yaaa canım çok üzüldüm. inan aklımdan geçtin bugün ama heralde dinleniyordur diye düşünmüştüm. canım üzülme diyemem, hele ki bizim gibi bu zorlu yollardan geçipte hamile kalmak sonra kaybetmek daha üzücüdür ama toparlanman lazım biliyorsun dimi? şöyle düşün demekki ne kadar sevilen bir kulsun ki Rabbim böyle büyük imtihanlardan geçiriyor senin. unutma imanı kuvvetli olanın imtihanı büyük olurmuş. Rabbim sana ve eşine sabırların en büyüğünü versin inşallah. cennette sizi bekleyen 2 tane meleğin var canım benim.o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Canim bende ara ara girip bakiyodum gelismelerine.. aklimdaydin inan disari ciktigimda aksam bile dusunuyodum seni napiyodur nasil diye.. allahim sabir versin. Imtihan dunyasindayiz.Icine atma agla icini dok ama kendini hic suclama canim allaha emanet ol..o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Ayy ... Canım ya... Aklımdaydin benimde.. .. Rabbim sabr inşirah huzur versin ... Canım ya... için nasıl aciyordur. .. Rabbim normal yolla nasip etsin sana canım .. inşaAllah en hayrla en nasiple...o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Allah sabır ihsan eylesin inşallah ne denirki böyle bir durumda hayırlısı böyle imiş diye düşün rabbim sana hayirli evlatlar nasip etsino kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Insallah canim onceki sayfalara bakiyorumda daha bi yogun giriliyomus buraya herkes sohbet icindeymis.. simdi son zamanlarda oyle degil neden acaba diye dusundumde ? arada bi giriliyo bende dahil. Rabbim bosa cikarmasin emeklerimizi imtihanimizi kolayiyla atlatmayi nasip etsin.. dunyada ve ahirette yuzu gulen kullarindan eylesin bizleri rabbim.Dr.Celalettin bey dün ilk gorusmemizi yaptık sperm testi ve testis doppleri istedi onları yaptırdık şimdi de fsh LH e2 prolaktin testesteron tahlili istedi bakalım onları da yaptırdıktan sonra ilaç tedavisi başlayacağız inşallah fabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin
Hayırlı olur inşallah bizde hemen hemen 1 yil olucak c.perudaki tedavimiz sizin bizden sonuçların iyi inşallah dahada ii olur canim.Dr.Celalettin bey dün ilk gorusmemizi yaptık sperm testi ve testis doppleri istedi onları yaptırdık şimdi de fsh LH e2 prolaktin testesteron tahlili istedi bakalım onları da yaptırdıktan sonra ilaç tedavisi başlayacağız inşallah fabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin
Sperm sayısı 0 neye göre iyi olduğunu anlıyorsunuz mesela öğrenmek için soruyorum yardimci olursaniz sevinirimHayırlı olur inşallah bizde hemen hemen 1 yil olucak c.perudaki tedavimiz sizin bizden sonuçların iyi inşallah dahada ii olur canim.
Veren Allah alan Allah elden ne gelir ki. Kendini suçlama canım hayırlı değilmiş demekki. Allah sabır versin. Rabbim tekrardan hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah.o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Spermatit olması iyi ... bizim uzun süre çıktı spermatit ... lokosit az buda avantaj ...Spermiogram testini yorumlayan bilecek tecrübeli arkadaşlar varsa yorum rica ediyorum
Biz henüz tedaviye başlamadım ta siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuzSpermatit olması iyi ... bizim uzun süre çıktı spermatit ... lokosit az buda avantaj ...
Biz pregnly iğne macunlar bitkiseller evet spermatit iyi germ hücreleri iyi lokosit iyi durumdaBiz henüz tedaviye başlamadım ta siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz
Eşim 3 defa tese olmuştu dr. Cperu keşke tese olmadan gelseydiniz dedi şansımız çok daha yüksek olurdu dedi ama bilmiyorduk inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizBiz pregnly iğne macunlar bitkiseller evet spermatit iyi germ hücreleri iyi lokosit iyi durumda
Biz bir kere olduk p.tesi hocanin yanina gitcez bakalim duruma göre micro tese olacağız durum onu gosteriyorEşim 3 defa tese olmuştu dr. Cperu keşke tese olmadan gelseydiniz dedi şansımız çok daha yüksek olurdu dedi ama bilmiyorduk inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Ne çıktı oldugunuz tese deBiz bir kere olduk p.tesi hocanin yanina gitcez bakalim duruma göre micro tese olacağız durum onu gosteriyor
Biz kötü hastaneye tese olduk malesef kasap diyebiliriz patoloji sonucumuz bile yok 6 sene once oldu malesef çıkmadı bir devlet hastahenesinde 2 tane sperm cikti ne kadar dogru bilmiyoruz sonrasında hic cikmadi bakalim bundan.sonrasinda ne.olur yorulduk bugun test sonucumuzda da birşey çıkmadıNe çıktı oldugunuz tese de
Cnm çok üzüldüm Allah sabır versin bu durumda soylenen hic bir sey insani teselli etmiyor biliyorum ama elden ne gelir ki?sen elinden geleni yaptin Takdir Rabbimin..bende 2 yıl önce ikizlerimi 9.haftada kaybettim kalpleri durmustu öğrendiğim o an dünya başıma yikilmisti sonradan onların olmayislarini kabullenmek çok zaman aldı ama aradan bi süre geçtikten sonra sağlıklı düşünmeye başlıyorsun.ya sağlıklı olmayıp dogsalardi o zaman ne yapardım dedim.cunku doktorum da demiştiki ; ilk 3 aya kadar düşen bebekler sağlıksız oldukları için devam etmezler.Allah bundan sonra sanada banada isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..Çünkü Rabbim kulları için herşeyin en iyisini ister.ve şunu unutma cnm her nasip vaktinin esiridir..o kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
Yaaa canım çok üzüldüm aynı duyguyu bnde yaşadımo kadar kotuyum ki hic bi yere sigamiyorum su koca dunyada..3 gun once ikizlerimden birini simdi de digerini kaybettim..tutamadim onlari sahip cikamadim kayip gittiler..ne yapilir bu saatten sonra nasil yasanir bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?