Canim Siz de nasıl sonuçlar ?? Tedaviniz? Doktor değiştirdiniz si mi??Canimmmm insallahhh guzell haberler verirsiniz Allah tedavinizi evlatla sonuclandirsinnn. Dua edicem sana
Evet doktor degistirdik canim. Murat basara gidiyoruzCanim Siz de nasıl sonuçlar ?? Tedaviniz? Doktor değiştirdiniz si mi??
Garip derken cnm.. Evet az konusuyo. Doktordan beklediginz tavira bagli. Bence doktor isini yapmali bizi bilgisiyle rahatlatmali. Az konusuyo isini yapiyo yani cnm.Selam murat başar nasıl bir doktor iyimi izlenimleriniz nedir yardımcı olrmusunz bizde gittik ama bana garip geldi biraz
cnm sizin azo sebebi neydiAnladim canim. Tesekkur ederim. Ya bende surekli aramaktan bunaldim cikmadi cikinca aricaz diyolar. Tahlilin biri cikti digeri kaldi kromozom. Rabbim hayirli haberle sevindirsin insallah cümlemizi. Ne zor daha yolun basinda tukendim resmen ya cok gucsuzum
Tansel bey genetik olabilecegini soylemisti. Tahlilin biri kaldi oda ciksin daha net konusuruz dedi. Hormonlarda yuksek canim esimde.cnm sizin azo sebebi neydi
Ohooo oyle deme sakin kuzum bak kendin diyosun daha yolun basi diye burda senelerini harcamis okadar cok arkadasimiz varki hic pes etmeyen.sakin oyle dusunme sen guclu olacaksinki esin yikilmasin sen ygrasicaksinki o yorulmasin eewet biliyorum zorlu bi sinav ama zaten rabbim nasip edecek zamanini tayin etti sen simdiden dusersen sonu ne olur canim.hz.meryem e babasiz oldugu halde bu mucizeyi bahseden rabbim hz.zekiriyaya. 89 yasinda yasli karisiyla nasip etmis rabbim istemekten ygrasmaktan dua etmekten vazgecmezsek elbet bizlerede nasip eder.sakin umutsuzluga kapilma daha yolumuz var ve ins rabbim o yolun sonunda meleklerimizi koydu onlara ulasmak istiyosak pes etmicez dua etmekten rabbimden dilemekten vazgecmicez tmm mi canim benim.biz yanindayiz hep.dualarimdasiniz....Anladim canim. Tesekkur ederim. Ya bende surekli aramaktan bunaldim cikmadi cikinca aricaz diyolar. Tahlilin biri cikti digeri kaldi kromozom. Rabbim hayirli haberle sevindirsin insallah cümlemizi. Ne zor daha yolun basinda tukendim resmen ya cok gucsuzum
Ohooo oyle deme sakin kuzum bak kendin diyosun daha yolun basi diye burda senelerini harcamis okadar cok arkadasimiz varki hic pes etmeyen.sakin oyle dusunme sen guclu olacaksinki esin yikilmasin sen ygrasicaksinki o yorulmasin eewet biliyorum zorlu bi sinav ama zaten rabbim nasip edecek zamanini tayin etti sen simdiden dusersen sonu ne olur canim.hz.meryem e babasiz oldugu halde bu mucizeyi bahseden rabbim hz.zekiriyaya. 89 yasinda yasli karisiyla nasip etmis rabbim istemekten ygrasmaktan dua etmekten vazgecmezsek elbet bizlerede nasip eder.sakin umutsuzluga kapilma daha yolumuz var ve ins rabbim o yolun sonunda meleklerimizi koydu onlara ulasmak istiyosak pes etmicez dua etmekten rabbimden dilemekten vazgecmicez tmm mi canim benim.biz yanindayiz hep.dualarimdasiniz....
evet ama erteledık cnm eylule memlekete gıtmıstım yenı geldım dugun var dugunden sonra tese olacak esım sız ne yaptınız tedavı oluyodunuz en son var mı bır gelısmeNerelerdeydin kız agostosda tese olcakdınız dimi yanliş hatrlamıyosam
rıca ederımTesekkur ederim canim cvbin icin
Hmm bizde tedavideyiz fsh duşuyo testosteron yukseliyo şimdilik iyiye gdiyoz bir ay sonra fish testi yaptrcaz Kaan hoca istedi bakalım ne olcakevet ama erteledık cnm eylule memlekete gıtmıstım yenı geldım dugun var dugunden sonra tese olacak esım sız ne yaptınız tedavı oluyodunuz en son var mı bır gelısme
sen neler yaptın tatlım varmı bı degısmeHmm bizde tedavideyiz fsh duşuyo testosteron yukseliyo şimdilik iyiye gdiyoz bir ay sonra fish testi yaptrcaz Kaan hoca istedi bakalım ne olcak
Hormonlar duzeneye grıyo bi o değişiklik var iştesen neler yaptın tatlım varmı bı degısme
valla bende tatıldeydım bayhadır hastalar falan fılan hıc gıremedım bırazda uzak kalmak ıstedım acıkcası kafamı toplamak adına suan hıc bı tedavımız yok bısıde kullanmıyoruz bıtkısel olarak napıcaz bılmıyorumm oyle dusunuyorumm bos bos napsam dıyeHormonlar duzeneye grıyo bi o değişiklik var iştesen nerelerdesin napiyosun
Hmm tatil iyimi geldimi birazvalla bende tatıldeydım bayhadır hastalar falan fılan hıc gıremedım bırazda uzak kalmak ıstedım acıkcası kafamı toplamak adına suan hıc bı tedavımız yok bısıde kullanmıyoruz bıtkısel olarak napıcaz bılmıyorumm oyle dusunuyorumm bos bos napsam dıye
Sizin hormonlar nasıldı ya ben unutdum yüksek diye hatırlıyorum yanliş mi hatrlıyorum bılemedimvalla bende tatıldeydım bayhadır hastalar falan fılan hıc gıremedım bırazda uzak kalmak ıstedım acıkcası kafamı toplamak adına suan hıc bı tedavımız yok bısıde kullanmıyoruz bıtkısel olarak napıcaz bılmıyorumm oyle dusunuyorumm bos bos napsam dıye
ıyı cnm hayırlısı cnm ınsallah hersey umdugunuz gıbı olurHmm bizde tedavideyiz fsh duşuyo testosteron yukseliyo şimdilik iyiye gdiyoz bir ay sonra fish testi yaptrcaz Kaan hoca istedi bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?