Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba.. Bizde Kaan Hocanın hastalarıyız - senedir tedavi sürecindeyiz siz hangi aşamadasınız acaba.. Biz tese kısmını geçtik bişey çıkmadı teseden sonra alınan parça ile lim15 test yaptı testin sonucuna göre bi iğne verdi.. Nebido 250 mg ampul. bu ilaç nasıl bşeyse 2 ay etkili + betakaroten her gün içecek yeni başladık.

Biz daha tedavi aşamasındayız tese olmadık bildiğim kadarıyla beta creton kok hucre uyarmak icinmiş artı ben bişi sorayım siz hic tese olmadan mı gtmiştınız Kaan hocaya

Wv
Arkadaşım biz ona gittik dünya para bitkisel ilaç verdi işe yaramasını bırak eşim mide probleminden hastaneye kaldırdık.. Benden öneri.
Wvet biz de ara verdik o bitkilere şimdi beyim çay çörek otu yağı falan içiyor bitkiswller çok ağır. . Siz de ilerleme oluyor mu

Bildiğim kadarayla özel hastaneler koyuyormuş çift embrıyo

Yasim 22 ztn özelde yapicaz biz yasdan dolayi tereddütlüyümm yapmiyolar diye biliyorum genclere bakalm nasip ben sansimi deniycem tek embryo koyupda riske atmak istemiyorum önlemimi almak istiyorum

Yasim 22 ztn özelde yapicaz biz yasdan dolayi tereddütlüyümm yapmiyolar diye biliyorum genclere bakalm nasip ben sansimi deniycem tek embryo koyupda riske atmak istemiyorum önlemimi almak istiyorum
Hmm verecek olan rabbim o olderse tek koysan bile olur

Umudunu kırmak istemezdim ama özelde de yaptirsan tüp bebegin 3. Denemede 2 tane transfer ediliyo. Ilk 2 denemede 1 tane transfer ediliyor. Birde tüp bebek yapmak için bayan yasini 23 olmasini sart kosuyorlar. Benim basima geldi. Benim esimde sperm bulunmasina rağmen 1 yil bekledim bende senin gibi 22 yasimdaydim.

Evet biliorum özelde olmuyo normalde ama coft embryo koyduran arkadaslar biliorum yaslari genc olmasina ragmen
Türkiyeye göre 23 yasindaym zaten ben yurtdisina göre söyledm 22 diye

Aynen benimki sadece tedbir
Evet daha cok gencim bu yasta azoyla karsilasdik esimde genc 23 yasnda doktor ztn genc oldugumuz icin sansli oldugumuzu söylüyo tabi bilemem rabbimin bilecegi is hayirlisi ya sizin ki yas kac
Eşim 23 ben 22,5 Kaan mi şanslısınız dedi bizedemedi goruyon mu

Evet biliorum özelde olmuyo normalde ama coft embryo koyduran arkadaslar biliorum yaslari genc olmasina ragmen
Türkiyeye göre 23 yasindaym zaten ben yurtdisina göre söyledm 22 diye
Kız o nasıl yurt dışında yaşlar farklımı oluyormuş yeni duydum ha

Eşim 23 ben 22,5 Kaan mi şanslısınız dedi bizedemedi goruyon mu

Ay banaa kücük diyene bak sen :) evet ilk tesemizde öyle demisdi kuyruksuz spermler bulundu sanslisin ddaha cok gencsiniz dedi bakaalmm
Ya bende anlamiyorum o yaa mevzusunu inan 93 dogumluyum diyorum herles 23 sün diyolar orda sanirim dogduhubdan itibaren sayiliyor o konuda benm de kafam karisik o konuda ben 22yim ama :))

93 sen 22oluyosun ben genelde bakıyorum Kaan hoca hiç tese olmadan gdenleri önce tese yapıp sonra ona göre tedavi uyguluyor bizi teseden önce tedavi yapıyor bakalım ne olcak gerçi mart ayında tese olmuştukda biz tese olmak istemediğimizi tedaviden sonra tese olcamız soyledik tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…