İnşallah her şey yolundadır canım.bekliyorum haberlerini. Bende yeni başladım işte bugün dördüncü günüm iğnelerde. Şuan için iyi gidiyor gibi yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı artık.Kuzum kusura bakma misafir kayinvalide falan hic elime alamadim teli.suan ne durumdayiz bilmiyorum yarin gidicez doktora haber edicem ins asil sen ne yaptin nasil gidiyo
Tesekkur ederimm canimm insallah insallahhhh. Sende tedaviye baslamissin insallah sonu evlatli tedavin olur.feraheymen @btd08 doğum günleriniz kutlu olsun. Bir daha ki seneye inşallah minikleriniz doğum günü hediyeniz olsun:)
İnşallah her şey yolundadır canım.bekliyorum haberlerini. Bende yeni başladım işte bugün dördüncü günüm iğnelerde. Şuan için iyi gidiyor gibi yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı artık.
Teşekkür ederim canım. Benim üçüncü denemem olacak. Ankara güven hast. devam ediyoruz. İlkinde tese olmuştu eşim.dondurulmuş spermlerimiz var.şimdi onları kullanacağız sağlıklı kalırlarsa ki inşallah öyle olur.8sevgi8 tedavin hayırlı olsun canım benim nerde başladın tedaviye. .Eşin tese mi olacak yada sperm bulunup donduruldu mu.
İnşallah canım inşaallah...rabbim yardımcın olsun. Sonu hayırlı bitsin inşaallah ☺Teşekkür ederim canım. Benim üçüncü denemem olacak. Ankara güven hast. devam ediyoruz. İlkinde tese olmuştu eşim.dondurulmuş spermlerimiz var.şimdi onları kullanacağız sağlıklı kalırlarsa ki inşallah öyle olur.
O zaman yarin sende haber et olurmu canim ins hepimize guzel haberler vermek nasip olurİnşallah her şey yolundadır canım.bekliyorum haberlerini. Bende yeni başladım işte bugün dördüncü günüm iğnelerde. Şuan için iyi gidiyor gibi yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı artık.
canım benim çok geçmiş olsun öncelikle. bende aynı şeyleri yaşadım. yaklaşık bir ay kadar önce.Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum
bende sanmıyorum bırakacağını ama 2-3 aylık dediğin gibi aşırı ısrarla deniyeceğim inşallah başarırız,çünkü günde 2 paket sigara düzensiz beslenme (faydalı ne varsa sevmez ,yemezCanım biz aydının bi ilçesineniz israel aruhta abimler tedavi gördü abimin eşinde sıkıntı vardı 2007de ilk tüp denemelerinde oldu .1oğlu var abimin bende bir sürü kür uyguladım ama eşim fazla kullanmadı midesini bulandırıyomuş , dediğin gibi bnm eşimde çok sigara kullanıyo bnde bırakması için o kadar dil döktüm ama hala devam ediyo ilk tesede doktorumuz en azından 2-3aylık sürede bırakmasını söyledi ama bırakmadı maalesef ...bugün kpeder ne zaman başlıcanız bi an evvel tekrar başlayın diyo bende dedim sigarayı bırakınca başlıcazhiç sanmıyorum bırakacağını...
Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum
canım haploid canlı sperm hücresi değil, sperm olmayan kişilerde fish testinde boyama yaparak spermatidlerin durumuna bakılıyor dereceleri olduğu için. olgun spermatidlere haploid deniyor. haploid olunca tesede sperm çıkma ihtimali daha yüksek deniliyor ama ne kadar doğru bilmem.haploid canlı sperm hücresi canım sperm fish boyama testinde cıkıyo
kizlar merhaba hepinizin bayrami kutlu olsun..gunum yaklastikca heyecanimda artiyo ilk gun muayenede neler yapiliyo ilaca hemen baslaniyo mu
Kizlar bir sorum olcakti.. Doktor esimde kil derecesine bakiyor, erkeklik hormonlari ona bagli herhalde. Sizdede o durum varmi? Sizin eslerinizin kil derecesi nasil ozur dilerim ozele giriyosam
canim tsk ederim cevabin icin bugun ilk muayeneme gittim cok sukur gonal f ye basladim ve ilk ignem yapildi bile insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olur kucaklarimizi bos birakmaz..ama bana haftaya kontrole gel dedi 8. gun yani cok ertelemis olmuyo mucanım geçmiş olsun bende ocak ayında aynı şeyi yaşadım ne hissettiğini çok iyi anlıyorumyumurtaları toplamadılar çünkü dondurulsa da yumurta hücresi çözülünce çok kaliteli olmayabiliyomuş boşuna opu işlemine girme dedi doktor. 2 gün ağrım ve gazım oldu sonra geçiyo zaten. ben ağrı kesici bile içmeden geçirdim.
canım haploid canlı sperm hücresi değil, sperm olmayan kişilerde fish testinde boyama yaparak spermatidlerin durumuna bakılıyor dereceleri olduğu için. olgun spermatidlere haploid deniyor. haploid olunca tesede sperm çıkma ihtimali daha yüksek deniliyor ama ne kadar doğru bilmem.
