Etmez miyim hic her an hepiniz hep dualarimdasiniz.ins rabbim hepimize guzel seyler yasatsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim adına:) bizler içinde dua edermisin temmuzda bende tedaviye başlıcam nasipse inşallah bize ve herkese nasip etsin Rabbim.
cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinn. Kacmis degerin??Kizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
Sperm arttırıcı mi bu hiç kullanmak biz l argini ile tribesten kullandık biz ise yaramadı. Bu dediğini devlet karşılıyo mu?1-2 ay ilac verdi arimidex adinda aranizda bu ilaci kullanan var mi
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins canım çok sevindim dua etmeyi bırakmaKizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
Bizde ilk defa kullaniyoruz. Int ten baktm biraz ostorejeni dusurup testesteronu yukseltmk icin.Sperm arttırıcı mi bu hiç kullanmak biz l argini ile tribesten kullandık biz ise yaramadı. Bu dediğini devlet karşılıyo mu?
Canim cok sevindim.hadi gözümüz aysin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinHepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslarim rabbim hayirlisi beyse onu nasip etsin ins.dualarinizi eksik etmeyin beb dualarimda hep aniyorum sizleri...
Insallah canım genart yaptırdın ise arada konturol et bizim on gün de açıklandı on beş yirmi gün demiştiler amaKizlar meraktan catlicam artik 11 gun oldu fisch testi yaptirali hala bi haber yok nolursunuz dua edin bana sonuclar iyi ciksin
Canimm cok sevindim.pazartesi guzelce artsin katlasin insallah degerin.Kizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
seninde ramazanın mübarek olsun canım.eşim ovitrelle kullandı.öncesinde pregnly kullanmıştı.selahattin hoca vermişti ovitrelle.1 yıla yakın vurulduk.bizimde sizin gibi ilk tesede elonge spermatid çıkmıştı.bunca iğneye rağmen ikincide tekrar elonge spermatid çıktı.benim eşim koldan yaptırıyordu.inşallah şifa olur size.bizim şifamız onda değilmiş.siz ne yaptınız kiminle tedavidesiniz canım.hormonlarınız nasıl yüksekmi.
Canim cok sevindim insallah rabbim devamini getirsin, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. AminHepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslarim rabbim hayirlisi beyse onu nasip etsin ins.dualarinizi eksik etmeyin beb dualarimda hep aniyorum sizleri...
Bize de aynı ilacı verdi eşim kullanıyor bir haftadır1-2 ay ilac verdi arimidex adinda aranizda bu ilaci kullanan var mi
Canim nasil kontrol edicem emailden demi cevabi oraya gondercez demisler yoksa telmi acayim bizde gen arta yaptirdik sizin sonuc nasil cikmistiInsallah canım genart yaptırdın ise arada konturol et bizim on gün de açıklandı on beş yirmi gün demiştiler ama
Canimm allah razi olsun guzel dualarin icin.ins rabbim hayirlisini nasip etsin rabbim bu topicteki,bu topicte olmayani ama evlat diyen herkesin gonlune bi melek kondursun.sende sag saglik melegini kucagina alirsin ins.opuyorum kuzumCanimm cok sevindim.pazartesi guzelce artsin katlasin insallah degerin.
Darisi keseye, kalp atislarina tum guzel gelismelerine ve saglikla kucagina almana olsun.
Dilerim tum arkadaslardan cikislar olsun yada tesede bulunsun ve herkesten guzel haberler alalim insallah.bu mubarek gunlerde rabbim tum dularimizi kabul etsin.yavruna kan, can, saglik versin.
Opuyorum cnmmmm
Canim cok sevindim insallah hersey yolunda gider bu mubarek gunlerde...Kizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
Canimm arimidex i neden verdgni soyledimi. Bize mufit hoca nolvadex vermsti testesteronu yukseltip fshida aynid anda yukseltti arimidex ide arastrdigim kadariyla benzer bi ilacBize de aynı ilacı verdi eşim kullanıyor bir haftadır
Bu arada arkadaşlar cuma günü babaannem vefat etti okuyabilen Fatiha okuyabilir mi
Canim Allah rahmet eylesinn fatiha okudum ruhunaBize de aynı ilacı verdi eşim kullanıyor bir haftadır
Bu arada arkadaşlar cuma günü babaannem vefat etti okuyabilen Fatiha okuyabilir mi
Bizim iyi cikmadi malesef canim mailine bak oraya gonderceklerCanim nasil kontrol edicem emailden demi cevabi oraya gondercez demisler yoksa telmi acayim bizde gen arta yaptirdik sizin sonuc nasil cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?