Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepsini kullandılar canım benim bildiğim ama dondurulmuş sperm le mi döllendi tam bilmiyorum ama sonrasında embriyolar da dondurulmuş du. Ben ohss oldum diye. .sonra dondurulmuş transfer yapıldı. .

Hepsini kullandılar canım benim bildiğim ama dondurulmuş sperm le mi döllendi tam bilmiyorum ama sonrasında embriyolar da dondurulmuş du. Ben ohss oldum diye. .sonra dondurulmuş transfer yapıldı. .
Canım tüp bebeği nerde yaptırdın.Ne kadar maliyeti?

Çok soru soruyorum ama yıkamalı semen analizi farklı mı oluyor hastaneler de yapılandan?inanın her şeye umut bağlıyorum acaba diye

İİ AKŞAMLAR BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM ACEBA EŞİNDE EPİDİDİM DE TIKANIKLIK OLAN HİÇ VAR MI ECBA AMELİYATLA ÇÖZÜMÜ VAR DİYORLAR AMA NE DERCE DOĞRU BİLEN VAR MI

Çok soru soruyorum ama yıkamalı semen analizi farklı mı oluyor hastaneler de yapılandan?inanın her şeye umut bağlıyorum acaba diye
Normalde 0 olan sperm yıkama sonrası 1 2 tane çıkıyor. .Tüm merkezler yapıyor mu bir bilgim yok. .umut tüp merkezinde yapıldı ve biz hiç bir şey demeden. .

Normalde 0 olan sperm yıkama sonrası 1 2 tane çıkıyor. .Tüm merkezler yapıyor mu bir bilgim yok. .umut tüp merkezinde yapıldı ve biz hiç bir şey demeden. .
Bir umut belki çıkar canlı hücre insan her şeyi denemek istiyor.inşallah siZinde tekrar sağlıklı bir gebeliğiniz olur da bebişinize kavuşursunuz

Insallahh gecen ay fish testi yapdirmisdk haploid cikmamisdi 9.ayda tekrar vericez o zamana kadar biseyler olur insallah
Canım siz ne kadar süredir tedavidesiniz? Ne sekilde kullanıyorsunuz igne vs? Baska neler kullaniyorsunuz? Tedaviniz basarılı sonuclanır inşallah canım, bugünün yüzü suyu hürmetine sizin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim

Caniim 6 aydir tedavideyiz haftada 2 kez choriomon 5000 günasiri klomen tablet kulaniyo esim isirgan cayi iciriyorm birde beta caroten günde 1 defaa sagool canim cümlemizin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…