bilmiyorum ki cnm dr umu aradim cok fazla degilse onemli degil gerci cok fazla olup normal gebeligini surdurenleri de taniyorum dedi ama icim hic rahat degil karnim kasiklarim belim hasta olucakmisim gibi agriyorKimileri normal demişti .. kanamaya
Burada hamile kalanlar da hep hasta olacakmış gibi ağrı hissetti bence zihnini dağıt bi yerlere gezmeye gidin .. ya bide duan kabul olmasi icjn sadaka verip hacet namazı kıl.. zihnini ferahlat .. burdakileri hep kaşık ağrısı çekti hamile kalmadan evvel...bilmiyorum ki cnm dr umu aradim cok fazla degilse onemli degil gerci cok fazla olup normal gebeligini surdurenleri de taniyorum dedi ama icim hic rahat degil karnim kasiklarim belim hasta olucakmisim gibi agriyor
Canim o belirtilirken biri zaten kesen gelisimi falan hersey normalse sorun etme birseyi sem belirtileri yaşıyorsun iyi düşün iyi olsunbilmiyorum ki cnm dr umu aradim cok fazla degilse onemli degil gerci cok fazla olup normal gebeligini surdurenleri de taniyorum dedi ama icim hic rahat degil karnim kasiklarim belim hasta olucakmisim gibi agriyor
Dr progestan iğne verdiyse onu sakin aksatma ama onemlikizlar cok kotuyum bebeklerimi kaybediyorum galiba lekeler hala gecmedi hatta bu sabah kirmiziya dondu sabahta ceviz buyuklugunde bi parca dustu ara ara kanamaya basladi simdi de napicam ben ya
sadece 1 tane verdi dun icin onu da yaptirdim ama neden boyle oluyo dr um pazartesi gel dedi ama gece bi acile gitsem mi kiDr progestan iğne verdiyse onu sakin aksatma ama onemli
Allah yardimcin olsun canım 2 güne bir oluyordum bn progestan bebeğin sıkı tutunsun sana inssadece 1 tane verdi dun icin onu da yaptirdim ama neden boyle oluyo dr um pazartesi gel dedi ama gece bi acile gitsem mi ki
senin olmadimi canimAllah yardimcin olsun canım 2 güne bir oluyordum bn progestan bebeğin sıkı tutunsun sana ins
Canim bence acil e git hemen belki hemen müdahale ederler çok ciddi bişey olmadansadece 1 tane verdi dun icin onu da yaptirdim ama neden boyle oluyo dr um pazartesi gel dedi ama gece bi acile gitsem mi ki
Canim biz 2 ay önce 200 e yaptırmıştık. O civarlardadir.Eşim 3 defa tese oldu 1. De 8 2. Tese 0 3.Tese de 25 adet çıktı bu testi yaptırmak ta fayda var o zaman bu testin ücreti ne kadar acaba
aklimda ama korkuyorum kendi dr um baksa daha ii olmaz mi ya yanlis bisey yaparlarsaCanim bence acil e git hemen belki hemen müdahale ederler çok ciddi bişey olmadan
Ama böyle bekleyerek daha kötü olmaz mi canımaklimda ama korkuyorum kendi dr um baksa daha ii olmaz mi ya yanlis bisey yaparlarsa
Iyi geceler kızlar. Kaan hocaya mesaj atmıştım cevabında endol ve sudafed tedavisi başlayalım Yazmış. Eşim de bugün almaya gitti ama eczanelerde yokmuş piyasadan kaldırıldı demişler. Şuan kullananınız var mı bu ilaçları varsa nerden aldınız ??
Canim kaan hoca bizede aynisini dedi. Igne tedavisi oluyorz biz baska drda ama kaan hocayada mail atmistik. Bizede aynisini endol ve sudafed kullanin dedi. Almadik daha biz. Boyle zor bulunan bi ilacmiymis ya.
Bnm bebeğimin kalp atışı duyulması malesef aldirdimsenin olmadimi canim
canim mrb destegin icin tsk ederim evet 2 embriyo konuldu seninde kanaman oluyor muydu ne kadar devam ettiMeşgul öncelikle hamileliğin hayırlı olsun,Meşgul muhtemelen ikiz gebelik var bende ikiz bebek annesiyim. Yaşadığın korkuları bende yaşadım ikiz gebelik zor bir süreç çok çok istirahat edeceksin sürekli yatar vaziyette olacaksın bebekler karnında büyüdükçe rahim genişliyor ve kanama oluyor korkma panik olma ama hiçbir iş yapmadan yatan gerekecek...Rabbim bebeklerinizi Size bağışlasın korkma
amin canim insallah gece kanamam artti gittim karindan baktilar alttan bakamayiz dr unun izni olmadan dedi 2 keseyi de gordum gibi ama net bisey soyleyemem dedi sali gunu kontrol gunum kendi dr bakacak hayirlisi olur insallahIyi geceler kızlar. Kaan hocaya mesaj atmıştım cevabında endol ve sudafed tedavisi başlayalım Yazmış. Eşim de bugün almaya gitti ama eczanelerde yokmuş piyasadan kaldırıldı demişler. Şuan kullananınız var mı bu ilaçları varsa nerden aldınız ??
mesgul canım ne yaptın gittin mi acile ?kanaman kesilmiştir inşallah.Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
anladim cnm Allah yardimcin olsun hersey normal miydi kac haftaya kadar beklediniz kalp atisiniBnm bebeğimin kalp atışı duyulması malesef aldirdim
Canım lütfen stres yapmamaya çalış. Bebeklerinide strese sokma. Allah a emanet et sabırlı olmaya çalış. Çok vardı öyle kanaması olup sağlıklı bebeklerine kavuşan. Eğer onlar kısmetse ne olursa olsun onlar seninle olur.anladim cnm Allah yardimcin olsun hersey normal miydi kac haftaya kadar beklediniz kalp atisini
canım çok dikkat et kendine dinlenir bol bol.Imsallah bebeklerin sağsalim duruyordur yerinde.bizede dua et olur mu canım.Rabbim sana hayırlı doğumlar Nasip etsin inşallahamin canim insallah gece kanamam artti gittim karindan baktilar alttan bakamayiz dr unun izni olmadan dedi 2 keseyi de gordum gibi ama net bisey soyleyemem dedi sali gunu kontrol gunum kendi dr bakacak hayirlisi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?