- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Çok üzüldüm rabbim ins bi an once derdimiz in devasini verir mübarek gün Arefe günü dua ediyorum ins bidahaki tedavide iyi sonuçlar alırsın canım o duyguyu iyi biliyorum üzülmemek elde degil ama sen yinede üzülme eline bişe gecmio usulüne kendimizi yipratiyoz sadeceBugün mikrotese olduk ve maalesef ki sonuç kocaman bir hiçlik.kaybolmusum gibi hissediyorum kendimi. Sorguluyorum nerde hata yaptım da bu ağır durumu yaşıyorum diye. Tüp bebeğe de hazırlanmıştım.kalakaldim öyle.kaderden ötesi yokmuş.
Geçmiş olsun canım rabbim sabır versin. Yumurtaları toplayıp niye dondurmadılar normal o kadar ilaç kullandın. .Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum
Allah içinizi ferahlatsın inşallah. Bende bilmiyorum malesef yumurtalar toplanmayınca nasıl olur. Doktorunuza sordunuz mu belki ağrı kesici işe yarar.Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum
Aminnnn ins hayırlı bayramlarBayramınız Mübarek Olsun canlar gelecek sene bayramda bebeklerimize bayramlık almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..
Aminnn canimm insallahhhh.. hayirli bayramlar.Bayramınız Mübarek Olsun canlar gelecek sene bayramda bebeklerimize bayramlık almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..
Canim cok uzuldum Allah feraha cikarsin insallah. Rabbim mucizenizi yollar insallah. Benim esimde eylul gibi tese olucak Allahin izniyle. Stresli bi durum.Ama Allaha siginmak lazimBugün mikrotese olduk ve maalesef ki sonuç kocaman bir hiçlik.kaybolmusum gibi hissediyorum kendimi. Sorguluyorum nerde hata yaptım da bu ağır durumu yaşıyorum diye. Tüp bebeğe de hazırlanmıştım.kalakaldim öyle.kaderden ötesi yokmuş.
haploid canlı sperm hücresi canım sperm fish boyama testinde cıkıyoMerhaba canim. Haploidin nedir canim hangi testte belli oluyor netten baktim ama fazla bi sey bulamadim, bide canli hucre demissin, onlar sperm degilmi? Azo sebebiniz neydi. Simdiden teskler cnm cevabin icin.
Çok güzel dualarda bulunuyorsunuz. Hele bu dua çok tuhaf mutluluk kattı içime :) inşallah rabbim dualarımızı kabul eder. İsteyen herkese nasip eder inşallah. Hayırlı Bayramlar...Bayramınız Mübarek Olsun canlar gelecek sene bayramda bebeklerimize bayramlık almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..
Aynen canim icimiz hep buruk rabbim bizlerede nasip etsin evlatlarimizla bayramlasmayiYine derinlerdeyim..
AminnnnnHepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum kizlar, dualarimdasiniz, rabbim tum isteyenlere tattirsin insallah bu duyguyu. Dualarimiz kabul olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?