kan pihtisi degildi canim baktim kanli beyaz bi parcaydi dr um Tamer Mungan cnmCanim bak bukadar telas yapma parca dedigin sey kan pihtisi olabilir bugun benimde onncu gunum ve hala kanamam var ara ara oluyo.kirmizi kan ve et parcasi gelmedigi surece korkma dedi de um .ayrica surekli test yaptiripta bebisleride strese sokma.bolca ya mubdi cek dua et dinlen ve bol su ic.hic is yapma sirt ustu yat.benim degerlerimde tam iki kati degildi biraz rahat birak kendini bebeklerinden etkileniyo bak onun icin bolca dua rabbim hayirlisini nasip eder elbet.bu arada ayni merkezde yaptirmisiz senin doktorunun adi ne
inşallah canım yaa çok saolBi genetik ciksiinn ondan sonra daha güzel ilerler insallah tedaviniizz olucaaak deee olucak cünki
ya kızlar ben kafayı yicem. kusura bakmayin nolur niyetim kimsenin moralini bozmak değil. sabırlı olmaya çalışıyorum ümüdimi kesmemeye çalışıyorum ama bu nedir söylermisiniz. eşimin fsh 40. celalettın hocada başladık. yarın genetik test yaptırcaz. içim içimi yiyo. ya kötü çıkarsa. hoca dedi ki genetik kötü çıkarsa korkun. inhibin b mutlaka yaptırın ve kötü çıkarsa korkun. fsh düşmezse korkun. herşeye korkun korkun korkun. ama bi yandan da diyoki sizde çıkar ben inanıyorum ümitli olun diyo. ya tamam ümitli olalımda herşeyden korkup nasıl ümitli olabiliriz Allah aşkına. biz bu kafayla yarın genetiği nasıl yaptırcaz korka korkamı yani...valla zaten burda yazılanları okuduktan sonra diyorum heralde bu işin sonu yok. uğraşıyoruz ama bilmiyorum. evlatlarına kavuşanlar bana hayal gibi geliyo. kendimi hiç sperm buluncakmışta tüpe geçecekmişimde çocuğum olacakmış gibi düşünemiyorumhayallerim yıkıldı resmen. Allahım sen yardım et yaa.
çok haklısın canım.bende bugün baya baktım. herşey Allahın takdiri. bizim bir akraba 25 senelik evli ve çocukları yok. doktor doktor dolaştılar ne erkekte ne kadında zerre kadar bir problem çıkmadı. hatta doktor demişki siz gidip başkalarıyla evlenseniz olur ama sizin birbirinizden olmaması çok garip demiş. düşün artık. Rabbim vermeyince vermiyor işte. bende bugün bi dellendim ama sakin oturup düşününce cidden fsh genetik bunlar aslında cidden sadece bahane.tabiki uğraşcaz ama hiçbişeyin garantisi yokvalla biz bu testlerin hepsini yaptrdık ve hepsi temiz çıktı. tüm doktorlar tesede çıkacağını söyledi ama malesef 1tane bile çıkmadı. ben 2buçuk senedir araştırıyorum fsh yüksek genetik test olumsuz veya inhibin düşük olduğu halde sperm çıkanları gördüm.ama herşey muntazam olduğu halde çıkmayanlarıda gördüm. oyüzden hiç bir doktorun net olarak çıkar yada çıkmaz demesine inanmayın sadece tahmin yürütüyorlar. sakin olmak Allah'a havale etmek eniyisi, ben bunu öğrendim.
