Benimde umudumu kırdın benim eşimde 15 yaşında kemoterapi görmüş bundan kaynaklı azospermi belki içimizde bizim gibi olup olumlu sonuç alan vardır diye buraya yazdım.ayrıca ilaçlara verdiğimiz paralar canımı sıkmaya basladı.500-600 ota çöpe verioz faydası olsa bari.resmen kazıklanıyoruz ya maliyeti emin olun 100 lira etmez..el mahkum ben hoca da 6 ay daha dewam edip bıraktrcam eşime o da bıktı.her seferinde ayrı bitkiselci ayrı ilaç..bunaldık ve bi adım ileri gidemedik sadece hormonlarmz düzeldi.yine hersey sıfır..yorulduk maddi manevi bunaldık..allah yardmcmz olsun..merak edenlere eşim kemoterapi sonrası kısırlık çocuk yasta 6 yaşında..ben artık hiç bi dra inanmıom kolay kolay rabbım kısmet ederse olacak gerisi hikaye..
Benimde umudumu kırdın benim eşimde 15 yaşında kemoterapi görmüş bundan kaynaklı azospermi belki içimizde bizim gibi olup olumlu sonuç alan vardır diye buraya yazdım. Tese oldu mu eşinayrıca ilaçlara verdiğimiz paralar canımı sıkmaya basladı.500-600 ota çöpe verioz faydası olsa bari.resmen kazıklanıyoruz ya maliyeti emin olun 100 lira etmez..el mahkum ben hoca da 6 ay daha dewam edip bıraktrcam eşime o da bıktı.her seferinde ayrı bitkiselci ayrı ilaç..bunaldık ve bi adım ileri gidemedik sadece hormonlarmz düzeldi.yine hersey sıfır..yorulduk maddi manevi bunaldık..allah yardmcmz olsun..merak edenlere eşim kemoterapi sonrası kısırlık çocuk yasta 6 yaşında..ben artık hiç bi dra inanmıom kolay kolay rabbım kısmet ederse olacak gerisi hikaye..
canım biz 2 yıla yakındır prenly ovitrelle iğnesi yanında bitkiseller oyle.ama hiç sonuç alamadık ..bizde de hiç hüctre yok ben artık doktorun bizi oyaladgnı düsünmeye basladım ne bilim moralim cok bozuk her türlü fedakarlğı tedaviyi ol elde var sıfır tabii allah nasip etmiyor ona amenna ama doktorun her sefernde sonuçlar ortadayken ümitkar konusması vazgeçiriyor tedaviden vazgecmekten...olacak sabır iyiye gidior..baska bi söz yok.keşke doktorlar gercekten tıbben imkanszsa olmuyor tedavi olmayı bırakın diyebilse..ben artık sadece rabbimden isteyecem o ki sıfırla bile verir.inanın ürolog kadar bilgim oldu.vur pregnlyi kullan bitkiseli baska bi numarası yok...bitkiselleri de ezberledim artık...Allah herkesin yardmcısı olsun rabbim bizlere sıfırla da olsa verecekse werecektir inş...hayrlı gecelerBizde 7 aydır kaan hocada tedavi görüyoruz hormonlar normal değere ulaştı fakat fish testinde haploid hücre bulunamadı bizde ne yapacağız bilmiyoruz bu ay tekrar fish testi yaptırmamızı istedi kaan bey siz nasıl bir tedavi ile ilerliyorsunuz
canım ümidini kırmak ıstemem asla Allah korusun sentedavine dewam et demek istedgim su 2-3 yıl içinde bişey değişmiyorsa ya doktornu değiştir ya da tedavini.ama sen sanslısın senın eşin ergenliğe girmştir ondan sonra almişsa kemoterapiyi sen sanslı gruptasın.cunku burda vardı oyle bi arkadas bahar die.o şimdi bebek sahibi.onunda eşi o yaslarda tedavi olmustu sanırım.allah yardmcnz olsunBenimde umudumu kırdın benim eşimde 15 yaşında kemoterapi görmüş bundan kaynaklı azospermi belki içimizde bizim gibi olup olumlu sonuç alan vardır diye buraya yazdım.
Teşekkür ederim sağol allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı geceler
Kimseler yok mu bugün
Amin ins allah büyük rabbim bildiği gibi yapsın pis yaratık Çinlileri cenin yiyen o dogmamis bebekleri yiyen insanlardan ne beklersinHayırlı sahur lar dostlar rabbim ramazan ayı hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah. .Umudunuz kırılmasın sakın. Hz.meryem i düşünün bunalınca. .rabbim istemezse yaprak bile kımıldamaz. .depremde yetişkin ler havasız kalıp ölürken kundakdaki bebeğin sapasağlam kurtulduğunu düşünün. ..drlar imkansız çocuğunuz olmaz dedikten sonra hamile kalan arkadaşları düşünün. ..rabbim neylerse güzel eyler dua ya sarılalım şu mübarek günlerde....ve doğu Türkistan da çinlinin çocuğa yaptığı işkenceyi düşünün. .biz 4 gözle evlat yolu gözlerden o caninin gözünü kırpmadan öldürdüğü minik yüreği. ...rabbim kahır etsin inşallah. .
Canimm Allah yardimcimiz olsun.. insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz. Allah buyuk zamani gelince ol der oluverir. Cnm izmirde dr oneremiycm bilen arkadaslr varsa gorunce yazarlar. Turkiyede bu konuda sayili isimler var zaten bi arastir istersen. Kaan aydos Ankarada emre bakircioglu istanbulda murat başar istanbulda mufit gunel Ankarada bunlar benim bildiklerim canim. Allah anne baba olmayi nasip etsin..arkadaşlar merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 4 yıllık evliyim 2 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik hormonlarıda normaldi fakat hem eşimin olumsuz bakış açısı hemde maddi imkansızlıklardan dolayı 2 yıldır sadece bekledik ama sanırım eşimi bu zor tempoya ikna edebileceğim fakat İzmirde hangi doktor ile bu zorlu yola başlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok İzmirde doktor hastane öneriniz varmı ... Bu mubarek günlerde Allah'ım gönlümüzden geçeni hepimize nasip etsin inşallah...
Benimde umudumu kırdın benim eşimde 15 yaşında kemoterapi görmüş bundan kaynaklı azospermi belki içimizde bizim gibi olup olumlu sonuç alan vardır diye buraya yazdım. Tese oldu mu eşin
Canon mrb neleer yapiosnz tedaviniz ne asamada metal ediodum seni car migelismeler Opym aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?