teşekkürler canım birazCanim biz 6 aydir tedavideyiz doktorumuz kaan aydos esim haftada 2 kez choriomon 5000 günasirida klomen tablet kulaniyo 2 ay önce fish testi yapdrdk haploid cikmadi doktorumuz 9.ayda tekrar yaptirin dedi tedaviye devam ediyoruz bakalmmm
Allah yardımcınız olsun inşallah kucağına alırsın sağ salim canımMerhaba kızlar,bayadır girmiyorum topiğe.benim eşim de azospermdi tüp bebek yaptırdık ve şu an hamileyim, bu hafta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik yalnız birinin kalbi atmıyor diğeri de yavaş atıyor.lütfen dualarınızda bana da yer verin Rabbim birini olsun bana bağışlasın.
Dondurmuş olduklarınızlami denediniz yoksa tekrar cıkış oldumuMerhaba kızlar,bayadır girmiyorum topiğe.benim eşim de azospermdi tüp bebek yaptırdık ve şu an hamileyim, bu hafta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik yalnız birinin kalbi atmıyor diğeri de yavaş atıyor.lütfen dualarınızda bana da yer verin Rabbim birini olsun bana bağışlasın.
Mart Ayında çıkış olmuştu dondurmuştuk zaten devamında az da olsa çıkış oldu 3 Tüp dondurulmuşla denedik canımDondurmuş olduklarınızlami denediniz yoksa tekrar cıkış oldumu
merhaba eşimde tansel beyde tedavi görüyor.bizde hafta bir kere pregnly iğne kullanıyoruz.15 ağustos gibi iğneler bitiyor sonuç ne olacak bakalım.benim eşimde de fsh 24 testesteron 0,72..
EVETcnm esın suan da testıs tumorumu oldu senın
Tansel bey tamam mikrotese yapıyoruz dedi mi? Hormonlar normal değerlere geldimi tahlil yaptirdiniz mi cnm.eşime fsh 11 testesteronda 1 in üstüne çıktımi yapabiliriz demistiBizde tansel beyde tedavideyix aynı eşimin hormonlari öyle testosteron çok düşük fsh 20 bakalım biz 3 ay tedavi olduk sanırsam 1 hafta sonra mikro tese var dua edin bana nolur çıksın bol sperm
bunu bende çok merak ediyorumArkadaslar ek bisiler yapsam nohut kuru bal polen arisutu falan igneyle beraber sıkınti olmaz dimi uygulayan arkadaslar yardimci olabilirmi e vitaminini falan biz alabiliyomuyuz eczaneden direk. Yan etkisi varmidir bunlari birlikte yapmanin canlar?
canim mrb burdayim evimize geldik Rabbime sukurler olsun esimde birsuru hareketli sperm bulundu hatta geri kalani dondurulacak sonrasinda da benden 10 tane yumurta toplandi yarin ariycaklarmis transfer gunu icin cok mutluyum cok garip bi duygu Allahım herkese nasip etsin ins.ilgilendigin icin de tsk ederim kuzumMeşgul nerdesin ne oldu inşallah herşey yolundadır
o günlerii bizlerde görürüz inşallahcanim mrb burdayim evimize geldik Rabbime sukurler olsun esimde birsuru hareketli sperm bulundu hatta geri kalani dondurulacak sonrasinda da benden 10 tane yumurta toplandi yarin ariycaklarmis transfer gunu icin cok mutluyum cok garip bi duygu Allahım herkese nasip etsin ins.ilgilendigin icin de tsk ederim kuzum
insallaho günlerii bizlerde görürüz inşallah
Canimmm cok sevindimmmm Ayyy insallahh sonu evlatlii olsunnn insallahhcanim mrb burdayim evimize geldik Rabbime sukurler olsun esimde birsuru hareketli sperm bulundu hatta geri kalani dondurulacak sonrasinda da benden 10 tane yumurta toplandi yarin ariycaklarmis transfer gunu icin cok mutluyum cok garip bi duygu Allahım herkese nasip etsin ins.ilgilendigin icin de tsk ederim kuzum
Cooookkkkkk sevindim rabbim bizlere de yaşatsın bu duyguyu azo sebebiniz neydi tekrar solermisincanim mrb burdayim evimize geldik Rabbime sukurler olsun esimde birsuru hareketli sperm bulundu hatta geri kalani dondurulacak sonrasinda da benden 10 tane yumurta toplandi yarin ariycaklarmis transfer gunu icin cok mutluyum cok garip bi duygu Allahım herkese nasip etsin ins.ilgilendigin icin de tsk ederim kuzum
Ogrendigimizde ilk bi kac gun biz de sokunu atamadik ustumuzden. Cok zor bi sinav. Cok sabir gerektiriyo. Siz de bayagi gec ogrenmissiniz biz de 2. Yilimizda öğrenmiştik. Hormonlara falan bakıldı mi canim? Bazi doktorlar insani umutsuzluga dusuruyo hemen. Biz ilk ogrendigimizde siradan bi urologdu. Çıkarsa tesede çıkar yapacak bisey yok demisti. Bu konuda uzman bi doktorla görüşmenizi tavsiye ederim. Bi kac arkadaşımız var burda indirme ameliyati olmus. Onlar da yardımcı olacaklardir. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim eşimin azospermi oldugunu yeni ögrendik küçükken yaşadığı inmemiş testis ameliyatı yüzünden tek yumurtası kalmıs sperm testinde anlasıldı ve doktor böyle vakalarda genelde umutsuz olduklarını söyledi normal olarak çok üzüldük şuan derdimi anlatacak kimsem yok cok üzgünüm ve yardımınıza ihtiacım var
Masallah :) ne büyük mutluluk demi.canim mrb burdayim evimize geldik Rabbime sukurler olsun esimde birsuru hareketli sperm bulundu hatta geri kalani dondurulacak sonrasinda da benden 10 tane yumurta toplandi yarin ariycaklarmis transfer gunu icin cok mutluyum cok garip bi duygu Allahım herkese nasip etsin ins.ilgilendigin icin de tsk ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?