Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oyle mi bize neden 1 ay dedi ki.Internette de 6 hafta diye okudum.Baska bir hastanede 4-5 gun sonra tekrarlatalim o zaman..
Yani o geri çekilme gibi durum olabilir onun için tekrarlatiyorlar. .. biz bikaç gün arayla tekrarladı lar ...nerdesiniz bilmiyorum ama istanbulda Arif bey var o iyi inceleme yapıyor. .Germ var mı. ..diye..

Oyle mi bize neden 1 ay dedi ki.Internette de 6 hafta diye okudum.Baska bir hastanede 4-5 gun sonra tekrarlatalim o zaman..
Canim mrblar. Gecmis olsun oncelikle. Rabbim sifasini yollar insallah hepimizin eslerine.. doktorun 1 ay sonra demesinde bi bildigi vardr canim hucreler yenilenmeye basliyo belki dogal cikis olabilir diye.kesin teshis 3 kez spermiogramda sifir cikicak ki kesin azosperm denebilsin canim. Hormonlariniz nasil peki fsh ve testesteron yani ?

Merhaba tesekkur ederim canim amin insallah hepimiz derdimize derman buluruz.Doktor da sizin dediginizi soyledi.Spermlerin olgunlasmasi zaman aliyormus.Hormon degerlerinin hepsi normal.Onlarda bi problem yok.

kizlar hepinize gunaydin hayirli haftasonlari bugun transfer icin arayacaklardi ama hala aramiyolar dun 09:30 da aramislardi heyecandan uyuyamiyorum..Rabbim en kisa zamanda sizede yasatsin bu duygulari Insallah
Insallah canim aminn. Allah yardimciniz olsun. DUr kiz gec olsun guc olmasin ararlar elbet yolu yariladiniz sayilir insallah

Canim oncelikle gecmis olsun ilk diyecegim yolun cok basinda oldugun efer hemen atlatip iyi bi urolog ve sorununuzun teshisi konulursa okadar hizli yol alirsiniz.ben ilk duydugumda gulme krizine girdim deli gibi guldum esim delirdim sanmis sonra ona bakinca kendime geldim onceden cocuk masumlugunda vakan gozleri iki saniyede olgunlasip yaslanmisti.hemen o an karar verdim hicbisey beni yildirmicak kaldiki bu rabbimin bi sinavi eslerimiz istermiydi boyle olsun??o yuzden once dua ve sabirla asil.ben esime en ufak biseye baktirmadim dahada yzulmesin diye herseyi kendim arastirdim bura okadar cok yardimci olduki bana dr merkez dua sabir konusunda anlatamam.bir bucuk yil oldu biz ogreneli testlerin cikmasini bekleme disinda zaman kayvetmedik cok sukur.tek dr la sakin kalma neler yasadik biz dolandircilar yuzunden.allah yardimcimiz olsun.ve ikinci testi bizdede bi ay sonra gel demisti sperm olusumu sanirim o kadar suruyomus.biz tabi bi uc ay sonra vermistik esimi anca ikna edebilmistim.esin aksatmasin kuzum.bol dua tm mi

Cok tesekkur ederim canim ilgin icin.Bugun biraz daha kendime geldim sanki bol bol arastirma yapiyorum.Esime sonsuz destek vermekten baska benim de yapabilecegik bisey yok.Dediginiz gibi vakit kaybetmeyecez 1 aylik.sure icerisinde tum testler cikacak ve sonrasinda yolumuza bakacagiz.Burada birbirimize destek oldukca yola daha rahat devam edecegimizi dusunuyorum ben de..Siz suan ne durumdasiniz 1 sene oldu demissin.

Canim biz de ogrendigimizde şok olduk dunya durmus gibiydi. Mon ame ninde dedigi gibi esimin gozunde 2 isik varsa biri kaybolmustu sanki ama kalan diger isik bana olan aski :) ve bende bu topige girince hamile kalanlari gorunce Allah dert veriyosa dermaninin hazir oldugunu gordum.. Allah kimseyi caresiz birakmasin. Oyuzden azosperm konusunda tecrubeli bir doktorla gorusmenizi tavsiye ederim. Suanda kafanda sorular olabilir ve bu sorularla tercih konusunda yanilabilirsin. Biz de oyle oldu yani o şok haliyle yanlis tercihler yapiyosun. Ama var her seyde bi hayir hepsi tecrube..Allaha siginiyorumm sadece cunku bizim dermanimiz onda ol derse olacak. Diyorumki Allahim ben senden istiyorum sana yalvariyorum dualarimda hep bi evlat var ama sen istemezsen olmazki sen istersen olacak diyorum.. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.

Canim once teshis konulsun bizim genetik sorunumuz var ve sperm kanallarimiz dogustan yok.tesede hamd olsun sperm bulundu ki yuzde otuz sans verildigi halde.18 tane dollenen embriyodan geriye sadece iki tanesi bize kaldi inlarda suan biraz sorunluda olsa bizimle cok sukur.sakin umudunu kaybetme rabbim yeterki ol desin.geride ne dondurulmus soerm bede embriyomuz var ama sperm cikti kelilerini duymak bile rabbimin mucizesi.allah okadar buyukki ve cok sukur demekki sevdigi kullarindaniz bize sikinti verip afini anmamizi istiyor.ya unuttugu kullarindan olsaydik??o yuzden kuzum bizim ilk ilacimiz dua.rabbim inaniyorumki derdi verirken dermanininda vaktini tayin etti.guzel allahimin hazinesinde coookk var minik neleklerden rabbim ins tez zamanda hepimizede nasip etsin ins

canım doktorunun kim

Amin insallah..Ne guzel soylemissin herseyi.Peki bizimle dedigim embriyolar ne durumda suan gidisati tam anlayamadim.

arkadaslar daha öncede yazmıştım eşim azospermi tüp bebek merkezinde ögrendik genetik test sonuclarını bekliyoruz dr 2 ay sonra tekrer test yapalım sonra tese dedi bu arada sizce üroloğa gitmelimiyiz

Novaart tup bebek merkezinde mehmet erdem canim
bu doktoru ilk defa duydum canım hangi şehir? prof mu? bide micro teşekkür dahil tüp bebek ne kadara mal oldu canım? sigortanız varmı etkisi oldu mu? çok soru sordum canım kusura bakma şimdiden teşekkürler cevaplarin ıçin.
bebeklerin inşallah sağlıklı sihatli kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…