Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok üzüldüm rabbim ins bi an once derdimiz in devasini verir mübarek gün Arefe günü dua ediyorum ins bidahaki tedavide iyi sonuçlar alırsın canım o duyguyu iyi biliyorum üzülmemek elde degil ama sen yinede üzülme eline bişe gecmio usulüne kendimizi yipratiyoz sadece

Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum

Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum
Geçmiş olsun canım rabbim sabır versin. Yumurtaları toplayıp niye dondurmadılar normal o kadar ilaç kullandın. .

Allah içinizi ferahlatsın inşallah. Bende bilmiyorum malesef yumurtalar toplanmayınca nasıl olur. Doktorunuza sordunuz mu belki ağrı kesici işe yarar.

Ramazan Bayramimiz Mubarek Olsun Rabbim bir dahaki seneye de saglik afiyet huzur icinde evlatlarimiz ve sevdiklerimizle ulasmayi nasip etsin yola gidecekler sagsalim yerlerine ulassinlar insallah.

Canim cok uzuldum Allah feraha cikarsin insallah. Rabbim mucizenizi yollar insallah. Benim esimde eylul gibi tese olucak Allahin izniyle. Stresli bi durum.Ama Allaha siginmak lazim

Bayramınız Mübarek Olsun canlar gelecek sene bayramda bebeklerimize bayramlık almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..
Çok güzel dualarda bulunuyorsunuz. Hele bu dua çok tuhaf mutluluk kattı içime :) inşallah rabbim dualarımızı kabul eder. İsteyen herkese nasip eder inşallah. Hayırlı Bayramlar...

Kizlar insallah bir gun bizlerde anne oluruz rabbimin izniyle. Cok istiyorum..hep hamileye denk gelen benmiyim. bundada bir hayir vardir elbette. Hemen hamile kalanlara bakiyorumda, bizler nelerin pesinde kosuyoruz, buda bizim imtihanimiz elbette. Sadece bir bebegimiz eksik..Hayirlisi en basta.
"İnsan en çok sevdiği ya da en çok istediği şeyle imtihan olur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…