Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sizin azo sebebi neydi bizede umut ol insallah paylasirmisin
canim bizim inmemis testis ameliyati ilki. ikincisi tekrar ciktigi icin testisin birinin alinmis olmasi..bugun dr a sordum neden boyle oldu diye o da ameliyattan dolayi iltihap olusmus diger testisin cikis bolgesine zarar vermis dedi

günaydın canım kaç yaşında alınmış acaba
en geç 2 yaşına kadar alınması lazım

canım umudunu kaybetmemelisin
cansızda olsa bulunmuş
bu bence az da çokta belirtisi
pes etme savaş tatlım
ayrıca sebepsiz azo yok
sebebi bulunamayan vardır
İbrahim saraçoğlu demişti
sebepsiz olana
herşeyi normal olup
bebeğin olmamasına demişti

sayfaları sürekli okumaya calısıyorum tek tek bize benzeyen durumlarda var aslında ama sanki bizimki daha olmayacakmış gibi geliyor

canım önce bebekliginden itibaren uğraşmışlar en son 6 yasındaki ameliyatta biri alınmıs

bence ümidini hiç kaybetme canım
benim eşimde 25 yaşında indirildi 27 yaşında alındı
sen kalbini ALLAHIMA yönelt içten yalvar
hayırlısıyla olur canım

hepinize ayri ayri tsk ederim..ilginiz ve guzel dilekleriniz icin İnsallah sonuda guzel olur Rabbim sizede en yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin İnsallah
Canim cioookk sevindim inan ki rabbim ins sonuna kadar guzel getirir.bi sen degil burdaki herkes ins ard ard once sperm bulundu sonrada hamileyim diye haykirir ins.cok dua edelim.sizler hepiniz heeeppp dualarimdasiniz....

kizlar hepinize gunaydin bugun merkezden aradilar 10 yumurtadan 8 i dollenmis Allahima sukurler olsun gelisimleri iyi simdi yarina kadar kalitelerine bakicaz ve yarin transfer gunu icin tekrar ariycaz dediler..sizce iyimi 8 yumurtanin dollenmis olmasi

günaydın canım bu cuma mübarek günün hayrına inş. bebişlerin sana tutulur
tabi canım iyi inş. hayırlısıyla tutar bir mutluluğa gülücük açarız

Canimm tabiki cok iyi 5.gune gitmeleri cok onemlii. Birde transfer edilen disindaki butun embriyolari dondurun canim. Gittgnz merkezle bu konuda konusun atlamasinlar.

kuzum 5. gunu beklemezlerse ya hemen transfer yaparlarsa tutunmazmi ki
Canimm 3.gun embriyosu da konulabilir tabiki.. tutunmaz diyemeyiz. Genelde merkezler 5.gune gidebilen embriyolari transfer ediyolar. Senin merkezde oyle yapicaktir. Icini ferah tut. Ama dedigim gibi kalitesi iyi embriyolari dondurmayi unutmasinlar. Sonucta onlarda sizin icin buyuk bi sans olur. Bu transferin tutarsa kardesleri orda bekliyo olurlar.

agzindan bal damliyo kuzum ama nasipse cift embriyo istiyoruz ikiz olsun tek seferde olsun diye

canim mrb oncelikle gecmis olsun sakin ama sakin umutsuzluga kapilma daha dur hangi dr a gittiniz hangi testler yapildi neye dayanarak umutsuzlarmis acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…