Durudenizderya seni gördüğüme çok sevindim. Meryem le muhammet in annesisin dimi canım. Ben bu topige yeni üye oldum.4 ay önce öğrendik azolu olduğumuzu. Ama 4 aydır sessiz takip ediyordum.burayı nerdeyse baştan sona kadar okudum ve senin ucuzlere hamile olduğunu öğrendiğimde sevinçten aglamistim. Sonra 2 tanesi seninle yola devam etti ama çok sevinmistim hamileligine.Rabbim evlat larını hayırlı eylesin.size bagislasin inşallah.Meşgul öncelikle hamileliğin hayırlı olsun,Meşgul muhtemelen ikiz gebelik var bende ikiz bebek annesiyim. Yaşadığın korkuları bende yaşadım ikiz gebelik zor bir süreç çok çok istirahat edeceksin sürekli yatar vaziyette olacaksın bebekler karnında büyüdükçe rahim genişliyor ve kanama oluyor korkma panik olma ama hiçbir iş yapmadan yatan gerekecek...Rabbim bebeklerinizi Size bağışlasın korkma
Evet canım benim hamilelik boyunca kanamam oldu panik olma hiç bir iş yapma ayakta kalmak yorulmak tetikliyor kanamayıcanim mrb destegin icin tsk ederim evet 2 embriyo konuldu seninde kanaman oluyor muydu ne kadar devam etti
Merhaba canım rabbim inşallah sizlerede bu mutluluğu nasip etsin. Azo tedavisi olan bir hastalık umudunuzu kesmeyin. Bol bol dua edin moralinizi yüksek tutunDurudenizderya seni gördüğüme çok sevindim. Meryem le muhammet in annesisin dimi canım. Ben bu topige yeni üye oldum.4 ay önce öğrendik azolu olduğumuzu. Ama 4 aydır sessiz takip ediyordum.burayı nerdeyse baştan sona kadar okudum ve senin ucuzlere hamile olduğunu öğrendiğimde sevinçten aglamistim. Sonra 2 tanesi seninle yola devam etti ama çok sevinmistim hamileligine.Rabbim evlat larını hayırlı eylesin.size bagislasin inşallah.
aa ikisi de seninleymis ne guzelamin canim insallah gece kanamam artti gittim karindan baktilar alttan bakamayiz dr unun izni olmadan dedi 2 keseyi de gordum gibi ama net bisey soyleyemem dedi sali gunu kontrol gunum kendi dr bakacak hayirlisi olur insallah
Arkadaşlar içinizde inhibin b testi yaptıran var mı yani eşi? Çok düşük Çıktığı takdirde ameliyata bile gerek yok deniyor çok zormuş tüple bile şans
Bi arkadaş için soruyorum ben bu testle tese ye gerek olup olmadığı ortaya çıkıyormuş sanırım yani sperm üretimi var mı diye hiç yaptıran yok muBi kac arkadas yaptırdı diye biliyorum ama sonucu hatırlamıyorum.. Senin esin de mi azospermdi canim? Hamilesin simdi allah bağışlasın. Azospermse hikayenizi anlatabilir misin
Hmm.. Yaptıran arkadaşlar vardı gördüklerinde yazarlar sanırım.Bi arkadaş için soruyorum ben bu testle tese ye gerek olup olmadığı ortaya çıkıyormuş sanırım yani sperm üretimi var mı diye hiç yaptıran yok mu
ya kızlar ben kafayı yicem. kusura bakmayin nolur niyetim kimsenin moralini bozmak değil. sabırlı olmaya çalışıyorum ümüdimi kesmemeye çalışıyorum ama bu nedir söylermisiniz. eşimin fsh 40. celalettın hocada başladık. yarın genetik test yaptırcaz. içim içimi yiyo. ya kötü çıkarsa. hoca dedi ki genetik kötü çıkarsa korkun. inhibin b mutlaka yaptırın ve kötü çıkarsa korkun. fsh düşmezse korkun. herşeye korkun korkun korkun. ama bi yandan da diyoki sizde çıkar ben inanıyorum ümitli olun diyo. ya tamam ümitli olalımda herşeyden korkup nasıl ümitli olabiliriz Allah aşkına. biz bu kafayla yarın genetiği nasıl yaptırcaz korka korkamı yani...valla zaten burda yazılanları okuduktan sonra diyorum heralde bu işin sonu yok. uğraşıyoruz ama bilmiyorum. evlatlarına kavuşanlar bana hayal gibi geliyo. kendimi hiç sperm buluncakmışta tüpe geçecekmişimde çocuğum olacakmış gibi düşünemiyorumhayallerim yıkıldı resmen. Allahım sen yardım et yaa.
