Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tatile gitmiştim belki ondan gecikti diyoruz.. Ama başkada bir açıklaması yok zaten kuzum.. Hayırlısı.. oldu birşeyler ruhsal dalgalanmalar demekki..
Rabbim bebeğini kucağına versin kuzum..
Kendine dikkat et..
Sıcaklarda ortalarda fazla dolaşma kuzum..
Allaha emanet olun canım benimmmm

Canım merhaba,
paylaşımın için teşekkürler. yazdığın ilaçlara internetten baktım, çok güçlü ilaçlar, sudafed üst solunum yolu için kullanılıyormuş. Endol kapsül de iltihap üreten hücreleri yok etmek için. nasıl alıp kullandınız bu ilaçları ? doktorunuz mu verdi? ayrıca azosperm sebebiniz neydi sizin,bilginiz var mı? (bunu sormamın sebebi; bazı erkeklerde spermler hiç hareket etmediği için çıkış olmazmış. yani spermlerin belden aşağı felçli olduğunu düşünebilirsin.bu erkeklerde üst solunum yollarında çok sık problem olurmuş.çünkü solunum borusunda yine spermler kadar ince ve minik tüyler varmış. ve spermin hareket etmemesini sağlayan ne ise, bu tüylerinde hareketini kesermiş ve böylece vücut güçsüzleşirmiş. doktorumuz bize böyle açıklama yapmıştı. Eğer sizdeki problemde böyle birşey ise bu ilaçlar bunu tedavi etmiş olabilir.Çünkü ilaçların çok fazla yan etkisi var)

belkide canım.sıkma sakın canını moralini yüksek tut.

amin canım bende sağlıkli bir şekilde zamanında kavuşurum inşallah yavruma.
dikkat ediyorum.evdede bi iş yaptığım yok.işe gelip gidiyorum.kötü olursam yorulursam rapor alıyorum.zaten doktor kontrollerimde sık.iğne ilaç önlemlerde alınmış durumda.elimizden geleni yapıyoruz.allaha emanetiz dualarla bekliyoruz zaman geçiriyoruz.
sende allaha emanet ol canım dikkat et kendine.görüşürüz...

Aman kuzum sende yoğun çalışıyorsun bildiğim kadarıyla bende öyle çalışıyorum... Aman dikkat et.. Raporu al.. Bende olsam öyle yapardım muhtemelen.. Eminim dikkat ediyorsundur.. Allaha emanet olun canımmmm....

Canim Allah bebegini bagislasin insallahh. Kucagina alman nasip olsun. Bende kaan hocaya mail attgmda bizede 2 hafta kullanip test yaptirn demsti bizde ise yaramadi ilaclardan sonraki testte sperm sifirdi yine.

Kizlar gecen hafta bir dogum haberi aldim ailemden simdide bir arkadastan hamilelik haberi.. Rabbim sen bana guc ver yalvariyorum kendimi cok kotu hissediyorum. Kimseye acamiyorum derdimi. Goz yaslarimi tutamiyorum sadece 2 yil oldu bebek istegimiz. Tese nasil sonuclanacak, sonuclari nasil sindirecegim onuda bilmiyorum, rabbime siginirim caresizligimden disarda neden hep hamile kadin goruyorum. Benimde bir bebegim olcakmi dusuncesi hep aklimda. Rabbim hayirlisini bagisla bize insallah

Canim mrblar. Ilac kullaniyodunuz arimidex test yaptiniz mi hormonlara baktirmak icin. Tup bebek tedavisinemi basliyosunuz hadi hayirlisi. Buarada genetigin temiz cikmasina sevindim.
Canım doktor başlayabiliriz dedi ama ben daha hazır hissetmiyorum Ağustos Ortası gidicez o zaman planlama yapıcaz bakalım kısmet. Bu arada bir aylık arimidex sonrası testesteron çok artmış neredeyse üst Sınırda bunun yanında tabi Fsh ve lh da artmış doktor devam edin ilaca dedi bilmiyorum diğer tedavilerde Fsh sıfırlanmaya çalışılıyordu bizimki tam tersi Hayırlısı olsun

Sevindim genetiklerin temiz çıkmasına.. O da kafanda bir soru işaretiydi ve kalkmış oldu hayırlısıyla.. İnşallah güzel haberler verirsin.. Tüp bebek kararınız hayırlı olsun canm..
Sağol canım daha karar vermedik ama inşallah güzel devam eder herşey hepimiz için

Zaten beklenilem biseydi canim fsh in yukselmesi. Canim ben artik bu neden oldu su neden oldu fsh niye artti testestteron neden dustu diye dusunmek istemiyorum sende boyle yap. Insanin sagligindan onemlisi yok Rabbim eslerimizi bize bizleride onlara bagislasin. Akisina birakmak Allaha tam teslimiyet tevekkul etmek en dogrusu.duamizi edelim Allah a birakalim Rabbim kabul etsin dualarimizi

Evet canım ilaçla ilgili araştırma yaparken Fsh ve lh ın artacağını biliyordum Dediğin gibi en önemlisi eşlerimizin sağlığı zaten her gittiğimiz doktora eşimin sağlığını olumsuz etkileyecek bir tedavi istemediğimi önceliğimin eşimin sağlığı olduğunu söylüyorum siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye

Canim eylul dedik ama bakalim Allahin izniyle

Amin inşallah genetik testlerde herşey çok iyi çıkmış öyle dedi kayinvalidem başka hastaneye de hiç gitmedik benim anlamadığım fsh dusuklugunden azosperm ise ameliyatla alınan spermler nasıl canli oluyor testis içinden alındığı için farkli mi oluyor acaba

Canimm disari cikmayan sperm icerde dokularla aliniyo. Canli olabilir tabiki neden canli olmasinlar.

Arkadaslar izmir'de spermiogram testi icin onereceginiz bir yer var mi? Birde semen analizi ile spermiogram ayni test mi farkli mi?

Tansel kaplancan bahçeci fulyada üroloji dr iyi bir doktor önce tedavi eder sonra tese yapar bizimde doktorumuz türkiyede bu işle ilgilenen bütün doktorlara gittik tansele karar verdik bahçecide iyi bir klinktr merak ettiğin sorulrnz varsa cevaplarm semen analizi ve spermiyoğram aynı anlama gelir

Arkadaşlar tanselin hastaları iletişime geçelim lütfen kimler neler kullanıyr ve sonuçlrımızdan birbirimizi haberdar edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…