Sen novaartta yaptirmadinmi kuzum orda hic duymadim disardanmi senin doktorun.bu arada emin olmak icin suya tutun yaziyo nette eger parcaysa dagilmiyomus yok pihtiysa dagilip rengi aciliyomus ben ger seferinde oyle yapiyorum.allah korusun rabbim esirgesinkan pihtisi degildi canim baktim kanli beyaz bi parcaydi dr um Tamer Mungan cnm
Doktor seçimi bir tercih ama biraz tedavi olmak gerekiyor Kağan bey celalettin peru murat basar bunlar tese den once hep ameliyat yapiyorlar .. bence iyi araştırın 2. Tese 2.yipranmakızlar merhaba..benim eşimde de azosperm cıktı 1 kere dbakırda tese ameliyatı oldu ama sonuç 0hormonlar hersey normal neden olduğunu doktorlarda bilmiyor..İstanbul emre bakırcıoglu na gittik orda da sperm testinde 0 cıktı 2, tese ameliyatını öngördü emre bey...ekim kasım gibi düşünüyoruz...vitamin ilaçlar verdi onlarla devam ediyoruz napıcaz bilmiyoruz
öyle tabi ama benim eşimin her şeyi normal çıktı gen testi hormonlar fsh hersey normal kağan beyi önermediler çevremdekiler işi ticarete dokmus dediler emre beyin tese ameliyatından memnun olan arkadaşlar vardı onu onerdiler..bizim hersey normal olduğu için ilaçta gerekmiyormuş sadece takviye vitaminler denildi..bakalım bekliyoruz artıkDoktor seçimi bir tercih ama biraz tedavi olmak gerekiyor Kağan bey celalettin peru murat basar bunlar tese den once hep ameliyat yapiyorlar .. bence iyi araştırın 2. Tese 2.yipranma
Canim mrb. Cok gecmis olsun.. Allah yardimcimiz olsun. D.bkrda nerde oldunuz teseyi merak ettim. Bende diyarbakirdayim. Ogretmenim.kızlar merhaba..benim eşimde de azosperm cıktı 1 kere dbakırda tese ameliyatı oldu ama sonuç 0hormonlar hersey normal neden olduğunu doktorlarda bilmiyor..İstanbul emre bakırcıoglu na gittik orda da sperm testinde 0 cıktı 2, tese ameliyatını öngördü emre bey...ekim kasım gibi düşünüyoruz...vitamin ilaçlar verdi onlarla devam ediyoruz napıcaz bilmiyoruz
amin canım...vene vidi de canımCanim mrb. Cok gecmis olsun.. Allah yardimcimiz olsun. D.bkrda nerde oldunuz teseyi merak ettim. Bende diyarbakirdayim. Ogretmenim.
Himm anladim canim. RABBIM hepmizin yardimcisi olsun. Benim esimdede hersey normal. Hic tese olmadik. Emre bakircioglu iyi bir doktor. Memorial sisli de murat basar var.bizde ona gidiyoruz.amin canım...vene vidi de canım
4 ile 5 arasi olunca.kızlar bu fsh erkeklerde kaç olursa normal oluyordu ?
Yani lab. Referans araliklarinda 12 ye kdr normal kabul edilir ama kaan hocanin dedigne gore 4 ile 5 arasi sperm cikisi saglanirkızlar bu fsh erkeklerde kaç olursa normal oluyordu ?
Inhibin b kaç çıkmıştı sizin ilk deneme miya kızlar ben kafayı yicem. kusura bakmayin nolur niyetim kimsenin moralini bozmak değil. sabırlı olmaya çalışıyorum ümüdimi kesmemeye çalışıyorum ama bu nedir söylermisiniz. eşimin fsh 40. celalettın hocada başladık. yarın genetik test yaptırcaz. içim içimi yiyo. ya kötü çıkarsa. hoca dedi ki genetik kötü çıkarsa korkun. inhibin b mutlaka yaptırın ve kötü çıkarsa korkun. fsh düşmezse korkun. herşeye korkun korkun korkun. ama bi yandan da diyoki sizde çıkar ben inanıyorum ümitli olun diyo. ya tamam ümitli olalımda herşeyden korkup nasıl ümitli olabiliriz Allah aşkına. biz bu kafayla yarın genetiği nasıl yaptırcaz korka korkamı yani...valla zaten burda yazılanları okuduktan sonra diyorum heralde bu işin sonu yok. uğraşıyoruz ama bilmiyorum. evlatlarına kavuşanlar bana hayal gibi geliyo. kendimi hiç sperm buluncakmışta tüpe geçecekmişimde çocuğum olacakmış gibi düşünemiyorumhayallerim yıkıldı resmen. Allahım sen yardım et yaa.
Siz de fsh ile inhibin b kaçtı ?Inhibin b kaç çıkmıştı sizin ilk deneme mi
Kizlar bizim fsh 40 . Inhibin b heniz yaptirmadik nerelerde yaptirdiniz sizSiz de fsh ile inhibin b kaçtı ?
İstanbulda Fatih'te bi yerde sanirimKizlar bizim fsh 40 . Inhibin b heniz yaptirmadik nerelerde yaptirdiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?