Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sen kendi doktorunu dinle. Üzme kendini de bebeğini de değerin cok güzel artmış maşallah.. Pazartesi günü gittiğinde de inşallah keseyi görürsün.. Senin yazını okuduktan sonra netten baktım biraz pregesteron hormonu düzeylerine falan. Doktorun birisi önemli degil demiş.gebelikte kac olması gerektiğini bulamadım. Ama sen içini ferah tut,dinlen.. Bebeğin seninle

sagol bitanem Allah razi olsun bu kadar cok dusunmek korkmak zararli mi bilmiyorum ama dusunmeden de yapamiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

arkadaşlar merhaba. bende yeni üyeyim. maalesefki sorun azosperm. 2 yıllık evliyiz 4 ay önce öğrendik. tese olmadık henüz. celalettin hocada daha yeni tedaviye başladık. fsh 40 eşimin. inşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır. biz daha yeni öğrendiğimiz için daha sanırım çok zor geliyo. kafamda hep bebek düşüncesi. normal hayatımız unuttum. önceden nasıldım unuttum. isyan etmiyorum kesinlikle. Allahım korusun isyandan nankörlükten. yine de her halimize elhamdülillah.ama düşünüyorumda 4 ay önce internette kıyafetlere bakardım tabaklara çanaklara falan bakardım şimdi azospermde son tedaviler, kök hücre gelişmeleri.... bütün hayatım değişti sanki. eşimede belli edemiyorum bu kadar üzüldüğümü. kıyamıyorum ona sizler aştınızmı biraz daha. en azından nebileyim tabi çok zor ama birazda olsa normal hayatıma dönebilecekmiyim tekrar

sagol bitanem Allah razi olsun bu kadar cok dusunmek korkmak zararli mi bilmiyorum ama dusunmeden de yapamiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
düşünme diyemem illa ki düşüneceksin endiseleneceksin. Icinde bi can taşıyorsun artık. Ama hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak güzel şeyler düşün.

biz de 2. Evlilik yıldönümünde öğrendik tam da o güne denk geldi hatırladıkça kötü oluyorum o hastanenin önünden gecmek dahi istemiyorum. Ama suan öğreneli 1 yil olacak biraz daha sakinim. Alışmaya kabullenmeye başladım. Bir de tedavi aşamasına gecince daha rahat oluyo insan cok fazla düşünmüyor. En azından biseyler yapıyorum diye düşünüp sonuca odaklanıyor. Vardır elbet bi zamanı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım..

Bizde celalettin bey le çarşamba günü görüşeceğiz ilk defa gidiyoruz size nasıl bir tedavi uyguluyor bi sonuç var mi

amin canım. aynen bende o hastanenin önünden geçmek istemiyorum. evet tedeavı oluyoruz en azından dıye dusunuyoruz ama nolcak dıyede dusunmeden edemıyo ınsan ya . hakkımızda hayırlısı inş

Bizde celalettin bey le çarşamba günü görüşeceğiz ilk defa gidiyoruz size nasıl bir tedavi uyguluyor bi sonuç var mi

canım biz daha yeni başladık. eşimin fsh yüksek olduğu için pregnly 5000 verdi 26 tane. eşim 4.yü vurdurdu daha. birde bitkisel bir macun var sabah akşam aç karnına. birde çay var o da sabah akşam tok. iğneler bitince hormon testı yaptırıp hocanın yanına gitcez bakalım. he bide salı günü genetık test yaptrırcaz. inşallah temiz çıkar

Canım çok sağol iyi dileklerin için. inşallah bizimde bir gün yüzümüz güler. bizim azosperm sebebimiz belli değil. sebepsiz diyebiliriz. patoloji sonucunda da bi hastalık tespit edilmedi. ilginç olanda bu zaten. insan ne yapacağını bilemiyor hiç. bitkisel kullansan dozunu ayarlayamama ma durumu var korkutuyor. ilaç desen doktor vermiyor ne yi nasıl kullanacaksınki . allah yardımcımız olsun.
Sizin azosperm nedeniniz neydi?

amin canım. aynen bende o hastanenin önünden geçmek istemiyorum. evet tedeavı oluyoruz en azından dıye dusunuyoruz ama nolcak dıyede dusunmeden edemıyo ınsan ya . hakkımızda hayırlısı inş
haklısın canim. Ilk zamanlara gore rahat olsam da ben de düşünmeden edemiyorum tabi ki.. Hayırlısı olsun :)

haklısın canim. Ilk zamanlara gore rahat olsam da ben de düşünmeden edemiyorum tabi ki.. Hayırlısı olsun :)
Ya evet canım üzülüyorum ama sükredecek çok sebebi var elhamdulilah.hele şu şehit haberlerini izledikten sonra Rabbim analarina babalarına sabir versin. Biz olmayan evladım hasretine dayanamazken onlar yıllardır büyüttügü evlatlarını elleriyle gomduler ;(

Arkadaslar bugün bahsettigim kuzenin esi yanimda suanda . Teseden sonra igne tedavisi olmuslar 3 ay ama hormonlae sürekli yükseldiği icin tansel bey biraktirmis igneleri ben bunu unutmuşum. Bahsettifiniz sperm fish testi onlara oluyormu sperm veyaspermatidde olmasigi icin bize olmaz o diyor yanlismi anliyoruz bu testi.
Buar add a bizim eski esimde azosperm genetik kardesindede varsi bende çocuğumu kontrol etttiriyorum tansel beye belli aralıklarla

Bizdede hic sperm Yokdu sadece tesede kuyruksuz cikdi 2 ay önce fish testi yapdirdik yapabiliyo fish testini

Bilgi amaçlı soruyorum bu fish testin de nasıl bir sonuç çıkıyor mesela
Canim fish testinde germe hücreler varsa onlar çıkıyor haploid hücreler çıkıyo vaRSA spermatit çıkıyo.lökosit oranı yazıyo.spermin olgunlaşmamis halleri yani

Canim fish testinde germe hücreler varsa onlar çıkıyor haploid hücreler çıkıyo vaRSA spermatit çıkıyo.lökosit oranı yazıyo.spermin olgunlaşmamis halleri yani
Eşim 3 defa tese oldu 1. De 8 2. Tese 0 3.Tese de 25 adet çıktı bu testi yaptırmak ta fayda var o zaman bu testin ücreti ne kadar acaba

kizlar cok kotuyum bebeklerimi kaybediyorum galiba lekeler hala gecmedi hatta bu sabah kirmiziya dondu sabahta ceviz buyuklugunde bi parca dustu ara ara kanamaya basladi simdi de napicam ben ya

kizlar cok kotuyum bebeklerimi kaybediyorum galiba lekeler hala gecmedi hatta bu sabah kirmiziya dondu sabahta ceviz buyuklugunde bi parca dustu ara ara kanamaya basladi simdi de napicam ben ya
Ayy ya ... ne denir ki.. Rabbim inş inşirah lutfetsin ruhuna ... Canım .. doktorunu arasan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…