ya kızlar bir de ben kaan Aydos a mail yazıştım chorıomon 5000 diye bir iğne önermiş kullansın diye...bu iğneden hiç kullanan oldu mu fsh yükseltmez mi ?
Biz kullanıyoruz fsh duşuruyoya kızlar bir de ben kaan Aydos a mail yazıştım chorıomon 5000 diye bir iğne önermiş kullansın diye...bu iğneden hiç kullanan oldu mu fsh yükseltmez mi ?
canım merhaba.. tavsiyem teseden önce tedavi ol. emre beyde tedavi etmiyor. direk tese,sonra çıkmayıncada git donasyon yaptır yada evlat edin diyor. burdan arkadaşlardan onu öğrendik. he tedaviyle çıkacağının da garantisi yok tabi ama direk ameliyatta insanın içine sinmiyor.biz celalettin hocada tedavideyiz. bizde yeni başladık.sonuç ne olur bilemem tabi ama teseden önce tedavi yapan doktorları araştırın bence... Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim.kızlar merhaba..benim eşimde de azosperm cıktı 1 kere dbakırda tese ameliyatı oldu ama sonuç 0hormonlar hersey normal neden olduğunu doktorlarda bilmiyor..İstanbul emre bakırcıoglu na gittik orda da sperm testinde 0 cıktı 2, tese ameliyatını öngördü emre bey...ekim kasım gibi düşünüyoruz...vitamin ilaçlar verdi onlarla devam ediyoruz napıcaz bilmiyoruz
canım merhaba. bende emre beyi bilmiyorum burda okuduğum kadarıyla arkadaşlar hiç tedavi etmiyor falan yazmıştı. ilk gittiğiniz doktor kimdi bu aradaHerkese gunaydinn.. genelde okuyorum yazilanlari. Ama bisey soylemek istiyorum. Bakinn bende ilk bu topige girdigimde arkadaslrdan gorduguk kadariyla teseye karsilardi cunku hic tedavisiz tese olmuslardi. Ama sunu gordum hic tedavi olmadan teseye girip sperm bulunanlarda oldu. Allah istersee oluyor. Gercekten tedavi olacaksanizda bu iste Urolog olup alaninda iyi olan bir dr a gitmelisiniz. Zaten o size tedavi yonunu gosteriyo. Emre bakircioglu herkese tedavi vermiyor evet ama herkese de direkt tesede demiyor. Tedavi edip tedavi etmeyecegi hastalarini seciyor. Boyle soylersek daha dogru. Kaan hoca tedavi ediyor makalelerini hasta aciklamalarini okumanizi oneriririm. Murat basar da gerekli gordugu hastalari kisa sureli tedavi ediyor.. secim sizin. Bunu yeni katilan arkadaslar icin yaziyorum.. bizim hersey normal gozukuyor.. ilk gittgmiz doktoru 6 ay igne tedavisinden sonra biraktik.cunku herkese ayni tedavi uygulanmaz. Fsh 7 iken pregnyl kullandirildi. Hic sorgulamadn gittik kullandik. Vardir herseyde bi hayir. Suan baska bi dr la devam ediyoruz. Tesede cikacak mi cikmayacakmi Allah bilir.. Allaha emanet olun. RABBIM yardimcimiz olsunn. Insallahh Allah en kisa surede hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder.
şimdi kime gidiyosunuz canım ?Herkese gunaydinn.. genelde okuyorum yazilanlari. Ama bisey soylemek istiyorum. Bakinn bende ilk bu topige girdigimde arkadaslrdan gorduguk kadariyla teseye karsilardi cunku hic tedavisiz tese olmuslardi. Ama sunu gordum hic tedavi olmadan teseye girip sperm bulunanlarda oldu. Allah istersee oluyor. Gercekten tedavi olacaksanizda bu iste Urolog olup alaninda iyi olan bir dr a gitmelisiniz. Zaten o size tedavi yonunu gosteriyo. Emre bakircioglu herkese tedavi vermiyor evet ama herkese de direkt tesede demiyor. Tedavi edip tedavi etmeyecegi hastalarini seciyor. Boyle soylersek daha dogru. Kaan hoca tedavi ediyor makalelerini hasta aciklamalarini okumanizi oneriririm. Murat basar da gerekli gordugu hastalari kisa sureli tedavi ediyor.. secim sizin. Bunu yeni katilan arkadaslar icin yaziyorum.. bizim hersey normal gozukuyor.. ilk gittgmiz doktoru 6 ay igne tedavisinden sonra biraktik.cunku herkese ayni tedavi uygulanmaz. Fsh 7 iken pregnyl kullandirildi. Hic sorgulamadn gittik kullandik. Vardir herseyde bi hayir. Suan baska bi dr la devam ediyoruz. Tesede cikacak mi cikmayacakmi Allah bilir.. Allaha emanet olun. RABBIM yardimcimiz olsunn. Insallahh Allah en kisa surede hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder.
C.peru canim. Simdi murat basara gidiyoruz tese yapicak tup bebege basliycaz insallahcanım merhaba. bende emre beyi bilmiyorum burda okuduğum kadarıyla arkadaşlar hiç tedavi etmiyor falan yazmıştı. ilk gittiğiniz doktor kimdi bu arada
inşallah çıkışlarınız olur canım benim...hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah. bizde c.hocadayız ama bilmiyorum yaa inşallah bizim vesilemizde bu olur bakalım. yeni başladık biz. siz kaç senelik evlisinizC.peru canim. Simdi murat basara gidiyoruz tese yapicak tup bebege basliycaz insallah
kızlar ya bişey sorcam bilirsiniz belki. biz renkli testis doppler çektirdik. sağ testis volüm 8.5 sol testis volüm 9,9 yazıyo. hoca normal çok bi problem yok dedi ama bunlar kırmızıyla yazıyo.siz anlıyomusunuz ? birde sonuç olarak şu yazıyo : BİLATERAL TESTİKÜLER HİPOVOLEMİ. SOLDA 1 SHUNT TİPTE VARİKOSEL DOPPLER US BULGULARI...
evet canım varikoseli hocada söyledi. ama ameliyatlık değil dedi. inşallah ciddi birşey yoktur. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah hayırlı bir şekildeufak çaplı varikosel var galiba oda sperm damarların genişlemesi demek
geri kalan için yorum yapamayacağım
Aminn canim cumlemize nasip etsin. 2 yillik evliyiz.inşallah çıkışlarınız olur canım benim...hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah. bizde c.hocadayız ama bilmiyorum yaa inşallah bizim vesilemizde bu olur bakalım. yeni başladık biz. siz kaç senelik evlisiniz
evet canım varikoseli hocada söyledi. ama ameliyatlık değil dedi. inşallah ciddi birşey yoktur. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah hayırlı bir şekilde
Aminnn insallah cümlemiziAdamın biri Allah'tan çiçek ve kelebek ister fakat Allah ona kaktüs ve tırtıl gönderir. Adam önce üzülür ama sonra Allah'ın gönderdiklerini kabul eder. bir süre sonra tırtıl kelebeğe dönüşür, kaktüste çiçek açar.bugünün dikeni yarının çiçeğidir. bugünün böceğide yarının kelebeği...Allah, seçimi O'na bırakanlara mutlaka en iyisini verir...
o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?