- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Saol canim darisi sana olsun insallah
Ilk bebekte kurtajdan sonra 42.gun olmustum regli.2.gebelik kimyasaldi zaten.gecikme yasamadim onda.
Doktorunla detayli gorus.psikolojik desem 3-5 gun bilemedin 1 hafta gecikir.neden oldu bilemedim.
Tedirgin olma.allaha emanetiz ol derse olacak.zamani geldiyse canim. bu kez hep sana emanetiz rabbim yardim et dedim.dua ettim sakin oldum
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Arkadaşlar size hikayemi anlatayım belki faydası olur...eşimde 2014 kasım ayında azospermi teşhisi konuldu, tabi dünyamız yıkıldı. çocuk sahibi olamıyacağız diye çok korkmuştuk. sonra internetten azospermi ile bilgileri araştırmaya başladık. bazı durumlarda endol kapsül ve sudafed tablet sperm çıkışına faydası oluyor diye okuduk ve eşim benden habersiz ilaçları almış ve kullanmaya başlamış 1 hafta sonra sperm testi yaptırdık ve 7 tane sperm çıkışı oldu. sonra eşim diğer tahlillerini yaptırdı fsh lh testesteron hepsi normal sınırlardaydı. kaan aydosa hiç muayene olmadan mail attık. bu ilacı kullanmaya devam edin dedi, tüp bebek merkezi ile görüştük ve tedaviye hemen başladık yumurta toplandığı gün eşimdende sperm örneği alındı ve 5000 adet canlı sperm çıkışı oldu. 8 adet embriyomuz oluştu ilk denenemiz negatif çıktı. hiç beklemeden diğer adette tekarardan dondurulmuşlarla denedik ve sonuç pozitifti... Allaha çok şükür yavrum şuan 7 aylık kavuşmamıza 2,5 ay kaldı... Sonuç olarak herkese tavsiyemdir micro tese veya tüp bebek tedavisine başlamadan önce sudafed kapsül ve endol kapsülü denemelisiniz. herkesin çocuk sahibi olması dileğiyle ...
belkide canım.sıkma sakın canını moralini yüksek tut.Tatile gitmiştim belki ondan gecikti diyoruz.. Ama başkada bir açıklaması yok zaten kuzum.. Hayırlısı.. oldu birşeyler ruhsal dalgalanmalar demekki..
Rabbim bebeğini kucağına versin kuzum..
Kendine dikkat et..
Sıcaklarda ortalarda fazla dolaşma kuzum..
Allaha emanet olun canım benimmmm
belkide canım.sıkma sakın canını moralini yüksek tut.
amin canım bende sağlıkli bir şekilde zamanında kavuşurum inşallah yavruma.
dikkat ediyorum.evdede bi iş yaptığım yok.işe gelip gidiyorum.kötü olursam yorulursam rapor alıyorum.zaten doktor kontrollerimde sık.iğne ilaç önlemlerde alınmış durumda.elimizden geleni yapıyoruz.allaha emanetiz dualarla bekliyoruz zaman geçiriyoruz.
sende allaha emanet ol canım dikkat et kendine.görüşürüz...
Canim Allah bebegini bagislasin insallahh. Kucagina alman nasip olsun. Bende kaan hocaya mail attgmda bizede 2 hafta kullanip test yaptirn demsti bizde ise yaramadi ilaclardan sonraki testte sperm sifirdi yine.Arkadaşlar size hikayemi anlatayım belki faydası olur...eşimde 2014 kasım ayında azospermi teşhisi konuldu, tabi dünyamız yıkıldı. çocuk sahibi olamıyacağız diye çok korkmuştuk. sonra internetten azospermi ile bilgileri araştırmaya başladık. bazı durumlarda endol kapsül ve sudafed tablet sperm çıkışına faydası oluyor diye okuduk ve eşim benden habersiz ilaçları almış ve kullanmaya başlamış 1 hafta sonra sperm testi yaptırdık ve 7 tane sperm çıkışı oldu. sonra eşim diğer tahlillerini yaptırdı fsh lh testesteron hepsi normal sınırlardaydı. kaan aydosa hiç muayene olmadan mail attık. bu ilacı kullanmaya devam edin dedi, tüp bebek merkezi ile görüştük ve tedaviye hemen başladık yumurta toplandığı gün eşimdende sperm örneği alındı ve 5000 adet canlı sperm çıkışı oldu. 8 adet embriyomuz oluştu ilk denenemiz negatif çıktı. hiç beklemeden diğer adette tekarardan dondurulmuşlarla denedik ve sonuç pozitifti... Allaha çok şükür yavrum şuan 7 aylık kavuşmamıza 2,5 ay kaldı... Sonuç olarak herkese tavsiyemdir micro tese veya tüp bebek tedavisine başlamadan önce sudafed kapsül ve endol kapsülü denemelisiniz. herkesin çocuk sahibi olması dileğiyle ...
