Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eğer sigortadan yararlanmak istiyorsanız tüp bebek yaparken bence bunu kaan aydosa söyleyin o sizi yönlendirir. Ama genelde özel hastanelerin anlaşması olmuyor. Yine devlette yaptırırsınız.tese ameliyatıda devlette olur. Ne kadarını karşılıyor onu bende bilmiyorum malesef.

sudafedle endol mu verdi canım bu ilaçlarla cıkış varmı diye bakıcak sonra iğne verecek.devlet ne kadarını karşılıyo bilmiyorum

canım biz kullandık 8ay kadar fsh sıfırlara indi sonra bıraktık sonra yükselttik allaha şükür

Canım şu noktada sana katılıyorum. Başka bir topikte bende çok sıkıştığım bir soru sordum. Ben mesajı yazdım arkasına iki günde 300 tane mesaj yazılmış biride ben biliyorum veya bilmiyorum dememiş. Bende buna benzer ama tabi daha yumuşak bir tepki verdim sonra bir iki kişi mesaj yazmış sağolsunlar.ama burdaki arkadaşları ben çok seviyorum burda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Mutkala bir cevap veren oluyor. Mesaja cevap yazan olmadıysa o iğneyi kullanan kişiler görmemiştir mutlaka. Yani ben öyle düşünüyorum. Ara ara yine kopyala bence mesajını.

Allahım hayırlı bebişler nasip etsin.
benimde aklıma takıldı çakşır kökü, bizde 5-6 sperm var denesek mi yaa, bide sizin fsh 0 dan 5 e çıkmış çakşırın etkisinden mi oldu acaba, bizim fsh 15 yükseltmezse iyi

evet o ilaçları verdi biri grip ilacı zaten diğerini anlamadım sonraki aşamamız iğne mi olacak yani? acaba durumumuz kötü mü onu anlamaya çalışıyorum kaan bey güzel olumlu konuştu normalde olabilir beklemek istemezseniz tese ili tüp bebek yaparız çalıştığım hastaneyle dedi? ekime kadar sperm çıkma ihtimali nedir acaba?

Canım biz 6ay önce ilk gittiğimizde kokosit 1600000 felanmış bu gidişimizde 700000 di lokosit düşmüş ama germ hücrede düşüktü
Hoca dediki lokosit fazla olunca arif germise fazla sayıyo normal dedi
Siz su an hangi iğneyi kullanıyosunuz testo bizimde cok düşüktü iğnelerle biraz toparladı cok nazlı ilerlio yaa öyle bi anda değişmio bende arkadaşın bahsettiği cakşır suyu deniycem eşime söyledim hatta baska bi topikte okudum bayanlarada cok faudalıymış benimde pko var içiyim diyorum bide celalettin hoca eşime tarcin ve salep tüket dedi meninin kıvamını hacmini cogaltıomuş bide canım sizin genetikmiydi hipomuydu sorun
Bide burda bi arkadaş gecen yazmıştı iltihap için soğan kürü yaptık diye bende sorucam dr.a istersen bi sor
Çünki bize şıu an erselden bişey almayın dedi eşim bitki kullanmıo
Bide akşımda hep nohut kürü var saracoglu üretim olanlarda 2ayda cıkarır spermi diye yazmıştı kitabında biz hep başladık devamını getremedik ama yapmak istiyom onuda

Eski mesajlarıma bakarsanız daha önce ne dedikodu Yaptım ne de benzer bişey ben de topiğe sık giren biri Değilim siz sanırım her söyleneni yanlış anlama çabasındasınız sorduğunuz bir soruya hemen cevap gelmeyebilir günler sürebilir. Hemen sinirlenmenin alemi yok.
Size tekrar cevap yazmayacağım zira en karşı Olduğum duruma prim vermiş olucam.

