Cevabin icin tesekkurler. Aslinda hicte yeni degiliz yillar oldu azospermiyle tanisali. Emre bakircioglu, kaan aydos, tansel kaplancan hepsine gittik. 3 micro tese yaklasik 2 yila yakin ilac tedavisi sonrasi hicbir sonuc elde edemedik. Doktor son bir spermiogram yaptirin tekrar konusalim deyince acaba farrkli birsey mi diye dusundum.Semen analizini herhangi bir hastanede yaptırabilirsin bildiğin özel bir hastanenin üroloji uzmanına git ve yaptr hepsi aynıdır genelde izmiri bilmiyrm ben de dediğim gibi yaptım siz yenisiniz sanırım
M mevlam_neyler testimizin sonucunda dna hasarına bakılamadı sperm yeterli olmadığı için. 1 milyon ve üstü olması gerekiyormuş. sperm var ama yeterli değilmiş. sonuçları kaan hocaya yolladık menagon 75 iğne başladık haftada 3 gün. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz isteyen herkese nasip ederCanım test yaptırmıştınız, naptınız sonuçlar çıktı mı? İnşallah ilaçlar işe yaramıştır da iyi haberler verirsin :)
Canimmmm insallahhh guzell haberler verirsiniz Allah tedavinizi evlatla sonuclandirsinnn. Dua edicem sanakizlar hepinize merabalar umarim iyisinizdir..bugun kontrolum vardi gonal f de 8. ve son gunumdu bir suru yumosum olmus buyuk buyuk persembeye opu ve tese icin gun verdi.icimde garip bi his var nasil nerede derken yolu yariladik sanki ama onemli olan persembe gunu Rabbim hepimiz icin hayirlisi ne ise onu versin ins..kizlar nolur dua edin bize korkuyorum..heyecanliyim..
amin kuzum insallah hepimize nasip olsun Allah razi olsun bitanem..Canimmmm insallahhh guzell haberler verirsiniz Allah tedavinizi evlatla sonuclandirsinnn. Dua edicem sana
bizim 2 haftada cikmisti cnmYa arkadaslar bu genetik tahliller gecmi cikiyor bu kadar 24 gun oldu cikmadi hala tansel bey yani fulya bahcecide tahlil yaptirdik. Bilen yaptiran varsa soyleyebilirmi ne kadar surede ciktigini.
bızde yaptırdık 20 gunde cıktı genetıkYa arkadaslar bu genetik tahliller gecmi cikiyor bu kadar 24 gun oldu cikmadi hala tansel bey yani fulya bahcecide tahlil yaptirdik. Bilen yaptiran varsa soyleyebilirmi ne kadar surede ciktigini.
Bizimki 3 haftayi gecmisti canim yanlis hatirlamiyisam tam 30.gun cikmisti.aslinda benimki 15. Gun cikmistida esiminkini bekledik soylemediler ikisi cikana kadar.sabret elbet cikar ben hergun aramistim artik kadin sesimden taniyip direk dosyaya bakiyoduYa arkadaslar bu genetik tahliller gecmi cikiyor bu kadar 24 gun oldu cikmadi hala tansel bey yani fulya bahcecide tahlil yaptirdik. Bilen yaptiran varsa soyleyebilirmi ne kadar surede ciktigini.
Nerelerdeydin kız agostosda tese olcakdınız dimi yanliş hatrlamıyosambızde yaptırdık 20 gunde cıktı genetık
Rabbim insallah sana ve bize hayirlisiyla guzel sonuclar almamizi nasip eylesin, rabbim buyuktur, icini ferah tut, herseyi bilen O dur. Insallah hayirlisiyla rabbim mujdelendirsinkizlar hepinize merabalar umarim iyisinizdir..bugun kontrolum vardi gonal f de 8. ve son gunumdu bir suru yumosum olmus buyuk buyuk persembeye opu ve tese icin gun verdi.icimde garip bi his var nasil nerede derken yolu yariladik sanki ama onemli olan persembe gunu Rabbim hepimiz icin hayirlisi ne ise onu versin ins..kizlar nolur dua edin bize korkuyorum..heyecanliyim..
canim guzel haberlerini bekliyoruz, yeni sonuclar varmi?Bizimki 3 haftayi gecmisti canim yanlis hatirlamiyisam tam 30.gun cikmisti.aslinda benimki 15. Gun cikmistida esiminkini bekledik soylemediler ikisi cikana kadar.sabret elbet cikar ben hergun aramistim artik kadin sesimden taniyip direk dosyaya bakiyodu
Bizimki 3 haftayi gecmisti canim yanlis hatirlamiyisam tam 30.gun cikmisti.aslinda benimki 15. Gun cikmistida esiminkini bekledik soylemediler ikisi cikana kadar.sabret elbet cikar ben hergun aramistim artik kadin sesimden taniyip direk dosyaya bakiyodu
bızde yaptırdık 20 gunde cıktı genetık
amin canim Allah razi olsunRabbim insallah sana ve bize hayirlisiyla guzel sonuclar almamizi nasip eylesin, rabbim buyuktur, icini ferah tut, herseyi bilen O dur. Insallah hayirlisiyla rabbim mujdelendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?