önceki adetinden yumurta kalıntısı kalmışmı diye bakılıyor ve yeni yumurtlama süreci başlamışmı diye bakılıyor alltan ultrason ile. sonrasında iğnelerini yazıyor bugün yada yarın şu ölçüde vurmaya başla diye söylüyorlar canım. ilk muayeneye gittiğimden 1 gün sonra başlamıştı benim iğneler. sonrasında zaten 2-3 günde bir çağırıp yumurtalar ne kadar büyümüş çoğalmış diye kontrol ederek ona göre iğne dozunu her seferinde ayarlıyor.
canım hipolu yani hormon düşüklğü olan kişilerde sakal ve diğer tüyler az oluyor oyüzden bakmıştır. ama çoğumuzda ne yazıkki hormon düşüklüğü değil yüksekliği var ve kıl tüy gayet normal :)
Canim tedavin hayirli olsun sonu evlatli olsun nerede basladiniz tedaviye.canim tsk ederim cevabin icin bugun ilk muayeneme gittim cok sukur gonal f ye basladim ve ilk ignem yapildi bile insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olur kucaklarimizi bos birakmaz..ama bana haftaya kontrole gel dedi 8. gun yani cok ertelemis olmuyo mu
Allah razi olsun canim sagol muayene ve kontrollerim koru da, tese ve tup bebek novaartta yapilacak cnmCanim tedavin hayirli olsun sonu evlatli olsun nerede basladiniz tedaviye.
Insallah tesede bulunur canim guzel haberler verirsin insallahAllah razi olsun canim sagol muayene ve kontrollerim koru da, tese ve tup bebek novaartta yapilacak cnm
insallah canim dusunmuyomus gibi gorunmeye calisiyorum ama vucudumdan patlak vermeye basladi..Allah im ne olur herkesle birlikte banada nasip etsin insallah ne zormus beklemek sonunu bilmedigin bi yola girmekInsallah tesede bulunur canim guzel haberler verirsin insallah
amin cnm inşallah bırakırlar bırakmazsa 2.tedaviyi düşünmediğimi açık açık söyledim ...konuyu açmazsa bende hiç açmıycam bnm eşim çok istiyo zaten kimseyede bişey demiyoz bakalım sonu ne olacakbende sanmıyorum bırakacağını ama 2-3 aylık dediğin gibi aşırı ısrarla deniyeceğim inşallah başarırız,çünkü günde 2 paket sigara düzensiz beslenme (faydalı ne varsa sevmez ,yemez) iyi bir sonuç elde edebileceğimizi düşünmüyorum tedavi ile ilgili ödün vermeleri gerekir Allah cümlemizin yardımcısı olsun canım ...
Canim tesekkurler cevabin icin, canim sence hormon dusuklugunde daha cok mu sans var, anladigim kadariyla doktor killar var tesede bi seyler bulunmali diyo ama tabi rabbim bilir.. Sizin azoo sebebi neydi?canım hipolu yani hormon düşüklğü olan kişilerde sakal ve diğer tüyler az oluyor oyüzden bakmıştır. ama çoğumuzda ne yazıkki hormon düşüklüğü değil yüksekliği var ve kıl tüy gayet normal :)
canım geçmiş olsun bende ocak ayında aynı şeyi yaşadım ne hissettiğini çok iyi anlıyorumyumurtaları toplamadılar çünkü dondurulsa da yumurta hücresi çözülünce çok kaliteli olmayabiliyomuş boşuna opu işlemine girme dedi doktor. 2 gün ağrım ve gazım oldu sonra geçiyo zaten. ben ağrı kesici bile içmeden geçirdim.
bana da aynı şeyi söyledi doktor.ağrılarım geçti ama kalbimdeki ağrı ne zaman diner onu bilmiyorumanladığım kadarıyla sizde de bulunamadı.bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz canım?
Teşekkür ederim canım cevabın için.psikolojik olarak toparlanabildin mi bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de patoloji sonucunda ne diyorducanım benim çok geçmiş olsun öncelikle. bende aynı şeyleri yaşadım. yaklaşık bir ay kadar önce.
bikaç gün çok ağrım oldu. ama ağrı kesici içebilirsin. ben minoset kullandım. birde çok ani hareketler yapmamaya çalış.zaten harekeetin kısıtlanıyor. sonra yavaş yavaş geçiyor. gaz sancısı gibi vuruyor arada. adet olana kadar sabret. sonra geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?