Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok kuzum nasip olursa birazdan cikicaz kan vercez.rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.bisi hissedeniyorum ben bakslim nasip neyse o olacak yinede dualarinizi eksik etmeyin

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşımm dualarım seninleeeeee

Canım çok haklısın bende senin durumundayım ne yapalım kaderimiz bu örneğin bakıyorum çocuğu olanlar bakmayı bile bilmiyor bu konuda çok bilgiliyim ben allah vermiyor bana çocuk bilmiyorum adaletsiz dünya

Kizlar murat hocayla gorustuk dün. Muayene oldu esim eski sonuclari inceledi. Hersey normal gorunuyo dedi.

Canım çok haklısın bende senin durumundayım ne yapalım kaderimiz bu örneğin bakıyorum çocuğu olanlar bakmayı bile bilmiyor bu konuda çok bilgiliyim ben allah vermiyor bana çocuk bilmiyorum adaletsiz dünya
Allah ım inşallah herkesin yüzünü güldürür. Olunca da bakalım biz nasıl yetiştireceğiz :)

Kizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins

Yupiiiiiii

Çook sevindim canım bu kadar geç haber verince anladım ben zaten :) Allah ım inşallah sonuna kadar sağlıklı hayırlı şekilde devamını sağlar. Kucağına almayı nasip eder. Maşallah diyelimmmm...

Allah tamamını getirsin canimm

Çook sevindim canım bu kadar geç haber verince anladım ben zaten :) Allah ım inşallah sonuna kadar sağlıklı hayırlı şekilde devamını sağlar. Kucağına almayı nasip eder. Maşallah diyelimmmm...
Allah razi olsun kuzum yaa.rabbim hepimize ins meleklerinden gondersin hepinize tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…