- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Canım sen kendi doktorunu dinle. Üzme kendini de bebeğini de değerin cok güzel artmış maşallah.. Pazartesi günü gittiğinde de inşallah keseyi görürsün.. Senin yazını okuduktan sonra netten baktım biraz pregesteron hormonu düzeylerine falan. Doktorun birisi önemli degil demiş.gebelikte kac olması gerektiğini bulamadım. Ama sen içini ferah tut,dinlen.. Bebeğin seninlekizlar sonuclarim cikti sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim.. beta hcg 1978 cikti ama dr progesteron testi de istemisti ama kendi dr um degil testi verdigim yerdeki o da 2.39 cikmis cok dusuk..dusuk ihtimali var demis.. kendi dr aradim saglikli iyi giden bi gebeligin var dedi igne verdi yaptirdim bugun pazartesi de yanima gel dedi..progesteron bu kadar onemli mi eger onemliyse kendi dr um niye istemedi ki
sagol bitanem Allah razi olsun bu kadar cok dusunmek korkmak zararli mi bilmiyorum ama dusunmeden de yapamiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..Canım sen kendi doktorunu dinle. Üzme kendini de bebeğini de değerin cok güzel artmış maşallah.. Pazartesi günü gittiğinde de inşallah keseyi görürsün.. Senin yazını okuduktan sonra netten baktım biraz pregesteron hormonu düzeylerine falan. Doktorun birisi önemli degil demiş.gebelikte kac olması gerektiğini bulamadım. Ama sen içini ferah tut,dinlen.. Bebeğin seninle
düşünme diyemem illa ki düşüneceksin endiseleneceksin. Icinde bi can taşıyorsun artık. Ama hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak güzel şeyler düşün.sagol bitanem Allah razi olsun bu kadar cok dusunmek korkmak zararli mi bilmiyorum ama dusunmeden de yapamiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
biz de 2. Evlilik yıldönümünde öğrendik tam da o güne denk geldi hatırladıkça kötü oluyorum o hastanenin önünden gecmek dahi istemiyorum. Ama suan öğreneli 1 yil olacak biraz daha sakinim. Alışmaya kabullenmeye başladım. Bir de tedavi aşamasına gecince daha rahat oluyo insan cok fazla düşünmüyor. En azından biseyler yapıyorum diye düşünüp sonuca odaklanıyor. Vardır elbet bi zamanı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım..arkadaşlar merhaba. bende yeni üyeyim. maalesefki sorun azosperm. 2 yıllık evliyiz 4 ay önce öğrendik. tese olmadık henüz. celalettin hocada daha yeni tedaviye başladık. fsh 40 eşimin. inşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır. biz daha yeni öğrendiğimiz için daha sanırım çok zor geliyo. kafamda hep bebek düşüncesi. normal hayatımız unuttum. önceden nasıldım unuttum. isyan etmiyorum kesinlikle. Allahım korusun isyandan nankörlükten. yine de her halimize elhamdülillah.ama düşünüyorumda 4 ay önce internette kıyafetlere bakardım tabaklara çanaklara falan bakardım şimdi azospermde son tedaviler, kök hücre gelişmeleri.... bütün hayatım değişti sanki. eşimede belli edemiyorum bu kadar üzüldüğümü. kıyamıyorum onasizler aştınızmı biraz daha. en azından nebileyim tabi çok zor ama birazda olsa normal hayatıma dönebilecekmiyim tekrar
Bizde celalettin bey le çarşamba günü görüşeceğiz ilk defa gidiyoruz size nasıl bir tedavi uyguluyor bi sonuç var miarkadaşlar merhaba. bende yeni üyeyim. maalesefki sorun azosperm. 2 yıllık evliyiz 4 ay önce öğrendik. tese olmadık henüz. celalettin hocada daha yeni tedaviye başladık. fsh 40 eşimin. inşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır. biz daha yeni öğrendiğimiz için daha sanırım çok zor geliyo. kafamda hep bebek düşüncesi. normal hayatımız unuttum. önceden nasıldım unuttum. isyan etmiyorum kesinlikle. Allahım korusun isyandan nankörlükten. yine de her halimize elhamdülillah.ama düşünüyorumda 4 ay önce internette kıyafetlere bakardım tabaklara çanaklara falan bakardım şimdi azospermde son tedaviler, kök hücre gelişmeleri.... bütün hayatım değişti sanki. eşimede belli edemiyorum bu kadar üzüldüğümü. kıyamıyorum onasizler aştınızmı biraz daha. en azından nebileyim tabi çok zor ama birazda olsa normal hayatıma dönebilecekmiyim tekrar
düşünme diyemem illa ki düşüneceksin endiseleneceksin. Icinde bi can taşıyorsun artık. Ama hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak güzel şeyler düşün.
biz de 2. Evlilik yıldönümünde öğrendik tam da o güne denk geldi hatırladıkça kötü oluyorum o hastanenin önünden gecmek dahi istemiyorum. Ama suan öğreneli 1 yil olacak biraz daha sakinim. Alışmaya kabullenmeye başladım. Bir de tedavi aşamasına gecince daha rahat oluyo insan cok fazla düşünmüyor. En azından biseyler yapıyorum diye düşünüp sonuca odaklanıyor. Vardır elbet bi zamanı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım..
