Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizim ilk tese de kaan hoca ayni şeyi söylemişti yuvarlak hücre çıkmıştı sonra tedaviye başladı ama fsh hiç düşmedi ve yüzde beş şans verdi ikinci için allah büyüktür inşallah kuyruklari da cikar

kizlar bu sabah yaptigim idrar testi ya ilaclar bu kadar yukseltmis olabilir mi tekrar kan testi icin pazartesiyi bekliycem dr un dedigi 13. gun

Eklentiler

• 20150815_095736.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 99
Anladım inş. Sonumuz ha
Tedaviden önce olduk yuvarlak hücre çıktı sonra tedavi ikinci tese için yüzde beş dedi
anladım inş. Sonumuz hayırlı olur
Kızlar fish testinde sizde ön hücreler gözüküyormuydu.

estrofem ve crinone jel canim 35 e kadar yukseltir mi beta hcg yi
Canım Hayır ikiside beta hcg salgilamaz. Estrofem rahim duvari kalinlassin bebek tutunsun diye crinone jel de bebek düsmesin diye yani. Acaba pregnyl igne kullandim ben 10 gun onun idrarda pozitif cikarttigini söylemisti ama kan testinde asla etkilemez kisacasi 35 ciktiysa hic korkma ve dikkat et. Hamilesin yani :)

arkadaşlar merhaba , celalettin hocada tedavide olan var mı acaba ,hocanın tedavi yaklaşımı nasıll?
Biz görüyoruz cnm 8 ayı geçtik bir ilerleme kat edemedik. Bu aydan sonra bırakmayı düşünüyoruz. Tedaviye yaklaşımı iğne ve bitkisel haplar otlar vs veriyor. uzun süre tedavi uyguluyor genelde. Tabiki senin tercihin rabbim yardımcınız olsun daima

OTE="eslem9284, post: 42185363, member: 650777"]Biz görüyoruz cnm 8 ayı geçtik bir ilerleme kat edemedik. Bu aydan sonra bırakmayı düşünüyoruz. Tedaviye yaklaşımı iğne ve bitkisel haplar otlar vs veriyor. uzun süre tedavi uyguluyor genelde. Tabiki senin tercihin rabbim yardımcınız olsun daima[/QUOTE]
Tesekkur ederim cevabbiniz icin sizde fsh yuksek mi, , genetik probleminiz var mi

Tesekkur ederim cevabbiniz icin sizde fsh yuksek mi, , genetik probleminiz var mi[/QUOTE]
Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?

sagol canim insallah kucagimiza almakta nasip olur dualarim sizlerle isteyen herkese nasip olsun insallah..
İnş. Cnm allah razı olsun dikkat et kendine en güzel günlerini olumsuz düşüncelerle gölgeleme şuan tek düşüncen bebişin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…