Başin saolsun rabbim mekanını cennet etsin..fsh kaç ayda düştü ve hangi iğnelerde haftada kaç kullandınızKader arkadaşlarım merhaba. Epeydir giremedim pamuğum anneannemi kaybettim kendime gelmeye çalışıyorum. Çok severdim bizim büyümemizde çok katkısı oldu Allah razı olsun. Mekanı cennet olsun meleğimin. Test verdik biz bu arada iğne nin etkisi ile fsh 45 ten 5 e düştü. Aynen devam dedi drumuz. Kafama takılan daha da düşmeye devam edermi ederse nolur? Dusmeyecegi söylendi ama arada baktıricaz hormonların durumuna. Bizdeki durumlar böyle canlarım. Bu mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olsun yüzü gülsün inşallah
Tülay bayağıdır yoktun sizde mi Murat beye geçtiniz tedavi için microtese mi olacaksınızCanım Murat Bey ağustos ayının hangi günleri olmayacakmış bir şey dedi mi
Acaba koca bi ağustos mu yok.Bizde ozaman düşünüyorduk yaaaa
Âmin canım çok Sağolben de okudum mekanı cennet olsunelzem__
Canım sen buğunde kan vermicekmiydin ne olduCanim allah rahmet eylesin okudum
Verdim canimda 4 bucuk gibi falan cikacakmis daha bekliyiruzCanım sen buğunde kan vermicekmiydin ne oldu
Sagol canim. 1.5 ayda, haftada bir pregnly ile düstü. Dr. vücudun igneye tepkisi iyi dedi şükürBaşin saolsun rabbim mekanını cennet etsin..fsh kaç ayda düştü ve hangi iğnelerde haftada kaç kullandınız
Kaç dozdu binlik falan miSagol canim. 1.5 ayda, haftada bir pregnly ile düstü. Dr. vücudun igneye tepkisi iyi dedi şükür
5.000Kaç dozdu binlik falan mi
Hmm
Kaç ayda duştu fsh peki
Dedim ya 1,5 ayda düştüKaç ayda duştu fsh peki
Fark etmemişim afedersin cvpladığn icin teşekkurlerDedim ya 1,5 ayda düştü
Onemli degil canimFark etmemişim afedersin cvpladığn icin teşekkurler
Canim naptin geldimi haber insallah sperm bulunmustur rabbim yardimetsin hepimize nerde varsaArkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
gecmiş olsun canım evet aynen öle cıkar cıkmaz söylemesi gerekiyo ama bunların ki bir türlü olayama.yok ilaçlı suda bekletme felan inanma canımArkadaşlar mrb eşim bu sabah tese ameliyatından çıktı kaan hoca saat 14.00 gibi sonuç belli olur dedi. Daha önce tese olmuş olan arkadaşlar sonucu böyle geç mi öğrencinin ? Benim bildiğim ameliyattan çıkar çıkmaz sperm var veya yok demiyor muydu?
Kuzum simdilik beklenedeyiz hamd olsun
canım benim eşim 2 yıla yakındıer celalettin hocadayız bırak spermi hücre dahi çıkmadı...nolacak bilmiyorum.Selam arkadaşlar içinizde eşi küçük yaşta kemoterapi görmüş ve bu nedenle azospermi olan varmı
Bizde 7 aydır kaan hocada tedavi görüyoruz hormonlar normal değere ulaştı fakat fish testinde haploid hücre bulunamadı bizde ne yapacağız bilmiyoruz bu ay tekrar fish testi yaptırmamızı istedi kaan bey siz nasıl bir tedavi ile ilerliyorsunuzcanım benim eşim 2 yıla yakındıer celalettin hocadayız bırak spermi hücre dahi çıkmadı...nolacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?