Sen doğma büyüme yurt dışındamısın yoksa evlenip olemi gtdinAy banaa kücük diyene bak sen :) evet ilk tesemizde öyle demisdi kuyruksuz spermler bulundu sanslisin ddaha cok gencsiniz dedi bakaalmm
Ya bende anlamiyorum o yaa mevzusunu inan 93 dogumluyum diyorum herles 23 sün diyolar orda sanirim dogduhubdan itibaren sayiliyor o konuda benm de kafam karisik o konuda ben 22yim ama :))
93 sen 22oluyosun ben genelde bakıyorum Kaan hoca hiç tese olmadan gdenleri önce tese yapıp sonra ona göre tedavi uyguluyor bizi teseden önce tedavi yapıyor bakalım ne olcak gerçi mart ayında tese olmuştukda biz tese olmak istemediğimizi tedaviden sonra tese olcamız soyledik tamam dedi
İlk tesede hormnlarınız nasıldıEn iyisni yapmissiniz biz acemiydik o ara 2 hafta ilac kullanindan sonra tesenin suanda tek cözüm oldugunu söyledi bize bizde hicbisey bilmeden kabul ettik ama olsun lim15 testi falan yapdik allaha sükür sonuclarda iyi cikdi ona görede tedavideyiz suanda bakalmm 9.ayda nolcak
HmmBen dogma büyüme yurtdisi canim
Hmm bak şimdi Kaan hocanın hakkını yemeyim bize teseden önce haftada bir iğne demişti bir ay sonra tese yapcaktı fsh 45di biz teseden vaz gecinde emodeks hapda ekledi iğneyle beraber eylülde uc ay olcak fish testi yaptrcaz sperm cıkışınızı değerlendirelim demiş sankim sperm cıkcakda belki çıkar ama biyanım çıkar bır yanın yok çıkmaz diyoTestosteron normaldi ama fsh 30.5 di
Hmm bak şimdi Kaan hocanın hakkını yemeyim bize teseden önce haftada bir iğne demişti bir ay sonra tese yapcaktı fsh 45di biz teseden vaz gecinde emodeks hapda ekledi iğneyle beraber eylülde uc ay olcak fish testi yaptrcaz sperm cıkışınızı değerlendirelim demiş sankim sperm cıkcakda belki çıkar ama biyanım çıkar bır yanın yok çıkmaz diyo
Bakalım ne olcak e siz de fish testi yaptrcaktınız tekrara hatda aynı güne denk gelcek bizimle galıbaHaploid hücre cikarsa fish testinde tesede bulma sansi artiyormus ona bakiyo fish testindee insallah cikarsizde bizde haploid cikmamisdi
Yakama kadınlar kulubu uyesi yazısı yapıştırayımHadi bakalmm karsilasirz belki tabi tanirsak birbirimizi :)
Tamam olur senden başka inşallah kimse karanfil takmamiş olurBende karanfil takayim :)
Tamam olur senden başka inşallah kimse karanfil takmamiş olur
Niye garıp bakıyon solediğin iyi oldu garıp bakan biri olursa bana hemen anlarım sen olduğunu derim bu kesin btusssHahha valla sanmiyorumm karanfil takan olicaniii :)) yok kiz saka maka böyle ben zaten garip garip bakarm herkese hemencicil anlarsn ben oldugzmu:)
Niye garıp bakıyon solediğin iyi oldu garıp bakan biri olursa bana hemen anlarım sen olduğunu derim bu kesin btusss
Aman sen anlamaya çalışma benim kim olduğumu ben anlayımIlk defa gidicem ya biraz garipsicem tabi orlarii böyle bakicam acaba hangisi kadinlar kulubunden diye sen anla hemen benim olduumu :))
Sessiz sakin kendi halinde birini gorursen benim oHahhaha nasil anliym kiz nasil birisin anlatda anliym :) bak ben kendimden bhsettm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?