- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
yok cnm aynı ıyı pek degısen bısı olmadı evet bızım fsh yuksek ınmemıs testıs sorunu var bızde
ıkı sene oldu cnm olalı oldu hatta ıkı kez tese bıle olduk bızcanım inmemiş testisten ameliyat oldunuz mu olduysa ne zaman oldu
olmadıysa acilen olsun tümör yapıyor ve azosperm sebebide oluyor
geçmiş olsun
canım inmemiş testisten ameliyat oldunuz mu olduysa ne zaman oldu
olmadıysa acilen olsun tümör yapıyor ve azosperm sebebide oluyor
geçmiş olsun
ıkı sene oldu cnm olalı oldu hatta ıkı kez tese bıle olduk bız
ama bısı cıkmadı
ıkı sene once ındırıldı aynı anda tesede oldu bu senede ıkıncı tesesını oldu cok sukur tumor gıbı bı sorun cıkmadı cnmindirildimi alındımı
canım benim eşim 3 sene evvel oldu
geçen senede tetis tümörü azosperm teşhisi konuldu
inmemiş testis sebep olabiliyormuş
senın esındede mı ınmemıs testıs sorunu var bana kısaca ozetlermısın sorununuzu ne zaman ogrendıgınızı yasını kac senelık evlı oldugunuindirildimi alındımı
canım benim eşim 3 sene evvel oldu
geçen senede tetis tümörü azosperm teşhisi konuldu
inmemiş testis sebep olabiliyormuş
ıkı sene once ındırıldı aynı anda tesede oldu bu senede ıkıncı tesesını oldu cok sukur tumor gıbı bı sorun cıkmadı cnm
senın esındede mı ınmemıs testıs sorunu var bana kısaca ozetlermısın sorununuzu ne zaman ogrendıgınızı yasını kac senelık evlı oldugunu
hmm bızım kı bız evlendıgımızın 1. senesı amelıyat oldu esim. kucukken bı amelıyat olmus ama salak doktor ındırmemıs yolu actım demıs yollamıs bunları o gunden bu gunede kımse ılgılenmemıs 3 senelık evlıyız bız ıkı kez tese oldu esım ben 23 esım 29 yasında umudum gıttı gıdecek durumumuz zor allaha kaldı cnm mevlam yardımcımız olsun yınede sukur edıyorum rabbıme zor ama cok zorr bı durum25 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş (ben bu sene öğrendim hasta hikayesini okurken)
geçen sene bu zamanda tam testis tümörü olduğunu öğrendik
ve tahliller esnasında azosperm olduğunu
tahlilli verdiğinde unutmuyorum toz bulutu resmen fırtına kopuyordu
ben 29 eşim 28 yaşında
eylülde 2 sene olucak inş.
hmm bızım kı bız evlendıgımızın 1. senesı amelıyat oldu esim. kucukken bı amelıyat olmus ama salak doktor ındırmemıs yolu actım demıs yollamıs bunları o gunden bu gunede kımse ılgılenmemıs 3 senelık evlıyız bız ıkı kez tese oldu esım ben 23 esım 29 yasında umudum gıttı gıdecek durumumuz zor allaha kaldı cnm mevlam yardımcımız olsun yınede sukur edıyorum rabbıme zor ama cok zorr bı durum
benimkinin 6 yaşındayken indrlmiş aha azoyuzzaten kucukken bıle ındırılse bıle cocuk olma sansı dusukmus
Bizimde yuksektı yarıya duşurduk şimdilk tedaviye falan başlıcanız mı napcanyok cnm aynı ıyı pek degısen bısı olmadı evet bızım fsh yuksek ınmemıs testıs sorunu var bızde
suan hıc bı tedavımız yok cnm beklemedeyızBizimde yuksektı yarıya duşurduk şimdilk tedaviye falan başlıcanız mı napcan
Hayırlısısuan hıc bı tedavımız yok cnm beklemedeyız
zaten kucukken bıle ındırılse bıle cocuk olma sansı dusukmus
kızlar çok kötüyüm sperm fiş testi sonucuna göre dışarı çıkmaz dedi yani normal yolla olmaz dedi. 1-2 ay daha eşime hap tedavisi uyguladiktan sonra opu günü micro tese öneriyorum dedi. sperm bulma şansında %20-25 dedi yuzdemiz nasıl sizce ne olur bi yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?