Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşinin keçiboynuzu pekmezi kullandığını söylüyosun ama fsh 9 larda bence kullanmayın fsh yükseltir keçi boynuzu ısırgan içsin o daha iyi testesteron için
Doktor ne derse onu uyguluyoruz canim.. Merakla bekliyorum valla bayram gecse de test yaptirsak diye. Keciboynuzunun fsh i yükselttiğini duydum ama bu doktorun onerisi o yuzden uyguluyoruz bakalim gidişat ne olacak.. Isirgan almıştım evde var onu da mi yapsam ikisi birden olur mu ki?

Canim size nolvadexte vermsti degilmi

Aynı şeyleri yasadigimizdan dolayi inan yazını okurken çok duygulandm o haberi aldığımız gün felan çok kötüydü böyle zamanlarda bizim bir olmamız lazım
Ben zaten eşime düşkündüm çocuk olmama ihtimali olunca düşkünlük 2 katı arttı adam nefes almıyor resmen

Endol ve sudafed kullanan varmı arkadaşlar, kaan hoca önerdi bize, kullananlarda etkisi oldu mu acaba?

Kizlar doktorumuz bie vermedi ama biz kendimiz arimidex alıp kullansak bir sıkıntı olurmu acaaba

Kizlar doktorumuz bie vermedi ama biz kendimiz arimidex alıp kullansak bir sıkıntı olurmu acaaba
Bize doktorumuz yazdığı halde kullanmaya çekindik bu ilaç öyle vitamin vs gibi bişey değil kesinlikle kendi başınıza ilaç Alıp kullanmayın derim..
Yine de karar sizin tabi benimki tavsiye

Bize doktorumuz yazdığı halde kullanmaya çekindik bu ilaç öyle vitamin vs gibi bişey değil kesinlikle kendi başınıza ilaç Alıp kullanmayın derim..
Yine de karar sizin tabi benimki tavsiye
Canim drun verdigi ilaci neden kullanmiyorsunuz

Canim arimidex takviye gibi bi ilac degil meme kanserinde kullaniliyo ostorejeni baskilayip testesteronu yukseltiyo. Sizde testesteron dusuktu galiba isirgan cayi icir istersen fsh i dusurur testesteronu artirabilir yada dogal olarak cinko d vitamini alabilir esin spor da yukseltir. Yesillik yiyebilir.

[Canim="siyahbeyaz01, post: 41606647, member: 420946"]Canım neler yaptınız ne asamadasiniz merak ettim bizde ilerleme hiç olmadı sanırım bi kaç ay dream edip birakablirz bilemedim

Canim tedavideviz bizde hücre çıktı ama sperm cikisi olmadı devam tedaviye çıkana kadar her bünye ayni sonuç vermiyor zaman ve sabir isi gerçekten.[/QUO
Biz kullanıyor uz canım sabah akşam toz şeklinde.
üroloji uzmanı mı yazıyor ilacı yani hNgi durumlarda ilaç tedavisi uygulanıyor.biz 3 farklı hekime gittik hepsi tese dedi hiç tedaviye uğraşan yok

Endol ve sudafed kullanan varmı arkadaşlar, kaan hoca önerdi bize, kullananlarda etkisi oldu mu acaba?
BİZ KULLANDIK TEST VERDİK BAYRAMDAN SONRA ÇIKACAK SONUÇLAR BİZ DE MERAKLA BEKLİYORUZ 23/07/2015 SNUÇ TARİHİ RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…