Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum kusura bakma misafir kayinvalide falan hic elime alamadim teli.suan ne durumdayiz bilmiyorum yarin gidicez doktora haber edicem ins asil sen ne yaptin nasil gidiyo
İnşallah her şey yolundadır canım.bekliyorum haberlerini. Bende yeni başladım işte bugün dördüncü günüm iğnelerde. Şuan için iyi gidiyor gibi yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı artık.

8sevgi8 tedavin hayırlı olsun canım benim nerde başladın tedaviye. .Eşin tese mi olacak yada sperm bulunup donduruldu mu.

8sevgi8 tedavin hayırlı olsun canım benim nerde başladın tedaviye. .Eşin tese mi olacak yada sperm bulunup donduruldu mu.
Teşekkür ederim canım. Benim üçüncü denemem olacak. Ankara güven hast. devam ediyoruz. İlkinde tese olmuştu eşim.dondurulmuş spermlerimiz var.şimdi onları kullanacağız sağlıklı kalırlarsa ki inşallah öyle olur.

İnşallah canım inşaallah...rabbim yardımcın olsun. Sonu hayırlı bitsin inşaallah ☺

O zaman yarin sende haber et olurmu canim ins hepimize guzel haberler vermek nasip olur

ÇOK ÖNEMLİ DUADAN ÖNCE SÖYLEYİN DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...
Allâhü Teala’nın bir meleği vardır; bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:
“Ya Erhamerrahimin olan Rabbin sana yöneldi. Ne dileğin varsa iste” "Ya Erhame'r Râhimîn" (Ey merhamet edenlerin en merhametlisi)

4defa ''Elhamdülillahi rabbil alemin.'' derseniz arşdaki melekler yaptığınız duaya amin derlermiş.Kim onu üç defa söylerse, ona:"Allâh karşındadır; O'ndan ne istersen iste.." der!
Allah kabul etsin dualarimizi...

Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum
canım benim çok geçmiş olsun öncelikle. bende aynı şeyleri yaşadım. yaklaşık bir ay kadar önce.
bikaç gün çok ağrım oldu. ama ağrı kesici içebilirsin. ben minoset kullandım. birde çok ani hareketler yapmamaya çalış.zaten harekeetin kısıtlanıyor. sonra yavaş yavaş geçiyor. gaz sancısı gibi vuruyor arada. adet olana kadar sabret. sonra geçecek.

bende sanmıyorum bırakacağını ama 2-3 aylık dediğin gibi aşırı ısrarla deniyeceğim inşallah başarırız,çünkü günde 2 paket sigara düzensiz beslenme (faydalı ne varsa sevmez ,yemez ) iyi bir sonuç elde edebileceğimizi düşünmüyorum tedavi ile ilgili ödün vermeleri gerekir Allah cümlemizin yardımcısı olsun canım ...

Teşekkür ederim sağolun.kök hücre tedavisini bekleyeceğiz artık sabırla. Tüp bebeğe hazırlanıp yumurta ları toplanmayan var mı aramızda? Ben ciddi ciddi ağrı çekiyorum

canım geçmiş olsun bende ocak ayında aynı şeyi yaşadım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum yumurtaları toplamadılar çünkü dondurulsa da yumurta hücresi çözülünce çok kaliteli olmayabiliyomuş boşuna opu işlemine girme dedi doktor. 2 gün ağrım ve gazım oldu sonra geçiyo zaten. ben ağrı kesici bile içmeden geçirdim.

haploid canlı sperm hücresi canım sperm fish boyama testinde cıkıyo
canım haploid canlı sperm hücresi değil, sperm olmayan kişilerde fish testinde boyama yaparak spermatidlerin durumuna bakılıyor dereceleri olduğu için. olgun spermatidlere haploid deniyor. haploid olunca tesede sperm çıkma ihtimali daha yüksek deniliyor ama ne kadar doğru bilmem.

kizlar merhaba hepinizin bayrami kutlu olsun..gunum yaklastikca heyecanimda artiyo ilk gun muayenede neler yapiliyo ilaca hemen baslaniyo mu

önceki adetinden yumurta kalıntısı kalmışmı diye bakılıyor ve yeni yumurtlama süreci başlamışmı diye bakılıyor alltan ultrason ile. sonrasında iğnelerini yazıyor bugün yada yarın şu ölçüde vurmaya başla diye söylüyorlar canım. ilk muayeneye gittiğimden 1 gün sonra başlamıştı benim iğneler. sonrasında zaten 2-3 günde bir çağırıp yumurtalar ne kadar büyümüş çoğalmış diye kontrol ederek ona göre iğne dozunu her seferinde ayarlıyor.

Kizlar bir sorum olcakti.. Doktor esimde kil derecesine bakiyor, erkeklik hormonlari ona bagli herhalde. Sizdede o durum varmi? Sizin eslerinizin kil derecesi nasil ozur dilerim ozele giriyosam

canım hipolu yani hormon düşüklğü olan kişilerde sakal ve diğer tüyler az oluyor oyüzden bakmıştır. ama çoğumuzda ne yazıkki hormon düşüklüğü değil yüksekliği var ve kıl tüy gayet normal :)

canim tsk ederim cevabin icin bugun ilk muayeneme gittim cok sukur gonal f ye basladim ve ilk ignem yapildi bile insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olur kucaklarimizi bos birakmaz..ama bana haftaya kontrole gel dedi 8. gun yani cok ertelemis olmuyo mu

Canim tedavin hayirli olsun sonu evlatli olsun nerede basladiniz tedaviye.

Insallah tesede bulunur canim guzel haberler verirsin insallah
insallah canim dusunmuyomus gibi gorunmeye calisiyorum ama vucudumdan patlak vermeye basladi..Allah im ne olur herkesle birlikte banada nasip etsin insallah ne zormus beklemek sonunu bilmedigin bi yola girmek

A
amin cnm inşallah bırakırlar bırakmazsa 2.tedaviyi düşünmediğimi açık açık söyledim ...konuyu açmazsa bende hiç açmıycam bnm eşim çok istiyo zaten kimseyede bişey demiyoz bakalım sonu ne olacak

Canim tesekkurler cevabin icin, canim sence hormon dusuklugunde daha cok mu sans var, anladigim kadariyla doktor killar var tesede bi seyler bulunmali diyo ama tabi rabbim bilir.. Sizin azoo sebebi neydi?

Teşekkür ederim canım cevabın için.psikolojik olarak toparlanabildin mi bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de patoloji sonucunda ne diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…