Canım doktor başlayabiliriz dedi ama ben daha hazır hissetmiyorum Ağustos Ortası gidicez o zaman planlama yapıcaz bakalım kısmet. Bu arada bir aylık arimidex sonrası testesteron çok artmış neredeyse üst Sınırda bunun yanında tabi Fsh ve lh da artmış doktor devam edin ilaca dedi bilmiyorum diğer tedavilerde Fsh sıfırlanmaya çalışılıyordu bizimki tam tersi Hayırlısı olsunCanim mrblar. Ilac kullaniyodunuz arimidex test yaptiniz mi hormonlara baktirmak icin. Tup bebek tedavisinemi basliyosunuz hadi hayirlisi. Buarada genetigin temiz cikmasina sevindim.
Sağol canım daha karar vermedik ama inşallah güzel devam eder herşey hepimiz içinSevindim genetiklerin temiz çıkmasına.. O da kafanda bir soru işaretiydi ve kalkmış oldu hayırlısıyla.. İnşallah güzel haberler verirsin.. Tüp bebek kararınız hayırlı olsun canm..
Zaten beklenilem biseydi canim fsh in yukselmesi. Canim ben artik bu neden oldu su neden oldu fsh niye artti testestteron neden dustu diye dusunmek istemiyorum sende boyle yap. Insanin sagligindan onemlisi yok Rabbim eslerimizi bize bizleride onlara bagislasin. Akisina birakmak Allaha tam teslimiyet tevekkul etmek en dogrusu.duamizi edelim Allah a birakalim Rabbim kabul etsin dualarimiziCanım doktor başlayabiliriz dedi ama ben daha hazır hissetmiyorum Ağustos Ortası gidicez o zaman planlama yapıcaz bakalım kısmet. Bu arada bir aylık arimidex sonrası testesteron çok artmış neredeyse üst Sınırda bunun yanında tabi Fsh ve lh da artmış doktor devam edin ilaca dedi bilmiyorum diğer tedavilerde Fsh sıfırlanmaya çalışılıyordu bizimki tam tersi Hayırlısı olsun
Evet canım ilaçla ilgili araştırma yaparken Fsh ve lh ın artacağını biliyordum Dediğin gibi en önemlisi eşlerimizin sağlığı zaten her gittiğimiz doktora eşimin sağlığını olumsuz etkileyecek bir tedavi istemediğimi önceliğimin eşimin sağlığı olduğunu söylüyorum siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviyeZaten beklenilem biseydi canim fsh in yukselmesi. Canim ben artik bu neden oldu su neden oldu fsh niye artti testestteron neden dustu diye dusunmek istemiyorum sende boyle yap. Insanin sagligindan onemlisi yok Rabbim eslerimizi bize bizleride onlara bagislasin. Akisina birakmak Allaha tam teslimiyet tevekkul etmek en dogrusu.duamizi edelim Allah a birakalim Rabbim kabul etsin dualarimizi
Canim eylul dedik ama bakalim Allahin izniyleEvet canım ilaçla ilgili araştırma yaparken Fsh ve lh ın artacağını biliyordum Dediğin gibi en önemlisi eşlerimizin sağlığı zaten her gittiğimiz doktora eşimin sağlığını olumsuz etkileyecek bir tedavi istemediğimi önceliğimin eşimin sağlığı olduğunu söylüyorum siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye
Amin inşallah genetik testlerde herşey çok iyi çıkmış öyle dedi kayinvalidem başka hastaneye de hiç gitmedik benim anlamadığım fsh dusuklugunden azosperm ise ameliyatla alınan spermler nasıl canli oluyor testis içinden alındığı için farkli mi oluyor acabaCanim rica ederim.tabiki fsh dusuklugunde de azosperm olunuyo hormon eksikliginden dolayi. Genetik testleri yaptrdiniz mi. Ama bence sizde tikaniklik oldugu icinde cikmiyor olabilir. Bak soyledgm isimlerden biriyle gorusun. Bence sizin azosperminin en kolay durumu. Ayrica ölu spermi kullanmazlar canim insallah cozulduklerinde kaliteleri cok iyi durumda olur.. Allah yardimciniz olsun.
Canimm disari cikmayan sperm icerde dokularla aliniyo. Canli olabilir tabiki neden canli olmasinlar.Amin inşallah genetik testlerde herşey çok iyi çıkmış öyle dedi kayinvalidem başka hastaneye de hiç gitmedik benim anlamadığım fsh dusuklugunden azosperm ise ameliyatla alınan spermler nasıl canli oluyor testis içinden alındığı için farkli mi oluyor acaba
Allah im hepimiz için hayirlisini nasip etsin bu arada sizin probleminiz ne kaç yıllık evlisinCanimm disari cikmayan sperm icerde dokularla aliniyo. Canli olabilir tabiki neden canli olmasinlar.
Amin canim.2yillik evliyim hormonlar normal genetik temiz cikti.hersey normal gozukuyo Allah yardimcimiz olsunAllah im hepimiz için hayirlisini nasip etsin bu arada sizin probleminiz ne kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?