Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş. Cnm allah razı olsun dikkat et kendine en güzel günlerini olumsuz düşüncelerle gölgeleme şuan tek düşüncen bebişin olsun
tamam bitanem insallah kalp atislarini da duyarsam icim rahatlayacak sanirim saglikla gelsin ya da gelsinler de gerisi onemli degil

esl post: 42185922 .!.:
Tesekkur ederim cevabbiniz icin sizde fsh yuksek mi, , genetik probleminiz var mi
Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?[/QUOTE]
Tesekkur ederim cevabbiniz icin sizde fsh yuksek mi, , genetik probleminiz var mi
Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?[/QUOTE]
Bizde de genetik problem yok cok sukur fsh 22 ama azo iste , hangi doktora gitsek bilmiyorum kafam karisik

Fsh tedaviye başlamadan önce 26ydı şuan iğnelerşe 0 lara düştü. Genetik problem yok sizin durum nedir?

Bizde de genetik problem yok cok sukur fsh 22 ama azo iste , hangi doktora gitsek bilmiyorum kafam karisik[/QUOTE]
Kaan hoca müfit günel murat başar. Bunlar şuan genelde tercih edilenler.

Amin inşaAllah. .. biz celalettin peruda tedavideyiz. .aynı zamanda bitki tedavisi kulaniyoruz. .siz kimsesiz? ?
Kaan hocadayız biz bu topikde normal bi sohbetde yapa biliriz ama kimse yazmıyo gerçi önceden iyiydi hemde tedavi hem normal konu konuşa biliyoduk bi kaç kişi bu topik amacından çıkmış normal sohbete donmuş dedi tama başka topıklerde sohbet edilcek ama ben oraya yazamıyorum içimden gelmiyo psikolojik man heralde aynı derdi yaşayanla konuşmak muhabbet etmek benim için çok anlamlı ve guzel oluyo işte bole ya

YANİ bencede zaten konusu sohbet. .sizin kaç ay oldu?bizim 2 yıla yaklaşıyor .. hiç tese olmadık siz oldunuz mu?? Bencede ... konusuldukca insan ferahlıyor. .tüp bebek düşünüyor musunuz?

YANİ bencede zaten konusu sohbet. .sizin kaç ay oldu?bizim 2 yıla yaklaşıyor .. hiç tese olmadık siz oldunuz mu?? Bencede ... konusuldukca insan ferahlıyor. .tüp bebek düşünüyor musunuz?
Azo olduğumuzu oğreneli 8 ay oldu tedaviye başlayalıda uc ay hic tese olmadık Kaan hocada tesede bulursa dondurup tup bebeğe ole geciliyo şu an tup falab hic duşunmuyom tek odaklandığım nokta sperm buluncakmı

Sizinde baya olmuş hormonlar mi yüksek ondan mı bu kadar zamandr tedavidesiniz

Cevreyle iletişim yok gerçi iletişim olsa ne cocuk muhabbeti knuşuluyo yarama tuz basar gibi en iyisi evden dışarı çıkmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…