Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bayagı sessız kaynana dusmanlarıda sessız artık ben harıc tabıkıs
Sen soledin mi durumu kaynanana gerçi bole konuşunca hemen tepki veriyolar tedavi hakkında konuşulacakmiş herkes bi alem bende başka Bi alem zaten

Arkadaşlar esimin hormon sonucu aranizda tecrubeli arkafaslarimiz vardir yardimci olabilirlermi....ovitrella kullandi igne gobekten 3 ay sonraki test sonuclarimiz

Eklentiler

• 1438086802987-1607950117.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 442
Biz şuanda haftada bir pregnyl kullanyrz bir ay kullanıp fsh testi yaptrp yeni tedaviye geçeceğiz bu tedavi sonucunda birisinde sperm bulundu biliyrm lütfen tanselin hastaları iletişim kuralım
merhaba eşimde tansel beyde tedavi görüyor.bizde hafta bir kere pregnly iğne kullanıyoruz.15 ağustos gibi iğneler bitiyor sonuç ne olacak bakalım.benim eşimde de fsh 24 testesteron 0,72..

cnm kromozom tahlili biraz geç çıkıyor eşime de yapılmıştı 20 günden önce çıkmıyor bugün yarın çıkar..hayırlısı sonuçlar olsun inş..

cnm kromozom tahlili biraz geç çıkıyor eşime de yapılmıştı 20 günden önce çıkmıyor bugün yarın çıkar..hayırlısı sonuçlar olsun inş..
Azonce aradi dr cikmis sonuclar durum sıkıntılı gelin yuzyuze konusalim dedi. Aglamaktan bittim resmen gozlerim sisti. Allahim yuzumuzu guldursun hepimizin.

Azonce aradi dr cikmis sonuclar durum sıkıntılı gelin yuzyuze konusalim dedi. Aglamaktan bittim resmen gozlerim sisti. Allahim yuzumuzu guldursun hepimizin.

Canım bi dur bakalım konuşuldu bir çıkar yolu vardır belki toparlanıyor ayrıca sakin ol canim kendini hirpalasansa bir an zamana birak

canım ersel beyin eğitimi ne? senin son durumun nedir?

Dur bakalım cnm bi çıkış yolu vardır inş.gidin bakalım ne diyecek ne zaman gideceksiniz?

kizlar günaydın nasilsiniz.. dün gece saat 1 de ovitrelle ignemi yaptim..sonunda buyuk gun geldi yarini sabirsizlikla bekliyorum..Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insallah..arkadaslar bisey sorcam bu ovitrelle ignesi kasik ve bel agrisi yapiyo mu kalktigimdan beri agrim var..nolur kullananlar cevap yazabilir mi..

Kuzum drunu arasana bende olmadi agri ama internette olanlar yazmisti bence ara dr unu rahatlat icini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…