Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm peki bu ilaci kullandiginzda fsh arttimi bizim gittgmzde kontrolde testesteron 4tu ondan once 2.18 di. Rabbim insallah evlatlarina kavustursun test gunun nezaman canim... insallah guzel haberler alirsin
Evet fsh arttı faydasını gördük inşaallah hepimizin duaya ihtiyacı var cumartesi günü test yapılacak Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi sorun sertoli. Bize doku bulundu dediler iki kere denedik olmadı yani olmayınca olmuyorr. Hepimize Allah şifa ve sabır versin. Tesede çıkmayan arkadaşlar yıpratmayın kendinizi ve eşinizi. Çünkü inanın onlar daha çok yıpranıyordur azospermiden dolayı. Yazık böle olsun istermi kimse. Deneyip de olmaması ayrı bir hüsran.

Evet fsh arttı faydasını gördük inşaallah hepimizin duaya ihtiyacı var cumartesi günü test yapılacak Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Canimm insallahh Guzel haberler alirsin. Buraya yaz mutlaka Rabbim hepimize eli ayagi duzgun saglikli hayirli salih saliha evlatlar nasip etsin.

haklisin bu zamana kadar gözyaşlarımı hep saklamaya calıştım ama dün dolmuşum galiba söylendim biraz doktor bugünden itibaren sigarayı bırakacaksın dedi ama bırakmadı tesede 8tane çıktı sadece 1 embriyomuz olustu o da tutunmadı hersey silbastan tekrar basliycaz ama sigarayı bırakmazsa istemiyorum tedaviye baslamak ....dün söz verdi içmiyceğine ama hiç zandetmiyorum bırakacağını .....

merhaba arkadaşım bizde izmirdeyiz tedaviye yeni başlayacağız sadece azosperm olduğumuzu öğrendik henüz sigara her konuda çok önemli bir sıkıntı ama tedavi fikrinizi etkileyecek kadar önemli olması benide üzdü çünkü benim eşimde kullanıyor ve nasıl bırakır hayal dahi edemiyorum offffffff

arkadaşlar merhaba.ben eski üyelerdenim.benimde eşim azosperm. bitkisellerle bazı ilaçlarla sayı 24 milyona cıktı ama bunun sadece 10 bin tanesi kaliteli çıkmış.ben belçikada yaşıyorum.burda tüpbebek yaptık şuan 2,5 yaşında oğlum var.ikinci tedavi için iki ay önce tekrar başladık.benden 5 tane yumrta toplandı odamda bekliyorum.eşim sperm vermeye gitti sonra eşim geldi.hemşire odaya geldi sperm iyi çıkmadı bidaha vereceksin eşim tekrar gitti sonuç yine kocaman bir sıfır.bunu hiç beklemiyorduk aslında.ama hiç bir hazırlığımız yoktu hiç eşim bitkisel kullanmıyordu ilk çocuktan sonra.
tese yi de biz kabul etmedik.doktorlar hemşireler cok üzüldü.
ürolog geldi odaya bizim ilk tüpbebek olayını anlattı.ilk tüpbebekte cok sayıda yumurtam vardı ve opuda sadece bir tanesini almışlar( bana diğer yumurtalarımı çaldılar gibi geldi) eşim iki kere ssperm vermişti iklinde de çıkmamış ikincide SADECE 1 tane sperm çıkmış.bunları ikinci tedavide öğrendik.allahım ettiğim duaları ve tedavilerimi karşılıksız koymadı ve allaha şükürler olsun oğlum oldu.
emre bakırcıogluna da gittik çok başarılı bir doktor ama direk azospermi olanları teseye yöneltiyor.son çare tese düşünün arkadaşlar.
tekrar sıfırdan tedaviye başlatıyorum eşime...proxeed plus bize yaramıştı tedaviye yakın zamanlarda maddiyattan bırakmıştık 10 bin sperm cok kullandığı zamanlarda cıktı heralde.
hiçbir zaman ümütsizlige kapılmayın başta dua ile evvel allah bu sorunda aşılır.allahım sizlere de yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

Yazdığın icin sagol canim.. Eskilerden birileri yazınca umut oluyo bize.. Cok şaşırdım ama durumunuza 24 milyon maşallah.. Ama sadece 10 bin kaliteli : ( ..daha sonra sperm çıkmaması da cok ilginç.. Cok şükür bebegin olmuş.. Insallah kardesi de olur hayırlısıyla..

