- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Doktor ne derse onu uyguluyoruz canim.. Merakla bekliyorum valla bayram gecse de test yaptirsak diye. Keciboynuzunun fsh i yükselttiğini duydum ama bu doktorun onerisi o yuzden uyguluyoruz bakalim gidişat ne olacak.. Isirgan almıştım evde var onu da mi yapsam ikisi birden olur mu ki?canım eşinin keçiboynuzu pekmezi kullandığını söylüyosun ama fsh 9 larda bence kullanmayın fsh yükseltir keçi boynuzu ısırgan içsin o daha iyi testesteron için
Canim size nolvadexte vermsti degilmiDoktor ne derse onu uyguluyoruz canim.. Merakla bekliyorum valla bayram gecse de test yaptirsak diye. Keciboynuzunun fsh i yükselttiğini duydum ama bu doktorun onerisi o yuzden uyguluyoruz bakalim gidişat ne olacak.. Isirgan almıştım evde var onu da mi yapsam ikisi birden olur mu ki?
Evet canım nolvadex ve neofortil verdi bize de ..Canim size nolvadexte vermsti degilmi
Slm kizlar yine karalara bagladim ben ya insanlarin sevincine ortak olmak istiyorum ama olmuyo yapamiyorum yapmacik davranmak beni cok rahatsiz ediyo acaba bi gun bizde normal hayata donebilicekmiyiz herkez gibi bende icten gulebilicekmiyim bilmiyorum sizde boylemi dusunuyosunuz yoksa benmi abartiyorum[/QUOTE
henüz tedaviye başlamadığım için pek yazmıyorum burada ama arkadaşım her birinizin yazdığını tek tek okuyorum ve birisi sperm bulundu yada gebeyim dediği zaman inan kalp atışlarım hızlanıyor sevinçten hem arkadaşımız adına hem kendi adımıza yani şöyle düşünüyorum bu sıkıntı atlatılabiliyor bak kurtulan var yavrusuna sahip olanlar var diyorum hem kendime pay çıkarıyor hemde onca emek verip meyvesini alan bir kardeşe seviniyorum yani yapmacıklık değil gerçekten çıok seviniyorum belki kendimede pay çıkardığım içindir ama çokkkk samimi mutlu oluyorum sende öyle düşün ... sende içten güleceksin inşallah ,çok istiyorum ama hayatımı tamamen bu tedaviye odaklamıyorum zevk aldığım şeylerle kendimi meşgul ediyorum bir ünv . daha okuyorum falan falan sende öyle yapmaya çalış çok iste ama %100 odaklanma kardeşim iyi düşün iyi olsun zaten OL DERSE OLUR...HERŞEYİN GÖNLÜNCE VE MİSS GİBİ KOKAN BİR BEBİŞİN OLSUN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH...
Canim fsh yukselmis olabilir test yapinca şok olmayin bizim gibi. Bizde fsh yukselmstiEvet canım nolvadex ve neofortil verdi bize de ..
Ben zaten eşime düşkündüm çocuk olmama ihtimali olunca düşkünlük 2 katı arttı adam nefes almıyor resmenAynı şeyleri yasadigimizdan dolayi inan yazını okurken çok duygulandmo haberi aldığımız gün felan çok kötüydü böyle zamanlarda bizim bir olmamız lazım
tamam canim insallah her sey guzel çıkar ama tabi ki hazırlıkliyiz herseyeCanim fsh yukselmis olabilir test yapinca şok olmayin bizim gibi. Bizde fsh yukselmsti
Biz kullandık bi etkisini görmedikEndol ve sudafed kullanan varmı arkadaşlar, kaan hoca önerdi bize, kullananlarda etkisi oldu mu acaba?
Teşekkür ederim canım rabbim razı olsun bana etiğin duanın bin mislisini rabbim sana yaşatsın. .ikiz kucucuklar nasip eylesin. Buraya girecek fırsat bulama inşaallahEbruli15 okudum ben
Nerde keşkeTeşekkür ederim canım rabbim razı olsun bana etiğin duanın bin mislisini rabbim sana yaşatsın. .ikiz kucucuklar nasip eylesin. Buraya girecek fırsat bulama inşaallah
Bize doktorumuz yazdığı halde kullanmaya çekindik bu ilaç öyle vitamin vs gibi bişey değil kesinlikle kendi başınıza ilaç Alıp kullanmayın derim..Kizlar doktorumuz bie vermedi ama biz kendimiz arimidex alıp kullansak bir sıkıntı olurmu acaaba
Canim drun verdigi ilaci neden kullanmiyorsunuzBize doktorumuz yazdığı halde kullanmaya çekindik bu ilaç öyle vitamin vs gibi bişey değil kesinlikle kendi başınıza ilaç Alıp kullanmayın derim..
Yine de karar sizin tabi benimki tavsiye
Canim arimidex takviye gibi bi ilac degil meme kanserinde kullaniliyo ostorejeni baskilayip testesteronu yukseltiyo. Sizde testesteron dusuktu galiba isirgan cayi icir istersen fsh i dusurur testesteronu artirabilir yada dogal olarak cinko d vitamini alabilir esin spor da yukseltir. Yesillik yiyebilir.Kizlar doktorumuz bie vermedi ama biz kendimiz arimidex alıp kullansak bir sıkıntı olurmu acaaba
Biz kullanıyor uz canım sabah akşam toz şeklinde.bizden de doktorumuz hormon testi istedi.bir de proxeed kullanabilirsin dedi. proxeed kullanan var mı aranızda?
[Canim="siyahbeyaz01, post: 41606647, member: 420946"]Canım neler yaptınız ne asamadasiniz merak ettim bizde ilerleme hiç olmadı sanırım bi kaç ay dream edip birakablirz bilemedim
üroloji uzmanı mı yazıyor ilacı yani hNgi durumlarda ilaç tedavisi uygulanıyor.biz 3 farklı hekime gittik hepsi tese dedi hiç tedaviye uğraşan yokBiz kullanıyor uz canım sabah akşam toz şeklinde.
BİZ KULLANDIK TEST VERDİK BAYRAMDAN SONRA ÇIKACAK SONUÇLAR BİZ DE MERAKLA BEKLİYORUZ 23/07/2015 SNUÇ TARİHİ RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZ İÇİNEndol ve sudafed kullanan varmı arkadaşlar, kaan hoca önerdi bize, kullananlarda etkisi oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?