Allah korusun kuzum cumlemize hayirlisini nasip etsin insallah internette de tek embriyo %30 sans verirken cift embriyo da %45-50 sans veriliyomus kararsiz kaldimdüşük riski ve erken doğum riski oluyor canım.. Ayrıca çocuklarda gelişim geriliği falan olduğundan bahsediyorlar..
canim bende tedaviye basladim 3. gunundeyim bugun ama tek mi cift mi istesem karar veremedim cift embriyo istedigimiz zaman ne gibi riskleri var acaba
Canimm evet hayalimmm inde dedigi gibi dusuk riski var ama genelde erken dogum riski oluyormus. Cift embriyo nun tutma sansinin fazla olmasi sundan kaynakli birinden birinin tutunma orani fazla oluyo yani 2 embriyodan biri anneyle yoluna devam edebiliyo. Tabi cift tutunca cifte mutluluk.Allah nasil isterse o oluyo canim. Ikisininde yiyecek ekmegi varsa anneleriyle kalirlar :) buarada benim ikizlerim varmis gibi anlattim durumu yalniz :)Allah korusun kuzum cumlemize hayirlisini nasip etsin insallah internette de tek embriyo %30 sans verirken cift embriyo da %45-50 sans veriliyomus kararsiz kaldim
Sende sagol canim. Hakkimizda hayirlisiAnladm cünki bildigim kadaryla yasi genc olanlara tek embryo koyuyolar ondan merak ettm canm sagool
Allah korusun kuzum cumlemize hayirlisini nasip etsin insallah internette de tek embriyo %30 sans verirken cift embriyo da %45-50 sans veriliyomus kararsiz kaldim
Canim merhabalar fsh 2.1 se cok dusuk canim ya 4 ile 5 arasi olmasi gereken degerler. Yada tikaniklik var. Ilacla yukseltilip normal cikis saglanabilir canim. Konusunda uzman bi dra gidin bence normal cikis sansiniz var. Fsh in dusuk olmasi yuksek olmasina nazaran daha kolay tedavi edilebilir bi durum. Igne tedavisiyle fsh yukseltiliyo. Dedigim gibi iyi bi urologa gozuksun esin. Zaten konusunda uzman urologlarda belli isimler. Kaan aydos murat basar emre bakircioglu mufit gunel. Canim microtese ile sperm elde edilmis ve anladigm kadariyla dondurulmus oncelikle sen tup bebege hazirlanicaksn yumurtalarin toplanicak sperm cozdurulecek ve kaliteleri de iyiyse dolleme yapilip embriyolar transfer edilck canim sana boyle iste.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim benim esimdede azosperm sorunu var testis biyopsisi oldu patolojik sonucunda azospermi+fsh:2.1 yazıyor fsh 2.1 kötü bi degermi bulgularindada spermatozoa düzeyine ulaşan spermatogenez mevcuttur yazıyor testis biyopsisi ile spermleri alınıp donduruldu bunlar canli mi değilmi bende bi problem çıkmazsa dondurulmuş canli spermle asilamami tüp bebek mi yapılıyor hiç bilmiyorum beni biriniz aydinlatirsaniz çok sevinicem
Canim mrblar. Ilac kullaniyodunuz arimidex test yaptiniz mi hormonlara baktirmak icin. Tup bebek tedavisinemi basliyosunuz hadi hayirlisi. Buarada genetigin temiz cikmasina sevindim.Arkadaşlar iyi Akşamlar yaklaşık bir ay önce genetik test yaptırmıştık sonuçlandı çok şükür normal bu durumda doktorumuz tedaviye başlamayı öneriyor çok heyecan Yaptım daha düşünmüyorduk karar veremedik
Arkadaşlar iyi Akşamlar yaklaşık bir ay önce genetik test yaptırmıştık sonuçlandı çok şükür normal bu durumda doktorumuz tedaviye başlamayı öneriyor çok heyecan Yaptım daha düşünmüyorduk karar veremedik
sanirim yine cocuk isteme duygum depresti.... cok bunaldm artk bir an önce esim tese olsun tüp bebege gecelim istiyorum ..
acele ise seytan karisir der annem hep ben böyle aceleci davrandigimda haklida amaa cok bunaldm artk ablam dogum yapicak arkadasimm dogum yapicak ve ben bunlarin hepsine tanik olucam ..allahim dayanma gücü versin hepimize meger ablami simdi anliyorm 9 sene cocugu olmadida diyorum nasil dayandi ben daha nerdeyse yolun basindayim rabbim tez vakitte hayirli saglikli sihhatli evlatzlar nasip etsin bizlere insallah
canım merhabaKolay değil canım.. Hepimizin yaşadığı duyguları yaşıyorsun.. Maalesef bu aralar bende depresif takılıyorum ama aşacağım inşallah.. Çok zor tanık olmak başka doğumlara, bebeklere.. Ama Rabbim dayanma gücü veriyor ki dayanıyoruz.. Herşey O'ndan.. Hayırlısını O bilir..
