Sen soledin mi durumu kaynanana gerçi bole konuşunca hemen tepki veriyolar tedavi hakkında konuşulacakmiş herkes bi alem bende başka Bi alem zatenevet bayagı sessız kaynana dusmanlarıda sessız artık ben harıc tabıkıs
İnşallah herkesin ummduğu gibi olurıyı cnm hayırlısı cnm ınsallah hersey umdugunuz gıbı olur
Kızlar kaan aydos kaç gün sonra cvpliyo mesajları nasıl soruluyor form şeklinde yazdım randevu tarihi ni attım cvp verirler mi bilen biri cvp yazsın ya
Sen soledin mi durumu kaynanana gerçi bole konuşunca hemen tepki veriyolar tedavi hakkında konuşulacakmiş herkes bi alem bende başka Bi alem zaten[/QUOTE
soyledım cnm guzel bır rezıl ettım safdısı bıraktım geldım cnm gorusmuyorum kaynanayla artık arıo ogluyla konusuyo kapatıyo
Tamm gördüm tskrler:) :)canım aşağısında ne zaman döneceğini yazıyor
Tamm gördüm tskrler:) :)
Arkadaşlar esimin hormon sonucu aranizda tecrubeli arkafaslarimiz vardir yardimci olabilirlermi....ovitrella kullandi igne gobekten 3 ay sonraki test sonuclarimiz
merhaba eşimde tansel beyde tedavi görüyor.bizde hafta bir kere pregnly iğne kullanıyoruz.15 ağustos gibi iğneler bitiyor sonuç ne olacak bakalım.benim eşimde de fsh 24 testesteron 0,72..Biz şuanda haftada bir pregnyl kullanyrz bir ay kullanıp fsh testi yaptrp yeni tedaviye geçeceğiz bu tedavi sonucunda birisinde sperm bulundu biliyrm lütfen tanselin hastaları iletişim kuralım
cnm kromozom tahlili biraz geç çıkıyor eşime de yapılmıştı 20 günden önce çıkmıyor bugün yarın çıkar..hayırlısı sonuçlar olsun inş..Anladim canim. Tesekkur ederim. Ya bende surekli aramaktan bunaldim cikmadi cikinca aricaz diyolar. Tahlilin biri cikti digeri kaldi kromozom. Rabbim hayirli haberle sevindirsin insallah cümlemizi. Ne zor daha yolun basinda tukendim resmen ya cok gucsuzum
Azonce aradi dr cikmis sonuclar durum sıkıntılı gelin yuzyuze konusalim dedi. Aglamaktan bittim resmen gozlerim sisti. Allahim yuzumuzu guldursun hepimizin.cnm kromozom tahlili biraz geç çıkıyor eşime de yapılmıştı 20 günden önce çıkmıyor bugün yarın çıkar..hayırlısı sonuçlar olsun inş..
Azonce aradi dr cikmis sonuclar durum sıkıntılı gelin yuzyuze konusalim dedi. Aglamaktan bittim resmen gozlerim sisti. Allahim yuzumuzu guldursun hepimizin.
hasbünallahü venimmel vekil
canım eltin için hayırlı olsun.senin içinde zor bir dönem.bende tedavi iptal olduğunda gelinimizin ikinciye hamile olduğunu duymuştum.onlar için sevinmiştim ama kendi adıma çok üzülmüştüm.daha bebekleri 6 aylık,1,5 yıllık evliler ve hamile.annem bana söylememiş üzülürüm diye.
Dur bakalım cnm bi çıkış yolu vardır inş.gidin bakalım ne diyecek ne zaman gideceksiniz?Azonce aradi dr cikmis sonuclar durum sıkıntılı gelin yuzyuze konusalim dedi. Aglamaktan bittim resmen gozlerim sisti. Allahim yuzumuzu guldursun hepimizin.
Yarin gidicez canim ya persembe yani saat kaca verirlerse randevu artik. Insallah rabbim kimseyi birakmasin darda.Dur bakalım cnm bi çıkış yolu vardır inş.gidin bakalım ne diyecek ne zaman gideceksiniz?
Kuzum drunu arasana bende olmadi agri ama internette olanlar yazmisti bence ara dr unu rahatlat icinikizlar günaydın nasilsiniz.. dün gece saat 1 de ovitrelle ignemi yaptim..sonunda buyuk gun geldi yarini sabirsizlikla bekliyorum..Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insallah..arkadaslar bisey sorcam bu ovitrelle ignesi kasik ve bel agrisi yapiyo mu kalktigimdan beri agrim var..nolur kullananlar cevap yazabilir mi..
yok cnm aynı ıyı pek degısen bısı olmadı evet bızım fsh yuksek ınmemıs testıs sorunu var bızdeHmm tatil iyimi geldimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?