Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam murat başar nasıl bir doktor iyimi izlenimleriniz nedir yardımcı olrmusunz bizde gittik ama bana garip geldi biraz

Selam murat başar nasıl bir doktor iyimi izlenimleriniz nedir yardımcı olrmusunz bizde gittik ama bana garip geldi biraz
Garip derken cnm.. Evet az konusuyo. Doktordan beklediginz tavira bagli. Bence doktor isini yapmali bizi bilgisiyle rahatlatmali. Az konusuyo isini yapiyo yani cnm.

cnm sizin azo sebebi neydi

Ohooo oyle deme sakin kuzum bak kendin diyosun daha yolun basi diye burda senelerini harcamis okadar cok arkadasimiz varki hic pes etmeyen.sakin oyle dusunme sen guclu olacaksinki esin yikilmasin sen ygrasicaksinki o yorulmasin eewet biliyorum zorlu bi sinav ama zaten rabbim nasip edecek zamanini tayin etti sen simdiden dusersen sonu ne olur canim.hz.meryem e babasiz oldugu halde bu mucizeyi bahseden rabbim hz.zekiriyaya. 89 yasinda yasli karisiyla nasip etmis rabbim istemekten ygrasmaktan dua etmekten vazgecmezsek elbet bizlerede nasip eder.sakin umutsuzluga kapilma daha yolumuz var ve ins rabbim o yolun sonunda meleklerimizi koydu onlara ulasmak istiyosak pes etmicez dua etmekten rabbimden dilemekten vazgecmicez tmm mi canim benim.biz yanindayiz hep.dualarimdasiniz....

Canimmm icimi rahatlatti yazdiklarin Allah razi olsun senden.. Ya imtihandayiz diyorum bizimde bebeklerimiz duayla gelecek diyorum Rabbimden umudumu kesmedim kesmiyorum canim. Cok dua ediyorum. Bogazim dugum dugum agliyorum. Bi gunum bi gunumu tutmuyo esime yeri geliyo istemsizce ters hareketler yapiyomusum. Terslemek falan gibi oysa hic kiyamazdim ya degistim. Evimin karsisinda park var yemek yaparken dalip gidislerimi farketmis esim. 3 yegenim var onlarin sesini duymadan yapamayan ben 2 aydir gozum gormuyo kimseyi ustelik dun dogumgunuymus ablamin oglunun 3 yasina girdi onu bile unutmusum. Rabbim yolun basinda olanada sonuna gelenede iyi haberle sevinmeyi nasip etsin insallah. Namazimda kuran okudugumda ve heran duamdasiniz sizde canim benim. Uzun oldu ama icim dolu canlarim hakkinizi helal edin. Uzecek bisey yazdiysam affola.Sizi seviyorum kaderdaslarim.

Nerelerdeydin kız agostosda tese olcakdınız dimi yanliş hatrlamıyosam
evet ama erteledık cnm eylule memlekete gıtmıstım yenı geldım dugun var dugunden sonra tese olacak esım sız ne yaptınız tedavı oluyodunuz en son var mı bır gelısme

evet ama erteledık cnm eylule memlekete gıtmıstım yenı geldım dugun var dugunden sonra tese olacak esım sız ne yaptınız tedavı oluyodunuz en son var mı bır gelısme
Hmm bizde tedavideyiz fsh duşuyo testosteron yukseliyo şimdilik iyiye gdiyoz bir ay sonra fish testi yaptrcaz Kaan hoca istedi bakalım ne olcak

Kızlar kaan aydos forum şeklinde soru sordum öyle mi soruluyor genelde ilk defa denedim de randevu tarihinde kafadan attım :) cevaplar mi kaç gün sonra cvp gelio biletini var mi

Hormonlar duzeneye grıyo bi o değişiklik var işte sen nerelerdesin napiyosun
valla bende tatıldeydım bayhadır hastalar falan fılan hıc gıremedım bırazda uzak kalmak ıstedım acıkcası kafamı toplamak adına suan hıc bı tedavımız yok bısıde kullanmıyoruz bıtkısel olarak napıcaz bılmıyorumm oyle dusunuyorumm bos bos napsam dıye

Hmm tatil iyimi geldimi biraz

Sizin hormonlar nasıldı ya ben unutdum yüksek diye hatırlıyorum yanliş mi hatrlıyorum bılemedim

Kızlar kaan aydos kaç gün sonra cvpliyo mesajları nasıl soruluyor form şeklinde yazdım randevu tarihi ni attım cvp verirler mi bilen biri cvp yazsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…