Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burası gerçekten çok sessiz artık eskiden bir gün girmediğimde Yazılan sayfaları okuyamazdım bile şimdi ise bir sayfa bile ilerlemiyor eskiler nerde aceba merak ediyorum gelişme var mı onlarda

Burası gerçekten çok sessiz artık eskiden bir gün girmediğimde Yazılan sayfaları okuyamazdım bile şimdi ise bir sayfa bile ilerlemiyor eskiler nerde aceba merak ediyorum gelişme var mı onlarda

Canım merhaba,
Dediğin gibi gerçekten çok sessiz. Büyük ihtimal birçok kişi benim yaptığımı yapıyor. sessizce okuyor sadece. Tedaviyi bitirdik ve elimizde koccaman bir hiç var. yeniden tedaviye başlarmıyız ya da nezaman başlayabiliriz hiç bir fikrim yok. umudum yok. bu yüzden burda da insanların moralini bozmaya hakkım yok diye düşünüyorum ve sadece sizlerden güzel haberler duyabilmek umuduyla sayfaları okuyorum. Kaderimizi yaşıyoruz. Ne yazıkki bu gerçek bir kader ve değiştiremiyoruz.Etrafımdaki çocuğuna kızan onu istemeyen ve hırpalayan anne babaları gördükçe bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Rabbim hepimize anne olmayı nasib etsin.

Ayrıca mesgul arkadaşımızıda çok tebrik ederim. eminim çok iyi anne baba olacaklardır.

Canım kimde tedavi oluyordunuz ve microtese olup mu bıraktınız merak ettim kusura bakma hatırlayamadım

üzülme ,bende birebir aynı şeyleri yaşıyorum. bu durumu öğrendiğim gün umutsuz vaka olarak kabullendim. ama elinden geleni yap, maddi manevi yıpratıcı bir süreç, kendine ve eşine iyi bak, ben artık olmuyorsa zorlamayıp bir minik cana annelik yapabilir miyim diye düşünmeye başladım. inşallah kendi canından bir evladın olur, olmazsa da Allaha ve sana yazdığı kadere güven, ben öyle yapıyorum :)

Canım kimde tedavi oluyordunuz ve microtese olup mu bıraktınız merak ettim kusura bakma hatırlayamadım

Micro tese ameiyatı olduk haziranda. 6 ay kadar ilaç tedavisi uyguladık.hormon tedavisi. ama işe yaramadı hiç bi şekilde. tesede hiç sperm çıkmadı. patoloji sonucundada yine ana hücrenin var olduğunu,çoğaldığını ama gelişimini tamamlayyıp sperm haline dönüşemediğini söylediler. benim anladığım bu. Emre bey de tedavi oldu eşim. doktorumuzdan çok memnunuz. ama gerçekten yapacak hiç birşey olmuyor bazen. ne ilaç ne iğne olmayınca olmuyor

Nasilsiniz kizlar? Beni soracak olursaniz yine moralim bozuk, etrafimdaki insanlarin cocuklarindan, hamileliklerinden, biberon-emzik sohbetlerinden, hamilelik haberlerinden neden biktim??? Rabbim sana siginirim, sen bize o duyguyu nasip eyle hayirlisiyla, neden dusuncesiz oluyor bazi insanlar, paylasamamak cok aci veriyor, yuregim sizliyor ve sadece yolun basindayim

Hayırlısı olsun. Allah'ın dediği olur. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Yıne sessiz yıne sakin buralar umutlarımız mı tukeniyo ne oluyo :-(
Bilmiyorum canim umutsuzlukmu Allah tan umit kesilmez ama sabir lazim hepimize, en cok istedigimizle sinav yasarmisiz, bizimkide oyle, insallah tez zamanda bu sinavida atlatiriz birer melekle, tabi rabbimin bizlere kildigi bir zamanda.dun bi toplantidan geldim, moralim dustu, herkes bir bebek sohbetinde..

