canim bizim inmemis testis ameliyati ilki. ikincisi tekrar ciktigi icin testisin birinin alinmis olmasi..bugun dr a sordum neden boyle oldu diye o da ameliyattan dolayi iltihap olusmus diger testisin cikis bolgesine zarar vermis dediCanim sizin azo sebebi neydi bizede umut ol insallah paylasirmisin
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim eşimin azospermi oldugunu yeni ögrendik küçükken yaşadığı inmemiş testis ameliyatı yüzünden tek yumurtası kalmıs sperm testinde anlasıldı ve doktor böyle vakalarda genelde umutsuz olduklarını söyledi normal olarak çok üzüldük şuan derdimi anlatacak kimsem yok cok üzgünüm ve yardımınıza ihtiacım var
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü mikrotesemiz vardı maalesef sonucumuz olumsuz sperm bulunamadı, doktorumuz Tansel kaplancan, umut tüp bebek,bende hazırlanmıştım yumurtalarım toplanamadı, hoca %60 şans vermişti, hormon sonuçlarımız en son fsh 2,86 testesteron 8 civarıydı hoca bizden çok ümitliydiki teseden 3 gün önce bir sperm testi daha istemişti belki kurtuluruz ameliyattan diye, genetik testler temizdi ve azospermi sebebimiz belli değildi, sadece bir testimizde 4 adet hareketsiz sperm bulunmuştu geri kalanlar hep sıfırdı, niye böyle oldu anlamıyoruz takdiri ilahi buymuş demekki. Bundan sonrası içinde napıcağımızı bilmiyoruz, umudumu kaybettim artık , dilerim Allah hiçbir kadını evlatsız bırakmasın
günaydın canım kaç yaşında alınmış acaba
en geç 2 yaşına kadar alınması lazım
canım önce bebekliginden itibaren uğraşmışlar en son 6 yasındaki ameliyatta biri alınmıs
Canim cioookk sevindim inan ki rabbim ins sonuna kadar guzel getirir.bi sen degil burdaki herkes ins ard ard once sperm bulundu sonrada hamileyim diye haykirir ins.cok dua edelim.sizler hepiniz heeeppp dualarimdasiniz....hepinize ayri ayri tsk ederim..ilginiz ve guzel dilekleriniz icin İnsallah sonuda guzel olur Rabbim sizede en yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin İnsallah
kizlar hepinize gunaydin bugun merkezden aradilar 10 yumurtadan 8 i dollenmis Allahima sukurler olsun gelisimleri iyi simdi yarina kadar kalitelerine bakicaz ve yarin transfer gunu icin tekrar ariycaz dediler..sizce iyimi 8 yumurtanin dollenmis olmasi
Canimm tabiki cok iyi 5.gune gitmeleri cok onemlii. Birde transfer edilen disindaki butun embriyolari dondurun canim. Gittgnz merkezle bu konuda konusun atlamasinlar.kizlar hepinize gunaydin bugun merkezden aradilar 10 yumurtadan 8 i dollenmis Allahima sukurler olsun gelisimleri iyi simdi yarina kadar kalitelerine bakicaz ve yarin transfer gunu icin tekrar ariycaz dediler..sizce iyimi 8 yumurtanin dollenmis olmasi
kuzum 5. gunu beklemezlerse ya hemen transfer yaparlarsa tutunmazmi kiCanimm tabiki cok iyi 5.gune gitmeleri cok onemlii. Birde transfer edilen disindaki butun embriyolari dondurun canim. Gittgnz merkezle bu konuda konusun atlamasinlar.
İnsallah cnm amingünaydın canım bu cuma mübarek günün hayrına inş. bebişlerin sana tutulur
tabi canım iyi inş. hayırlısıyla tutar bir mutluluğa gülücük açarız
Canimm 3.gun embriyosu da konulabilir tabiki.. tutunmaz diyemeyiz. Genelde merkezler 5.gune gidebilen embriyolari transfer ediyolar. Senin merkezde oyle yapicaktir. Icini ferah tut. Ama dedigim gibi kalitesi iyi embriyolari dondurmayi unutmasinlar. Sonucta onlarda sizin icin buyuk bi sans olur. Bu transferin tutarsa kardesleri orda bekliyo olurlar.kuzum 5. gunu beklemezlerse ya hemen transfer yaparlarsa tutunmazmi ki
agzindan bal damliyo kuzum ama nasipse cift embriyo istiyoruz ikiz olsun tek seferde olsun diyeCanimm 3.gun embriyosu da konulabilir tabiki.. tutunmaz diyemeyiz. Genelde merkezler 5.gune gidebilen embriyolari transfer ediyolar. Senin merkezde oyle yapicaktir. Icini ferah tut. Ama dedigim gibi kalitesi iyi embriyolari dondurmayi unutmasinlar. Sonucta onlarda sizin icin buyuk bi sans olur. Bu transferin tutarsa kardesleri orda bekliyo olurlar.
Canimm insallah Allah gonlunuze gore versin.tadini cikar canim gerilme hic hersey cok guzel olacak. Peki cikan spermler donduruldumuagzindan bal damliyo kuzum ama nasipse cift embriyo istiyoruz ikiz olsun tek seferde olsun diye
amin kuzum insallah evet cnm dondurulduCanimm insallah Allah gonlunuze gore versin.tadini cikar canim gerilme hic hersey cok guzel olacak. Peki cikan spermler donduruldumu
cok sukur canimm.cok sevindim.guzel haberler verirsin insallahamin kuzum insallah evet cnm donduruldu
insallah canim hayirlisiyla darisi basinizacok sukur canimm.cok sevindim.guzel haberler verirsin insallah
canim mrb oncelikle gecmis olsun sakin ama sakin umutsuzluga kapilma daha dur hangi dr a gittiniz hangi testler yapildi neye dayanarak umutsuzlarmis acabamerhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim eşimin azospermi oldugunu yeni ögrendik küçükken yaşadığı inmemiş testis ameliyatı yüzünden tek yumurtası kalmıs sperm testinde anlasıldı ve doktor böyle vakalarda genelde umutsuz olduklarını söyledi normal olarak çok üzüldük şuan derdimi anlatacak kimsem yok cok üzgünüm ve yardımınıza ihtiacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?