Canım kullanıyoruz ama ilk başta Alıp prospektüsünü okuyunca menopoz sonrası bayanlarda kanser tedavisi için yazdığını görünce Tereddüt ettik erkekler için bişey yazmıyordu ve okuduysanız yan etkileri çok vardı ben çok araştırırım ama çok birşey bulamadım o Yüzden Tereddüt ettik ama sonra doktorun bir bildiği vardır deyip kullandı eşim doktor bize bu ilzcın Kadınlık hormonunu bastırıp testesteronu artırdığını söylediCanim drun verdigi ilaci neden kullanmiyorsunuz
Proxeed sadece vitamin canım biz kendimiz aldık dr yazmadı. .Canim tedavideviz bizde hücre çıktı ama sperm cikisi olmadı devam tedaviye çıkana kadar her bünye ayni sonuç vermiyor zaman ve sabir isi gerçekten.[/QUO
üroloji uzmanı mı yazıyor ilacı yani hNgi durumlarda ilaç tedavisi uygulanıyor.biz 3 farklı hekime gittik hepsi tese dedi hiç tedaviye uğraşan yok
Evet canim bende soylemistim.testesteron dusukse artirmak icin veriyo drlar. Sifa olsun.sizin testesteron kactiCanım kullanıyoruz ama ilk başta Alıp prospektüsünü okuyunca menopoz sonrası bayanlarda kanser tedavisi için yazdığını görünce Tereddüt ettik erkekler için bişey yazmıyordu ve okuduysanız yan etkileri çok vardı ben çok araştırırım ama çok birşey bulamadım o Yüzden Tereddüt ettik ama sonra doktorun bir bildiği vardır deyip kullandı eşim doktor bize bu ilzcın Kadınlık hormonunu bastırıp testesteronu artırdığını söyledi
Inanın fayda olacağını bilsek bizde alırız ama bizde hiç canlı Hücre yok galiba bu ilaç sayıyı artırıyor olan hücreleri onarıyor inşallah bize de iyi bir hekim dek gelirde bir yol Gösteren olur çok Çaresiz hissediyorum Rabbim hepimize yardım etsin inşallahProxeed sadece vitamin canım biz kendimiz aldık dr yazmadı. .
Canımmm önce kendinize bir dr seçin sorun neyden kaynaklı onu öğrenin bazen sebebsiz de olabiliyor bizdeki gibi. .ona göre bir tedavi uygularsınız belki tıkanıklık vardır yada hormonlar yüksektir rabbim yardımcınız olsun ..Inanın fayda olacağını bilsek bizde alırız ama bizde hiç canlı Hücre yok galiba bu ilaç sayıyı artırıyor olan hücreleri onarıyor inşallah bize de iyi bir hekim dek gelirde bir yol Gösteren olur çok Çaresiz hissediyorum Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Hormonlar yüksek Ama düşürmek için hiç tedavi uygulanmadı hep tese diyorlar inanın ne yapacağımızı bilemez haldeyiz Kaan beyden randevu alabilirsek inşallah gidelim diye düşünüyorum ama Hakkımızda HayırlısıCanımmm önce kendinize bir dr seçin sorun neyden kaynaklı onu öğrenin bazen sebebsiz de olabiliyor bizdeki gibi. .ona göre bir tedavi uygularsınız belki tıkanıklık vardır yada hormonlar yüksektir rabbim yardımcınız olsun ..