Canimm çok ama çok teşekkür ederim fsb düşüklüğünün azaspermle alakası varmı biz capaya gidiyoruz kayinpederim ordan emekli o ilgileniyor hiç bir açıklama yapmıyor bize neyden dolayı azosperm normal yolla çocuğumuz olurmu hiç bilmiyorum şimdi o dondurulmuş spermlerin fsh dusukluguyle alakası varmı yokmu bide cozundugunde canlılığı kalmazsa bana cansız spermleri enjekte ederler diye çok korkuyorumCanim merhabalar fsh 2.1 se cok dusuk canim ya 4 ile 5 arasi olmasi gereken degerler. Yada tikaniklik var. Ilacla yukseltilip normal cikis saglanabilir canim. Konusunda uzman bi dra gidin bence normal cikis sansiniz var. Fsh in dusuk olmasi yuksek olmasina nazaran daha kolay tedavi edilebilir bi durum. Igne tedavisiyle fsh yukseltiliyo. Dedigim gibi iyi bi urologa gozuksun esin. Zaten konusunda uzman urologlarda belli isimler. Kaan aydos murat basar emre bakircioglu mufit gunel. Canim microtese ile sperm elde edilmis ve anladigm kadariyla dondurulmus oncelikle sen tup bebege hazirlanicaksn yumurtalarin toplanicak sperm cozdurulecek ve kaliteleri de iyiyse dolleme yapilip embriyolar transfer edilck canim sana boyle iste.
canım merhaba
donmuş embriyolarınız vardı sizin
ne zaman başlıyorsun yeni tedaviye?
sakın depresif olma güçlü ol canım, olacak inşallah allahın izniyle.bak benimde 3.tedavimdi bu.şükür yavrum benimle.ve biliyorsun 2 kez bebeğimi kaybettim.
benim en güçlü en moralli olduğum tedavi buydu.ve ben ne zaman güçlü olmayı başardım yavrumda bana tutunmayı başardı.hep derim bu bir savaş diye.tabiki düşücez, yara alıcaz, ağlıcaz ama kalkıp koşmak için moral lazım, güç lazım.
dilerim sen hemen süper bir güçle kavuşursun yavruna.dilerim burdaki arkadaşlarımda çıkışlar başlar sıra ile anne olurlar.
biz yavrumla hep dua ediyoruz herkese.rabim hepimize yardım etsin.anne baba olmayı nasip etsin inşallah.
kendine iyi bak canım.öpüyorum.
Canim rica ederim.tabiki fsh dusuklugunde de azosperm olunuyo hormon eksikliginden dolayi. Genetik testleri yaptrdiniz mi. Ama bence sizde tikaniklik oldugu icinde cikmiyor olabilir. Bak soyledgm isimlerden biriyle gorusun. Bence sizin azosperminin en kolay durumu. Ayrica ölu spermi kullanmazlar canim insallah cozulduklerinde kaliteleri cok iyi durumda olur.. Allah yardimciniz olsun.Canimm çok ama çok teşekkür ederim fsb düşüklüğünün azaspermle alakası varmı biz capaya gidiyoruz kayinpederim ordan emekli o ilgileniyor hiç bir açıklama yapmıyor bize neyden dolayı azosperm normal yolla çocuğumuz olurmu hiç bilmiyorum şimdi o dondurulmuş spermlerin fsh dusukluguyle alakası varmı yokmu bide cozundugunde canlılığı kalmazsa bana cansız spermleri enjekte ederler diye çok korkuyorum
Canım test yaptırmıştınız, naptınız sonuçlar çıktı mı? İnşallah ilaçlar işe yaramıştır da iyi haberler verirsin :)BİZ KULLANDIK TEST VERDİK BAYRAMDAN SONRA ÇIKACAK SONUÇLAR BİZ DE MERAKLA BEKLİYORUZ 23/07/2015 SNUÇ TARİHİ RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZ İÇİN
Saol canim darisi sana olsun insallahAyy sağol birtanem.. Senin adına öyle seviniyorum ki.. Az önce aklımdan geçiyordunnnn.. Maaşallah size.. Ama bilmiyorum çok tedirginim.. İçimde garip hisler var.. Adetim 14 gün gexcikmiş durumda.. Ultrasonda bişi gözükmüyor.. Ama korkuyorum neden böyle oluyor diye.. Sende olmuşmuydu gecikme tedavilerden sonra canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?