Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim drun verdigi ilaci neden kullanmiyorsunuz
Canım kullanıyoruz ama ilk başta Alıp prospektüsünü okuyunca menopoz sonrası bayanlarda kanser tedavisi için yazdığını görünce Tereddüt ettik erkekler için bişey yazmıyordu ve okuduysanız yan etkileri çok vardı ben çok araştırırım ama çok birşey bulamadım o Yüzden Tereddüt ettik ama sonra doktorun bir bildiği vardır deyip kullandı eşim doktor bize bu ilzcın Kadınlık hormonunu bastırıp testesteronu artırdığını söyledi

Proxeed sadece vitamin canım biz kendimiz aldık dr yazmadı. .

Evet canim bende soylemistim.testesteron dusukse artirmak icin veriyo drlar. Sifa olsun.sizin testesteron kacti

Proxeed sadece vitamin canım biz kendimiz aldık dr yazmadı. .
Inanın fayda olacağını bilsek bizde alırız ama bizde hiç canlı Hücre yok galiba bu ilaç sayıyı artırıyor olan hücreleri onarıyor inşallah bize de iyi bir hekim dek gelirde bir yol Gösteren olur çok Çaresiz hissediyorum Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Canımmm önce kendinize bir dr seçin sorun neyden kaynaklı onu öğrenin bazen sebebsiz de olabiliyor bizdeki gibi. .ona göre bir tedavi uygularsınız belki tıkanıklık vardır yada hormonlar yüksektir rabbim yardımcınız olsun ..

Hormonlar yüksek Ama düşürmek için hiç tedavi uygulanmadı hep tese diyorlar inanın ne yapacağımızı bilemez haldeyiz Kaan beyden randevu alabilirsek inşallah gidelim diye düşünüyorum ama Hakkımızda Hayırlısı

Eşimin dr emre bakırcıoğluydu oda iyi canım. .ikisiylede görüş hangisi içine sinerse onunla yolunuza devam edersiniz imkansız diye bir şey yok sadece sabır ve umut etmek lazım. Bazen yıkılmak yeniden daha sağlam kalkmak lazım. .rabbim gönlüne ferahlık versin. .

canım bızımde sızın gıbı aynı hormonlar yuksek yanı fsh hormonu bızede dırek tese denıldı sızınde üniversite hastanesı mı bızım ole.sımdı ben arastırma yapıyorum da ıstanbul yakın dıye ordan bakıyorum doktorlara ama kaan hocaya da maıl attım sonucarı bakalım.ama sımdı ıstanbulda tansel kaplancan var bıde emre bakırcıoglu ıkısınden bırı nı dusunuyorum ıkısıde ıyı doktor arastırdıgım kadarıyla .bıde muayane ucretlerı flan ne kadardır bılgısı olanlar yaza bılırse cok sevınırım bide karyotip analız galıba onu özelde yaptırsak ne kadardır?

selam herkese.
cumartesi günü patoloji sonuçlarını almaya gideceğiz Emre beyin yanına.ne diyecek bilmiyorum ama inşallah bi umudumuz olur

eşimi düzen labaratuarından aradılar dna hasar kontrolu için sperm bulunamadı demişler. isterseniz tekrar numune verin isterseniz spermiogram yapalım gibi birşey söylemişler. kaan beye mail atacağız. spermiogram ister mi sizce yaptırsak mı? dna hasar kontrolunun sonucuna göre tedaviye başlarız demişti kaan bey

merhaba arkadaşlar.eşim iki gün önce mikrotese oldu 5tane sperm bulunup donduruldu.tüp bebek yaptırmak istiyoruz fakat doktor ve embriyolog spermlerin az olduğunu çözülünce ölebileceklerini söyledi.fakat biz denemek istiyoruz.bu kadar az spermle dondurma işleminden sonra başarılı sonuç alan var mı aranızda ne yapalım karar veremedik?

Canim biz iki hafta once gittik tansel beye muayene ucreti 300 tl.

saol canım pekı nasıl bı doktor soguk mu sıcak kanlı mı tavsıye eder mısın baktım alanında uzman bı doktora benzıyo ama

saol canım pekı nasıl bı doktor soguk mu sıcak kanlı mı tavsıye eder mısın baktım alanında uzman bı doktora benzıyo ama

Valla canim biz aslinda on gorusme diye gittik hani bilgi almak icin. Emre beyle arasinda ikisi arasinda kalmistik. Ama gayet net ve aciklayici konusuyo lafi dolandirmiyo neyse onu diyo. Suan icin memnunuz acikcasi. Rabbim hayirlisi hangi doktorsa onu nasip etsin.

amin inş.canım ya.bende emre bey ve ıkısı arasında kaldım bakalım dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı rabbım yardımcımız olsun ıns.

Evet canim bende soylemistim.testesteron dusukse artirmak icin veriyo drlar. Sifa olsun.sizin testesteron kacti
Bizim testesteron fena değildi aslında 4.76 gibi bişeydi ama yine de verdi belki daha yüksek olması daha iyidir bilmiyorum

Canım bizim yıkama sonrası 2 tane çıkıyordu eşim bir kaç kez örnek alınıp donduruldu birde aynı gün vermişti ..sonuçda ben hamile kaldım düşük oldu. .Ama sen kesinlikle denemelisin hem tese de bulunmuş 5 tane. .garanti verebiliyor larmı ikinci Tesede 5 den fazla bulacaklarını. .5 tane eğer kaliteyse çok güzel bir rakam ve 5 tane embriyo şansı. .inşallah güzel sonuçlar alırsınız. .

Canım siz denemeyi dondurulmuş spermle mi yoksa o gün alınan spermle mi yaptınız.Çözülünce bozulma ihtimali çok yüksekmiş.Karar veremedim 6 ay sonra bi mikrotese mi denesem bilemedim.Hazırlanmadığıma çok pişmanım.

Âmin inşallah hepimizin konyadayız biz Ankara olunca Kaan bey daha yakın gidip gelmek kolay olur diye düşündük inşallah randevu alabilirsek dönmelerini bekliyoruz.

Bizim testesteron fena değildi aslında 4.76 gibi bişeydi ama yine de verdi belki daha yüksek olması daha iyidir bilmiyorum
Canim bizim de en son 4.38 di gittgmzde bizede verdi ama genel olarak bi dusukluk varsa ondan veriyo bence artirmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…