Hepsini kullandılar canım benim bildiğim ama dondurulmuş sperm le mi döllendi tam bilmiyorum ama sonrasında embriyolar da dondurulmuş du. Ben ohss oldum diye. .sonra dondurulmuş transfer yapıldı. .Canım siz denemeyi dondurulmuş spermle mi yoksa o gün alınan spermle mi yaptınız.Çözülünce bozulma ihtimali çok yüksekmiş.Karar veremedim 6 ay sonra bi mikrotese mi denesem bilemedim.Hazırlanmadığıma çok pişmanım.
Hepsini kullandılar canım benim bildiğim ama dondurulmuş sperm le mi döllendi tam bilmiyorum ama sonrasında embriyolar da dondurulmuş du. Ben ohss oldum diye. .sonra dondurulmuş transfer yapıldı. .Canım
Canım tüp bebeği nerde yaptırdın.Ne kadar maliyeti?Hepsini kullandılar canım benim bildiğim ama dondurulmuş sperm le mi döllendi tam bilmiyorum ama sonrasında embriyolar da dondurulmuş du. Ben ohss oldum diye. .sonra dondurulmuş transfer yapıldı. .
Ben yurt dışındayım iki sene oldu yaptıralı umut tüp bebek merkezinde yaptırdık .şimdi ne kadar fiyatı bilmiyorumCanım tüp bebeği nerde yaptırdın.Ne kadar maliyeti?
Çok soru soruyorum ama yıkamalı semen analizi farklı mı oluyor hastaneler de yapılandan?inanın her şeye umut bağlıyorum acaba diyeCanım bizim yıkama sonrası 2 tane çıkıyordu eşim bir kaç kez örnek alınıp donduruldu birde aynı gün vermişti ..sonuçda ben hamile kaldım düşük oldu. .Ama sen kesinlikle denemelisin hem tese de bulunmuş 5 tane. .garanti verebiliyor larmı ikinci Tesede 5 den fazla bulacaklarını. .5 tane eğer kaliteyse çok güzel bir rakam ve 5 tane embriyo şansı. .inşallah güzel sonuçlar alırsınız. .
Normalde 0 olan sperm yıkama sonrası 1 2 tane çıkıyor. .Tüm merkezler yapıyor mu bir bilgim yok. .umut tüp merkezinde yapıldı ve biz hiç bir şey demeden. .Çok soru soruyorum ama yıkamalı semen analizi farklı mı oluyor hastaneler de yapılandan?inanın her şeye umut bağlıyorum acaba diye
Bir umut belki çıkar canlı hücre insan her şeyi denemek istiyor.inşallah siZinde tekrar sağlıklı bir gebeliğiniz olur da bebişinize kavuşursunuzNormalde 0 olan sperm yıkama sonrası 1 2 tane çıkıyor. .Tüm merkezler yapıyor mu bir bilgim yok. .umut tüp merkezinde yapıldı ve biz hiç bir şey demeden. .
Aminnnnnnnm inşallah hiç kimsenin kucaği boş kalmasın.Bir umut belki çıkar canlı hücre insan her şeyi denemek istiyor.inşallah siZinde tekrar sağlıklı bir gebeliğiniz olur da bebişinize kavuşursunuz
Bana da güzel geldi valla.. İnşallah sperm çıkışları baslarr. :))Kizlar bu ayki kan testi sonuclarmz su sekilde fsh 6.02
Testo 10.640 iyi degilmi bana iyi gibi geldi
Bana da güzel geldi valla.. İnşallah sperm çıkışları baslarr. :))
Canım siz ne kadar süredir tedavidesiniz? Ne sekilde kullanıyorsunuz igne vs? Baska neler kullaniyorsunuz? Tedaviniz basarılı sonuclanır inşallah canım, bugünün yüzü suyu hürmetine sizin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün RabbimInsallahh gecen ay fish testi yapdirmisdk haploid cikmamisdi 9.ayda tekrar vericez o zamana kadar biseyler olur insallah
Canim bende esime gnc den beta karoten (avitamini) aldim 15 gunden fazla oldu kullaniyo. Gunde 1 tane yutuyor canim suyla kapsul seklinde zaten.Kizlar beta caroteni nasil kullaniyosunuz normal yutuyosunuz degilmi
Buarada masallah sonuclarinz cok guzel cikmis doktorunuz buyuk ihtimalle fsh i biraz daha dusurmek isteyecektir.Kizlar bu ayki kan testi sonuclarmz su sekilde fsh 6.02
Testo 10.640 iyi degilmi bana iyi gibi geldi
Aminn.. Senin de cuman mubarek olsun canimmKizlar cumaniz mubarek olsun. Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul etsin insallahh. Bizede hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin. Amin...
Canım siz ne kadar süredir tedavidesiniz? Ne sekilde kullanıyorsunuz igne vs? Baska neler kullaniyorsunuz? Tedaviniz basarılı sonuclanır inşallah canım, bugünün yüzü suyu hürmetine sizin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim
Canim bende esime gnc den beta karoten (avitamini) aldim 15 gunden fazla oldu kullaniyo. Gunde 1 tane yutuyor canim suyla kapsul seklinde zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?