Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm arimidex i neden verdgni soyledimi. Bize mufit hoca nolvadex vermsti testesteronu yukseltip fshida aynid anda yukseltti arimidex ide arastrdigim kadariyla benzer bi ilac
Canım bize de söylemedi ama ben de araştırdım kadınların meme kanseri tedavisinde kullandığı bir ilaçmış Kadınlık hormonunu baskılıyormuş inşallah Fsh ı yükseltmez bu arada size ne dedi ne karar aldınız

Canimm bize hersey normal dedi sonucta tese gozukuyo dedi. 1 ay kullanip bu ilaci hormon testi yaptrip dra yolliycaz. Biz agustos diye dusunuyoduk microteseyi agustosta hoca istanbulda degilmis

Canimm bize hersey normal dedi sonucta tese gozukuyo dedi. 1 ay kullanip bu ilaci hormon testi yaptrip dra yolliycaz. Biz agustos diye dusunuyoduk microteseyi agustosta hoca istanbulda degilmis
Anladım canım Hayırlısı olsun bize de bir ay kullanın hormon ve Karaciğer enzimlerini ölçtürün dedi bu Sırada da zaten genetik testimiz çıkacak ama biz microteseyi en erken Şubat tatilinde düşünüyoruz ya da seneye yaza

Kader arkadaşlarım merhaba. Epeydir giremedim pamuğum anneannemi kaybettim kendime gelmeye çalışıyorum. Çok severdim bizim büyümemizde çok katkısı oldu Allah razı olsun. Mekanı cennet olsun meleğimin. Test verdik biz bu arada iğne nin etkisi ile fsh 45 ten 5 e düştü. Aynen devam dedi drumuz. Kafama takılan daha da düşmeye devam edermi ederse nolur? Dusmeyecegi söylendi ama arada baktıricaz hormonların durumuna. Bizdeki durumlar böyle canlarım. Bu mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olsun yüzü gülsün inşallah

Canım Murat Bey ağustos ayının hangi günleri olmayacakmış bir şey dedi mi
Acaba koca bi ağustos mu yok.Bizde ozaman düşünüyorduk yaaaa

Canım Murat Bey ağustos ayının hangi günleri olmayacakmış bir şey dedi mi
Acaba koca bi ağustos mu yok.Bizde ozaman düşünüyorduk yaaaa
Canim sanirim 15 inden sonra olmadigini soyledi heyecandan karistirmis olabilirim :) yinede sekreterinden teyit edebilirsin. Benim reglimle basliycktk ama ben yokum dedi. Eylule kalir bu durumda bizimde herhalde

Arkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?

Evet hatta eşimin sonucunu ertesi gün söylemişti.
Kaan Hoca kendisi inceliyor sperm var mı yok mu diye.

Canim detayli bakiyolar belkide sanki kaan hocada tese olanlarin sonuclari gec belli oluyodu

Canim bize hemen soylenmisti memorialda yaptirmistik hadi insallah iyi haberi aliriz esin tedavi gordumu ameliyattan once

Bizim hemen soylemislerdi
insaallh guzel haberler alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…