Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar bir de ben kaan Aydos a mail yazıştım chorıomon 5000 diye bir iğne önermiş kullansın diye...bu iğneden hiç kullanan oldu mu fsh yükseltmez mi ?

ya kızlar bir de ben kaan Aydos a mail yazıştım chorıomon 5000 diye bir iğne önermiş kullansın diye...bu iğneden hiç kullanan oldu mu fsh yükseltmez mi ?

Choriomon fshyi düsürüYor normalde fsh düsünxe büyük ihtimal tablet verir Yanina ek olarak

canım merhaba.. tavsiyem teseden önce tedavi ol. emre beyde tedavi etmiyor. direk tese,sonra çıkmayıncada git donasyon yaptır yada evlat edin diyor. burdan arkadaşlardan onu öğrendik. he tedaviyle çıkacağının da garantisi yok tabi ama direk ameliyatta insanın içine sinmiyor.biz celalettin hocada tedavideyiz. bizde yeni başladık.sonuç ne olur bilemem tabi ama teseden önce tedavi yapan doktorları araştırın bence... Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim.

Herkese gunaydinn.. genelde okuyorum yazilanlari. Ama bisey soylemek istiyorum. Bakinn bende ilk bu topige girdigimde arkadaslrdan gorduguk kadariyla teseye karsilardi cunku hic tedavisiz tese olmuslardi. Ama sunu gordum hic tedavi olmadan teseye girip sperm bulunanlarda oldu. Allah istersee oluyor. Gercekten tedavi olacaksanizda bu iste Urolog olup alaninda iyi olan bir dr a gitmelisiniz. Zaten o size tedavi yonunu gosteriyo. Emre bakircioglu herkese tedavi vermiyor evet ama herkese de direkt tesede demiyor. Tedavi edip tedavi etmeyecegi hastalarini seciyor. Boyle soylersek daha dogru. Kaan hoca tedavi ediyor makalelerini hasta aciklamalarini okumanizi oneriririm. Murat basar da gerekli gordugu hastalari kisa sureli tedavi ediyor.. secim sizin. Bunu yeni katilan arkadaslar icin yaziyorum.. bizim hersey normal gozukuyor.. ilk gittgmiz doktoru 6 ay igne tedavisinden sonra biraktik.cunku herkese ayni tedavi uygulanmaz. Fsh 7 iken pregnyl kullandirildi. Hic sorgulamadn gittik kullandik. Vardir herseyde bi hayir. Suan baska bi dr la devam ediyoruz. Tesede cikacak mi cikmayacakmi Allah bilir.. Allaha emanet olun. RABBIM yardimcimiz olsunn. Insallahh Allah en kisa surede hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder.

canım merhaba. bende emre beyi bilmiyorum burda okuduğum kadarıyla arkadaşlar hiç tedavi etmiyor falan yazmıştı. ilk gittiğiniz doktor kimdi bu arada

şimdi kime gidiyosunuz canım ?

kızlar ya bişey sorcam bilirsiniz belki. biz renkli testis doppler çektirdik. sağ testis volüm 8.5 sol testis volüm 9,9 yazıyo. hoca normal çok bi problem yok dedi ama bunlar kırmızıyla yazıyo.siz anlıyomusunuz ? birde sonuç olarak şu yazıyo : BİLATERAL TESTİKÜLER HİPOVOLEMİ. SOLDA 1 SHUNT TİPTE VARİKOSEL DOPPLER US BULGULARI...

C.peru canim. Simdi murat basara gidiyoruz tese yapicak tup bebege basliycaz insallah
inşallah çıkışlarınız olur canım benim...hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah. bizde c.hocadayız ama bilmiyorum yaa inşallah bizim vesilemizde bu olur bakalım. yeni başladık biz. siz kaç senelik evlisiniz

Adamın biri Allah'tan çiçek ve kelebek ister fakat Allah ona kaktüs ve tırtıl gönderir. Adam önce üzülür ama sonra Allah'ın gönderdiklerini kabul eder. bir süre sonra tırtıl kelebeğe dönüşür, kaktüste çiçek açar.bugünün dikeni yarının çiçeğidir. bugünün böceğide yarının kelebeği...Allah, seçimi O'na bırakanlara mutlaka en iyisini verir...

ufak çaplı varikosel var galiba oda sperm damarların genişlemesi demek
geri kalan için yorum yapamayacağım

ufak çaplı varikosel var galiba oda sperm damarların genişlemesi demek
geri kalan için yorum yapamayacağım
evet canım varikoseli hocada söyledi. ama ameliyatlık değil dedi. inşallah ciddi birşey yoktur. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah hayırlı bir şekilde

Aminn canim cumlemize nasip etsin. 2 yillik evliyiz.

evet canım varikoseli hocada söyledi. ama ameliyatlık değil dedi. inşallah ciddi birşey yoktur. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah hayırlı bir şekilde

amin canım bu zamanlarda çok heycanlı oluyor büyük bir sitresle bekliyor hakkımızda hayırlısı olsun canım

Sperm hakkında 10 gerçek
Sperm tıp dünyasında konuşulsa da etkileri, faydaları ya da içeriği insanlar tarafından neredeyse hiç konuşulmaz. Ancak hakkındaki bilgiler son derece ilgi çekici. İşte sperm hakkında bilmediğiniz 10 enteresan bilgi.
26 Ağustos 2015
6
Paylaş
- Spermler erkeklerin testislerinde üretilir ve her bir spermin olgunlaşması için 10 hafta gereklidir.

- Olgun spermler 'büyük gün' için 2 hafta bekleyebilir. O zamana kadar ise epididmis denilen bölümde dururlar.

- Eğer sperm boşalma ile dışarı atılmazsa kırılır ve vücut tarafından emilir.

- Meninin sadece yüzde 10'u sperm içerir. Geri kalan kısmı ise enzimler, c vitamini, kalsiyum, protein, sodyum, çinko, sitrik asit, fruktoz şekeri içerir. Bütün bu bileşenler spermin hayatta kalmasına yardımcı olan şeylerdir.

- Sağlıklı erkekler günde 70-150 milyon arası sperm üretir ancak boşaldıkları zaman bunun üç katı kadar kaybedebilirler.

- Ortalama bir erkek yarım çay kaşığı kadar boşalabilir.

- Erkekler her gün milyonlarca yeni sperm üretirken bunların tamamının olgunlaşması ortalama 2-3 ayı alabilir.

- Spermlerin çoğu kadın vücudunda yaklaşık 72 saat yaşayabilir. Ancak doğru koşullarda 5 ile 7 gün arasında da canlı kalabilir.

- Anormal sperm diye bir şey vardır ve bu iki kafalı, kısa kuyruklu, küçük kafalı, büyük kafalı olabilir.

- Ayrıca spermlerin de cinsiyeti vardır. Dişi spermler daha yavaş ama daha güçlüyken, erkek spermler daha hızlı ama zayıftır.

ya kızlar lokosit biraz fazla ..sizde nasıl ?? Çörek otu soğan her şey yiyor beyim .. iğneler vücudunu yoruyor gibi geliyor... aklım allak bullak... napsak bilemiyorum 2. Yıl ..bir vücuda 2 yıl iğne ağır gibi geliyor bıraksak başa mı döneriz. .

Aminnn insallah cümlemizi

o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..

o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..

Canım sabır sabır ALLAHIM SANA GÜÇ KUVETTİNİ NASİP EDER İNŞ. hayırlısıyla daha güzel evlatların olacak belki tatlım zamanı şu an değil belki aslında buğün aklımdan geçiyordun ALLAHIM SANASABRINI NASİP EDER İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…