Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen doğma büyüme yurt dışındamısın yoksa evlenip olemi gtdin

En iyisni yapmissiniz biz acemiydik o ara 2 hafta ilac kullanindan sonra tesenin suanda tek cözüm oldugunu söyledi bize bizde hicbisey bilmeden kabul ettik ama olsun lim15 testi falan yapdik allaha sükür sonuclarda iyi cikdi ona görede tedavideyiz suanda bakalmm 9.ayda nolcak

İlk tesede hormnlarınız nasıldı

Testosteron normaldi ama fsh 30.5 di
Hmm bak şimdi Kaan hocanın hakkını yemeyim bize teseden önce haftada bir iğne demişti bir ay sonra tese yapcaktı fsh 45di biz teseden vaz gecinde emodeks hapda ekledi iğneyle beraber eylülde uc ay olcak fish testi yaptrcaz sperm cıkışınızı değerlendirelim demiş sankim sperm cıkcakda belki çıkar ama biyanım çıkar bır yanın yok çıkmaz diyo

Haploid hücre cikarsa fish testinde tesede bulma sansi artiyormus ona bakiyo fish testindee insallah cikarsizde bizde haploid cikmamisdi

Haploid hücre cikarsa fish testinde tesede bulma sansi artiyormus ona bakiyo fish testindee insallah cikarsizde bizde haploid cikmamisdi
Bakalım ne olcak e siz de fish testi yaptrcaktınız tekrara hatda aynı güne denk gelcek bizimle galıba

Merhaba kızlar,

Benim eşimin 2008'de Azospermi ( Johson score 3 ) olduğunu öğrendik ve Alman Hastanesinde Emre Bakırcıoğlu tarafından micro TESE için bıçak altına yattı. Yapılan TESE ameliyatlarında olgun sperm hücresi (spermatozoa) bulunamamış ve Emre bey bize daha ilaçlar ile bir method olmadığını ve beklemek zorunda olduğumuzu söyledi. Biz kasım 2012'de Kaan Aydos ile görüştük ve ilaç tedavisine başladık. Kaan bey farklı ilaçlar ile haploid'u %20 çıkardı ve mayıs 2013'de 2. kez micro TESE için bıçak altına yattı ve yapılan TESE ameliyatlarında 1 tane olgun sperm bulundu ama immotil'di. İlaç tedavisine tekrar devam edildi ama eşimin karaciğer değerleri yükseldiği için ilaçları bir süre kulanmadı. Kaan bey kan tahlil sonuçları iyi olmadığı halde temmuz 2015'de tekrar TESE yapmak istedi ama biz eşimizle bunu yaptırmama kararı aldık. Bu forumda okuduklarım üzerine Celalettin Peru ile görüşmeye gittik ve burda TESE'nin erken yapılmasının ne kadar yanlış olduğunu öğrendik. Şu an Celalettin Peru'nun verdiği ilaçlara başladı eşim ( 5 gün oldu ).

Burdan tavsiyem erken TESE yaptırmayın çünkü şansınız azalıyor.

Hahha valla sanmiyorumm karanfil takan olicaniii :)) yok kiz saka maka böyle ben zaten garip garip bakarm herkese hemencicil anlarsn ben oldugzmu:)
Niye garıp bakıyon solediğin iyi oldu garıp bakan biri olursa bana hemen anlarım sen olduğunu derim bu kesin btusss

Niye garıp bakıyon solediğin iyi oldu garıp bakan biri olursa bana hemen anlarım sen olduğunu derim bu kesin btusss

Ilk defa gidicem ya biraz garipsicem tabi orlarii böyle bakicam acaba hangisi kadinlar kulubunden diye sen anla hemen benim olduumu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…