canım inşallah ama gerçekten daha 4 ay oldu öğreneli ben şimdiden bittim. herşeyde korkun diyince eşimde tedirgin oluyo ne yani biz şimdi genetik sonucunu inhibin sonucunu alınca bütün umutlarımız yıkılacakmı diyo. ne diyim ben şimdi. onda kork bunda kork sonra ümidini kaybetme. ya ben kaybetmicemde insanda ümitmi bırakıyolarki. inşallah dediğin gibi herşey güzel çıkar arkadaşım. herşey güzel olur ve bu kabustan uyanırız inşallah. hergün burnumda bebek kokusuyla uyanmak çok acı veriyo. rüyalarımda sürekli spermlerle germ hücrelerle hormonlarla uğraşıyorum. huzurlu uykuya hasret kaldım inan.Caniimm sakiin ool doktor dedigin rahatlatir bu sizi bildigin korkutuyoor bakma sen ona ben yurtdisindaym burdaki doktorlar hemen cocugunuz olmaz baskasindan sperm alalim dedi tabikide hayir bi umut vardir dedim hemen türkiyeye gitti esim allaha sükür tedavi iyiye gidiyor sende korkma bizm fsh da 30.5 di suanda 14 genetikde temiz cikdi bozma moralini iyi cikacakdir inan
canım inşallah ama gerçekten daha 4 ay oldu öğreneli ben şimdiden bittim. herşeyde korkun diyince eşimde tedirgin oluyo ne yani biz şimdi genetik sonucunu inhibin sonucunu alınca bütün umutlarımız yıkılacakmı diyo. ne diyim ben şimdi. onda kork bunda kork sonra ümidini kaybetme. ya ben kaybetmicemde insanda ümitmi bırakıyolarki. inşallah dediğin gibi herşey güzel çıkar arkadaşım. herşey güzel olur ve bu kabustan uyanırız inşallah. hergün burnumda bebek kokusuyla uyanmak çok acı veriyo. rüyalarımda sürekli spermlerle germ hücrelerle hormonlarla uğraşıyorum. huzurlu uykuya hasret kaldım inan.
canım çok haklısın herşeyi Allahtan istiyoruz. ben zaten asla isyan etmiyorum. Rabbim korusun. ama bu belirsizlik delirtti bi kaç gündür beni. ama çok şükür hep Allahıma sığınıyorum. zaten inancımız olmasa nasıl ayakta dururduk bilemiyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.Korkmayın,Allah varken ümitsizlik niye?biliyorum zor ama canı gönülden bıkmadan usanmadan isteyin,ayakkabı bağınızı bile benden isteyin diyor rabbim,dert veren rabbim dermanını tez zamanda versin inşaallah
çok haklısın canım herşey Allahtan. bizim bilmediğimiz herşeyi o biliyo. hakkımızda hayırlı olanıda ancak Rabbim bilir. ya ben c.hocayı burda duydum çok inanarak gittik. zaten daha çok yeniyiz tedavide. ilk gittiğimde çok güzel konuştu hatta hocanın yanından çıktığımızda sanki hamileymişim gibi o kadar mutlu çıktım ki ama bu aralar biraz uyuzluğumu üstünde ne anlamadım. ya da ben çok alıngan oldum artık bilmiyorumAnliyoruummsenii bnde ilk ögrendimde böyleydim burdaki doktorlar olmaz dedigibde ümisizlige kapilmisdimm amaa inann bununda caresi vardir derdi veren allahim dermaninida verir sakin kafayla su testleri bi yapin bakalmmmm ne cikicak ama sakinn bi sekilde bide istersen doktor degistir doktorda cok önemli kndini iyi hissettrmedi lazmm korku degil
çok haklısın canım herşey Allahtan. bizim bilmediğimiz herşeyi o biliyo. hakkımızda hayırlı olanıda ancak Rabbim bilir. ya ben c.hocayı burda duydum çok inanarak gittik. zaten daha çok yeniyiz tedavide. ilk gittiğimde çok güzel konuştu hatta hocanın yanından çıktığımızda sanki hamileymişim gibi o kadar mutlu çıktım ki ama bu aralar biraz uyuzluğumu üstünde ne anlamadım. ya da ben çok alıngan oldum artık bilmiyorumbakalım yarın ola hayrola şu genetiğin sonuçları güzel çıkar inşallah
Canim bak bukadar telas yapma parca dedigin sey kan pihtisi olabilir bugun benimde onncu gunum ve hala kanamam var ara ara oluyo.kirmizi kan ve et parcasi gelmedigi surece korkma dedi de um .ayrica surekli test yaptiripta bebisleride strese sokma.bolca ya mubdi cek dua et dinlen ve bol su ic.hic is yapma sirt ustu yat.benim degerlerimde tam iki kati degildi biraz rahat birak kendini bebeklerinden etkileniyo bak onun icin bolca dua rabbim hayirlisini nasip eder elbet.bu arada ayni merkezde yaptirmisiz senin doktorunun adi nekizlar merhaba bu sabah yine parca gelmeye basladi kanamayla birlikte bende tekrar beta hcg yaptirdim 3564 e yukselmis ama tam 2 kati degil en son cuma gunu yaptirmistim 1978 cikmisti sizce dusuyo mu bebeklerim
9.haftamda kürtaj oldum canım hErsey normaldi ama kesem boş çıktı işteanladim cnm Allah yardimcin olsun hersey normal miydi kac haftaya kadar beklediniz kalp atisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?