Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsunnn, ne denirki . sebepsiz azo olmak çok zor, çok nadir çıkıyor, en azından siz elinizden geleni yaptınız bizler gibi hiçbirşey yapmadan tese olmadiniz.. Bu sonuç yıkmasın sizi, savaş daha yeni başlıyor. Şuan çok yeni insan bütün gücünü kaybetmiş gibi hissediyor ama biraz zaman geçince içimizdeki bebek hasreti yeniden güç veriyor ve savasma arsuzu depresiyor. O gücü sizde bulacaksınız inşallah. Allah yardımcıniz olsun

canim mrb oncelikle gecmis olsun sakin ama sakin umutsuzluga kapilma daha dur hangi dr a gittiniz hangi testler yapildi neye dayanarak umutsuzlarmis acaba
Saol canim antalyadayim ben dr bu tarz yumurta indirme ameliyatlari durumlarinda sperm bulmak zor olabilir dedi en azindan sizinle konusabiliyorum bu sorun bisürü insanda varmis bukadarini beklemiyodum sperm testi ve anlattiklarimizla bunlari soyledi 2 ay sonra tekrar sperm testi yapacak buarada kromozom testi ve y li bi test istedi ona gore hareket edecegini soyledi

Teşekkürler desteğin için arkadaşım , Allah vermek istedikten sonra her türlü verir diye düşünüyorum bende ama artık eşimle hayatımızı bi savaşa girmiş gibi yaşamak istemiyoruz , inancımız sonsuz Allah ne takdir ettiyse ilerdede onu göreceğiz diyoruz

Allah razı olsun arkadaşım desteğin için, Allahtan hep hayırlısını diledik illa olsun diye dua etmedik ailecek sonuç böyle oldu demekki şuan böyle olması gerekiyomuş diyorum, tabiki üzülüyoruz ama yaratmak Allaha mahsus ,bundan sonra eşimin de iğne olup sağlığından olmasından korkarım ,akışına bırakıcaz belli en iyisi bu.

benim eşim azosperm. 2014 aralık ayından itibaren tedavi görüyor. doktoru kaan Aydos, kendisi bi işi ticarete dönüştürmüş bir doktordur, çırpınıyoruz ama bu süreçte sonuç alamıyoruz. benim bu sayfadan haberim var ama aynı sıkıntıdan muzdarip olmama rağmen kendimi dertli görmüyorum. sizin duygularınızı zaman zaman ben de yaşıyorum. örneğin herşeye rağmen 1 tane bile hücre olmaması. yanımda bunun için değerli bir mücadele veren adam en yakın arkadaşlarımın şuanda bebek bekleyip benim duygularımı hiçe sayıp pıtırcık gibi benle olan duyarsız paylaşımları.
bence dertli olunmamalı, hem kendi psikolojiiz bozulur hem de mutlaka adamlara yansır bu. zaten bir sorun var ama bunu da hayatın 1. meselesi yapmamak gerekir.- ben çocuğu çok isteyen bir insanım- dertli olmak hem eşleri, hem evlilikleri hem de hayatı olumsuz etkiler. veren Allah. hayırlısını sağlıklısını versin. hem ben çevremde bundan muzdarip çok insan duydum çok hikaye dinledim. bir tanıdığım aynı sorundan 12 sene çocuğu olmamış ama 12 sene sonra olmuş. başka bir tanıdığım yine öyle hatta doğal yolla olmuş. umutsuz ve de dertli olmadan mücadele etmek gerekiyor. yine de olmadı mı? o da Allahtan vermediğinde de vardır bir hayır!

canım çok güzel anlatmışsın bende böyle düşünüyorum, ara ara bunalım takılıyorum tabi :) hamilelik haberi aldığımda, birileri patavatsız sorular sorduğunda falan ufak çaplı bi depresyon yaşayıp sonra hemen silkeleniyorum. eşime hiç belli etmedim şimdiye kadar üzüldüğümü, hep polyanna gibi davrandım ama içimi Allah bilir. sürekli bu sorunu düşünerek de yaşanmıyo insan hiçbişeyden zevk alamaz hale geliyo. Allah'a havale edip hayırlısını istemek ve beklemek lazım

Iyi aksamlar herkese.Biz 7 aydir bebek istiyoruz ve esim bugun spermiogram yaptirdi.Maalesef azospermi oldugunu ogrendik.Anca kendime gelmeye basliyorum o kadar cok agladim ki..Allah hepimizin yardimcisi olsun.Esimin de psikolojisi mahvoldu.Ona nasil destek olacagimi bilmiyorum..

Canim benim bizde yeni azoluyuz sayilir 2 ay oldu ogreneli. Bende kotu olmustum esimde ilk ogrendigimizde. Ne desem bos sana sen ilk zamanlar aglayacaksin tabi sonra insallah sakinlesip caresine bakacaksiniz. Ben sunu anladimki ne kadar cabuk atlatirsan ilk soku o kadar cabuk adapte oluyosun doktor arayisi falan.. Baksana bize iki ay oldu tedaviye basladik bile. Mumkun oldugunca sakin olmaya calis canim.insallah dualarima senide katicam. Burdaki herkesi katiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun. Kendine iyi bak tamammi.

Bu arada esin testi ilk yaptirdi degilmi. Ikinci spermiogram test istedimi dr ne dedi canim?

Canim bende yeni yeni atlatiyorum, 1 yili gecti ogreneli, yeni baslicaz tedaviye, zaman herseyin ilacidir, azonun bir suru cesidi var, hemen umutsuzluga kapilma canim. Rabbim yardimcimiz olsun, o kelimeyo ilk duydugumda bende sok gecirdim, hic duymamistim, demekki herseyin kismet oldugunu birkez daha anliyor insan..

Evet haklisiniz..Ilk test yapildi.doktor buna gore karar veremeyiz ikinci testi de gorelim dedi.1 ay sonra tekrar gelin dedi.1 ay da.cok uzun bir sure nasil gecicek bilmiyoruz.Birsey degisme ihtimali olur mu sizce ?

Amin cok tesekkur ederim sizin de Allah yardimciniz olsun.Buradan birbirimize destek oldukca inanin daha rahatliyorum,kendime geliyorum..

Evet haklisiniz..Ilk test yapildi.doktor buna gore karar veremeyiz ikinci testi de gorelim dedi.1 ay sonra tekrar gelin dedi.1 ay da.cok uzun bir sure nasil gecicek bilmiyoruz.Birsey degisme ihtimali olur mu sizce ?
Canim acikcasi benim kadin dogum doktorum ilkinde sperm cikmayan ama ikincide sperm tahlili normal olan insanlar gordum demisti. Bazen sperm tahlili verirken disari kacirma falan olabiliyomus yere damliyomus falan. Ins sizinki iyi gelir ikincide ne diyim canim rabbim bu imtihani kolaylikla atlatmayi nasip etsin.

Amin Insallah.Eger olumsuz olursa da hayatin getirdiklerine gogus germekten baska yapacak biseyimiz yok..

Bizi alıştırma için mi dediler benim ki de öyle demişti ... dua bunun tek ilacı dua ... Bu siteye girince rahatlıyor um Yani aynı duyguları yaşayanlar var diye..dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…