Yani o geri çekilme gibi durum olabilir onun için tekrarlatiyorlar. .. biz bikaç gün arayla tekrarladı lar ...nerdesiniz bilmiyorum ama istanbulda Arif bey var o iyi inceleme yapıyor. .Germ var mı. ..diye..Oyle mi bize neden 1 ay dedi ki.Internette de 6 hafta diye okudum.Baska bir hastanede 4-5 gun sonra tekrarlatalim o zaman..
Canim mrblar. Gecmis olsun oncelikle. Rabbim sifasini yollar insallah hepimizin eslerine.. doktorun 1 ay sonra demesinde bi bildigi vardr canim hucreler yenilenmeye basliyo belki dogal cikis olabilir diye.kesin teshis 3 kez spermiogramda sifir cikicak ki kesin azosperm denebilsin canim. Hormonlariniz nasil peki fsh ve testesteron yani ?Oyle mi bize neden 1 ay dedi ki.Internette de 6 hafta diye okudum.Baska bir hastanede 4-5 gun sonra tekrarlatalim o zaman..
Merhaba tesekkur ederim canim amin insallah hepimiz derdimize derman buluruz.Doktor da sizin dediginizi soyledi.Spermlerin olgunlasmasi zaman aliyormus.Hormon degerlerinin hepsi normal.Onlarda bi problem yok.Canim mrblar. Gecmis olsun oncelikle. Rabbim sifasini yollar insallah hepimizin eslerine.. doktorun 1 ay sonra demesinde bi bildigi vardr canim hucreler yenilenmeye basliyo belki dogal cikis olabilir diye.kesin teshis 3 kez spermiogramda sifir cikicak ki kesin azosperm denebilsin canim. Hormonlariniz nasil peki fsh ve testesteron yani ?
Insallah canim aminn. Allah yardimciniz olsun. DUr kiz gec olsun guc olmasin ararlar elbetkizlar hepinize gunaydin hayirli haftasonlari bugun transfer icin arayacaklardi ama hala aramiyolar dun 09:30 da aramislardiheyecandan uyuyamiyorum..Rabbim en kisa zamanda sizede yasatsin bu duygulari Insallah
Insallah canim aminn. Allah yardimciniz olsun. DUr kiz gec olsun guc olmasin ararlar elbetyolu yariladiniz sayilir insallah
Canim oncelikle gecmis olsun ilk diyecegim yolun cok basinda oldugun efer hemen atlatip iyi bi urolog ve sorununuzun teshisi konulursa okadar hizli yol alirsiniz.ben ilk duydugumda gulme krizine girdim deli gibi guldum esim delirdim sanmis sonra ona bakinca kendime geldim onceden cocuk masumlugunda vakan gozleri iki saniyede olgunlasip yaslanmisti.hemen o an karar verdim hicbisey beni yildirmicak kaldiki bu rabbimin bi sinavi eslerimiz istermiydi boyle olsun??o yuzden once dua ve sabirla asil.ben esime en ufak biseye baktirmadim dahada yzulmesin diye herseyi kendim arastirdim bura okadar cok yardimci olduki bana dr merkez dua sabir konusunda anlatamam.bir bucuk yil oldu biz ogreneli testlerin cikmasini bekleme disinda zaman kayvetmedik cok sukur.tek dr la sakin kalma neler yasadik biz dolandircilar yuzunden.allah yardimcimiz olsun.ve ikinci testi bizdede bi ay sonra gel demisti sperm olusumu sanirim o kadar suruyomus.biz tabi bi uc ay sonra vermistik esimi anca ikna edebilmistim.esin aksatmasin kuzum.bol dua tm miOyle mi bize neden 1 ay dedi ki.Internette de 6 hafta diye okudum.Baska bir hastanede 4-5 gun sonra tekrarlatalim o zaman..
Cok tesekkur ederim canim ilgin icin.Bugun biraz daha kendime geldim sanki bol bol arastirma yapiyorum.Esime sonsuz destek vermekten baska benim de yapabilecegik bisey yok.Dediginiz gibi vakit kaybetmeyecez 1 aylik.sure icerisinde tum testler cikacak ve sonrasinda yolumuza bakacagiz.Burada birbirimize destek oldukca yola daha rahat devam edecegimizi dusunuyorum ben de..Siz suan ne durumdasiniz 1 sene oldu demissin.Canim oncelikle gecmis olsun ilk diyecegim yolun cok basinda oldugun efer hemen atlatip iyi bi urolog ve sorununuzun teshisi konulursa okadar hizli yol alirsiniz.ben ilk duydugumda gulme krizine girdim deli gibi guldum esim delirdim sanmis sonra ona bakinca kendime geldim onceden cocuk masumlugunda vakan gozleri iki saniyede olgunlasip yaslanmisti.hemen o an karar verdim hicbisey beni yildirmicak kaldiki bu rabbimin bi sinavi eslerimiz istermiydi boyle olsun??o yuzden once dua ve sabirla asil.ben esime en ufak biseye baktirmadim dahada yzulmesin diye herseyi kendim arastirdim bura okadar cok yardimci olduki bana dr merkez dua sabir konusunda anlatamam.bir bucuk yil oldu biz ogreneli testlerin cikmasini bekleme disinda zaman kayvetmedik cok sukur.tek dr la sakin kalma neler yasadik biz dolandircilar yuzunden.allah yardimcimiz olsun.ve ikinci testi bizdede bi ay sonra gel demisti sperm olusumu sanirim o kadar suruyomus.biz tabi bi uc ay sonra vermistik esimi anca ikna edebilmistim.esin aksatmasin kuzum.bol dua tm mi
Canim biz de ogrendigimizde şok olduk dunya durmus gibiydi.Cok tesekkur ederim canim ilgin icin.Bugun biraz daha kendime geldim sanki bol bol arastirma yapiyorum.Esime sonsuz destek vermekten baska benim de yapabilecegik bisey yok.Dediginiz gibi vakit kaybetmeyecez 1 aylik.sure icerisinde tum testler cikacak ve sonrasinda yolumuza bakacagiz.Burada birbirimize destek oldukca yola daha rahat devam edecegimizi dusunuyorum ben de..Siz suan ne durumdasiniz 1 sene oldu demissin.
