Siz naptınız ne zaman test yaptrcanızMasallah :) ne büyük mutluluk demi.Insallah hamilelik haberini de alırız
Ben şole soleyim biz oğrendkden sonra bitkisele yonlendik arı sutu bal polen karışimi birde gnc urunu kullandı eşim uc ay fsh 45den 35duştu ve cığer yağlanması oldu bıraktık bir ay sonra cığerde yağlanma falan gecmiştı tedaviye başladık iğnelere o bal polen karışımını yemiyor bitkisel olarak Kaan hocanın kullanın dediği emodeksi kullanıyoruzArkadaslar ek bisiler yapsam nohut kuru bal polen arisutu falan igneyle beraber sıkınti olmaz dimi uygulayan arkadaslar yardimci olabilirmi e vitaminini falan biz alabiliyomuyuz eczaneden direk. Yan etkisi varmidir bunlari birlikte yapmanin canlar?
Amiiiiiinnnnnnnnnhepinize ayri ayri tsk ederim..ilginiz ve guzel dilekleriniz icin İnsallah sonuda guzel olur Rabbim sizede en yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin İnsallah
Bu hafta gidecektik guya. Ama esim izin alamadi bi turlu. Pazartesi alacak gidecez insallah bakalim.Siz naptınız ne zaman test yaptrcanız
Hadi Hayırlısı guzel haberlerini bekliyorumBu hafta gidecektik guya. Ama esim izin alamadi bi turlu. Pazartesi alacak gidecez insallah bakalim.
Insallah canim. Bi kac gundur esimin ağrısı vardi doktora sorduk bu agri ameliyatin başarılı oldugunu gosterir dedi. Merakla bekliyorum bakalim. Bol bol dua edin hepiniz bana lutfeeeen..Hadi Hayırlısı guzel haberlerini bekliyorum
Ogrendigimizde ilk bi kac gun biz de sokunu atamadik ustumuzden. Cok zor bi sinav. Cok sabir gerektiriyo. Siz de bayagi gec ogrenmissiniz biz de 2. Yilimizda öğrenmiştik. Hormonlara falan bakıldı mi canim? Bazi doktorlar insani umutsuzluga dusuruyo hemen. Biz ilk ogrendigimizde siradan bi urologdu. Çıkarsa tesede çıkar yapacak bisey yok demisti. Bu konuda uzman bi doktorla görüşmenizi tavsiye ederim. Bi kac arkadaşımız var burda indirme ameliyati olmus. Onlar da yardımcı olacaklardir. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Kimseye anlatamamak da daha cok yoruyor insani cok iyi anliyorum seni canim. Bebekliginden beri bununla savasmissa 18 yasinda birlikte oldugu sevgilisi muhtemelen yalan soylemis esine. Ya da seni umudunu yitirmemen icin soylenmis bi hikaye bu. Sanmiyorum esinin daha once birini hamile bırakıp da simdi azosperm olacağını. Peki esin hep takip etmis mi ? Zaman zaman test yaptırılmıştır illa ki . o zamanlarda hep 0 mi çıktı acaba?aslında benim anlayamadıgım tuhaf durumlar var burada anlatmak nekadar dogru bilemiyorum eşim bebekliginden itibaren bu olayla savasmıs tek yumurtalıgı gitmiş ama sonra 18 yasındayken birlikte oldugu birinden bebek aldırmıslar eşimde umutluydu ama doktor olmama ihtimali yüksek dedi sasırdık şimdi kromozom testi ve y li bi test yaptırdık işin tuhafı ailesi bana bugun olmayabilirdi zaten dedi aile sırrı gibi ama kafam cok karıstı kimseye anlatamam da cok üzülüyor farkındayım
Tesekkur ederim canim benimm yardimci oldugun icin. Insallah bakalim bizde kaan aydosa gondercez maille ne dicekBen şole soleyim biz oğrendkden sonra bitkisele yonlendik arı sutu bal polen karışimi birde gnc urunu kullandı eşim uc ay fsh 45den 35duştu ve cığer yağlanması oldu bıraktık bir ay sonra cığerde yağlanma falan gecmiştı tedaviye başladık iğnelere o bal polen karışımını yemiyor bitkisel olarak Kaan hocanın kullanın dediği emodeksi kullanıyoruz
Canim cevabin icin sagol gercekten kendimi kotu hissettigim zamanlar oluyor ama elimizden gelen bir sey yok dedigin gibi, tek istedigim hayirlisi, beklicez tabi ama iste insan nefsi, bu en kutsal duyguyu yasamak istiyor, evlat sahibi olmak baska bi sey. Rabbim yinede hayirlisini nasip etsin hepimize. AminCnm aynı durumdayız kendini böle yıpratma. Biz bile ne kadar ömrümüz olduğunu. Doğacak çocuğumuz un sağlıklı mı değil mi hayırlı mı hayırsız mı olacağını bilmez ken bir ucu dünyada kendimizi tatmin etmek ya da artık herneyse ne denir Se adına bilinmez uğruna kendimize eziyet etmeyelim hayırlı sını dilemek lazım ceza evleri senin benim gibi ana baba evladı dolu. Bulup kaybettirmesin Rabbim. ...çok zor ama çekmekten başka çare yokki beim eşim den doku bulundu da ne oldu koca bi sıfır. Rabbim ol demeyince
Cok sevindim rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiylacanim mrb burdayim evimize geldik Rabbime sukurler olsun esimde birsuru hareketli sperm bulundu hatta geri kalani dondurulacak sonrasinda da benden 10 tane yumurta toplandi yarin ariycaklarmis transfer gunu icin cok mutluyum cok garip bi duygu Allahım herkese nasip etsin ins.ilgilendigin icin de tsk ederim kuzum
Canim sizin azo sebebi neydi bizede umut ol insallah paylasirmisinhepinize ayri ayri tsk ederim..ilginiz ve guzel dilekleriniz icin İnsallah sonuda guzel olur Rabbim sizede en yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin İnsallah
Sizin azo sebebi neyTesekkur ederim canim benimm yardimci oldugun icin. Insallah bakalim bizde kaan aydosa gondercez maille ne dicek
Canimm cok uzuldummm yaaMerhaba arkadaşlar pazartesi günü mikrotesemiz vardı maalesef sonucumuz olumsuz sperm bulunamadı, doktorumuz Tansel kaplancan, umut tüp bebek,bende hazırlanmıştım yumurtalarım toplanamadı, hoca %60 şans vermişti, hormon sonuçlarımız en son fsh 2,86 testesteron 8 civarıydı hoca bizden çok ümitliydiki teseden 3 gün önce bir sperm testi daha istemişti belki kurtuluruz ameliyattan diye, genetik testler temizdi ve azospermi sebebimiz belli değildi, sadece bir testimizde 4 adet hareketsiz sperm bulunmuştu geri kalanlar hep sıfırdı, niye böyle oldu anlamıyoruz takdiri ilahi buymuş demekki. Bundan sonrası içinde napıcağımızı bilmiyoruz, umudumu kaybettim artık , dilerim Allah hiçbir kadını evlatsız bırakmasın
Canimm cok uzuldummm yaaAllahim hepimizin yardimcisi olsun..
Genetikte sorun cikti hormonlar yuksek canimSizin azo sebebi ney
HmmGenetikte sorun cikti hormonlar yuksek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?