sağol canım tabiki deneyeceğiz ama biraz bekleyeceğiz sonrasında sil baştan kaan hocaya gitmeyi kafama koydum yada belki ıstanbulaAllahta
Allahtan umit kesilmez canim canim yine şansınız deneyin
sağol canım tabiki deneyeceğiz ama biraz bekleyeceğiz sonrasında sil baştan kaan hocaya gitmeyi kafama koydum yada belki ıstanbula
kızlar çok kötüyüm sperm fiş testi sonucuna göre dışarı çıkmaz dedi yani normal yolla olmaz dedi. 1-2 ay daha eşime hap tedavisi uyguladiktan sonra opu günü micro tese öneriyorum dedi. sperm bulma şansında %20-25 dedi yuzdemiz nasıl sizce ne olur bi yorum yapın
canim bahsettiğin arkadaş facede azo grubunda okan Beyse, tansel beyde tese oldu ama çıkmamış. Ayrıntıları gruba yazmistiSlm arkadaşlar tansele pazartesi tese olan arkadaştan haber varmı yazan olursa çok sevinirim
Cnm aynı durumdayız kendini böle yıpratma. Biz bile ne kadar ömrümüz olduğunu. Doğacak çocuğumuz un sağlıklı mı değil mi hayırlı mı hayırsız mı olacağını bilmez ken bir ucu dünyada kendimizi tatmin etmek ya da artık herneyse ne denir Se adına bilinmez uğruna kendimize eziyet etmeyelim hayırlı sını dilemek lazım ceza evleri senin benim gibi ana baba evladı dolu. Bulup kaybettirmesin Rabbim. ...çok zor ama çekmekten başka çare yokki beim eşim den doku bulundu da ne oldu koca bi sıfır. Rabbim ol demeyinceKizlar gecen hafta bir dogum haberi aldim ailemden simdide bir arkadastan hamilelik haberi.. Rabbim sen bana guc ver yalvariyorum kendimi cok kotu hissediyorum. Kimseye acamiyorum derdimi. Goz yaslarimi tutamiyorum sadece 2 yil oldu bebek istegimiz. Tese nasil sonuclanacak, sonuclari nasil sindirecegim onuda bilmiyorum, rabbime siginirim caresizligimdendisarda neden hep hamile kadin goruyorum. Benimde bir bebegim olcakmi dusuncesi hep aklimda. Rabbim hayirlisini bagisla bize insallah
%88 diploid çıktı ilk fish testimiz doktor çıkış olmaz dedi.Canim kac aYdir tedavidesiniz doktorunuz kim ? Nasil cikdi sonuc bizde 2 ay önce yapdrmisdik haploid cikmadi 9.ayda tekrar yapdircaz fish testi doktor neye göre cikis yok dedi peki kacinci fish testiniz ? Cevaplarsan sevinirim
bizde kullandık hiçbir etkisi olmadı.Biz kullandık bi etkisini görmedik
Sudafetle endolumu dıyosunbizde kullandık hiçbir etkisi olmadı.
%88 diploid çıktı ilk fish testimiz doktor çıkış olmaz dedi.
yaklaşık 4 aydır biliyoruz gen normal çıktı doppler usg kanlanmiyo diye çıktı birazda küçük 2 aya yakın hap tedavisi gördü sonra fish testi yaptırdık oda böyle oldu %20-25sperm bulma şansı verdi ve opu günü tese önerdi. doktorumuz burak sivaslıoğlu canım umarım aciklayici olmuştur
sen anlatımının canım biraz tedavi hikayemizin. siz kaç fiş testi yaptırdınız doktorunun kimAnladiimm canim tesekkürler hakkinda hayirlisi olsuun üzme kendini bi caresi bulunur insallah rabbim ol derse olur
umudunu yıtırme dıcem bendede aynı problem oldugu ıcın ne dıyım allah yardımcımız olsun artıkdüşük ama bu kadar düşmez canım 23 sene nerde düşünsene o sıcak vücudun içinde artık yok olma aşamasındA
bu yüzden umudum kayboldu açıkcası
ewt cnm dogrudüşük ama bu kadar düşmez canım 23 sene nerde düşünsene o sıcak vücudun içinde artık yok olma aşamasındA
bu yüzden umudum kayboldu açıkcası
donasyonu ben dusunuyorum acıkcası baktım olmuyor tedavıler sonuc vermıyo donasyon yaptırcam hem sperm donasyonu hem embrıyo donasyonu ha evlatlık almıssın farketmıyo tek farkı senın karnında buyuyecek sen kalp atıslarını duyacaksın sen doguracaksın bende esımde dusunuyoruz basta burda butun tedavılerımızı olacaz sonuc cıkmazsa gıdecez cnm gunah mı deqıl mı tam bılmıyorum ama bebegım olsun onun ıcın gunahada gırerım benkızlarr su donasyon hakkında ne dusunuosunuz aranızda onu hıc dusunen oldumu kadınlar kulubunun bı sayfasında okumustum baya bı ınsan yaptırıyomus bu ıslemı sız ne dusunuyosunuz bu konu hakkında
cnm esın suan da testıs tumorumu oldu senın25 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş (ben bu sene öğrendim hasta hikayesini okurken)
geçen sene bu zamanda tam testis tümörü olduğunu öğrendik
ve tahliller esnasında azosperm olduğunu
tahlilli verdiğinde unutmuyorum toz bulutu resmen fırtına kopuyordu
ben 29 eşim 28 yaşında
eylülde 2 sene olucak inş.
sen anlatımının canım biraz tedavi hikayemizin. siz kaç fiş testi yaptırdınız doktorunun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?