Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar gunaydin dunden beri cok kotuyum gece 12 de pembe leke gelmeye basladi benden bugun yine test gunumdu biraz once kan verdim ama cok korkuyorum belim agriyo bunu yasayanlar var mi aranizda..
Canım öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin
İnşallah bi sorun yoktur
Yerleşme dolayısıyladır
Yavrun sana sımsıkı tutunur inşallah

Canım meraba biz celalettin hocadayız sizdemi onda tedavidesiniz
Biz 8aydır tedavi görüyoz hormonlar düzeldi ama henüz bişey yok eşimde kıl tüy cogalmaya başladı kısmet bakalım
Biz de çarşamba günü için randevu aldık başlayacağız inşallah esimde azospermi tese sonucu sertoli only cell sendromu çıktı bakalım başlayacağız inşallah hayırlı sonuçlar alırız nasıl bir tedavi uyguluyor size sorun neydi sizde

Ne mutlu size yavrunuza kavuşmuşsunuz rabbim sizin yakınınzada bizlereee de nasip eder inşallah
Cok şey değişti tıpta biz 14yıllık evliyiz
Ama iğne ilac verilmezken şimdi verilio biz ilk dr.agittiğimizde suan tedavisi yok diye yollamıştı
Yeniden bi dr la başlayabilirler bir kere tese oldularsa tekrar bakılabilir
Zaman gecmeden biraz üztüne düşmek lazım allah yollarını acık etsin
Bizim dr menide sperm germ hücrelerine baktırıo isterseniz teseden önce bunu yaptırabilir
Sperm fish testi var genetik olgunluğa erişen sperm varmı diye bakıolar
Bunlar bile bi yol gösterir inşallah

çok teşekkür ederim . bizim sorunumuz inmemiş testiste baglı azosperm idi mikrotesede bulunup gebelik elde etmek biraz zor olmuştu.
2009 senesınde 1 ay arayla tedavıye baslamıstık dedıgım gıbı mıkrotesede sperm bulunmamıstı , spermatidde bulanamadıgı aklımda ama umarım yanlıs hatırlıyorumda. aynı bınada oturuyoruz artık bu meseleyı eskısı kadar aktıf halde tutmak ıstemıyorlar uzulmemek ıcın fakat ben genede onlara yol gostermek ıstıyorum. nereye gıtsınler kaan aydosamı yoksa gene bahcecı klınıgemı basvursalar cunku olumsuz sonuclandıgı ıcınde bıraz kırgınlık var aynı merkezı ıstemeyebılırler.
bahsettıgınız test nerede yapılıyor?
suanda her ıkısıde 34 yasındalar cok fazla zaman kaybetmesınler ıstıyoruz bız acıkcası

Bizim klinefelter sendromu genetik yüksek fsh düşük testesteron küçük testis
..iğne verdi pregny
Haftada 3 dü şimfi haftada 2defa
Bitkisel bişeyler vermişti şimdi bıraktırdı onları işte bindik bi alamete rabbim sonunuzu hayretsin
Germ hücrelere bakıo devam ettirio bizim 6aydan sonra cevap verdi bünye henüz bişey yok sma iyi gidio dio dr
Rabbim önümüzü açsın
Görüşünce buraya yazarsan konuşuruz yine

Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah bizim tese sonucu bir kaç tane çıktı sperm onları kullandık negatif oldu bi daha çıkacağı belli değil bakalım zaman gösterecek gidelim gelişmeleri yazarım sana

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun, rabbimde oglunu size bagislasin, bizede bir umut ol insallah, burda inmemis testis durumu var, bizde o durumdayiz, sizin durumu biraz anlatirmisin.

Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah bizim tese sonucu bir kaç tane çıktı sperm onları kullandık negatif oldu bi daha çıkacağı belli değil bakalım zaman gösterecek gidelim gelişmeleri yazarım sana
Bikere cıktıysa yine cıkar hiç üzülme
Rabbim güzel kapılar açsın inşallah canım

bizim 13 yasında inmemiş testis sünnetle beraber indirilmiş o zaman fark edilmiş.
ve sperm sayısı normal spermiyogramlarda 0 idi
biz hemen int arastırma yaptık bahcecı klınıgıne gıttık ve kısa surede mıkrotese yapıldı 3 tup sperm alındı ılk tup ılk tedavıde kullanıldı ve tutmadı
daha sonrada dondurulmuslarla deneme yaptık sonuncuda cok sukur tuttu 2010 senesındede dogdu benım oglum

buarada yazdıklarınızı kuzenımın esıne ıletecegım cunkukok hucreyı bekledıler bır sure ama hep olumsuz haberler cıkınca bırazda umıtsızlıge kapıldılar acıkcası

buarada cellaettın hoca nerede
bız ıst oturuyoruz ama maddı bır sıkıntıları yok kaan beyede gıderler fakat kuzenım sanmıyorumkı hanı deneme amaclı tese olsun cunku sonrası cok zor gecmıstı

Tesekkur ederim cnm detaylar icin, sizde hormonlar normalmiydi?fsh mesela?

Tesekkur ederim cnm detaylar icin, sizde hormonlar normalmiydi?fsh mesela?
yok hayır normal degıldı canım hıc bırı
herhangı bır ıgne ılac kullanmadı oncesınde fakat dr eskı esımın( dogumdan sonrada ayrıldık) kılosu bır haylı oldugundan olumsuz konusuyordu kuzenın hormonları bıze gore daha normal

Kuzenin icin yaptiklarin cok guzel, rabbim onada bizlerede bagislasin insallah hayirlisiyla bir melek, beniM esimde 5 yaslarinda indirildi testisi, fsh yuksek, tikaniklik yok, genetik normal, bilmiyorum artik insallah hayirlisiyla bulunur

Biz de onda tedavideyiz ..2 yıl imiz bitecek .. iğne tedavisi yapıyor .. bizde lokosit çok fazla her ay antiniyotikle düşmüyor ... bir de bitki tedavisi var..

merhaba canım,
benim eşimdede klinefelter sendromu var .bahçeci de ilk tesede 10 adet sperm çıktı ikizlerime hamileydim ama 9 haftalık karnımda öldüler.2.tesede 5 adet çıktı o denemde de tutmadı.şimdi 3.tedavi için başladık tansel beye eşim pregnly 5000 iğne kullanıyordu.fsh 26/testo 0,62 idi dün klinikteydik çıkan testlerde fsh da değişmeme olmamış ama testo 1,10 a yükselmişti..şimdi ki tedavi içinde ekstra gonalf verdi bakalım3 ay sonra tekrar değerlerine bakılacak.

kizlar sonuclarim cikti sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim.. beta hcg 1978 cikti ama dr progesteron testi de istemisti ama kendi dr um degil testi verdigim yerdeki o da 2.39 cikmis cok dusuk..dusuk ihtimali var demis.. kendi dr aradim saglikli iyi giden bi gebeligin var dedi igne verdi yaptirdim bugun pazartesi de yanima gel dedi..progesteron bu kadar onemli mi eger onemliyse kendi dr um niye istemedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…