Neler kullandınız bu surecte? Esinin Hormonlari nasıldı bir de ?

eşimin hormon değerleri umutta yapılan var maillerimde kayıtlı.tarih 2011. volüm 4cc sperm sayısı 0 yıkama sonrası 100 motil sperm.
FSH 17,22 LH 6,44 TOTAL TESTESTERON 3,99
TABİİ bundan öncekilerde yıkama sonrası bile 0 dı.nohut kürüyle başladık.bal propolis polen arısütü çörek otu karışım kullandı.keçi boynuzu pekmezi siyah çıkolata türk kahvesi. derken 100 motil cıktı.emre bey tüpbebege yöneltti bizi tabi başlayamadık tedaviye.sonra kaan aydosla görüştüm tahlillerini gösterdim testisleri uyaralım bu sayı az başarı oranı düşük diye mail attı bana.proxeed plus ve klomen tablet verdi klomen alerji yaptı boğazı yüzü şişti.proxeed ve keçiboyuzu kürüyle devam etmiştik. hamile kalınca herşeyi bıraktık tabii bize eksileriyle döndü.
dün aksam yine elimdeki malzemelerle karışım yaptım ona başladı eşim.organik bal çörekotu çakşır kökü anason tarçın keçiboynuzu pekmezi ceviz
havuç suyu cok faydalıymış hiç denemedik ona da baslıcaz.sonra proxeed le devam ederiz allah nasip ederse.

Cok sukur suan benimle hamd olsunki fiyat da indirimli diger merkezlere gore.tese 1800 tup bebek 5250ilaclar icin tanidik eczaneleri var toplam 1450 civari falan embriyo ve sperm dondurmalarda 1500 er lira canim rabbim yardimciniz olsun hangisi hayirliysa onu versin rabbim.guzel allahim hepimizin kucagini hayirli saglikli imanli meleklerle doldursun ins

en azından 2-3aylık sürrde bırak dedi doktorumuz .erkekler degil zorlugu ceken. yine biz çekiyiruz bütün zorluğu. eşimde gayret gösterse 10 kerede olsa denerim şansımı ama bırakmıyo işte

Ben de bitkisellere başlıcm bu testte çıkmazsa.. Tese olsun hemen diyodum ama senin yazından sonra biraz da bitkisellerle şansımızı deneyelim diyorum.. Hakkımızda hayırlısı.. Rabbim dualarimizi kabul eder insallah tez zamanda..

Merhaba canim.. Gördünüz mu keseyi? Nasıl minigin ?

cnm inşallah bırakır. Çünkü önemli sigarada benim eşim hiç kullanmıyordu ama hayırlısı. Nohut kürü falan uygula biz Saraçoğlu bişeyler aldık o toplara hiç girme git aktaran al bitkisel ürünler Saraçolunan sorum için attim maile bile cevap gelmedi. Benim hiç umudum yokk malesef ömrümüz böyle geçecek büyük ihtimalle.

nasipten òteye yol yokmuş hersey nasip allah insallah bu duyguları tattırır aktarfan bir sürü sey aldım ama duzenli bi sekilde kullanmıyo nohutda denedim.midemi bulandırıyo dedi ....

nasipten òteye yol yokmuş hersey nasip allah insallah bu duyguları tattırır aktarfan bir sürü sey aldım ama duzenli bi sekilde kullanmıyo nohutda denedim.midemi bulandırıyo dedi ....
Tabi onunda istekli olması şart. Benim eşiminde miğdesi bulanıyordu. Ama garibim içti ben yaptıkça ikimizde çalıştığımız için biraz esnek saatlidee olsa yapttık

Merhaba canim.. Gördünüz mu keseyi? Nasıl minigin ?
Canim gorduk sukur de kritik bi haftadaymisiz nasipse pazartesi bidaha cagirdi doktor.onu bekliyorum bende kismet olursa ins iyi haber almak burda zaman paylasayim dedim.hepiniz tek tek merak edip soruyosunuz rabbim hepinizden razi olsun ins.ins bende ard arda sizlere sorarim boyle seyleri.

Oyy canim insallah.. Cok sukur kendini de gostermis annesine masallah bu kritik haftayi da atlatirsiniz insallah.

Canim hayirli olsun.. bebegin sıkı sıkı tutunsun insallah sana..
Canim prensess38 ya ben mon ame yaziyordum telefondan girdigim icin yanlislik oldu hakkini helal et. Rabbim cumlemizi sevindirsin insallah. Cok ozurdilerim hatam icin. Silemiyorumda msji canim ya. Hakkini helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…