Bizde celalettin bey le çarşamba günü görüşeceğiz ilk defa gidiyoruz size nasıl bir tedavi uyguluyor bi sonuç var mi
Arkadaşım okuyunca çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum şuan yıkılan hayaller mi? Ne yapacağını ne olacağını bilmemek mi? Aklinda kalan onca Cevapsiz sorular mi?..bunlar kadar insanı üzen ne olabilir ki? Ayni seyleri bende yasadim 2 defa deneyip sonuc alamak insani korkutan onca sey..Sizdeki azosperminin sebebi neydi.benim eşimde Tansel beyde tedavi görüyor 3 ay kullandık iğne bi üç ay daha kullanacagiz bakalım sonuç ne olacak bende sperm bulunamamasindan korkuyorum.Allahim sanada en yakın zamanda inşallah mucizesini gönderir.o kadar uzuldum ki anlatamam Rabbim çok büyük ona siginmaktan ondan istemeye devam etmekten başka yapıcak neyimiz varki??
haklısın canim. Ilk zamanlara gore rahat olsam da ben de düşünmeden edemiyorum tabi ki.. Hayırlısı olsun :)amin canım. aynen bende o hastanenin önünden geçmek istemiyorum. evet tedeavı oluyoruz en azından dıye dusunuyoruz ama nolcak dıyede dusunmeden edemıyo ınsan ya . hakkımızda hayırlısı inş
Ya evet canım üzülüyorum ama sükredecek çok sebebi var elhamdulilah.hele şu şehit haberlerini izledikten sonrahaklısın canim. Ilk zamanlara gore rahat olsam da ben de düşünmeden edemiyorum tabi ki.. Hayırlısı olsun :)
Arkadaslar bugün bahsettigim kuzenin esi yanimda suanda . Teseden sonra igne tedavisi olmuslar 3 ay ama hormonlae sürekli yükseldiği icin tansel bey biraktirmis igneleri ben bunu unutmuşum. Bahsettifiniz sperm fish testi onlara oluyormu sperm veyaspermatidde olmasigi icin bize olmaz o diyor yanlismi anliyoruz bu testi.
Buar add a bizim eski esimde azosperm genetik kardesindede varsi bende çocuğumu kontrol etttiriyorum tansel beye belli aralıklarla
Bilgi amaçlı soruyorum bu fish testin de nasıl bir sonuç çıkıyor meselaBizdede hic sperm Yokdu sadece tesede kuyruksuz cikdi 2 ay önce fish testi yapdirdik yapabiliyo fish testini
Bilgi amaçlı soruyorum bu fish testin de nasıl bir sonuç çıkıyor mesela
Canim fish testinde germe hücreler varsa onlar çıkıyor haploid hücreler çıkıyo vaRSA spermatit çıkıyo.lökosit oranı yazıyo.spermin olgunlaşmamis halleri yaniBilgi amaçlı soruyorum bu fish testin de nasıl bir sonuç çıkıyor mesela
Eşim 3 defa tese oldu 1. De 8 2. Tese 0 3.Tese de 25 adet çıktı bu testi yaptırmak ta fayda var o zaman bu testin ücreti ne kadar acabaCanim fish testinde germe hücreler varsa onlar çıkıyor haploid hücreler çıkıyo vaRSA spermatit çıkıyo.lökosit oranı yazıyo.spermin olgunlaşmamis halleri yani
Germ hucrelerimiz arttı spermotosite dönüştü çok şükür .. biz hiç tese olmadık .. cesaret edemiyorum ..:/ çıkış bekliyoruz ama.nasip .. Burada bikaç arkadaş aynı durumda spermotositte2geçmiş olsun inşallah 2 yilda hic bir sonuç alamadınız mi
Ayy ya ... ne denir ki.. Rabbim inş inşirah lutfetsin ruhuna ... Canım .. doktorunu arasan ..kizlar cok kotuyum bebeklerimi kaybediyorum galiba lekeler hala gecmedi hatta bu sabah kirmiziya dondu sabahta ceviz buyuklugunde bi parca dustu ara ara kanamaya basladi simdi de napicam ben ya
Kimileri normal demişti .. kanamayakizlar cok kotuyum bebeklerimi kaybediyorum galiba lekeler hala gecmedi hatta bu sabah kirmiziya dondu sabahta ceviz buyuklugunde bi parca dustu ara ara kanamaya basladi simdi de napicam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?