Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim adına:) bizler içinde dua edermisin temmuzda bende tedaviye başlıcam nasipse inşallah bize ve herkese nasip etsin Rabbim.
Etmez miyim hic her an hepiniz hep dualarimdasiniz.ins rabbim hepimize guzel seyler yasatsin

cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinn. Kacmis degerin??

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins canım çok sevindim dua etmeyi bırakma

Kizlar meraktan catlicam artik 11 gun oldu fisch testi yaptirali hala bi haber yok nolursunuz dua edin bana sonuclar iyi ciksin

Canimm cok sevindim.pazartesi guzelce artsin katlasin insallah degerin.
Darisi keseye, kalp atislarina tum guzel gelismelerine ve saglikla kucagina almana olsun.
Dilerim tum arkadaslardan cikislar olsun yada tesede bulunsun ve herkesten guzel haberler alalim insallah.bu mubarek gunlerde rabbim tum dularimizi kabul etsin.yavruna kan, can, saglik versin.
Opuyorum cnmmmm

biz hala selahatin hocadayız bizde 3 ay kullanın dedi sonuca göre dozu azaltıp veya fazlalatıracam dedi..bayramdan sonra gidecez hormon testi daha yaptırmadık yüksek olursamı iyi oluyor

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslarim rabbim hayirlisi beyse onu nasip etsin ins.dualarinizi eksik etmeyin beb dualarimda hep aniyorum sizleri...
Canim cok sevindim insallah rabbim devamini getirsin, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Amin

Insallah canım genart yaptırdın ise arada konturol et bizim on gün de açıklandı on beş yirmi gün demiştiler ama
Canim nasil kontrol edicem emailden demi cevabi oraya gondercez demisler yoksa telmi acayim bizde gen arta yaptirdik sizin sonuc nasil cikmisti

Canimm allah razi olsun guzel dualarin icin.ins rabbim hayirlisini nasip etsin rabbim bu topicteki,bu topicte olmayani ama evlat diyen herkesin gonlune bi melek kondursun.sende sag saglik melegini kucagina alirsin ins.opuyorum kuzum

Canim cok sevindim insallah hersey yolunda gider bu mubarek gunlerde...

Bize de aynı ilacı verdi eşim kullanıyor bir haftadır

Bu arada arkadaşlar cuma günü babaannem vefat etti okuyabilen Fatiha okuyabilir mi
Canimm arimidex i neden verdgni soyledimi. Bize mufit hoca nolvadex vermsti testesteronu yukseltip fshida aynid anda yukseltti arimidex ide arastrdigim kadariyla benzer bi ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…