Hep bi bebek sohbeti zaten önceden konuşulsada pek umrum değildi hic aklıma gelirmiydi olmica şimdi icime işliyo ne zor bi sınav bu bi bakmişin umutluyum olcak diye bi bakmişin hic olmicak diye ağlıyorum herşeye tamamda bu çocuk özlemi hasreti bi başkaymiş :-(

Arkadaşım okuyunca çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum şuan yıkılan hayaller mi? Ne yapacağını ne olacağını bilmemek mi? Aklinda kalan onca Cevapsiz sorular mi?..bunlar kadar insanı üzen ne olabilir ki? Ayni seyleri bende yasadim 2 defa deneyip sonuc alamak insani korkutan onca sey..Sizdeki azosperminin sebebi neydi.benim eşimde Tansel beyde tedavi görüyor 3 ay kullandık iğne bi üç ay daha kullanacagiz bakalım sonuç ne olacak bende sperm bulunamamasindan korkuyorum.Allahim sanada en yakın zamanda inşallah mucizesini gönderir.o kadar uzuldum ki anlatamam Rabbim çok büyük ona siginmaktan ondan istemeye devam etmekten başka yapıcak neyimiz varki??

Cocuk evlat hasreti bir baskaymis, ne dogru yazmissin, zaten derdimizi biliyoruz, bide yakinlarinin herseye care var, artik olmuyor diye bi sey yok demesi varya, icimden diyorum nerden biliyosunuz derdimi.. Canim bilmiyorum bende hem tese olsun diyorum hemde sonrasi var diyorum, ya olmazsa, ya olursa, ya olmazsa, cok gucsuz cesaretsiz oldum, aslinda herseyi denemek lazim, ama iste gel gor ki sonuc var, rabbimin dedigi olur, cok'ozluyorum, cok istiyorum, cok zor, saglimiz yerinde cok sukur ne diyim, bizden kotusu de var diyorum, kendime moral veriyorum oyle ki dogru bizde kotu durumda olanda var, kucukken hep dua ederdim anne olmak isteyenlere, cocugu olamayanlara..benimde kaderimmis.

kizlar gunaydin dunden beri cok kotuyum gece 12 de pembe leke gelmeye basladi benden bugun yine test gunumdu biraz once kan verdim ama cok korkuyorum belim agriyo bunu yasayanlar var mi aranizda..

merhaba arkadaslar
ben cok eskıden bu foruma yazanlardan bırıydım
benım oglum dondurulmus spermle oldu
fakat aynı donem rahatsızlıgı ogrendıgım kuzenlerımın henuz hala bebeklerı olmadı
aynı donem tedvaı olduk bahcecıde tansel bey mıkrotesede onlarda sperm bulamadı
kuzenımde gecmıste kortizonlu tedvaı oldu gozlerıyle alakalı( kör olmustu)
velhasıl 10 senedır evlıler fakat bısey olmadı daha sonrada baska bır dr gıdıp gelmedıler profosyonel anlamda
acaba kızlar son gelısmeler nedır
spermatidde bulunamamıstı buarada onlarda

kizlar gunaydin dunden beri cok kotuyum gece 12 de pembe leke gelmeye basladi benden bugun yine test gunumdu biraz once kan verdim ama cok korkuyorum belim agriyo bunu yasayanlar var mi aranizda..
Canim yasamadim ama netten bakarsan gorursun bazi annelerde keseye yerlesirken hafif kanamaya sebep oluyomus bebis.icini rahatlatmak icin doktorunu ara.gecen cumarteside benim kanamam oldu o korkuyu biliyorum ama yapacak bisi yok olur deniyo.hastanede yattim ben hatta ama dedigim gibi doktorunu ara konus.bide kan kirmizi ve parca halinde olmadikca korkma dedi bana hastanedeki dr.hala oluyo lekelenmelerim hakkimizda hayirlisi.bolca dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…