Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kimileri normal demişti .. kanamaya
bilmiyorum ki cnm dr umu aradim cok fazla degilse onemli degil gerci cok fazla olup normal gebeligini surdurenleri de taniyorum dedi ama icim hic rahat degil karnim kasiklarim belim hasta olucakmisim gibi agriyor

bilmiyorum ki cnm dr umu aradim cok fazla degilse onemli degil gerci cok fazla olup normal gebeligini surdurenleri de taniyorum dedi ama icim hic rahat degil karnim kasiklarim belim hasta olucakmisim gibi agriyor
Burada hamile kalanlar da hep hasta olacakmış gibi ağrı hissetti bence zihnini dağıt bi yerlere gezmeye gidin .. ya bide duan kabul olmasi icjn sadaka verip hacet namazı kıl.. zihnini ferahlat .. burdakileri hep kaşık ağrısı çekti hamile kalmadan evvel...

Canim o belirtilirken biri zaten kesen gelisimi falan hersey normalse sorun etme birseyi sem belirtileri yaşıyorsun iyi düşün iyi olsun

kizlar cok kotuyum bebeklerimi kaybediyorum galiba lekeler hala gecmedi hatta bu sabah kirmiziya dondu sabahta ceviz buyuklugunde bi parca dustu ara ara kanamaya basladi simdi de napicam ben ya
Dr progestan iğne verdiyse onu sakin aksatma ama onemli

sadece 1 tane verdi dun icin onu da yaptirdim ama neden boyle oluyo dr um pazartesi gel dedi ama gece bi acile gitsem mi ki
Canim bence acil e git hemen belki hemen müdahale ederler çok ciddi bişey olmadan

Meşgul öncelikle hamileliğin hayırlı olsun,Meşgul muhtemelen ikiz gebelik var bende ikiz bebek annesiyim. Yaşadığın korkuları bende yaşadım ikiz gebelik zor bir süreç çok çok istirahat edeceksin sürekli yatar vaziyette olacaksın bebekler karnında büyüdükçe rahim genişliyor ve kanama oluyor korkma panik olma ama hiçbir iş yapmadan yatan gerekecek...Rabbim bebeklerinizi Size bağışlasın korkma

Iyi geceler kızlar. Kaan hocaya mesaj atmıştım cevabında endol ve sudafed tedavisi başlayalım Yazmış. Eşim de bugün almaya gitti ama eczanelerde yokmuş piyasadan kaldırıldı demişler. Şuan kullananınız var mı bu ilaçları varsa nerden aldınız ??

mesgul canım ne yaptın gittin mi acile ?kanaman kesilmiştir inşallah.Rabbim yavrunu sana bağışlasın.

canim mrb destegin icin tsk ederim evet 2 embriyo konuldu seninde kanaman oluyor muydu ne kadar devam etti

amin canim insallah gece kanamam artti gittim karindan baktilar alttan bakamayiz dr unun izni olmadan dedi 2 keseyi de gordum gibi ama net bisey soyleyemem dedi sali gunu kontrol gunum kendi dr bakacak hayirlisi olur insallah

anladim cnm Allah yardimcin olsun hersey normal miydi kac haftaya kadar beklediniz kalp atisini
Canım lütfen stres yapmamaya çalış. Bebeklerinide strese sokma. Allah a emanet et sabırlı olmaya çalış. Çok vardı öyle kanaması olup sağlıklı bebeklerine kavuşan. Eğer onlar kısmetse ne olursa olsun onlar seninle olur.

amin canim insallah gece kanamam artti gittim karindan baktilar alttan bakamayiz dr unun izni olmadan dedi 2 keseyi de gordum gibi ama net bisey soyleyemem dedi sali gunu kontrol gunum kendi dr bakacak hayirlisi olur insallah
canım çok dikkat et kendine dinlenir bol bol.Imsallah bebeklerin sağsalim duruyordur yerinde.bizede dua et olur mu canım.Rabbim sana hayırlı doğumlar Nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…