Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kan pihtisi degildi canim baktim kanli beyaz bi parcaydi dr um Tamer Mungan cnm

Selam kizlar ben bu aralar pek giremiyorum suan beklemedegiz kaan hoca ona gore karar vercek Lim 15 testin sonucunu bekliyoruz ümitsiz degilim rabbim hakimizda hayirlisini versin

valla biz bu testlerin hepsini yaptrdık ve hepsi temiz çıktı. tüm doktorlar tesede çıkacağını söyledi ama malesef 1tane bile çıkmadı. ben 2buçuk senedir araştırıyorum fsh yüksek genetik test olumsuz veya inhibin düşük olduğu halde sperm çıkanları gördüm.ama herşey muntazam olduğu halde çıkmayanlarıda gördüm. oyüzden hiç bir doktorun net olarak çıkar yada çıkmaz demesine inanmayın sadece tahmin yürütüyorlar. sakin olmak Allah'a havale etmek eniyisi, ben bunu öğrendim.

çok haklısın canım.bende bugün baya baktım. herşey Allahın takdiri. bizim bir akraba 25 senelik evli ve çocukları yok. doktor doktor dolaştılar ne erkekte ne kadında zerre kadar bir problem çıkmadı. hatta doktor demişki siz gidip başkalarıyla evlenseniz olur ama sizin birbirinizden olmaması çok garip demiş. düşün artık. Rabbim vermeyince vermiyor işte. bende bugün bi dellendim ama sakin oturup düşününce cidden fsh genetik bunlar aslında cidden sadece bahane.tabiki uğraşcaz ama hiçbişeyin garantisi yok

kan pihtisi degildi canim baktim kanli beyaz bi parcaydi dr um Tamer Mungan cnm
Sen novaartta yaptirmadinmi kuzum orda hic duymadim disardanmi senin doktorun.bu arada emin olmak icin suya tutun yaziyo nette eger parcaysa dagilmiyomus yok pihtiysa dagilip rengi aciliyomus ben ger seferinde oyle yapiyorum.allah korusun rabbim esirgesin

kızlar merhaba..benim eşimde de azosperm cıktı 1 kere dbakırda tese ameliyatı oldu ama sonuç 0 hormonlar hersey normal neden olduğunu doktorlarda bilmiyor..İstanbul emre bakırcıoglu na gittik orda da sperm testinde 0 cıktı 2, tese ameliyatını öngördü emre bey...ekim kasım gibi düşünüyoruz...vitamin ilaçlar verdi onlarla devam ediyoruz napıcaz bilmiyoruz

Doktor seçimi bir tercih ama biraz tedavi olmak gerekiyor Kağan bey celalettin peru murat basar bunlar tese den once hep ameliyat yapiyorlar .. bence iyi araştırın 2. Tese 2.yipranma

Doktor seçimi bir tercih ama biraz tedavi olmak gerekiyor Kağan bey celalettin peru murat basar bunlar tese den once hep ameliyat yapiyorlar .. bence iyi araştırın 2. Tese 2.yipranma
öyle tabi ama benim eşimin her şeyi normal çıktı gen testi hormonlar fsh hersey normal kağan beyi önermediler çevremdekiler işi ticarete dokmus dediler emre beyin tese ameliyatından memnun olan arkadaşlar vardı onu onerdiler..bizim hersey normal olduğu için ilaçta gerekmiyormuş sadece takviye vitaminler denildi..bakalım bekliyoruz artık

Canim mrb. Cok gecmis olsun.. Allah yardimcimiz olsun. D.bkrda nerde oldunuz teseyi merak ettim. Bende diyarbakirdayim. Ogretmenim.

Inhibin b kaç çıkmıştı sizin ilk deneme mi

INHIBİN HANGİSİ OLUYO KIZLAR genetik test mi acaba ? emre bey genetik istemişti biz genetik yaptırmıştık norma cıktı sorun yok yani onda da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…