltihapları temizlediğini öğrendik eşim uyguladı ve 20 günde iki defa ölçtürdü 15-16 civarında şuan ve meni kıvamı tamamen normale dönmüş durumda. (iltihaplı olanlar koyu renk ve katı kıvamda oluyor) bu arada hiç sperm testi yaptırmadık. ramazan sonu da teseye gireceğiz, teseye girmeden çıkış olur mu diye umutlanıyoruz. Çünkü Pregynl iğnesi tüm hormonları altüst ederken bu kür hepsini olması gereken değere getirdi.
aslında adeti düzenleyen ve hamilelik öncesi sıkıntıları gideren bir kür, kadınlar yapıyor yani. ama bu kürün iltihapları temizlediğini öğrendik(saçma gelebilir ama eşime rüyasında soğan kürü yap demişler:) ), bir de celalettin hoca eşime sende iltahaplı durumlar var dediği için denedik. pregnyl vurulunca altüst olan sıfıra düşen LH, 90lara çıkan E2 ve diğer hormonlar şimdi olması gerektiği değerlerde seyrediyor. Altı üstü kaynamış soğan suyunun FSH'ı düşürmesi kolay değil ama bu iltahabı temizlediğini gösteriyor "olabilir" :) Herkesin durumu aynı olmayabilir, her kür herkes de aynı etkiyi yapmayabilir.Yaa soğan kuru nasıl bişey? ?
Hayırlı ramazanlar canımmmHayirli ramazanlar kader arkadaslarim
Hayırlı ramazanlar canımmm
Hayirli ramazanlar kader arkadaslarim
Kaan hoca igneleri kendi buraktirdi ve ilac verdi beklemek sorun degil guzel sonuclar olsun da allah herkesin yardimcisi olsuncanım yedi ay diyorsun.burda senelerini veren sonuç alamadıki.bir takip et kaç yıl olmuş kim kiminle tedavide diye.sabrınız varsa 2 yılınızı verecek sabrınız ve maddiyatınız varsa deneyebilirsiniz.ama sonuç garanti edilmiyor.
canım size ne ilacı verio kaan hoca bide sizdede sorun klnefeltermiydiKaan hoca igneleri kendi buraktirdi ve ilac verdi beklemek sorun degil guzel sonuclar olsun da allah herkesin yardimcisi olsun
İnşallah bir dahaki sefere bebegine kavusursun canım buna şükür yine dondurulmuş spermleriniz varmış sizdeki sorun neydi canım teseyi nerde oldunuzMrb arkadaslar bende sizle aynı kaderdeyim bizde azosperm tüp bebek denedik ameliyatla sperm bulundu çok şükür ve ilk denememde hamile kaldım çok mutluyduk takiiiii boş gebelik olduğunu ogrenene kadarkürtaj oldum şimdi dr ara verdi biraz çok şükür ki donmus embriyo larm var çok tedirginm onlarda boş çıkar diyeee
Hiç bir sorun yok eşimin hormonları herseyi düzgün ama sperm yok hayret edilecek bişeİnşallah bir dahaki sefere bebegine kavusursun canım buna şükür yine dondurulmuş spermleriniz varmış sizdeki sorun neydi canım teseyi nerde oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?