Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Tedavimize Dr. Kaan Aydos.ile başladık.Kaan Beye gelmeden önce Eşimde bir kere çıkmadı bir kere hareketsiz birkaç tane sperm çıktı. Dr ilaç verdi 2 hafta kullanacak sonra tahlil verecek. fsh:8. durumumuzu değerlendirebilecek olan var mı? ekime kadar tedavi olacağız sonrasında tese ile tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. ekimde evliliğimizin 3 yılı doluyor? devlet ne kadarını karşılıyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Allah bu yolda yardımcınız olsun sana şunu söyleyebilirim hareketsiz sperm bile iyiye işaret demek ki içeride üretim var bunu artırabilir ve çıkış sağlayabilirsiniz diğer tüp bebek raporu hakkında benim de bilgim yok üzgünüm

amin teşekkür ederim.hepimizin yardımcısı olsun rabbim çok büyük inşallah ol dediğinde sağlıklı çıkışlar elde edeceğiz. bitkisel önerileri de oldu kaan beyin onları da uyguluyoruz

arkadaşlar ramazan ayınız mübarek olsun öncelikle....eşi hiç ovitella iğne kullanan varmı???olumlu sonuç alan varmı brnim eşimde de spermatitler var yani kuyruğu yok doktor bu iğneyi verdi göbekten yapıyor eşim bana yardımcı olurmusunuz tecrübeli bayanlar

bu sitenin kurulma amacı bilgi alışverişi tecrübelerden yararlanma fakat görüyorumki amaca hizmet etmiyor....o sen beni gördünmü hastanede o ben seni gördüm burda amacını aşıyor bi soru soruluyor kimseden tık yok

Niçin gerginlik yaratmaya çalışıyorsunuz ki evet burası kuruldu ama topiğin başlığına bakarsan dertleşmek kelimesi de geçiyor isteyen dertleşir isteyen dedikodu yapar isteyen randevulaşır sonuçta birbirini hiç tanımayan insanların tek buluşma yeri. Sizi ilgilendirmeyen Mesajları okumadan atlayabilirsiniz ben öyle yapıyorum mesela

Sorunuzun cevabına gelince eminim topiğe giren ve bilgisi olan biri olsaydı cevap verirdi benim de bilgim yok üzgünüm

Cok sevindim canim ya insallah milyonlar olur.. Biz de bayramdan sonra test yaptircaz o zamana kullansa bari esim.. Hormonlara bi yan etkisi var midir ki bi de nasil kullaniliyo yazar misin canim?
yarım çaybardağı koyuyosun üstüne su ekliyosun bardak dolana kadar sabahları içiyo ama şimdi ramazan iftarda içiyo üstüne yemek yeyiyo bizim hormonlara bi yan etki etmedi canım

Cnm bu suyu nasil kullaniyoruz ekstra yaninda birseye gerek varmi faydalari nedir biraz bilgilendirirmisin
canım ekstra hiç bişey kullanmadık sadece sabahları aç karnına yarımçay bardağı çakşır suyu koyuyosun bardağıntamamınada su içiyo eşiniz.hormonlarımız normale geldi 2litre tüketttik çıkış oldu inşallah dahada yüksek olucak

kimseden ses seda eminim o iğneyi de kullananlar vardır... evet dediğimin hala arkasındayım site amacına hizmet etmiyor konu dışına çıkılıyor özel mesajdan özelinizi yazın ama bu sitede bilgi ve tecrübeden cok konu dışı bilgiler daha çok var dedikodu yeri değil burası siz dertleşmeyi dedikodu anladınız herhalde

canım onu sade içmiyo suya katıyo bir yudumda bitiyo ki çay bardağıyla

İnşallah canım Allah ım seninde yüzünü güldürsün :)

Merhablar
Celalettin peruda tedavi olanlara bir sorum olacakti.2yildir onda tedavideyiz iyi ilerleme var ama henuz sperm cikmadi.hormon tedavisinde esim.
spermiogram testlerinde cok fazla lokosit ciktigi icin esime et yumurta tavuk yasaklamisti dr,nerdeyse 2yildir yemiyodu.bu gittigimizde et yumurta hepsini ye dedi. Cunki testesteron seviyesi dusukmus onun icin gerekiyommus.kafam karisti.simdide lokositler artacak.sizlerdede ayni durumda olanlar varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…