Merhaba Allah bu yolda yardımcınız olsun sana şunu söyleyebilirim hareketsiz sperm bile iyiye işaret demek ki içeride üretim var bunu artırabilir ve çıkış sağlayabilirsiniz diğer tüp bebek raporu hakkında benim de bilgim yok üzgünümMerhaba ben aranıza yeni katıldım. Tedavimize Dr. Kaan Aydos.ile başladık.Kaan Beye gelmeden önce Eşimde bir kere çıkmadı bir kere hareketsiz birkaç tane sperm çıktı. Dr ilaç verdi 2 hafta kullanacak sonra tahlil verecek. fsh:8. durumumuzu değerlendirebilecek olan var mı? ekime kadar tedavi olacağız sonrasında tese ile tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. ekimde evliliğimizin 3 yılı doluyor? devlet ne kadarını karşılıyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
amin teşekkür ederim.hepimizin yardımcısı olsun rabbim çok büyük inşallah ol dediğinde sağlıklı çıkışlar elde edeceğiz. bitkisel önerileri de oldu kaan beyin onları da uyguluyoruzMerhaba Allah bu yolda yardımcınız olsun sana şunu söyleyebilirim hareketsiz sperm bile iyiye işaret demek ki içeride üretim var bunu artırabilir ve çıkış sağlayabilirsiniz diğer tüp bebek raporu hakkında benim de bilgim yok üzgünüm
Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberler verirsin.Rabbim yardımcınız olsun şifa versin canım hayırlı haberler ver
olumlu bir sonuç alabildinizmiBiz kullandık canım hiç bir yan etkisi yok ilaç değil zaten sperm artırımına yönelik kapsül.
bizimki iğne amaolumlu bir sonuç alabildinizmi
Nasip olursa iki gun sonra canim cumartesi gidicez ins.ins dedigin gibi benimledir. Dualarinizi eksik etmeyin.ven hep dualarima katiyorum sizleri...Senin test gunun ne zamandi canim? Bebisin seninledir insallah :)
Niçin gerginlik yaratmaya çalışıyorsunuz ki evet burası kuruldu ama topiğin başlığına bakarsan dertleşmek kelimesi de geçiyor isteyen dertleşir isteyen dedikodu yapar isteyen randevulaşır sonuçta birbirini hiç tanımayan insanların tek buluşma yeri. Sizi ilgilendirmeyen Mesajları okumadan atlayabilirsiniz ben öyle yapıyorum meselabu sitenin kurulma amacı bilgi alışverişi tecrübelerden yararlanma fakat görüyorumki amaca hizmet etmiyor....o sen beni gördünmü hastanede o ben seni gördüm burda amacını aşıyor bi soru soruluyor kimseden tık yok
yarım çaybardağı koyuyosun üstüne su ekliyosun bardak dolana kadar sabahları içiyo ama şimdi ramazan iftarda içiyo üstüne yemek yeyiyo bizim hormonlara bi yan etki etmedi canımCok sevindim canim ya insallah milyonlar olur.. Biz de bayramdan sonra test yaptircaz o zamana kullansa bari esim.. Hormonlara bi yan etkisi var midir ki bi de nasil kullaniliyo yazar misin canim?
canım ekstra hiç bişey kullanmadık sadece sabahları aç karnına yarımçay bardağı çakşır suyu koyuyosun bardağıntamamınada su içiyo eşiniz.hormonlarımız normale geldi 2litre tüketttik çıkış oldu inşallah dahada yüksek olucakCnm bu suyu nasil kullaniyoruz ekstra yaninda birseye gerek varmi faydalari nedir biraz bilgilendirirmisin
Niçin gerginlik yaratmaya çalışıyorsunuz ki evet burası kuruldu ama topiğin başlığına bakarsan dertleşmek kelimesi de geçiyor isteyen dertleşir isteyen dedikodu yapar isteyen randevulaşır sonuçta birbirini hiç tanımayan insanların tek buluşma yeri. Sizi ilgilendirmeyen Mesajları okumadan atlayabilirsiniz ben öyle yapıyorum mesela
Sorunuzun cevabına gelince eminim topiğe giren ve bilgisi olan biri olsaydı cevap verirdi benim de bilgim yok üzgünüm
mecitefendi yarımçay bardağı çakşır suyu üstünüde suyla tamamla sabahları aç karnına ramazan dolayısıyla iftarda ilk su sonra yemek.Canim sen hangi marka aldin paylasirmisin birde ne kadar kullaniyosun yazabilirsen detayli sevinirim.
bizim dengeledi sizi bilmem al dene yarım şişeye geldimi tahlil versin eşin o zaman anlarsın ben öyle yapmıştımCanım bizim fsh yüksek dahada yükseltiyor mu dengeli yor mu
canım onu sade içmiyo suya katıyo bir yudumda bitiyo ki çay bardağıylaBu çakşır suyunu eşim kendi araştırıp bulmuştu ama sadece bir yudum aldı çok kötü bir tadı var. .içirmenin bir yolu var mı meyve suyuyla karıştırmak gibi.
Acaba ikisi karışsa bir zararı olur mu. .
İnşallah canım Allah ım seninde yüzünü güldürsün :)Yaaa cok guzell canim Rabbim sifasini bu ilacla yollamis iste cok sukur. Insallah bizimde sifamiz biyerlerde Allahim tez vakitte şifasini buldursun tez vakitte evlat hasretimizi dindirsin insallahh. Canim emodex i hic kullanmadik biz ama takviye yinede int ten bi arastir yan etkisi oldugunh dusunmuyorum. Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?