tamam bitanem insallah kalp atislarini da duyarsam icim rahatlayacak sanirim saglikla gelsin ya da gelsinler de gerisi onemli degilİnş. Cnm allah razı olsun dikkat et kendine en güzel günlerini olumsuz düşüncelerle gölgeleme şuan tek düşüncen bebişin olsun
Hayirli olsun , rabbim kucaginiza almayi nasip etsinkizlar gunaydin bugun ki testim
Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?[/QUOTE]esl post: 42185922 .!.:Tesekkur ederim cevabbiniz icin sizde fsh yuksek mi, , genetik probleminiz var mi
Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?[/QUOTE]Tesekkur ederim cevabbiniz icin sizde fsh yuksek mi, , genetik probleminiz var mi
sagol cnm amin insallahHayirli olsun , rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
İnş. Dualarım burdaki bütün arkadaşlarımla senin şuan tek düşüncen ne yesem ne yapsamda bebegime faydalı olabilsem olmalı. Erken ama olsuntamam bitanem insallah kalp atislarini da duyarsam icim rahatlayacak sanirim saglikla gelsin ya da gelsinler de gerisi onemli degil
Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?
Aman geç olsunda guc olmasın sonu bebişli olsun da ben seni tanımıyorum ha bu arada siz kimde tedavidesinizTedaviler yavaş ilerleyince herkesin morali bozuluyar galiba:/
Amin inşaAllah. .. biz celalettin peruda tedavideyiz. .aynı zamanda bitki tedavisi kulaniyoruz. .siz kimsesiz? ?Aman geç olsunda guc olmasın sonu bebişli olsun da ben seni tanımıyorum ha bu arada siz kimde tedavidesiniz
Kaan hocadayız biz bu topikde normal bi sohbetde yapa biliriz ama kimse yazmıyo gerçi önceden iyiydi hemde tedavi hem normal konu konuşa biliyoduk bi kaç kişi bu topik amacından çıkmış normal sohbete donmuş dedi tama başka topıklerde sohbet edilcek ama ben oraya yazamıyorum içimden gelmiyo psikolojik man heralde aynı derdi yaşayanla konuşmak muhabbet etmek benim için çok anlamlı ve guzel oluyo işte bole yaAmin inşaAllah. .. biz celalettin peruda tedavideyiz. .aynı zamanda bitki tedavisi kulaniyoruz. .siz kimsesiz? ?
YANİ bencede zaten konusu sohbet. .sizin kaç ay oldu?bizim 2 yıla yaklaşıyor .. hiç tese olmadık siz oldunuz mu?? Bencede ... konusuldukca insan ferahlıyor. .tüp bebek düşünüyor musunuz?Kaan hocadayız biz bu topikde normal bi sohbetde yapa biliriz ama kimse yazmıyo gerçi önceden iyiydi hemde tedavi hem normal konu konuşa biliyoduk bi kaç kişi bu topik amacından çıkmış normal sohbete donmuş dedi tama başka topıklerde sohbet edilcek ama ben oraya yazamıyorum içimden gelmiyo psikolojik man heralde aynı derdi yaşayanla konuşmak muhabbet etmek benim için çok anlamlı ve guzel oluyo işte bole ya
Azo olduğumuzu oğreneli 8 ay oldu tedaviye başlayalıda uc ay hic tese olmadık Kaan hocada tesede bulursa dondurup tup bebeğe ole geciliyo şu an tup falab hic duşunmuyom tek odaklandığım nokta sperm buluncakmıYANİ bencede zaten konusu sohbet. .sizin kaç ay oldu?bizim 2 yıla yaklaşıyor .. hiç tese olmadık siz oldunuz mu?? Bencede ... konusuldukca insan ferahlıyor. .tüp bebek düşünüyor musunuz?
Sizinde baya olmuş hormonlar mi yüksek ondan mı bu kadar zamandr tedavidesinizYANİ bencede zaten konusu sohbet. .sizin kaç ay oldu?bizim 2 yıla yaklaşıyor .. hiç tese olmadık siz oldunuz mu?? Bencede ... konusuldukca insan ferahlıyor. .tüp bebek düşünüyor musunuz?
Siz ne zaman tese olcanızYaa çok takma.. Hayat da geçiyor ...
Kaan hoca ne zaman derse eylül de fish testi yaptrcaz ona göre bişiler solerheraldeHiç bilemiyorum. ..siz belirlediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?