Canim once teshis konulsun bizim genetik sorunumuz var ve sperm kanallarimiz dogustan yok.tesede hamd olsun sperm bulundu ki yuzde otuz sans verildigi halde.18 tane dollenen embriyodan geriye sadece iki tanesi bize kaldi inlarda suan biraz sorunluda olsa bizimle cok sukur.sakin umudunu kaybetme rabbim yeterki ol desin.geride ne dondurulmus soerm bede embriyomuz var ama sperm cikti kelilerini duymak bile rabbimin mucizesi.allah okadar buyukki ve cok sukur demekki sevdigi kullarindaniz bize sikinti verip afini anmamizi istiyor.ya unuttugu kullarindan olsaydik??o yuzden kuzum bizim ilk ilacimiz dua.rabbim inaniyorumki derdi verirken dermanininda vaktini tayin etti.guzel allahimin hazinesinde coookk var minik neleklerden rabbim ins tez zamanda hepimizede nasip etsin insCok tesekkur ederim canim ilgin icin.Bugun biraz daha kendime geldim sanki bol bol arastirma yapiyorum.Esime sonsuz destek vermekten baska benim de yapabilecegik bisey yok.Dediginiz gibi vakit kaybetmeyecez 1 aylik.sure icerisinde tum testler cikacak ve sonrasinda yolumuza bakacagiz.Burada birbirimize destek oldukca yola daha rahat devam edecegimizi dusunuyorum ben de..Siz suan ne durumdasiniz 1 sene oldu demissin.
Canim once teshis konulsun bizim genetik sorunumuz var ve sperm kanallarimiz dogustan yok.tesede hamd olsun sperm bulundu ki yuzde otuz sans verildigi halde.18 tane dollenen embriyodan geriye sadece iki tanesi bize kaldi inlarda suan biraz sorunluda olsa bizimle cok sukur.sakin umudunu kaybetme rabbim yeterki ol desin.geride ne dondurulmus soerm bede embriyomuz var ama sperm cikti kelilerini duymak bile rabbimin mucizesi.allah okadar buyukki ve cok sukur demekki sevdigi kullarindaniz bize sikinti verip afini anmamizi istiyor.ya unuttugu kullarindan olsaydik??o yuzden kuzum bizim ilk ilacimiz dua.rabbim inaniyorumki derdi verirken dermanininda vaktini tayin etti.guzel allahimin hazinesinde coookk var minik neleklerden rabbim ins tez zamanda hepimizede nasip etsin ins
Amin insallah..Ne guzel soylemissin herseyi.Peki bizimle dedigim embriyolar ne durumda suan gidisati tam anlayamadim.Canim once teshis konulsun bizim genetik sorunumuz var ve sperm kanallarimiz dogustan yok.tesede hamd olsun sperm bulundu ki yuzde otuz sans verildigi halde.18 tane dollenen embriyodan geriye sadece iki tanesi bize kaldi inlarda suan biraz sorunluda olsa bizimle cok sukur.sakin umudunu kaybetme rabbim yeterki ol desin.geride ne dondurulmus soerm bede embriyomuz var ama sperm cikti kelilerini duymak bile rabbimin mucizesi.allah okadar buyukki ve cok sukur demekki sevdigi kullarindaniz bize sikinti verip afini anmamizi istiyor.ya unuttugu kullarindan olsaydik??o yuzden kuzum bizim ilk ilacimiz dua.rabbim inaniyorumki derdi verirken dermanininda vaktini tayin etti.guzel allahimin hazinesinde coookk var minik neleklerden rabbim ins tez zamanda hepimizede nasip etsin ins
Novaart tup bebek merkezinde mehmet erdem canimcanım doktorunun kim
Suan rabbim sonuna kadar guzel getirirse gebeyim hamd olsun ama riskliyiz bebislerden biri kucuk ve kalbi durabilirmus.bekliyoruz dua ediyoruz rabbim buyukAmin insallah..Ne guzel soylemissin herseyi.Peki bizimle dedigim embriyolar ne durumda suan gidisati tam anlayamadim.
Nerde yapcak teseyı hrs demiSlm kizlar bu aralar pek giremiyorum kaan hocadan haber geldi nasip olursa 13 agustosta ameliyat olcak esim bana dua edin kizlar ben hazirlanmadim sperm cikarsa dondurulcak rabbim yardimcimiz olsunnn
bu doktoru ilk defa duydum canım hangi şehir? prof mu? bide micro teşekkür dahil tüp bebek ne kadara mal oldu canım? sigortanız varmı etkisi oldu mu? çok soru sordum canım kusura bakma şimdiden teşekkürler cevaplarin ıçin.Novaart tup bebek merkezinde mehmet erdem canim
Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum kaan hocadan haber geldi nasip olursa 13 agustosta ameliyat olcak esim bana dua edin kizlar ben hazirlanmadim sperm cikarsa dondurulcak rabbim yardimcimiz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?