Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bu bugunku idrar testim kan sonucum da 275.33 cikti cok sukur

Caniimm tebriik edermm insalalh kucagina almakda nasip olur rabbim hepimize nasip etsin insallaah
Bu aradaa cift embryomu transfer ettin hangi hastanede yapdirdin yasin kac ? Kusura bakma cok sordm hakkini helal et

Caniimm tebriik edermm insalalh kucagina almakda nasip olur rabbim hepimize nasip etsin insallaah
Bu aradaa cift embryomu transfer ettin hangi hastanede yapdirdin yasin kac ? Kusura bakma cok sordm hakkini helal et
canim Allah razi olsun insallah hepimize nasip olsun kucagimiza almak..evet cnm cift embriyo ama daha belli degil ikisinin de tutundugu..novaart tup bebek merkezinde yaptirdim 26 yasindayim..neyi merak edersen sor canim cvplarim

canim Allah razi olsun insallah hepimize nasip olsun kucagimiza almak..evet cnm cift embriyo ama daha belli degil ikisinin de tutundugu..novaart tup bebek merkezinde yaptirdim 26 yasindayim..neyi merak edersen sor canim cvplarim

Anladmm canim onuda duyarsn insallaah
Peki nasil merkez iyimii memnun kaldinmii doktorun kimdi esini hangi doktor ameliyat etti sen demedenmi cift embryo transfer ettiler yoksa senmi istedinn

Anladmm canim onuda duyarsn insallaah
Peki nasil merkez iyimii memnun kaldinmii doktorun kimdi esini hangi doktor ameliyat etti sen demedenmi cift embryo transfer ettiler yoksa senmi istedinn
merkez iyiydi ama benim tedavimi koru hastanesindeki prof. dr tamer mungan yapti.esiminde ameliyatini ahmet hakan haliloglu yapti kesinlikle tavsiye ederim..biz istedik cift embriyo olmasini

Mesgul
Gozunuz aydin arkadasim takip ettim seni hep degerin cok guzel artmis masallah dilerim sorunsuz bir hamilelik gecirirsin kucagina alirsin evladini ya da evlatlarini darisi diger arkadaslarimiza insallah.

Arkadaşlar istanbul bulusmasina katılan varmı aranızda. Gelişmeler neler.
Medikal park hastanesi tüp bebek bölümü doktorları sunum yaptı tüp bebek tedavisi sırasında yapılanlar dikkat edilmesi gereken konular falan embriyolog bir doktor var spermiyogramı o yapıyor o Detaylı spermiyogramı Anlattı Celalettin Peru tedavi süresince kan değerlerinin nasıl ilerlemesi gerektiğini ve hasta öykülerini Anlattı açıkcası Kaan Aydos ismini görünce gitmek istedim ben ist da ama bize uzaktı Kaan aydosun fikirlerini merak ediyordum ama söylendiğine göre Rahatsızlığı sebebiyle gelememiş bilmiyorum artık
Bu arada aZospermide henüz yeni bir tedavi Şekli yok arimidex ile yapılan Tedaviyi sordular Celalettin Peru evet ben de son aşamada bunu uyguluyorum bazı hastalarıma dedi. Kök Hücre tedavisinin de doğru olmadığını ve sonuç alınamayacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…