Eşimin dr emre bakırcıoğluydu oda iyi canım. .ikisiylede görüş hangisi içine sinerse onunla yolunuza devam edersiniz imkansız diye bir şey yok sadece sabır ve umut etmek lazım. Bazen yıkılmak yeniden daha sağlam kalkmak lazım. .rabbim gönlüne ferahlık versin. .Hormonlar yüksek Ama düşürmek için hiç tedavi uygulanmadı hep tese diyorlar inanın ne yapacağımızı bilemez haldeyiz Kaan beyden randevu alabilirsek inşallah gidelim diye düşünüyorum ama Hakkımızda Hayırlısı
canım bızımde sızın gıbı aynı hormonlar yuksek yanı fsh hormonu bızede dırek tese denıldı sızınde üniversite hastanesı mı bızım ole.sımdı ben arastırma yapıyorum da ıstanbul yakın dıye ordan bakıyorum doktorlara ama kaan hocaya da maıl attım sonucarı bakalım.ama sımdı ıstanbulda tansel kaplancan var bıde emre bakırcıoglu ıkısınden bırı nı dusunuyorum ıkısıde ıyı doktor arastırdıgım kadarıyla .bıde muayane ucretlerı flan ne kadardır bılgısı olanlar yaza bılırse cok sevınırım bide karyotip analız galıba onu özelde yaptırsak ne kadardır?
saol canım pekı nasıl bı doktor soguk mu sıcak kanlı mı tavsıye eder mısın baktım alanında uzman bı doktora benzıyo ama
Bizim testesteron fena değildi aslında 4.76 gibi bişeydi ama yine de verdi belki daha yüksek olması daha iyidir bilmiyorumEvet canim bende soylemistim.testesteron dusukse artirmak icin veriyo drlar. Sifa olsun.sizin testesteron kacti
Canım bizim yıkama sonrası 2 tane çıkıyordu eşim bir kaç kez örnek alınıp donduruldu birde aynı gün vermişti ..sonuçda ben hamile kaldım düşük oldu. .Ama sen kesinlikle denemelisin hem tese de bulunmuş 5 tane. .garanti verebiliyor larmı ikinci Tesede 5 den fazla bulacaklarını. .5 tane eğer kaliteyse çok güzel bir rakam ve 5 tane embriyo şansı. .inşallah güzel sonuçlar alırsınız. .merhaba arkadaşlar.eşim iki gün önce mikrotese oldu 5tane sperm bulunup donduruldu.tüp bebek yaptırmak istiyoruz fakat doktor ve embriyolog spermlerin az olduğunu çözülünce ölebileceklerini söyledi.fakat biz denemek istiyoruz.bu kadar az spermle dondurma işleminden sonra başarılı sonuç alan var mı aranızda ne yapalım karar veremedik?
Canım siz denemeyi dondurulmuş spermle mi yoksa o gün alınan spermle mi yaptınız.Çözülünce bozulma ihtimali çok yüksekmiş.Karar veremedim 6 ay sonra bi mikrotese mi denesem bilemedim.Hazırlanmadığıma çok pişmanım.Canım bizim yıkama sonrası 2 tane çıkıyordu eşim bir kaç kez örnek alınıp donduruldu birde aynı gün vermişti ..sonuçda ben hamile kaldım düşük oldu. .Ama sen kesinlikle denemelisin hem tese de bulunmuş 5 tane. .garanti verebiliyor larmı ikinci Tesede 5 den fazla bulacaklarını. .5 tane eğer kaliteyse çok güzel bir rakam ve 5 tane embriyo şansı. .inşallah güzel sonuçlar alırsınız. .
Âmin inşallah hepimizin konyadayız biz Ankara olunca Kaan bey daha yakın gidip gelmek kolay olur diye düşündük inşallah randevu alabilirsek dönmelerini bekliyoruz.Eşimin dr emre bakırcıoğluydu oda iyi canım. .ikisiylede görüş hangisi içine sinerse onunla yolunuza devam edersiniz imkansız diye bir şey yok sadece sabır ve umut etmek lazım. Bazen yıkılmak yeniden daha sağlam kalkmak lazım. .rabbim gönlüne ferahlık versin. .
Canim bizim de en son 4.38 di gittgmzde bizede verdi ama genel olarak bi dusukluk varsa ondan veriyo bence artirmak icinBizim testesteron fena değildi aslında 4.76 gibi bişeydi ama yine de verdi belki daha yüksek olması daha iyidir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?