Canım biz Celalettin hocada tedavideyken bize de aynısını söyledi eşim ve ben çok zorlandık çünkü bunu idare etmek çok zor ancak yaptırdığımız testlerde lökosit hiç düşmedi sonra ben bir yerde proteinin erkekler için çok gerekli olduğunu okudum ve eşim yemeye başladı ve inan lökosit daha da düştü yani demem o ki et tavuk yumurta ile lökosit in hiçbir alakasını göremedik

Arkadaşlar çakşır suyu denerken dikkatli olmanızı tavisye ederim. Benim eşim de bu durumu ilk öğrendiğimzde çakşır suyu denedi ama bi zkatrdan alıp kaynatarak içmiştik. Sonra eşimin göğüslerinde ağrı başladı. Doktor jinekomasti başlangıcı dedi.Araştırdım çakşır ile iligil yapılan çok fazla bir çalışma yok bilimsel olarak. Bu çakşırın yaklaşık 400 çeşidi varmış ve birçoğu zehirliymiş. Yararlı olanı da erkek ve dişi çakşır olarak ayrılıyormuş. Biz erkek çakşır olarak aldık ama aktarlar çok bilmediği için erkek diye dişi gelmiş sanırım. Kullanmadan önce dikkatli olun derim ben.

Aslinda herkes farkli bisey soyluyor. Fish testi gereksiz diyen var. haploidlerin yuzdesi ne kadar fazla olursa sperm bulma ihtimalu o kadar yuksek diyen var. bizim ilk teste haploid azda olsa cikinca hoca bize demekki bir yerde az da olsa uretim baslangici olabilir tedaviye devam demisti ama 3 ay sonra o haploidler de cikmadi yine tedaviye devam dedi. Sizde durum nedir? Cvp geldi mi?

Evet hoca 3 ay sora tekrar yapicaz dedi tedaviye aynen devam edecez dedi devam ediyoruz bakalmmm

Bnm eşime de 10 tane sperm bulunmuştu Dr bunlar ise yarar dedi bidahakine tekrar çıkar diye onları dondurrmadkda.tüp bebeğe gittik eşim bnm yumurtalar toplandı anestezi den uyandım bide demesin lermi sperm yok yataktan kimildayamiom gözümü yeni actm Anestezidn duyunca nasıl paraladm kendimi yumurtaların orda boş boş bekliodu bn perisan acil ameliyata aldılar Tese ye çok şükür çıktı orda

Kizlar okuyorum yazilarinizi bu aralar fazla yazmiyorum.. Tedavileri okuyorum..ben sanirim cok yoruldum yolun basinda. Rabbim sana siginirim caresizligimden. Rabbim hayirlisini nasip eyle bizlere. Tedavi olmadik, hamile kadin goruyorum hep, cocuk, bebek, yasitlarimin anne olmasi, rabbim zor bir sinav verdi bizlere, dayanma gucu versin insallah, kader, nasip diyorum rabbim beterinden saklasin. Her sabrin sonu selamettir insallah

seninde ramazanın mübarek olsun canım.eşim ovitrelle kullandı.öncesinde pregnly kullanmıştı.selahattin hoca vermişti ovitrelle.1 yıla yakın vurulduk.bizimde sizin gibi ilk tesede elonge spermatid çıkmıştı.bunca iğneye rağmen ikincide tekrar elonge spermatid çıktı.benim eşim koldan yaptırıyordu.inşallah şifa olur size.bizim şifamız onda değilmiş.siz ne yaptınız kiminle tedavidesiniz canım.hormonlarınız nasıl yüksekmi.

Kizlar sizin durumunuzu bilmiyorum ama ben gercekten cok fena dusunuyorum, agliyorum,ne yapsak elim varmiyo, bebek dusunuyorum, bazende moral duzeliyor ama beyin hala ona odakli, hem hayirlisi olsun diyorum, hemde uzuluyorum, en guzel gunlerimizi yasamaliyiz aslinda, genclik gecici, hayat gecici, bu mubarek gunde rabbim bize guzel haberler almamizi nasip eylesin hayirlisiyla..hala olacagim cok yakinda, col guzel bir duygu olmali, ama bizim bu durumumuza denk gelince onu bile umursamaz oldum.. Ismini bile sormadim..sizden dua istiyorum, sizlerde dualarimdasiniz.rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda.

Merhaba arkadaşım benimde hislerim seninkilerle aynı neredeyse, eltim hamile 3 aylık benim içim yanıyo ,ondan haber aldığımda yaram daha çok kanıyor sanki, eşim temmuzda gircek nasipse ameliyata, hislerim karışık ,hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum çok zor olsada, insanlarda çok anlayışsız, durumumuzu bilenler bile yanımızda çok rahat davranıyolar, Allahım tez zamanda hepimizin acılarını dindirsin, sağlıklı yavrular nasip etsin, sağlığımızı korusun, etrafımızdaki insanlarada vicdan nasip eylesin amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…