Buarada masallah sonuclarinz cok guzel cikmis doktorunuz buyuk ihtimalle fsh i biraz daha dusurmek isteyecektir.
Bizmkinin markasi solgar canim ama ayni sekilde esimde yuttu emin olmak istedm sagol canim :)
canimm insallah cok daha guzel sonuclar alirsiniz.Insallah canim ztn 6 aydir tedavideyiz bi iniyo bi cikiyo ama bu sefer iyi fsh normalde 13lere fln cikmisdi ilk kez normale döndü hayirlisi bakalm
canım bızımde sızın gıbı aynı hormonlar yuksek yanı fsh hormonu bızede dırek tese denıldı sızınde üniversite hastanesı mı bızım ole.sımdı ben arastırma yapıyorum da ıstanbul yakın dıye ordan bakıyorum doktorlara ama kaan hocaya da maıl attım sonucarı bakalım.ama sımdı ıstanbulda tansel kaplancan var bıde emre bakırcıoglu ıkısınden bırı nı dusunuyorum ıkısıde ıyı doktor arastırdıgım kadarıyla .bıde muayane ucretlerı flan ne kadardır bılgısı olanlar yaza bılırse cok sevınırım bide karyotip analız galıba onu özelde yaptırsak ne kadardır?
Insallah tedaviniz olumlu sonuclanır. Allah'ım gönlünüzce versin canımCaniim 6 aydir tedavideyiz haftada 2 kez choriomon 5000 günasiri klomen tablet kulaniyo esim isirgan cayi iciriyorm birde beta caroten günde 1 defaa sagool canim cümlemizin insallah
canım nasılsın neler yapıyorsun tedavi ne durumdaCanim bende esime gnc den beta karoten (avitamini) aldim 15 gunden fazla oldu kullaniyo. Gunde 1 tane yutuyor canim suyla kapsul seklinde zaten.
canım haploid cıkmadıysa ameliyatta da %90 cıkmayacaktık biz o testi iki kere yaptırdık ikiside boş cıktı ameliyata cagırdı bişey cıkmadı sonra kalktı bana dediki beklediğim gibi cıkma ihtimalı çok az dedi.şansa bırakmış işi genede sen bilirsin ben şuan çakşır ssuyu kullanıyoruz çok iyiyiz 15 tane canlı hücre cıktı 5litreye devam edicez inan bana ilaçları bıraktık sadece ısırgan ve çakşır suyu sıfırlarda olan fsh 5lerde testesteron 7lerde genede sen bilirsinSlm canlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin bugun hoca cevap yazdi 6 aydir tedavideyiz fischtestinde hopalaid cikmadi hoca bizi ameliyata cagriyor cok kararsizim fsh 12 suan lutfen yardim edin bana
Canım çakşır suyunu nasıl kullanıyorsun nasıl yapıyorsuncanım haploid cıkmadıysa ameliyatta da %90 cıkmayacaktık biz o testi iki kere yaptırdık ikiside boş cıktı ameliyata cagırdı bişey cıkmadı sonra kalktı bana dediki beklediğim gibi cıkma ihtimalı çok az dedi.şansa bırakmış işi genede sen bilirsin ben şuan çakşır ssuyu kullanıyoruz çok iyiyiz 15 tane canlı hücre cıktı 5litreye devam edicez inan bana ilaçları bıraktık sadece ısırgan ve çakşır suyu sıfırlarda olan fsh 5lerde testesteron 7lerde genede sen bilirsin
Isırgan ve çakşırkökü suyunu nasıl kullandınız canım bizde deneyelimcanım haploid cıkmadıysa ameliyatta da %90 cıkmayacaktık biz o testi iki kere yaptırdık ikiside boş cıktı ameliyata cagırdı bişey cıkmadı sonra kalktı bana dediki beklediğim gibi cıkma ihtimalı çok az dedi.şansa bırakmış işi genede sen bilirsin ben şuan çakşır ssuyu kullanıyoruz çok iyiyiz 15 tane canlı hücre cıktı 5litreye devam edicez inan bana ilaçları bıraktık sadece ısırgan ve çakşır suyu sıfırlarda olan fsh 5lerde testesteron 7lerde genede sen bilirsin
Merhaba canim. Haploidin nedir canim hangi testte belli oluyor netten baktim ama fazla bi sey bulamadim, bide canli hucre demissin, onlar sperm degilmi? Azo sebebiniz neydi. Simdiden teskler cnm cevabin icin.canım haploid cıkmadıysa ameliyatta da %90 cıkmayacaktık biz o testi iki kere yaptırdık ikiside boş cıktı ameliyata cagırdı bişey cıkmadı sonra kalktı bana dediki beklediğim gibi cıkma ihtimalı çok az dedi.şansa bırakmış işi genede sen bilirsin ben şuan çakşır ssuyu kullanıyoruz çok iyiyiz 15 tane canlı hücre cıktı 5litreye devam edicez inan bana ilaçları bıraktık sadece ısırgan ve çakşır suyu sıfırlarda olan fsh 5lerde testesteron 7lerde genede sen bilirsin
Canim merhaba simdiden tedaviniz hayirli olsun.ankarada iyi olan genart memorial ve novaart var.ven nocaartta yaptirdim doktorum mehmet erdemdi cook memnunum.baska topiklerde merkezler hakkinda yorumlar var gir bak bi ben illede novaart demiyorum sadece gittigim icin memnuniyetimi soyluyorum cok guleryuzlu icten insanlar ucret ve ilaclar konusunda yardimci iluyolar saolsunlar.ben genartla novaart arasinda kalmistim hep sonradan novaarta karar verdik ins hakkinda hayirlisi olsun canimarkadaşlar herkese mrb biz tese den sonra tüp bebeğe başlayacaz bu ayın 21 gibi ankara da önereceğiniz tüp bebek merkezi var mı? bizim merkezler hakkında hiç bilgimiz yok.
canim merhaba tedavin bebisle sonuclanmistur insallah bende haftaya novaatta baslamayi dusunuyorum fiyatta nasil yardimci oluyorlarCanim merhaba simdiden tedaviniz hayirli olsun.ankarada iyi olan genart memorial ve novaart var.ven nocaartta yaptirdim doktorum mehmet erdemdi cook memnunum.baska topiklerde merkezler hakkinda yorumlar var gir bak bi ben illede novaart demiyorum sadece gittigim icin memnuniyetimi soyluyorum cok guleryuzlu icten insanlar ucret ve ilaclar konusunda yardimci iluyolar saolsunlar.ben genartla novaart arasinda kalmistim hep sonradan novaarta karar verdik ins hakkinda hayirlisi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?