Toz canım ben tabletini hiç duymadım kullandı eşim de toz duArkadaşlar proxeed kullanan var mı bu ilaç tablet mi yoksa toz mu ben tablet olarak biliyordum ama eczane bunun tableti yok sadece toz Demiş eşime emin olamadık almadım
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Sağol canım doktorumuza mail attık ALIN derse almayı düşünüyoruz belki fayda ederToz canım ben tabletini hiç duymadım kullandı eşim de toz du
Canim sen hangi marka aldin paylasirmisin birde ne kadar kullaniyosun yazabilirsen detayli sevinirim.canım biz teseden sonra tedaviyi bıraktık ne hap kullandık ne iğne ben çakşır suyunu duydum eşim 2litre tüketti ve fsh 5lerde test verilim dedik ben hstane arayışına girdim iyi bir tüp bebek merkezi olması lazım çıkarsa dedim saklanıp tüp bebeğe geceriz diye ve verdik 15 tane cıktı doktorumuz çok hücre var kuyruklaşmamış dedi devam edelim o suya dedi 2 ay sonra tekrar yaptıcaz bakalım.sayfada o kadar dedim bırakın gnc ürünlerini arkadaşlar alın şu çakşırotu kökü suyu 1litre satılıyo baharakcılarda 17tl 5litre tüketince faydasını görüyosun 2ay sonra bakalım inşallah milyonlar olur
Canım siz yarın gideceksiniz dimi Murat beye Çakışır suyunu önerir mi aceba şimdi doktordan habersiz bişey de kullanmak istemiyoruz bir yandan da kullansak mı diyoruz bilemedik yaniCanim sen hangi marka aldin paylasirmisin birde ne kadar kullaniyosun yazabilirsen detayli sevinirim.
Canim cuma gidiyoruz biz. Sanmiyorum onerecegni canim.Canım siz yarın gideceksiniz dimi Murat beye Çakışır suyunu önerir mi aceba şimdi doktordan habersiz bişey de kullanmak istemiyoruz bir yandan da kullansak mı diyoruz bilemedik yani
Eşim kullaniyo bi yan etkisini gormedimArkadaşlar Emodex kullanan oldumu hiç. Acaba yan etkisi var mı.
Bizde bir arkadaştan duyduk. Baya faydasını gördüklerini söylediler. Ama yinede insan rahat edemiyor. Teşekkür ederim.Eşim kullaniyo bi yan etkisini gormedim
Canim emodex takviye amacli bi ilac proxxed gibi neofortil gibi arginmax gibi.. yan etkisi olacagini sanmiyorum.arkadasinin sorunu azospermmi yoksa sperm azligimi sperm azligiysa sayiyi arttirmis olabilr cunku dedgm gibi takviye canimArkadaşlar Emodex kullanan oldumu hiç. Acaba yan etkisi var mı.
Arkadaşın sorunu azospermdi pesa öncesinde kullanmışlar.daha önce tese olup sperm bulunmuş. Ama yeniden sperme ihtiyaç olunca bu ilaçtan sonra daha çok bulunmuş.Canim emodex takviye amacli bi ilac proxxed gibi neofortil gibi arginmax gibi.. yan etkisi olacagini sanmiyorum.arkadasinin sorunu azospermmi yoksa sperm azligimi sperm azligiysa sayiyi arttirmis olabilr cunku dedgm gibi takviye canim
Yaaa cok guzell canim Rabbim sifasini bu ilacla yollamis iste cok sukur. Insallah bizimde sifamiz biyerlerde Allahim tez vakitte şifasini buldursun tez vakitte evlat hasretimizi dindirsin insallahh. Canim emodex i hic kullanmadik biz ama takviye yinede int ten bi arastir yan etkisi oldugunh dusunmuyorum. Allaha emanet olArkadaşın sorunu azospermdi pesa öncesinde kullanmışlar.daha önce tese olup sperm bulunmuş. Ama yeniden sperme ihtiyaç olunca bu ilaçtan sonra daha çok bulunmuş.
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin canım hayırlı haberler verArkadaslar gunaydin. Esim birazdan tese ye girecek. Dualarinizi bekliyoruz. Insallah hayirli sonuclarla cikicaz
Biz toz olarak sabah akşam kullanıyoruz.Arkadaşlar proxeed kullanan var mı bu ilaç tablet mi yoksa toz mu ben tablet olarak biliyordum ama eczane bunun tableti yok sadece toz Demiş eşime emin olamadık almadım
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım teşekkür ederimBiz toz olarak sabah akşam kullanıyoruz.
İnşallah yüzünüz gülerek çıkarsınız hastanedenArkadaslar gunaydin. Esim birazdan tese ye girecek. Dualarinizi bekliyoruz. Insallah hayirli sonuclarla cikicaz
Once canli spermler sonra sağlıklı embriyolarr sonra sağlıklı bi hamilelik ve nurtopu topu gibi bi bebis insallah.. Guzel haberler vereceksin bize insallah :)Arkadaslar gunaydin. Esim birazdan tese ye girecek. Dualarinizi bekliyoruz. Insallah hayirli sonuclarla cikicaz
Canim Allah yardimciniz olsun insallahhh sperm cikarr evladiniza kavusursnzArkadaslar gunaydin. Esim birazdan tese ye girecek. Dualarinizi bekliyoruz. Insallah hayirli sonuclarla cikicaz
Canim benim hadi ins rabbim yuzune baksin mubarek ayda persembe gununun yuzu suyu hurmetine burda hepimiz once sperm bulundu sonra hamisiiiimmm diye haykiralim ins.dualarim seninle rabbim yar ve yardimcimiz olsun...Arkadaslar gunaydin. Esim birazdan tese ye girecek. Dualarinizi bekliyoruz. Insallah hayirli sonuclarla cikicaz
Senin test gunun ne zamandi canim? Bebisin seninledir insallah :)Canim benim hadi ins rabbim yuzune baksin mubarek ayda persembe gununun yuzu suyu hurmetine burda hepimiz once sperm bulundu sonra hamisiiiimmm diye haykiralim ins.dualarim seninle rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?