Eşimin doğuştan meni kanalları gelişmemiş canım.dondurulmuş spermlerimiz var üçüncüyü deneyeceğiz onlarla.Canim insallah herseyin hayirlisi olsun bizim icin. Sizin azo sebebi neydi?
Yok kuzum nasip olursa birazdan cikicaz kan vercez.rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.bisi hissedeniyorum ben bakslim nasip neyse o olacak yinede dualarinizi eksik etmeyinMon ame nin sonucu belli oldu mu ki. .Hayırlı haberler olsun. .
Yok kuzum nasip olursa birazdan cikicaz kan vercez.rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.bisi hissedeniyorum ben bakslim nasip neyse o olacak yinede dualarinizi eksik etmeyin
Canım çok haklısın bende senin durumundayım ne yapalım kaderimiz bu örneğin bakıyorum çocuğu olanlar bakmayı bile bilmiyor bu konuda çok bilgiliyim ben allah vermiyor bana çocuk bilmiyorum adaletsiz dünyaBen öğretmenim geçenlerde bir velim evine çağırdı. Başka komşularınıda çağırmış. Gelenler ya bir ya iki ya üç yıllık evli hepsinin bir iki tane çocuğu var. Kiminin bebeği var daha küçük. Bende üç yıllık evliyim. Orda tek çocuğu olmayan bendim. Çoluk çocuk bağrış çağrış hep çocuk muhabbeti yapılıyordu. Çok canım sıkıldı kimi zaman gözlerim doldu dedim ki niye geldim ben. Hatta bir saat kadar bir bebeği avuttum orda yasin de okunmuştu. Sonra dedim ki Allah ım bu kadar kadının içinde bana çocuk vermeyişinin mutlaka bir nedeni var ben bunu biliyorum ve isyan etmiyorum sabrediyorum. Biliyorum ki sen her şeyin en iyisini bilensin diye dua ettim. Sonra rahatladım bende sohbete katıldım kendime orda oturmayı zindan etmemeye karar verdim. Ne yapalım bizim kaderimize de böylesi düştü :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim benim yaaa:)) saol bitanem allah hepinizden razi olsun iki iki bucuk gibi cikicakmis sonuc aricaklar.ins guzel haberler veririm kuzuumminşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşımm dualarım seninleeeeee
Hadi canimm hep birlikte sevinelim guzel haberlerinleeeCanim benim yaaa:)) saol bitanem allah hepinizden razi olsun iki iki bucuk gibi cikicakmis sonuc aricaklar.ins guzel haberler veririm kuzuumm
Allah ım inşallah herkesin yüzünü güldürür. Olunca da bakalım biz nasıl yetiştireceğiz :)Canım çok haklısın bende senin durumundayım ne yapalım kaderimiz bu örneğin bakıyorum çocuğu olanlar bakmayı bile bilmiyor bu konuda çok bilgiliyim ben allah vermiyor bana çocuk bilmiyorum adaletsiz dünya
Valla çatladık meraktan :)
Valla ole olduValla çatladık meraktan :)
YupiiiiiiiKizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
Çook sevindim canım bu kadar geç haber verince anladım ben zaten :) Allah ım inşallah sonuna kadar sağlıklı hayırlı şekilde devamını sağlar. Kucağına almayı nasip eder. Maşallah diyelimmmm...Kizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
Allah tamamını getirsin canimmKizlaaaarrr ben soktayik hala rabbime binlerce kez hamd olsun simdilik degerim iyiymis nasipse pazartesi bidaha kan vercem bakalim rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeyi nasip eder.allah sizlerden razi olsun dualarinizla yalniz birakmadiniz beni.rabbim hepimize guzel haberler vermeyi hamisim demeyi nasip etsin ins
Allah razi olsun kuzum yaa.rabbim hepimize ins meleklerinden gondersin hepinize tesekkur ederimÇook sevindim canım bu kadar geç haber verince anladım ben zaten :) Allah ım inşallah sonuna kadar sağlıklı hayırlı şekilde devamını sağlar. Kucağına almayı nasip eder. Maşallah diyelimmmm...
Allah razi olsun kuzum yaa.rabbim hepimize ins meleklerinden gondersin hepinize tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?