- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Helal olsun canim ne demek. Allah soyletti belki de :) onumuzdeki ay ben de bu haberi veririm insallah..Canim prensess38 ya ben mon ame yaziyordum telefondan girdigim icin yanlislik oldu hakkini helal et. Rabbim cumlemizi sevindirsin insallah. Cok ozurdilerim hatam icin. Silemiyorumda msji canim ya. Hakkini helal et
Insallah rabbim bu durumda olan herkesi hayirli haberle sevindirsin canimHelal olsun canim ne demek. Allah soyletti belki de :) onumuzdeki ay ben de bu haberi veririm insallah..
Esim kayserili aslinda :) rumuzlarin yanina ekliyorum oyle alışkanlık olmus :) bugun yola cikcaz kayseriye gidiyoruz allahin izniyle..Insallah rabbim bu durumda olan herkesi hayirli haberle sevindirsin canimya sen kayserilimisin 38 nick o yuzden sordum ben kayseriliyimde.
Anladim canimm. Gule gule gidin insallah. Yolcunun duasi kabul olurmus dua et bizler icin. Saglikla gidin gelin insallah.Esim kayserili aslinda :) rumuzlarin yanina ekliyorum oyle alışkanlık olmus :) bugun yola cikcaz kayseriye gidiyoruz allahin izniyle..
Ederim tabi kii :)) Sagolasin canim..Anladim canimm. Gule gule gidin insallah. Yolcunun duasi kabul olurmus dua et bizler icin. Saglikla gidin gelin insallah.
teşekkür ederim canım öyle canım ama yola devam etmek çok zor hem maddi hem manevi yıpranıyor insan evet süleyman hocada tedavi oldum zaten çok memnunum tedavim olumsuz olunca benden çok üzülüyor ama kısmetten öteye de gidilmiyor ne yazık ki.canım süleyman bey ve emre bakırcıoğlu özel bir yer açtılar kendilerine bahçeci fulyanın hemen yanında unimed in 4. katında opu ve transferi eğer tüpbebek rapoun varsa istanbul cerrahi hastanesinde yapıyor muayeneleri de kendi yerinde .eğer rapor hakkın yoksa liv hospital ulus ta yapıyormrb canım bende seni merak ediyordum çok üzüldüm.çok geçmiş olsun azoyla savaş bitmiyor,umut olduğu sürece durmak yok yola devam. sen dondurulmuş tedavini Süleyman bey ile mi yaptın. hangi hastahane ile çalışıyorlar bilgin var mı.
Canim sonu evlatli tedaviniz olur insallahh. Allah yardimcin olsun. Insallah guzel haberler verirsin. Hangi merkezde basladin canimMerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende bugün hayırlısıyla başladım tüp bebek tedavisine dualarınıza ihtiyacım var.
İns canimmm ins rabbim hic bekletmesin hic birimizi hep guzel haberler verelim insHelal olsun canim ne demek. Allah soyletti belki de :) onumuzdeki ay ben de bu haberi veririm insallah..
Canimmm cok sevindim yaaa rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeni nasip eder.ins hersey gonlunce olur rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eyler ins.rabbim hepimizin kucagini doldursun ins.hepiniz heeeeppp dualarimdasiniz....Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende bugün hayırlısıyla başladım tüp bebek tedavisine dualarınıza ihtiyacım var.
Merhaba sizinde azospermi mi hayalimm77Anladim canimm. Gule gule gidin insallah. Yolcunun duasi kabul olurmus dua et bizler icin. Saglikla gidin gelin insallah.
Canim sonu evlatli tedaviniz olur insallahh. Allah yardimcin olsun. Insallah guzel haberler verirsin. Hangi merkezde basladin canim
Allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu yolda giden bütün arkadaşların.Canimmm cok sevindim yaaa rabbim ins sonuna kadar guzel haberler vermeni nasip eder.ins hersey gonlunce olur rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eyler ins.rabbim hepimizin kucagini doldursun ins.hepiniz heeeeppp dualarimdasiniz....
Canim cok gecmis olsun nedesek bos Allahin dedigi olur uzme kendini kaan hocami yapti ameliyatiBugün mikrotese olduk ve maalesef ki sonuç kocaman bir hiçlik.kaybolmusum gibi hissediyorum kendimi. Sorguluyorum nerde hata yaptım da bu ağır durumu yaşıyorum diye. Tüp bebeğe de hazırlanmıştım.kalakaldim öyle.kaderden ötesi yokmuş.
Bugün mikrotese olduk ve maalesef ki sonuç kocaman bir hiçlik.kaybolmusum gibi hissediyorum kendimi. Sorguluyorum nerde hata yaptım da bu ağır durumu yaşıyorum diye. Tüp bebeğe de hazırlanmıştım.kalakaldim öyle.kaderden ötesi yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?