Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz şuanda haftada bir pregnyl kullanyrz bir ay kullanıp fsh testi yaptrp yeni tedaviye geçeceğiz bu tedavi sonucunda birisinde sperm bulundu biliyrm lütfen tanselin hastaları iletişim kuralım

Semen analizini herhangi bir hastanede yaptırabilirsin bildiğin özel bir hastanenin üroloji uzmanına git ve yaptr hepsi aynıdır genelde izmiri bilmiyrm ben de dediğim gibi yaptım siz yenisiniz sanırım

Semen analizini herhangi bir hastanede yaptırabilirsin bildiğin özel bir hastanenin üroloji uzmanına git ve yaptr hepsi aynıdır genelde izmiri bilmiyrm ben de dediğim gibi yaptım siz yenisiniz sanırım
Cevabin icin tesekkurler. Aslinda hicte yeni degiliz yillar oldu azospermiyle tanisali. Emre bakircioglu, kaan aydos, tansel kaplancan hepsine gittik. 3 micro tese yaklasik 2 yila yakin ilac tedavisi sonrasi hicbir sonuc elde edemedik. Doktor son bir spermiogram yaptirin tekrar konusalim deyince acaba farrkli birsey mi diye dusundum.

Bizde tansel beyde basladik tedaviye genetik sonucumuzu bekliyoruz. Hormonlar yuksek cikti. Kromozom test sonucu bugunlerde cikar sanirim. Allah hayir etsin sonumuzu. Mutlu haberlerle sevinelim insallah. Biz yolun basindayiz cookkkk hemde..

kizlar hepinize merabalar umarim iyisinizdir..bugun kontrolum vardi gonal f de 8. ve son gunumdu bir suru yumosum olmus buyuk buyuk persembeye opu ve tese icin gun verdi.icimde garip bi his var nasil nerede derken yolu yariladik sanki ama onemli olan persembe gunu Rabbim hepimiz icin hayirlisi ne ise onu versin ins..kizlar nolur dua edin bize korkuyorum..heyecanliyim..

Canım test yaptırmıştınız, naptınız sonuçlar çıktı mı? İnşallah ilaçlar işe yaramıştır da iyi haberler verirsin :)
M mevlam_neyler testimizin sonucunda dna hasarına bakılamadı sperm yeterli olmadığı için. 1 milyon ve üstü olması gerekiyormuş. sperm var ama yeterli değilmiş. sonuçları kaan hocaya yolladık menagon 75 iğne başladık haftada 3 gün. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz isteyen herkese nasip eder

Son düzenleme:
Canimmmm insallahhh guzell haberler verirsiniz Allah tedavinizi evlatla sonuclandirsinnn. Dua edicem sana

Ya arkadaslar bu genetik tahliller gecmi cikiyor bu kadar 24 gun oldu cikmadi hala tansel bey yani fulya bahcecide tahlil yaptirdik. Bilen yaptiran varsa soyleyebilirmi ne kadar surede ciktigini.

Ya arkadaslar bu genetik tahliller gecmi cikiyor bu kadar 24 gun oldu cikmadi hala tansel bey yani fulya bahcecide tahlil yaptirdik. Bilen yaptiran varsa soyleyebilirmi ne kadar surede ciktigini.
Bizimki 3 haftayi gecmisti canim yanlis hatirlamiyisam tam 30.gun cikmisti.aslinda benimki 15. Gun cikmistida esiminkini bekledik soylemediler ikisi cikana kadar.sabret elbet cikar ben hergun aramistim artik kadin sesimden taniyip direk dosyaya bakiyodu

Rabbim insallah sana ve bize hayirlisiyla guzel sonuclar almamizi nasip eylesin, rabbim buyuktur, icini ferah tut, herseyi bilen O dur. Insallah hayirlisiyla rabbim mujdelendirsin

canim guzel haberlerini bekliyoruz, yeni sonuclar varmi?

Anladim canim. Tesekkur ederim. Ya bende surekli aramaktan bunaldim cikmadi cikinca aricaz diyolar. Tahlilin biri cikti digeri kaldi kromozom. Rabbim hayirli haberle sevindirsin insallah cümlemizi. Ne zor daha yolun basinda tukendim resmen ya cok gucsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…