Bi karar verdin mi tese icinAynen canim icimiz hep buruk rabbim bizlerede nasip etsin evlatlarimizla bayramlasmayi
olcaz canim yaa baska sansimiz yok gibiBi karar verdin mi tese icin
Hayırlısı olsunolcaz canim yaa baska sansimiz yok gibi
Bugün kan tahlili yaptırdık sonuç negatif şimdi ikimizde üzgünüz hayırlısı böylymiş demekten başka bir çare yokCanimm insallahh Guzel haberler alirsin. Buraya yaz mutlaka Rabbim hepimize eli ayagi duzgun saglikli hayirli salih saliha evlatlar nasip etsin.
Canimm cok uzuldumm yaBugün kan tahlili yaptırdık sonuç negatif şimdi ikimizde üzgünüz hayırlısı böylymiş demekten başka bir çare yok
merhaba iyi bayramlar bende İzmirdeyim fakat azospermi olduğumuzu öğrendik henüz tedaviye başlamadık araştırıyoruz ,kısa zaman özce bende arkadaşlara sormuştum İzmir'de tedavi görenler varmı diye medical park Ahmet Zeki Işık önermişlerdi siz tedaviye başladınızmı öneriniz varmı aklımız çok karıştıArkadaslar hepinize ii bayramlar,aranızda izmirde tedavi gören varmı??
Biz irenbede başladık direk tese dedi 26 subatta tese oldu transferim oldu fakat tutubmadi simdi 2.baslicaz doktor arayisindayiz suan 3-4 doktora. danismak istiyoruz oncelikle ilac tedavisi istiyoruz ben yine irenbede drvam etcem .... siz nerde oturuyisunuz?merhaba iyi bayramlar bende İzmirdeyim fakat azospermi olduğumuzu öğrendik henüz tedaviye başlamadık araştırıyoruz ,kısa zaman özce bende arkadaşlara sormuştum İzmir'de tedavi görenler varmı diye medical park Ahmet Zeki Işık önermişlerdi siz tedaviye başladınızmı öneriniz varmı aklımız çok karıştı?
menemen de yim irenbeyide tavsiye edenler oldu İsrail Aruh varmış irenbeye bağlı çalışıyormuş eşim çok sigara kullanıyor henüz hiç birşey yapmadık azospermi olduğunu biliyoruz ve hormon tahlili sonuçları normal okadar eşimi sigaradan uzaklaştırmayı tabi mümkün olursa ve keçi boynuzu nohut kürü gibi önerileri deneyip sonra başlamak istiyorum bu sıkıntılı yolculuğa belkide psikolojik ertelemedir ama bilemiyorum siz neredesiniz izmirde ?Biz irenbede başladık direk tese dedi 26 subatta tese oldu transferim oldu fakat tutubmadi simdi 2.baslicaz doktor arayisindayiz suan 3-4 doktora. danismak istiyoruz oncelikle ilac tedavisi istiyoruz ben yine irenbede drvam etcem .... siz nerde oturuyisunuz?
Canım biz aydının bi ilçesineniz israel aruhta abimler tedavi gördü abimin eşinde sıkıntı vardı 2007de ilk tüp denemelerinde oldu .1oğlu var abimin bende bir sürü kür uyguladım ama eşim fazla kullanmadı midesini bulandırıyomuş , dediğin gibi bnm eşimde çok sigara kullanıyo bnde bırakması için o kadar dil döktüm ama hala devam ediyo ilk tesede doktorumuz en azından 2-3aylık sürede bırakmasını söyledi ama bırakmadı maalesef ...bugün kpeder ne zaman başlıcanız bi an evvel tekrar başlayın diyo bende dedim sigarayı bırakınca başlıcazmenemen de yim irenbeyide tavsiye edenler oldu İsrail Aruh varmış irenbeye bağlı çalışıyormuş eşim çok sigara kullanıyor henüz hiç birşey yapmadık azospermi olduğunu biliyoruz ve hormon tahlili sonuçları normal okadar eşimi sigaradan uzaklaştırmayı tabi mümkün olursa ve keçi boynuzu nohut kürü gibi önerileri deneyip sonra başlamak istiyorum bu sıkıntılı yolculuğa belkide psikolojik ertelemedir ama bilemiyorum siz neredesiniz izmirde ?
Aaaa inanmiyorum canim bugun benimde dogum gunumHayirli bayramlar kizlar nasilsiniz. Bugun dogum gunum cok sukur herkes esim ailem yanimda bi tek minik mucizemiz eksik biliyorum annesine gelmek icin sabirsizlaniyor ama zamani var bunuda biliyorum. Dogum gunumde bi dilek tutuyorum insallah bi sonraki seneye Rabbim bizi kavusturursa dogum gunu hediyem bebegim olur. Amin.. Allah hepimizin yardimcisi olsun guzel haberler almak nasip olsun. Allah hepimize cennet kokulu evlatlarimizi koklamayi nasip etsin.Amin.Allaha emanet olun..
Aaaaa canim gercektenmii ayni gun dogmusuzAaaa inanmiyorum canim bugun benimde dogum gunum
Yeni yasin hayirli olsun nice mutlu senelerin olsun canim.
Bende dogum gunumde diliyorum hemde yavrumla dua ediyorum bi sonraki dogum günu hediyen bebegin olsun insallah.
Ben inaniyorum olacak
Sadece zamanini bekliyorsunuz.
Sana ve dileyen tum herkese burdaki tum arkadaslarima nasip etsin rabbim insallah.
Opuyorum cnm.
Kuzum kusura bakma misafir kayinvalide falan hic elime alamadim teli.suan ne durumdayiz bilmiyorum yarin gidicez doktora haber edicem ins asil sen ne yaptin nasil gidiyoMon ame canım ne yaptın her şey yolunda mı.
Canimm seninde yeni yasin hayirli olsun ins nice mutlu senelere.rabbim meleginle sana daha ciookkk uzun saglikli yillar nasip etsin insAaaa inanmiyorum canim bugun benimde dogum gunum
Yeni yasin hayirli olsun nice mutlu senelerin olsun canim.
Bende dogum gunumde diliyorum hemde yavrumla dua ediyorum bi sonraki dogum günu hediyen bebegin olsun insallah.
Ben inaniyorum olacak
Sadece zamanini bekliyorsunuz.
Sana ve dileyen tum herkese burdaki tum arkadaslarima nasip etsin rabbim insallah.
Opuyorum cnm.
Canimmm cok tesekkur ederim aminnnn cani gönuldennn... Rabbim hepimize nasip eder insallahhbtd08 ve feraheymen doğum gününüz kutlu olsun kızlar ..@btd08 canım bebeğini kucağına alacağın gün gibi huzurlu bir gün olsun. ..feraheymen seneye bebeğinle yeniden doğmuş gibi kutlaman dileğiyle inşaallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?