Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum kaan hocadan haber geldi nasip olursa 13 agustosta ameliyat olcak esim bana dua edin kizlar ben hazirlanmadim sperm cikarsa dondurulcak rabbim yardimcimiz olsunnn
canım bence mutlaka hazırlanmalısın.zor bi süreç değil zaten.bizim mikrotesede 5 tane bulundu donduruldu çözülünce bulunamadı.ben hazırlanmadığıma pişman oldum.diyelim ki üç tane sperm bulundu eminim çözülünce bulamayacaklar.aklında bulunsun.

Ankarada canim bu merkez dr umda prof kadin dogumcu bayada unlu iyi bi dr.tese tup bebek ilaclarla beraber 11 bin civari falan tuttu.bizim sigortamiz var ama merkezin ssk ile anlasmasi olmadigi icin ilaclari falan ucretli aldik ama anlastiklari eczane vardi ordan aldik 700-800 lira indirimli aldik canim.rabbim herkese nasip etsin ins.

anladım canım bilgiler ıçin çok teşekkürler. peki bişey daha sormak istiyorum ankaradan neden kaan hocayi tercih etmediniz

anladım canım bilgiler ıçin çok teşekkürler. peki bişey daha sormak istiyorum ankaradan neden kaan hocayi tercih etmediniz
Uzun ugraslar sonucunda onunla basladik canim tatlillerimizi istedi muayene olduk sonra bize merkez onerdi tesenizi burda yapalim diye.arastirdik memnun olan coook az bu merkezdende.tekrar mail attik bize baska merkez onerin diye bidahada cvp falan atmadi bizde yolumuza baktik

Arkadaslar merhaba izin zamandır foruma girmiyorum biraz toparlanmam gerekiyordu micromuz başarısız geçti maalesef doktorum hiç umudumuz olmadığını ve artık denemenin bir anlamı olmadığını söyledi fakat microtese yapan ürolog sperm bulunmamasına rağmen durumun iyi olduğunu ilaç tedavisi ile %20-30 arası şansımız olabileceğini söyledi kafam o kadar karışık o kadar zor bir süreçteydim ki aynı gün iki doktor iki farklı yorum ne yapacağımızı hala bilmiyoruz açıkcası allah hepimiz için hayırlısını versin ...

En son yaptığımız spermiogram testi diğerlerinden farklı, morfoloji değerlendirmesi filan var, ben tam çözemedim ama galiba iç açıcı değil
Normal %0
Hafif amorf 19
Şiddetli amorf 14
Priform 21
Ne demek oluyo kızlar, siz anladınız mı, daha dr göstermedik, merak ediyorum.

Canim sizde sperm varmiydi. Anladigim kadariya normal sperm yok hepsinin yapisal bozuklugu var.

Hrs ye pek iyi yorumlar yok buyuk bi ihtımal bizide orda yapacak
Canim mecburen orada olcak hastane degistirdikmi kaan aydos ameliyata girmiyor baska urolog giriyor bizde kaan hocayi istiyoruz hayirlisi artik nasipde varsa olcak hersey bahane

canım siz hiç iğne tedavisi oldunuz mu teseden önce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…