Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim kac aYdir tedavidesiniz doktorunuz kim ? Nasil cikdi sonuc bizde 2 ay önce yapdrmisdik haploid cikmadi 9.ayda tekrar yapdircaz fish testi doktor neye göre cikis yok dedi peki kacinci fish testiniz ? Cevaplarsan sevinirim

Cnm aynı durumdayız kendini böle yıpratma. Biz bile ne kadar ömrümüz olduğunu. Doğacak çocuğumuz un sağlıklı mı değil mi hayırlı mı hayırsız mı olacağını bilmez ken bir ucu dünyada kendimizi tatmin etmek ya da artık herneyse ne denir Se adına bilinmez uğruna kendimize eziyet etmeyelim hayırlı sını dilemek lazım ceza evleri senin benim gibi ana baba evladı dolu. Bulup kaybettirmesin Rabbim. ...çok zor ama çekmekten başka çare yokki beim eşim den doku bulundu da ne oldu koca bi sıfır. Rabbim ol demeyince

Canim kac aYdir tedavidesiniz doktorunuz kim ? Nasil cikdi sonuc bizde 2 ay önce yapdrmisdik haploid cikmadi 9.ayda tekrar yapdircaz fish testi doktor neye göre cikis yok dedi peki kacinci fish testiniz ? Cevaplarsan sevinirim
%88 diploid çıktı ilk fish testimiz doktor çıkış olmaz dedi.
yaklaşık 4 aydır biliyoruz gen normal çıktı doppler usg kanlanmiyo diye çıktı birazda küçük 2 aya yakın hap tedavisi gördü sonra fish testi yaptırdık oda böyle oldu %20-25sperm bulma şansı verdi ve opu günü tese önerdi. doktorumuz burak sivaslıoğlu canım umarım aciklayici olmuştur

Anladiimm canim tesekkürler hakkinda hayirlisi olsuun üzme kendini bi caresi bulunur insallah rabbim ol derse olur

Meşgul buğun tese gununuzdu galiba Allah yar ve yardımcınız olsun guzel haberlerini bekliyoruz

kızlarr su donasyon hakkında ne dusunuosunuz aranızda onu hıc dusunen oldumu kadınlar kulubunun bı sayfasında okumustum baya bı ınsan yaptırıyomus bu ıslemı sız ne dusunuyosunuz bu konu hakkında

kızlar sizce kaan hoca mi yoksa başka doktor mu? bizim doktorumuzu arayıp 1 yıl bekleyeceğimizi dedik uzun bi süre o kadar beklemeyin demiş eşime

kızlarr su donasyon hakkında ne dusunuosunuz aranızda onu hıc dusunen oldumu kadınlar kulubunun bı sayfasında okumustum baya bı ınsan yaptırıyomus bu ıslemı sız ne dusunuyosunuz bu konu hakkında
donasyonu ben dusunuyorum acıkcası baktım olmuyor tedavıler sonuc vermıyo donasyon yaptırcam hem sperm donasyonu hem embrıyo donasyonu ha evlatlık almıssın farketmıyo tek farkı senın karnında buyuyecek sen kalp atıslarını duyacaksın sen doguracaksın bende esımde dusunuyoruz basta burda butun tedavılerımızı olacaz sonuc cıkmazsa gıdecez cnm gunah mı deqıl mı tam bılmıyorum ama bebegım olsun onun ıcın gunahada gırerım ben

cnm esın suan da testıs tumorumu oldu senın

sen anlatımının canım biraz tedavi hikayemizin. siz kaç fiş testi yaptırdınız doktorunun kim

Canim biz 6 aydir tedavideyiz doktorumuz kaan aydos esim haftada 2 kez choriomon 5000 günasirida klomen tablet kulaniyo 2 ay önce fish testi yapdrdk haploid cikmadi doktorumuz 9.ayda tekrar yaptirin dedi tedaviye devam ediyoruz bakalmmm

kızlar sizce kaan hoca mi yoksa başka doktor mu? bizim doktorumuzu arayıp 1 yıl bekleyeceğimizi dedik uzun bi süre o kadar beklemeyin demiş eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…